PDA

Pokaż pełną wersje : Paladyn gdzie trenić

Nocny koszmar of danubia
09-08-2004, 22:33
Gdzie trenić palkiem na 12levelu skille 46/37 i jak zrobić i z jakimi potworami trenić i z jakim ekwipunkiem żeby skille szybko rosły

Matiq
09-08-2004, 23:44
Jeżeli masz pacca to Cormaya tam sa spidery i wszędzie woda, jak nie masz pacca to trenuj z ludzmi z full eq na full defie, niech do ciebie wali rat i oczywiscie kolo wody chyba ze masz za dużo kaski to w sklepie z jedzonkiem

Pozdro

Yavalion
10-08-2004, 00:23
Wydaje mi sie , ze trening z rotwormami , albo minosami jest dobrym rozwiazaniem , gdyz laczy przyjemne z pozytecznym. Najlepszy eq + spears i trenujemy.

Bojarman
10-08-2004, 09:48
Wydaje mi sie , ze trening z rotwormami , albo minosami jest dobrym rozwiazaniem , gdyz laczy przyjemne z pozytecznym. Najlepszy eq + spears i trenujemy.

Dobrze to ujoles z tymi rotkami! Z tymi skillami co on ja na full def zabijalem rotka na 2,3 strzaly ze speara! A poza tym rotki moga na kiepskim sprzecie nawet niezle ugryzc! Lepsze do treningu sa dwarfy i jak muwiles minoski, jednak teraz o 2 minoski dosc trudno:( ostatni na Eterni(muj serwer) nie moge znalesc respamu minoskow gdzie nie ma ludzi!

Venderer
26-12-2004, 14:11
Dobrze to ujoles z tymi rotkami! Z tymi skillami co on ja na full def zabijalem rotka na 2,3 strzaly ze speara! A poza tym rotki moga na kiepskim sprzecie nawet niezle ugryzc! Lepsze do treningu sa dwarfy i jak muwiles minoski, jednak teraz o 2 minoski dosc trudno:( ostatni na Eterni(muj serwer) nie moge znalesc respamu minoskow gdzie nie ma ludzi!

Skille 46 i rot w 2/3 strzałY???
Jak to jest?? Ja ze skillami 41 (no troche gorsze), waląc w trolla, powtarzam TROLLA nie ROTA, niekedy muszę walić z 10 razy!!!! troll ciągle obrywa w tarcze.........;/;/;/ :(

Deaf Scream
26-12-2004, 21:50
Jeżeli masz pacca to Cormaya tam sa spidery i wszędzie woda, jak nie masz pacca to trenuj z ludzmi z full eq na full defie, niech do ciebie wali rat i oczywiscie kolo wody chyba ze masz za dużo kaski to w sklepie z jedzonkiem

Pozdro
...........
skwituje ..lol??..duzo spiderow na carmora...a to dobre jest ich 10 na calej wyspie?? to dopiero dobre do treningu+zatruwa swietnie ;P i z jego skilami 1 strzal i spidera (poison-bo tylko takie tam sa) nie ma ja obecnie robie palka na ifernie mam juz skile 51/40 i nadal trenie z rotami..czasami jest na 1-3 strzaly..ale czasami na 10 roznie bywa..no i oczywiscie bije sie z full def wlkaczonym nie na balanced ani tym bardziej full atack..ale to chyba oczywiste.

Temat=-> ja polecam roty...wszyscy zachwalaja te dwarfy w kazo..ale powiem ci tak..tam zawsze sa ludzie na rotach na darashi lub larwach w ankrachmunzadko kto jest a trenic sie d abo duzo teo tam jest..co z tego ze dwarfy wolniej zabijesz jak 2 szukasz dluzej niz jakbys zabil 3 roty na darashi ??..wiec polecam roty...nie probowalem trenic na larwach nie wiem czy sa wytrzymale..ale mozliwe ze sa za slabe musisz to sam sprawdzic..ja jestem w trakcie kolowania paca:P

koniok
27-12-2004, 18:45
A tak jak ejstesmy juz przy palach to na 11lvl jakie najlepeij miec skille?? Bo ja mam 41/31 bez treningu bo nie mam z kim narazie... :( to znaczy znam duzo ludu przedewsyztskim z mojej kalsy bo z mojej klasy gra 8 osob;d;d na Azurze tak jak ja ale oni nie maja czasu na trening;/ Wiec skille mam do bani, wiem; a jak bede mial tak 50/40 to dobvrze bedzie??
A i z mlvl jak tam?? ja mam 5mlvl, to good?? :confused:
Jak mwoiac dokladniej to brakuje mi 98% do 12lvl:D:D

Vormencik
27-12-2004, 19:40
Omg... Nie ma czegos takiego jak dobre skille ... jesli tobie sie dobrze gra na skillu 55 to jest OK, jesli uwazasz ze za slabe to robisz wyzsze...

Jadzia
27-12-2004, 20:06
najlepiej to idz albo w ab an trolle ( czego JUZ nie radze ) lubna minoski i orci do zamku kolo ab. najlepiej wez tam dobre eq ( p set dwarven shield i dark helm )

Flan
27-12-2004, 20:19
najlepiej wez kolege palla o podobnych skilach i wezcie najlepszy eq..pojdziecie w jakies odludne miejsce zlurujcie se stwotka i walcie w siebie zapalkami :)

Bhall the Destroyer
27-12-2004, 21:37
najlepiej wez kolege palla o podobnych skilach i wezcie najlepszy eq..pojdziecie w jakies odludne miejsce zlurujcie se stwotka i walcie w siebie zapalkami :)
Hehe tak samo robie...co do lurownia stworków pamiętajcie aby nie lurować na siebie dragów ani innych bulshituw (rat w zupełności wystarczy).