xedhgyr zezathyn
03-07-2006, 21:48
jest tu mnóstwo mmorpg,ale wiele z nich to kicze
ciekawi mnie ile i jakie mmorpg zapadły wam w pamięc i ciągle do nich wracacie
ja mam takie 3:
"tibia"-niby badziewna ale...rzucałem ją kilka razy i zawsze wracałem
"adventure qest" a.k.a "battleon"-grałem dużo w przerwie między tibią,przez jakiś czas nawet chciałem kupić sobie w niej guardiana(taki pacc za 50 zeta tylko że stały-płacisz raz i masz na zawsze)ale zaczeło grać zadużo ludu i sobie darowałem(nie można się wbić na server)
"runescape"-najlepszy z tych trzech,odciągnął mnie od tibii na najdłuższy czas
niestety bez membera(pacca)jest tam gry na mieśąc-dwa roboty a bulić za to niemam zamiaru
są jeszcze trzy gry w które chciałbym zagrać ale dlatego że aktualnie internet mam tylko na laptopie który zacina się po 5-10sek. grania w tibie niemoge tegozrobić:
fly for fun
silk road
kal-online
p.s.
niezauważyłem jeszcze takiego tematu jakby co
ciekawi mnie ile i jakie mmorpg zapadły wam w pamięc i ciągle do nich wracacie
ja mam takie 3:
"tibia"-niby badziewna ale...rzucałem ją kilka razy i zawsze wracałem
"adventure qest" a.k.a "battleon"-grałem dużo w przerwie między tibią,przez jakiś czas nawet chciałem kupić sobie w niej guardiana(taki pacc za 50 zeta tylko że stały-płacisz raz i masz na zawsze)ale zaczeło grać zadużo ludu i sobie darowałem(nie można się wbić na server)
"runescape"-najlepszy z tych trzech,odciągnął mnie od tibii na najdłuższy czas
niestety bez membera(pacca)jest tam gry na mieśąc-dwa roboty a bulić za to niemam zamiaru
są jeszcze trzy gry w które chciałbym zagrać ale dlatego że aktualnie internet mam tylko na laptopie który zacina się po 5-10sek. grania w tibie niemoge tegozrobić:
fly for fun
silk road
kal-online
p.s.
niezauważyłem jeszcze takiego tematu jakby co