Pokaż pełną wersje : uwaga na haka!
Ildefons
09-08-2004, 21:45
NIE WCHODZCIE NA TA STRONKE 'www.cipsoft-freepremium.end.pl'.Dwie cioty z aldory hakuja.Moj kumpel Newbie nie pomyslal i podal haslo i numer...Wyczyscili mu cale dp i zabrali wszystko co mial na sobie.UWAZAJCIE!!!
Hellscream
09-08-2004, 21:53
LOL. Nigdy nikomu bym nie podal moich kodow bo wiadomo ze nic za darmo nie ma. Chociarz dopuki chodza po tym swiecie tacy ... no hakerzy (wole juz nie przekilinac) nigdy nic nie wiadomo :( Ktos sie meczy uczciwie gra a tu taki... (kazdy wie o co chodzi) i po postaci :(
Tak wogule to dzieki za ostrzerzenie :) Tez nienawidze hakow
Moim zdaniem to nie jest hakowanie tylko wykożystywanie głupoty, Hakowanie to by było wtedy gdyby bez twojej wiedzy, włamali by Ci sie na kompa i wykradli hasła a to to jest głupota jak można wejsć na taką strone i podać hasło?
Dark Glinu
09-08-2004, 22:09
Ostatnio na necie znalałem bloga w którym koleś zapewniał że potrafi klonować przedmioty, pisał że może ci załatwić jaki item chcesz tylko musisz mu podać account number i password!! Nie wierzcie w te bzdury!
Do zalozyciela tematu:
A czy wiesz, ze przez CIEBIE ktos moze takze zostac shakowany?? Jak to mowia: ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.. Czyli napewno znajdzie sie ktos, kto zagladnie na ta stronke, a jak chce "odkrywac" wszystko samemu to poda co tam pisze. Moglbys chociaz zrobic blad w tym adresie, zeby sie nie dalo wejsc.
re: down
Po czesci masz racje :D Ale to jest maly plusik tego wielkiego minusu :P
Spójrzmy na to jednak z innej strony? Kto się na to nabierze? Ten który dopiero zaczyna oraz ten który jest nobem. Podobne "cudeńka" stanowią oczyszczalnię Tibi przed nobami, które to wkurzone hackiem, porzucają grę, albo nobują jeszcze bardziej co z kolei kończy się ich śmiercią. CHWAŁA LUSEROM ROBIĄCYM TAKIE STRONY :D:D:D:D Dzięki nim mamy mniej nobów.
Vanhelsen
09-08-2004, 23:39
Niby by można taką strone olać ale jest taka sama jak strona logowania się do tibia.com :(, widać, że ów "hacker" (od siedmiu boleści) miał natyle wolnego czasu by się pobawić w informatyka (też od siedmiu boleści) i przerobić zdeka tą stronke. Mam nadzieje, że więcej ludzi niewpadnie w jego sidła ale też martwi mnie to, że ci "hakerzy" mają czas na robienie czegoś takiego :( (i to coraz lepsze)
Ildefons
10-08-2004, 09:27
Do zalozyciela tematu:
A czy wiesz, ze przez CIEBIE ktos moze takze zostac shakowany?? Jak to mowia: ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.. Czyli napewno znajdzie sie ktos, kto zagladnie na ta stronke, a jak chce "odkrywac" wszystko samemu to poda co tam pisze. Moglbys chociaz zrobic blad w tym adresie, zeby sie nie dalo wejsc.
Uwazam,ze na tym forum sa tylko inteligentni ludzie i napewno tym postem uratowalem wiec kont niz doprowadzialem do shakowania.A jezeli bylby ktos ciekaw co sie stanie po wpisaniu hasla i numeru to jush mowie.Poprostu stronka sie przeladowuje(tak jakbys dal odswiez) i nic sie nie dzieje.Nie myslcie ze wpisalem byle jaki account i haslo.Skoro do hakera dociera to co napiszemy,to mu napisalem ty ***,jak tak mozesz ty *** itd.
Maniak Ziomek = )
10-08-2004, 09:35
LuL nigdzie nie podawaj swoich kodow, nawet przy wpisywaniu nr. i pass w tibii heh bez kitu, mam kolege ktory ma +100lvl ( ponad ) i wiecie jak to wspisuje na to wspisane gdzies w notatniku gdzie jest od zarabu numerkow i kopiuje CTRL + C i CTRL + V wkleja, i co kilka dni zmienia pass. Nigdzie na kafejkach nie gra ani nic, troche przyglupie ale to dobry sposob i zaloze sie na 99% ze nie bezdie mial haka =) THE END
ja robie tak samo mam lik w notatniku kopiuje i wklajam a tylko nr wpisuje recznie i jeszcze(gram w tibie więcej niż rok)nie miałem haka a (mam nadzieje że nie zapesze) jeszcze nie zmieniałem hasła ani razu:)
WWW.TIBIA-PA(cut)CC.WEBPARK.PL (http://www.TIBIA-PA(cut)CC.WEBPARK.PL)
Na ta stronke tez nie wchodzcie!!!!!
Shakuja was.
ByE
------
Edit by Gremlin
Jeszcze na starym forum ostrzegalem ze nastepny ktory da aktualny link do strony "hakerskiej" zostanie ukarany za rozpowszechnianie linkow do stron hakerskich.
gosc do mnie napisal iz zaklada gildie i potrzebuje druidow.Ja natomiast zgodzilem sie i podal adres stronki i mowil abym sie zalogowal podalem tam nr. konta i haslo i wciskam join- nie mozna wyswietlic strony.Czy tak mozna zhakowac? nagle mnie wylogowalo z tibi :( chce sie ponownie zalogowac wpisuje haslo nr. konta i wyskakuje -------accout namber or password is not correct------ czy mnie zhakowali? juz nigdy nie zagram na tym koncie odpowiedzcie i licze na pomoc. :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.