PDA

Pokaż pełną wersje : Wojenka lub Team

Main Event
04-07-2006, 12:46
Xoltro z tibia.org.pl napisał w temacie: [ http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?p=1067613&posted=1#post1067613 ] :
Hehe postanowiłem powrócić do Tibi! Niektórzy ludzie może nawet mnie pamiętają z Kyry. Doceniam tych, którzy mnie pamiętali usłyszałem od nich bardzo miłę słowa na mój temat i bardoz za to dziękuje (Topic w zdjęciach "Kyra Thread"). No to może przejde do rzeczy. Chce iść na new server, lecz wątpie by był on przed sierpniem, a mam wakacje więc chcę pograć teraz! Szukam dobrego teamu na jakiś starszy (Nie Xerena) świat. Chce tam zrobić dobrą gildięby pograć sobie w 100% spokoju bez PA. Na wzór naszej gildi by było "Dancing Shadows z Xereny gdzie koles był hunted od 100 lvl. Po chwili 100 lv padł :P. Możemy oczywiście zrobić wojenke forumowiczów, która już opisywałem kiedyś, lecz dla nowszych userów opisze z chęcią ją jeszcze raz!

Forumowicze zapisani do "Wojenki" dzielą się na dwie drużyny
-Lord
-Dark
(najprawdopodobniej takie nazwy chyba, że ktoś wymyśli lepsze).
Serwer podaje w dzień rozpoczęcia zabawy by nie było podejrzeń o to, że ktoś juz sobie załatwił itemki! Startujemy za 24h Czyli o 11:00 jutro :). Nie za wcześniej by nie było, że ktoś jeszcze śpiocha. Wojna zaczyna się od dnia otwarcia pierwsze deady mogą być nawet na rooku (po prez chociażby blokowanie). Głównymi zasadami wojny byłaby kultura. Nie toleruje chamstwa! Wojna wojną ale można ją prowadzić w kulturalny i miły dla oka sposób.

Teraz może króciutki regulamin:

1. Załatwienie sobie itemków = Hunted By Lord and Dark (Będa wspólni wrogowie :).
2. Załatwienie sobie protekcji (do szybszego expienia np. poprzez wyrzucanie z kopalni). = Zapłata 5k dla wrógów.
3. Chamstwo = Wykluczenie na 2 dni z wojenki! Fragi postaci nie będa liczone! Gdy jednak nie zgodzi się z karą bulwersując się to będzie tak jak w przypadku pkt 1.
4. Postaci zrobione przed 11:00 5 lipca 2006 roku nie biorą udziału w wojence!

Jeżeli ktos ma jeszcze jakieś pomysły do regulaminu to jestem otwarty.

Jeżeli wojna nie wypali możemy zrobić na jakimś świecie gildie która zresza przeciwników PA :).

Serdecznie zapraszam do gry, w końcu są wakacje i możemy zrobić sobie fajną zabawę.

@edit: Jeżeli sie powiedzie, możemy zrobić dwa team'y -
jeden z tibia.org.pl
drugi z tibia.pl

Kontakt: Xoltro - Gadu-Gadu - 4247029 (Preferowany)
Mail - [email protected]

Main Event (Blood hazer) - GG- 8859992

Pozdrawiam

Xissos
04-07-2006, 16:30
Hmm to ja sie zapisze ;)

Pacca niemam =(

Gg-5293510

Adrian196
27-08-2007, 20:23
ja tez sie zglaszam mam 17 lvl i 30 mlvl