Pokaż pełną wersje : Rotwormy???
Z jakim trzeba miec poziom zeby pokonac ROTWORMA???
---
MeTaL zadzi
Rafallord
09-10-2003, 17:07
8-10 chyba 8 ale ciezko jest (z sd mozesz isc bedzie dobrze) ;)
To nie zalezy od poziomu tylko od skills i wyposarzenia :P Sproboj po prostu... rotworm to nie potwor ktory zmiecie cie z powierzchni ziemi bo jest silniejszy.... na pewno uciekniesz :)
Spoxik od 9 Lvlu powinieneś z ROTWORMAMI sobie radzić tymbardziej że grasz Pallym.
jak beda nowe to napeno niebeda slabe :D :D :D
Rooty to cieniasy w poijedynke ale polonczenie 3 rooty 2 dwarfy daje niesamowity efekt
10 ci wystarczy ale tez mozesz pokonac na nizszym poziomie ale musisz miec dobry stuff
a na ktorym poziomie sorc zaje rota bez czarow ?? ?(
Ja z kumplem mialem taka technike na rooku. Jeden z nas go wywalal z tej dziurki i uciekal drugi mu blokowal droge biegajac przed nim na full atack i atakowal go. Ten "runner" ktory ucieka musi stac blisko blokera ktory atakuje rota zeby rot nie zmienial atakujacego. Czyli w uproszczeniu niech "runner" sobie stoi pole za blokerem a bloker niech blokuje droge rotowi na full atack. (roty sa glupie i atakuja tego ktorego zaczely atakowac, nie tak jak cyc jesli sie zablokuje go to atakuje tego co go blokuje:P) Proste co :P:P:P [ jesli jush taki poscik byl to sorx ale nie chcialo mi sie ich czytac :P ]
Edit: zalezy jaki sorc ma equip bo stawaim ze skille to najwyzej moze miec 17/17 na 8 Lv wiec jesli jush chcesz bic takiego rota to wystaeczylby ci scale arm, dwarven shield i mornning star, legs najlepiej lepsze niz leather :P
Roty, jeshcze na roku spokojnie się rowala we dwójke... Jeden bloquje drugi pakóje :D... No w main city, właściwie jak plate shildy, sabry lerzą na ziemi to o czym tu mówić...:)
kotomaniak
13-10-2003, 20:36
Ja sorcem załatwiłem rotworma będąc na 8 lev (bez magii) ale loot był słaby.... ;(
sorcem bez dobrego stuffu trudno cos zabic bez czaruw chyba ze to trole czy szczure ja np mam sorca z plate set i scimitarem i dam rade 1 rotowi ale dlugo to mi idze ale tera mam 2 handed sword:)
Ja sam na rooku zmłóciłem 14 rotóó bez pomocy :D a na mainie to będzie dużo, ale roty są nudne i chodzę na wariory (ale mam tam czasami RIP)
Oryginalnie dodany przez eerion
Ja sam na rooku zmłóciłem 14 rotóó bez pomocy :D a na mainie to będzie dużo, ale roty są nudne i chodzę na wariory (ale mam tam czasami RIP)
ROTFL
Na 9-10 poziomie moj czarodziej z brass set, dwarven shield, soldier helmet i barbarian axe bil orki wariory prawie bez straty hp, a rotworm pada zwykle po 3-4 ciosach.
Rotworm jest mocny dla niskolewelowców. Szczególnie na rooku. By z nim walczyć bezpiecznie musisz mieć dobry jak na swój level skill i dobry osprzęt 8)
Main Vegeta
18-10-2003, 20:13
Roty to lamy i sie nawala na 9 lvl spokojnie!Ja to bym sie bardziej tam PK bal na takim lvlu!!Tam na rotach to sie tego pelno kreci! ;(
Bloody_Izual
18-10-2003, 21:07
Jakos na rotach nigdy nie spotkałem PK ale to szczegół ostatni pk mnie zabil w jaskini troli tam gdzie jest MOLTS na 13lv a był magiem na 20 a prędzej go zabił też mag na 25lv:)
Lord Jack
19-10-2003, 13:54
Ja na Rotwormy chodze cały czas.
