zaloguj się

Pokaż pełną wersje : jak wycofac wplate za pacc'a ?

Mui
03-07-2006, 14:38
Hej, dzis dorwalem karte rodzicow i chcialem zobaczyc czy mozna za jej pomoca kupic pacc'a, dalo sie.. przyda sie przy kupnie nastepnego pacc'a zawsze taniej niz przez kogos np. allegro ;) Kupilem pacc'a po zalogowaniu sie na swoje konto, pacca wykupilem dla brata, przed tym rozmawialem z nim i powiedzialem aby go nie aktywowal bo bede wycofywal wplate :) Teraz chce wycofac wplate i mam do was prosbe czy moglibyscie napisac jak to sie robi ? :]

Dzieki!! ;)

Sir Emilio
03-07-2006, 14:43
wiesz co? chyba... sie nie da
aktywacja jest po to kiedy sa np. wakacje i ktos wyjechal wraca i wtedy moze aktywowac pacca i zaczyna mu naliczac dni a tak to watpie zeby ktos uwzglednil cos takiego

Mui
03-07-2006, 14:44
nie rozumiem, ale on ma aktualnie pacca jeszcze 80 dni okolo
a teraz kupilem dla testu mu na konto drugiego pacca i teraz chce go wycofac tego za ktorego zaplacilem, on go jeszcze nie aktywowal!!

teletoobis
03-07-2006, 14:54
z tego co wiem to sie nie da :]
no to rodzice sie uciesza :D

Mui
03-07-2006, 15:26
z tego co wiem to sie nie da :]
no to rodzice sie uciesza :D
jak to mozliwe ? przeciez czasami bywa tak ze sa bany za invalid paynament bo ktos aktywowal pacc'a i potem osoba ktora go kupila wycofala wplate to jakos to wycofuja a ja dla brata powiedzialem, zeby nie aktywowal go wiec chyba sie da, ale jak ??

Arcydemon
03-07-2006, 15:26
następnym razem eksperymentuj na moim koncie :D

WielkiSorc
03-07-2006, 15:28
To jest bardzo proste!
Wystarczy, że ktoś ukradnie Ci kartę, a ty to udowodnisz...
Pomyśl trochę zanim coś zrobisz... gdyby każdy mógł tak bez powodu wycofać wpłatę, to wiesz ile osób kradło by tak na allegro?

Rybzor
03-07-2006, 15:38
Jednym slowem masz lanie od rodzicow :P

Nikast Shynix
03-07-2006, 15:46
Wycofać wpłatę można, ale zanim jeszcze zostanie wykonany przelew/inna forma przekazu gotówki. Wtedy dostaje się bana, za to że się PACCa zamówiło, ale nie zapłaciło.

@Arcydemon: NIE! Na moim!

Mui
03-07-2006, 16:28
Wycofać wpłatę można, ale zanim jeszcze zostanie wykonany przelew/inna forma przekazu gotówki. Wtedy dostaje się bana, za to że się PACCa zamówiło, ale nie zapłaciło.

@Arcydemon: NIE! Na moim!Tzn.... ok to powiedz jak wycofac wplate!

Damler Knight
03-07-2006, 16:59
czytanie ze zrozumieniem nie boli NIE DA SIĘ

Nikast Shynix
03-07-2006, 17:09
Chodziło mi o to, że jak zlecisz przelew (lub coś w ten deseń) i jeszcze nie zostanie to wykonane, to możesz to odwołać. Ale jeżeli kasa poszła, to się już nie da. KPW?

Angel of Death
03-07-2006, 17:30
Wtedy dostaje się bana, za to że się PACCa zamówiło, ale nie zapłaciło.

Takiego bana nie ma <99%> A z wycofaniem kasy nie bede powtarzał.

Łuk4sz
03-07-2006, 17:30
Co wy gadacie.Kupujący ma 14 dni od wpłacenia kasy na wypłacenie tej kasy.Tylko wtedy jeśli ktoś aktywował pacca to dostanie bana, który mozna zlikwidować po ponownym zakupie pacca (ale ten pacc tylko resetuje bana, nie dostanie się paccowych mozliwości)
Looknijcie do tego tematu http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38452 i zwróćcie uwage na 3 i 4 post.Ale jak wycofać kase dokładnie, to nie wiem.