Pokaż pełną wersje : Paladyn gdzie trenić
Nocny koszmar of danubia
09-08-2004, 22:33
Gdzie trenić palkiem na 12levelu skille 46/37 i jak zrobić i z jakimi potworami trenić i z jakim ekwipunkiem żeby skille szybko rosły
Jeżeli masz pacca to Cormaya tam sa spidery i wszędzie woda, jak nie masz pacca to trenuj z ludzmi z full eq na full defie, niech do ciebie wali rat i oczywiscie kolo wody chyba ze masz za dużo kaski to w sklepie z jedzonkiem
Pozdro
Yavalion
10-08-2004, 00:23
Wydaje mi sie , ze trening z rotwormami , albo minosami jest dobrym rozwiazaniem , gdyz laczy przyjemne z pozytecznym. Najlepszy eq + spears i trenujemy.
Bojarman
10-08-2004, 09:48
Wydaje mi sie , ze trening z rotwormami , albo minosami jest dobrym rozwiazaniem , gdyz laczy przyjemne z pozytecznym. Najlepszy eq + spears i trenujemy.
Dobrze to ujoles z tymi rotkami! Z tymi skillami co on ja na full def zabijalem rotka na 2,3 strzaly ze speara! A poza tym rotki moga na kiepskim sprzecie nawet niezle ugryzc! Lepsze do treningu sa dwarfy i jak muwiles minoski, jednak teraz o 2 minoski dosc trudno:( ostatni na Eterni(muj serwer) nie moge znalesc respamu minoskow gdzie nie ma ludzi!
Venderer
26-12-2004, 14:11
Dobrze to ujoles z tymi rotkami! Z tymi skillami co on ja na full def zabijalem rotka na 2,3 strzaly ze speara! A poza tym rotki moga na kiepskim sprzecie nawet niezle ugryzc! Lepsze do treningu sa dwarfy i jak muwiles minoski, jednak teraz o 2 minoski dosc trudno:( ostatni na Eterni(muj serwer) nie moge znalesc respamu minoskow gdzie nie ma ludzi!
Skille 46 i rot w 2/3 strzałY???
Jak to jest?? Ja ze skillami 41 (no troche gorsze), waląc w trolla, powtarzam TROLLA nie ROTA, niekedy muszę walić z 10 razy!!!! troll ciągle obrywa w tarcze.........;/;/;/ :(
Deaf Scream
26-12-2004, 21:50
Jeżeli masz pacca to Cormaya tam sa spidery i wszędzie woda, jak nie masz pacca to trenuj z ludzmi z full eq na full defie, niech do ciebie wali rat i oczywiscie kolo wody chyba ze masz za dużo kaski to w sklepie z jedzonkiem
Pozdro
...........
skwituje ..lol??..duzo spiderow na carmora...a to dobre jest ich 10 na calej wyspie?? to dopiero dobre do treningu+zatruwa swietnie ;P i z jego skilami 1 strzal i spidera (poison-bo tylko takie tam sa) nie ma ja obecnie robie palka na ifernie mam juz skile 51/40 i nadal trenie z rotami..czasami jest na 1-3 strzaly..ale czasami na 10 roznie bywa..no i oczywiscie bije sie z full def wlkaczonym nie na balanced ani tym bardziej full atack..ale to chyba oczywiste.
Temat=-> ja polecam roty...wszyscy zachwalaja te dwarfy w kazo..ale powiem ci tak..tam zawsze sa ludzie na rotach na darashi lub larwach w ankrachmunzadko kto jest a trenic sie d abo duzo teo tam jest..co z tego ze dwarfy wolniej zabijesz jak 2 szukasz dluzej niz jakbys zabil 3 roty na darashi ??..wiec polecam roty...nie probowalem trenic na larwach nie wiem czy sa wytrzymale..ale mozliwe ze sa za slabe musisz to sam sprawdzic..ja jestem w trakcie kolowania paca:P
A tak jak ejstesmy juz przy palach to na 11lvl jakie najlepeij miec skille?? Bo ja mam 41/31 bez treningu bo nie mam z kim narazie... :( to znaczy znam duzo ludu przedewsyztskim z mojej kalsy bo z mojej klasy gra 8 osob;d;d na Azurze tak jak ja ale oni nie maja czasu na trening;/ Wiec skille mam do bani, wiem; a jak bede mial tak 50/40 to dobvrze bedzie??
A i z mlvl jak tam?? ja mam 5mlvl, to good?? :confused:
Jak mwoiac dokladniej to brakuje mi 98% do 12lvl:D:D
Vormencik
27-12-2004, 19:40
Omg... Nie ma czegos takiego jak dobre skille ... jesli tobie sie dobrze gra na skillu 55 to jest OK, jesli uwazasz ze za slabe to robisz wyzsze...
najlepiej to idz albo w ab an trolle ( czego JUZ nie radze ) lubna minoski i orci do zamku kolo ab. najlepiej wez tam dobre eq ( p set dwarven shield i dark helm )
najlepiej wez kolege palla o podobnych skilach i wezcie najlepszy eq..pojdziecie w jakies odludne miejsce zlurujcie se stwotka i walcie w siebie zapalkami :)
Bhall the Destroyer
27-12-2004, 21:37
najlepiej wez kolege palla o podobnych skilach i wezcie najlepszy eq..pojdziecie w jakies odludne miejsce zlurujcie se stwotka i walcie w siebie zapalkami :)
Hehe tak samo robie...co do lurownia stworków pamiętajcie aby nie lurować na siebie dragów ani innych bulshituw (rat w zupełności wystarczy).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.