Pokaż pełną wersje : Ancient Temple - jakie potwory ??
no wlasnie: jakie potwory moge spotkac w Ancient Temple i czy poradze sobie z nimi na 10 lvl 2 mlvl. jestem druidem. mam scale armora, brass legsy, dwarven shielda, legion helmeta, snakebite roda. prosze o szybka odpowiedz !!!!!!!!!!!!!
http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn
Miejsce oznaczone liczbą i literą -55c.
Poprostu Pitbul
02-07-2006, 12:32
W Ancient Temple są: poison spidery, fire devil(e), Dragon(y), rotwormy, i orki od zwykłego do warriora.
scurvy_shadow
02-07-2006, 14:30
Taaa, ja sie wpierniczylem do dziury z dragonem u demon skeletonem wiec roznie to bywa tam...
Njalpeiej wlaczyc okienko battle i patrzec na nie caly czas :]
Mastadi, little meteorite
02-07-2006, 15:40
Hmmm... teoretycznie byś sobie poradził, ale nie znasz spawnów więc może być ciężko. Można tam spotkać Rat, Cave Rat, Poison Spider, Troll, Orc, Skeleton, Orc Spearman, Rotworm, Minotaur, Orc Warrior, Ghoul, Slime, Cyclops, Fire Devil, Dragon, Dragon Lord, i może coś jeszcze (Mogłem się pomylić, gdyż dawno tam nie byłem.).
a czy na poczataku nie ma takich potworow jak Fire Devil ??? bo mysle ze nie ma ich tak od razy po wejsciu tylko tak dalej troche. bo jest tu na forum poradnik zeby expic tam odkad sie przyjdzie do maina, ale ja wolelem sobie zrobic jakis wyzszy lvl. wiec jak ?? od razu sa grozne potwory czy nie ?
Poprostu Pitbul
02-07-2006, 16:14
a czy na poczataku nie ma takich potworow jak Fire Devil ??? bo mysle ze nie ma ich tak od razy po wejsciu tylko tak dalej troche. bo jest tu na forum poradnik zeby expic tam odkad sie przyjdzie do maina, ale ja wolelem sobie zrobic jakis wyzszy lvl. wiec jak ?? od razu sa grozne potwory czy nie ?
Torche dalej jest fire devil i dragon, a na początku są rowormy poison spidery poziom niżej skele a dalej na górze slimy ghoule itp. a na tym samym poziomie daleko są vdopiero fd i może być dragon. Powiem Ci gdzie on jest.
Jesteś w AT, idziesz w prawo(możesz spotkać 2 rotwormy przy wejściu do jakby labiryntu) idziesz dalej, w dół tam spotkać grupke poison spiderów. Zabijasz, idziesz w dół(tam może być lurnięty fire devil, raz mnie tam strapowali) i zabijasz z 3 orki warriory, i około 4 spearmany. Zabijasz je, i idziesz w prawo.(możesz spotkać fd) Idziesz w dół tam są na dół schody, schodzisz i jest chyba pojedyńczy resp draga. Ale się rozpisałem;):P.
upupup@: To tam jest też demon skeleton??!!
ale ja poradze sobie z Fire devilem orkiem wariorem,rotwormem itp. ?? bo ja nie chce ( chyba jak wszyscy) zginac. wlasnie kupilem plate armora wiec nie chce go od razu stracic.
Z FD na 10 lvl'u napewno sobie nie poradzisz. Orc'i zabijesz z Wand'a.
a sa jakies inne expowiska jak dla mojego lvl ?? tylko takie "bezpieczne" zeby nie bylo jakichs potworow co by mnie pierdem zabily. bo jak narazie to chodze na trolle9 mapa respawnu 55b)
scurvy_shadow
02-07-2006, 19:27
Na polodnie od Thais jest miejsce z mino - tylko uwazaj aby sie nie zblizac do mino guarda. Nie idz tez z tamtad na wschod gdyz jest tam miejsce z cyklo.
Na wschod od thais jest fajne miejsce z Trollami i orcami - musisz dziure w ziemi wykopac.
Ja czekam az mi lewel podrosnie azeby zbadaj zawartosc groty na polodnie od thais - pod taka jakby kapliczka. Na dzien dobry wpadlem na demon skeletona (mam do nich fatalne szczescie)
@upup
Taaa, ja bylem chyba w innym miejscu z tym smokiem i na mur beton byl tam takze demon skeleton!
Poprostu Pitbul
02-07-2006, 22:09
Chodź na wild warriory i amazonki(czasem valkyrie). Ja jak grałem to z 14 lvlem knightem na orki shamany chodziłem;).(To ze mną to nie była porada)
raz trafilem na wild wariora to mu ucieklem gdyz nie wiedzialem czy dam rady;/. a wiec mowicie ze dam sobie z nim rady ???
z wildem powinienes dac rade. na polnoc od niego jest most. pare kratek wyzej dziura z paroma orc`ami (-1 sa 3 zwykle i spirmen -2 sa 3 spirmany i 2 warriory) dziura ma polaczenie z Ancient tyemple. jak wbijesz 13-15 lvl spokojnie idziesz na kopalnie dwarfow obok kazo.mozesz isc na soldki ale OSTROZNIE!B) radze zamknac ten temat bo zaczyna sie robic tak jak setki innych "GdZie Expowac halp plax!!":p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.