Pokaż pełną wersje : KOSZULKA TIBIA.PL i POWIELACZ
Baartoss
01-07-2006, 18:26
Hi! Planuje kupić koszulke z powielacza z grafiką "Będe bronił Tibie krzesłem" i mam pytanko. W podglądzie na białej koszulce grafika jest fajna bo nie widać tła za to na czarnej widać białe kwadratowe tło... Czy w rl też tak będzie? Czy będzie ta grafika taka normalnie zlana z czarnym kolorem? Proszę o szybką odpowiedź :)
GohanDemonek
01-07-2006, 18:55
Po co ten topic? wystarczyło wysłać PW do admina.
@down
Chyba się zagalopowałeś...
Ludzie piszą durne tematy mimo tego że już są identyczne na dodatek przyklejone w których mają podaną odpowiedź a ty się łudzisz że ktoś ruszy dupę i bedzie przeszukiwał forum by sprawdzić czy już ktoś o tym nie napisał? You are so funny.
@down
Nie zrozumiałeś mnie... Czytaj dokładnie... To gdzie napisałem że "Ludzie piszą durne tematy mimo tego że już są identyczne na dodatek przyklejone w których mają podaną odpowiedź" Nie tyczyło się tego tematu, czytanie ze zrozumieniem się kłania. Wysil się jeszcze ten jeden raz i przeczytaj wszystko od nowa, może cię olśni...
@tehshiat
Przesadą nie jest sam fakt noszenia, posiadania czegoś z tibią, przesadą jest nie odróżniać rl/gry.
Sam jestem posiadaczem kubka tibi.pl ; ) bardzo dobrze mi służy xP
Up:
Może dla tego, że innym którzy chcą tą koszulke kupić, też się może to przydać?
Up:
Pokaż mi temat z tym samym pytaniem, na temat koszulek Tibia.pl?
You are so funny.
Fenks, ju tu.
Tehshiat
01-07-2006, 22:41
a ja mysle, ze to jest juz TOTALNA przesada kupowac koszulki/kubki zwiazane z tibia... Bedziesz chodzil do szkoly, na dwor albo na miasto w takiej koszulce? Hyhy, wybacz, ale wydaje mi sie ze lepszym rozwiazaniem byloby kupno normalnego t-shirtu; ]
@up
On się nie pyta CZY ma taką koszulkę kupić.
Baartoss
01-07-2006, 23:34
Nie ja pytam czy na czarnej koszulce grafika bedzie sie zlewala czy bedzie taki czarny kwadrat wokul... a skad wiesz ze na miasto? Moze akurat do spania w niej xD Chce to kupuje i juz ... :p
Ja bym sie wstydzil w takiej koszulce gdzies wyjsc :P
@topic
Może wyślij mail do Powielacza? Powinni ci odpowiedzieć. Tam chyba gdzieś jest podany adres e-mail, na który można przesyłac pytania.
Ktos tu pisal, ze to juz przesada i mowi slusznie.
top@
Mysle, ze koszulka bedzie wygladala tak jak ci prezentuja na obrazku.
np.
Widzisz bialy kwadrat to masz go.
Nie widzisz obrazku czarnej koszulki nie ma bialego kwadratu (jestem na 60%pewny). Poniewaz skad bedziesz wiedzial czy jest ten kwadrat :D.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.