Zacząłem od 8 lvl'u oczywiście na rotach a teraz mam już 10 i i tak chodze na roty bo to dobry środek zdonbywania kasy :]
Lord piccolo
19-10-2003, 23:08
8 level wystarczy
duzo osob mi mowilo ze na 8 lvl mozna isc na roty, ale ich nie mozna bylo przesunac i okrazylo mnie 5 rotow (nie bylo wesolo!!)
re: Up
Bo mozna, tylko nie mozna sie pozwolic otoczyc.
Staje sie albo w waskim przejsciu, albo sie buduje fort z parceli.
Oryginalnie dodany przez Gremlin
ROTFL
Na 9-10 poziomie moj czarodziej z brass set, dwarven shield, soldier helmet i barbarian axe bil orki wariory prawie bez straty hp, a rotworm pada zwykle po 3-4 ciosach.
orki warriory z takim sprzetem bez magii?
nie bardzo mi sie to widzi. ja mam 21 lvl (p-set. c-helmet.DH.g-shield) i jak mnie zlapie 2 warriorow to mnie zjada dosc solidnie (tak do zoltego).
Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
orki warriory z takim sprzetem bez magii?
nie bardzo mi sie to widzi. ja mam 21 lvl (p-set. c-helmet.DH.g-shield) i jak mnie zlapie 2 warriorow to mnie zjada dosc solidnie (tak do zoltego).
2 a 1 to duza roznica.
Tak ale 1 tez mnie potrafi chuknac za okolo 20.
1 warrior i jestem w plecy sporo hp. Ja nie wiem jak to robiles. Na wlasne oczy widzialem jak knight 11 lvl padl od warriora. Na pewno mial lepsze (podobne) skille, a eq mial identyczny.Ork zjechal mu cale zycie.
roty to ja zalatwialem na 8lvl zucajac spearami z bezpiecznej odległości
hehe wg.mnie to 9 level zupełnie wystarczy :D
frioniel
24-10-2003, 12:02
Ja rozwaliłem dwa rtowormy mając 6lv :P. Lecz jak już je zatłukłem to miałem ok 9HP i jak wracałem do miasta to pajaki mnie załatwiły...
8lvl powinien wystarczyc :D ja juz na rooku je rozwalalemz 7 lvl
Dlaczego podajecie lvl a nie skile? Przecież raczej nie ma wpływu lvl a jedynie skile.
No wiesz... na Rooku skile rosną na tyle wolno, że level mówi mniej więcej o skilach. A co do Orków Warriorów: mój rycerzyk na 23 levelu rozwalał dwa takie naraz i raczej bez większych strat. Dziwię się, że kogoś na 21 do żółtego zjeżdżają. No, ale cóż...
Oryginalnie dodany przez Raynold
Dziwię się, że kogoś na 21 do żółtego zjeżdżają. No, ale cóż...
Moj znajomy na 30 rycezem trenuje z cyklopem i szczurem, a ja druidem na 25 nawet frajera nie moge trafic z fire sword :) - tu byla mowa o sorcerer bijacym bez run.
Na wlasne oczy widzialem jak knight 11 lvl padl od warriora. Na pewno mial lepsze (podobne) skille, a eq mial identyczny Znajac zycie to pewnie eq mial podobny z wyjatkiem broni, barbarian axe to dosyc mocna bron, pozatym mogl trafic na "wscieklego" wariora, albo ja trafilem na spokojnego.
Rotwormy na mainie to jest nic! Tak sie ich bałem, aż w końcu się przełamałem i Knightem na 9lv zmiotłem 3 na raz z powierzchni ziemi!!!! Rotwormy nie są straszne!
ja pallym walilem rooty na 8lvl ale nie wiem po co ten topic przecierz rooty to banal...
rycerz i pally 8lvl
druid i sorc9lvl
bez czaruw
Ale ty masz problem, poprostu idź i sam zobaczysz, on cie nie zabije a uciec zdążysz na pewno...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.