Pokaż pełną wersje : Szukam czlonkow do gildii.
demolishero
03-07-2006, 19:28
Przyjme kazdego kto bedzie chcial do mojej Gildii Na ASTERZE. Prosze zglaszać sie na forum pod tym tamatem lub do Postaci DEMOLISHERRO (demolisherro prze 2 litery "r") przez prywatne wiadomosci, listownie lub innymi mozliwymi sposobami. PLXX FAST>Bedziemy najlepsi na asterze!!:cup:
dragon scale sword mistrz
03-07-2006, 20:10
a to ty demolishero widzialem jak se dedy nabijales na dwarfach przy skillowaniu rotfl tez gram na asterze
BlackWolf
03-07-2006, 21:47
! Witam !
Chce wejsc do Waszej gildii B) , podpisuje sie pod tym tematem , ale i tak jeszcze sie zglosze do tego goscia przez 2 "r" ;) . Mam sorca ktory ma 27 lvl i 29 mlvl :cup: , oczywiscie nadal sie rozwijam :baby: , dodatkowo moge powiedziec ze mam ~21 shielding (albo 20) :] .
Adrian Orzeł
08-07-2006, 18:56
Witam!
No a ja to co :P Chce być czlonkiem gildi.Gram na Asterze i powiem jedno! Astera i sthe best.Nie ma pvp :) Wrazie czego napisze do ciebie wiadomosc prywatna.
Jak temat jeszcze aktualny to chcialbym sie zapisac. Moja postac to Palladyn 30 lvl, skille 61/30 i ciagle rosnie :D
chce wstapic do gildii - mam druta 11 lvl z 53 mlvlem, co prawda banowany byl juz 2 razy za macro use ale co tam wazne ze mlvl dobry :]
PRobowalem do demolisherro wiec teraz pytam tak przyjmiesz mnie?? 18 knight skile 49/48 dobre eq
Kiraz Shel
30-07-2006, 11:54
Gildi to ja się boję. Wczoraj miałam haka bo chciałam dołączyć do gildi. 22 lvl knight i niezle eq ;/ Przestaje grać w tibie.
Adrian Orzeł
31-07-2006, 11:23
Heh rozmawialem z Demolisherro.Jest zaufany.Nie martw sie ja mialem haka za wejscie do gildii na pasach z trzema postaciamy.
Rafciopogromca
16-08-2007, 17:27
Yo Demolisherro. Z kądś cie znam...Czy niebyliśmy kiedyś w gildi Guardians of atlantis-z leaderem Misia Maja. Chciałbym dołączyc do gildii.
Dobra może uznasz mnie za noba bo zawysokiego lvlu to ja niemam ale wogule niegralem w tibie. Jutro zamawiam pacc i wbije większy...
Więc mam skile 65/65 ale trenie do 70 i szybko mi to idzie...xD
Za tydzien bede miał juz 70/70.
Mam 4 mlvl czyli nie będzie większego problemu z uhs...
Oczywiście mam tez druida (30lvl) którym będe robił uhy...
Rafciopogromca
18-08-2007, 09:18
Dziecko słońca....
Mówisz o mnie??
Spójż na siebie:
Name: Fron Hugunar
Sex: male
Profession: Knight
Level: 15
World: Antica
Residence: Ab'Dendriel
Guild membership: Crew of the Bloody Crew
Mówisz o mnie??
Spójż na siebie:
Name: Fron Hugunar
Sex: male
Profession: Knight
Level: 15
World: Antica
Residence: Ab'Dendriel
Guild membership: Crew of the Bloody Crew
LOL nie o to chodzi. Nie ma to jak sobie zapomniany temat odświeżyć, co?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.