Pokaż pełną wersje : Minosy
Lancast knight
09-08-2004, 21:57
gdzie koło venore znajde minosy zwykłe bez obstawy??
elvenbane (tylko tam inne stforki tez)
jesli ci archy nie przeszkadzaja to kopalnie mino niedaleko kopalni dwarfow jest wejscie.... Ew. darama na powierzchni
Dwimenor
10-08-2004, 16:18
Zwykłe są jeszcze na Foldzie. Tylko trzeba uważać na Archera, ale na szczęście można go łatwo ominąć.
Lancast knight
11-08-2004, 11:54
kur.. pytałem sie gdzie są koło venore minosy bez obstawy archerów magów i guardów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NA POHU jesli ale tam tez sa inne NIE MA KOLO VENORE DUZO ZWYKLYCH MINOSOW wogole nie ma duzo zwyklych bez obstawy
kur.. pytałem sie gdzie są koło venore minosy bez obstawy archerów magów i guardów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie tak wulgarnie "synku"..wydoroslej to pogadamy..tu ludzie NIE MUSZA odpowiadac na twoje posty, a robia ci wielka laske ze jednak odpowiadaja..wiec naucz sie to szanowac.
Kamilllllls
11-08-2004, 16:26
Zgadzam sie z "Wom"
...a co do tego mniejsca...kolo veno nie znam, ale mozesz sie przejsc kawalek na poludnowy zachod od kopalni dwarfow jest ok. 5 zwyklych minosow, ale jak pojdziesz dalej to spotkasz 3 archery :confused: ...aha i zeby do nich dojsc jest kilka soliderow... :)
P.S. (...)a robia ci wielka laske(...) :D LOL :D ...wiem, wiem...tez nie uzywam polskich znakow... :tongue:
Lancast knight
12-08-2004, 21:52
a podasz mape bo niewiem gdzie to jest.
no wiec tak tak jak ktos wczesniej muwil floda jesli archer jest dla ciebie wielkom przeszkodom (chociaz dla mnie nie jest 2 strzaly i po nim wiec tak jesli sorc albo druid
wlancz se utamo vita albo miej exura vita w pogotowiu na pohu takze som ale majom obstawe archery i guardy no i ... cyce
a co do sposobu na archera
ja taki stosuje biez go w rug ekranu wtedy nie oowinien cie trafic ani strzelac (tak samo robie z dragiem jak bije) no to wszystko mam nadzieje ze ci to pomoze
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.