zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Minosy

Lancast knight
09-08-2004, 21:57
gdzie koło venore znajde minosy zwykłe bez obstawy??

Barts
09-08-2004, 22:10
elvenbane (tylko tam inne stforki tez)
jesli ci archy nie przeszkadzaja to kopalnie mino niedaleko kopalni dwarfow jest wejscie.... Ew. darama na powierzchni

Dwimenor
10-08-2004, 16:18
Zwykłe są jeszcze na Foldzie. Tylko trzeba uważać na Archera, ale na szczęście można go łatwo ominąć.

Lancast knight
11-08-2004, 11:54
kur.. pytałem sie gdzie są koło venore minosy bez obstawy archerów magów i guardów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barts
11-08-2004, 12:48
NA POHU jesli ale tam tez sa inne NIE MA KOLO VENORE DUZO ZWYKLYCH MINOSOW wogole nie ma duzo zwyklych bez obstawy

Wom
11-08-2004, 15:02
kur.. pytałem sie gdzie są koło venore minosy bez obstawy archerów magów i guardów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie tak wulgarnie "synku"..wydoroslej to pogadamy..tu ludzie NIE MUSZA odpowiadac na twoje posty, a robia ci wielka laske ze jednak odpowiadaja..wiec naucz sie to szanowac.

Kamilllllls
11-08-2004, 16:26
Zgadzam sie z "Wom"
...a co do tego mniejsca...kolo veno nie znam, ale mozesz sie przejsc kawalek na poludnowy zachod od kopalni dwarfow jest ok. 5 zwyklych minosow, ale jak pojdziesz dalej to spotkasz 3 archery :confused: ...aha i zeby do nich dojsc jest kilka soliderow... :)

P.S. (...)a robia ci wielka laske(...) :D LOL :D ...wiem, wiem...tez nie uzywam polskich znakow... :tongue:

Lancast knight
12-08-2004, 21:52
a podasz mape bo niewiem gdzie to jest.

morphy
12-08-2004, 22:02
no wiec tak tak jak ktos wczesniej muwil floda jesli archer jest dla ciebie wielkom przeszkodom (chociaz dla mnie nie jest 2 strzaly i po nim wiec tak jesli sorc albo druid
wlancz se utamo vita albo miej exura vita w pogotowiu na pohu takze som ale majom obstawe archery i guardy no i ... cyce
a co do sposobu na archera
ja taki stosuje biez go w rug ekranu wtedy nie oowinien cie trafic ani strzelac (tak samo robie z dragiem jak bije) no to wszystko mam nadzieje ze ci to pomoze