Pokaż pełną wersje : The Ruthless Seven i 7 mistycznych itemow
Praised by my masters, the Ruthless Seven! <------ to okrzyk orshabaala. nie bylo by w tym nic dziwnego, gdyby nie...
rulhless seven to bezwzględna siódemka. jest tez 7 <praktycznie> niedostepnych itemów. oto one
1.thunder hammer <------wypada z orsza wrocimy do tego pozniej
2.golden boots
3.blessed shield
4.golden helmet
5.great axe
6.magic longsword
7.dragon scale legs
dawniej gdy nie pojawialy sie orshabale nie bylo th. hamerów. byc moze <BYć MOżE!!> z pozostalej szóstki takich jak orsza <pojawiaja sie one na test-serverach czyli apocalypse itd itp etc:] > wypadaja pozostale itemy.
byc moze ta teza jest kompletnie bez sensu a moze cos w niej jest. wypowiedzcie sie na ten temat.
Jest już nowy Demon
na jakimś teście był taki nowe demonek co walił po 1400 z GFB ;]
Ale nieźle wymyślone ;)
Xzonixek
04-07-2006, 15:45
Błąd... Orshabaal nie jest nikim z ruthles seven... On jest ich sługą był o tym obszerny temat na tym forum.
Praised by my masters, the Ruthless Seven! Przetlumacz to... ...przez moich panów...
Bofedojo
04-07-2006, 15:54
Ruthless Seven to cos w rodzaju bractwa, ktorym prowadzi bog Uman Zathroth. Te bractwo to 7 mitycznych wladcow, Demonow o to one:
Infernatil
Pumin
Verminor
Tafariel
Apocalypse
Bazir
Ashfalor
Jedyny z nich widziany w swiecie Tibijskim to Apocalypse, ktory kiedys zostal przywany na test serverze przez Godow :P.
BTW. To troche dziwne, ze jest ich siedem (siodemka- liczba doskonala, "liczba Boga"), powinno ich byc 6 <zlo> :D
@Up
Specjalna przeciwność ;)
Czyli w wersji tibii 87.56 bca będzie razem 7 tych demonków ;)
Zalgadis
04-07-2006, 16:00
Zuo jest z nami
ciekawe keidy bedzie biegac nowy demon po edron...
Mlecziii
04-07-2006, 20:41
Może na nowym test serwerze wpuszczą nowego demona a może znów pojawi sie apocalypse B) .
Michal9000
05-07-2006, 00:01
Pamiętajcie że przed apocalipsem muszą jeszcze wwalić do gry Morgarotha ;P
I mogą jeszcze dodać nową zbroje, lepszą od MPA (pewnie zamiast TH)
@Down
Nie gram na OTSach. A Morg. był już na test server przed swiątecznym UPem
Pamiętajcie że przed apocalipsem muszą jeszcze wwalić do gry Morgarotha ;P
Za dużo OTSów ^^ :>
Bofedojo
05-07-2006, 00:12
@up Morgaroth byl na test serverze, jest to jeden z Demon Overlordow. Troche slabszy od Apocalypse lepszy od Orshabaala.
Może na nowym test serwerze wpuszczą nowego demona a może znów pojawi sie apocalypse B) .
http://tibia.erig.net <-----tam jest o ty overlordach i ruthless sevej;d
BTW.Jeśli ma pojawic się apocalypse to napewno nie na edron tylko na pustyni kolo wejscia do ank;]
Podro~~Kubus^^
Venderer
05-07-2006, 13:19
BTW.Jeśli ma pojawic się apocalypse to napewno nie na edron tylko na pustyni kolo wejscia do ank;]
Kolejny ****** który widział screeny i się mądrzy -.- To, że GM przywował Apocalypse koło Ankh nie znaczy, że tam będzie się respił -.-
Dziwne, że nie założyłeś tematu "ej na rooku nad Obim będą Merkliny!!") -.-
Mlecziii
05-07-2006, 22:33
http://tibia.erig.net <-----tam jest o ty overlordach i ruthless sevej;d
Podro~~Kubus^^
Niemart się terż widziałem te footy i to hyba na forum tibia pl.w dziale zdjęcia ale głowy zato niedam.
..i 7 mistycznych itemow "
Napewno 7?? a takie jak
Warlord sword
Pharao Sword
Twin axe
Ravager's axe
Crystal Mace
Hammer of Wrath
Silver Mace
Demon Legs
Winged Helmet
Soft Boots
Unholy Shield
Great Shield
Boże ile by tu wymieniać ;p tak więc jest ich(itemów) więcej
Michal9000
05-07-2006, 22:52
Cholera, 7 praktycznie niedostępnych, a pharao sword, HoW, Twin axe są do zdobycia (Faraonowie)!
A moim zdaniem wśród tych itemków nie do zdobycia jest jeszcze exscalibur może będzie wypadał z najsilniejszego Demona jaki będzie? A może będzie wypadać z samego Boga Demonów (nie wiem jak się nazywa)? Tego nikt nie wie i nie ma się co nad tym głowić do najbliższych ok. 100 update'ów
Michal9000
05-07-2006, 23:25
[QUOTE=Kloddi]exscaliburQUOTE]
Za jakie gzechy!?!?!?!?!!/1/1!/11/1oneone?one/one
Zbierzmy teorie zdobycia excalibuga
-Z Questa
-Nie do zdobycia
-Wypada z Bazyla
-SS na rooku to Excalibug
-MLS to Excalibug
-Warlord Sword to Excalibug
-Wypada z boga demonow (Hot New!)
[QUOTE=Kloddi]exscaliburQUOTE]
Za jakie gzechy!?!?!?!?!!/1/1!/11/1oneone?one/one
Zbierzmy teorie zdobycia excalibuga
-Z Questa
-Nie do zdobycia
-Wypada z Bazyla
-SS na rooku to Excalibug
-MLS to Excalibug
-Warlord Sword to Excalibug
-Wypada z boga demonow (Hot New!)
Z Bazyliszka wykluczone,BAZYLISZEK TO NPC,o tym tez byly tematy ;p
Michal9000
06-07-2006, 00:02
Wiem że NPC. Podałem tylko wszystkie (większość?) Nonsensownych teorii
Wiem że NPC. Podałem tylko wszystkie (większość?) Nonsensownych teorii
Zapomniales ze bylo cos o tym z elder beholderem npc i jakims tam kodem w hall gate :)
Jak Orshaball był po raz pierwszy na TS'ie to też pojawił się w miejscu w którym się teraz rodzi. O ile się nie mylę. Tak więc wydaje mi się, że Apo/Morg będą się pojawiać na pustyni Ankh. Bym się nie zdziwił gdyby każde miasto było nawiedzane przez jednego członka Ruthless Seven ; )
Poborca_Podatkowy
06-07-2006, 21:52
Jak Orshaball był po raz pierwszy na TS'ie to też pojawił się w miejscu w którym się teraz rodzi. O ile się nie mylę. Tak więc wydaje mi się, że Apo/Morg będą się pojawiać na pustyni Ankh. Bym się nie zdziwił gdyby każde miasto było nawiedzane przez jednego członka Ruthless Seven ; )
A ja bym się zdziwił ;) Wtedy zbyt wielka liczba graczy by zapewne skończyła z Tibią po zbyt wielkiej liczbie dedów i bezustannym oczekiwaniu w depo na zabicie drani. I w ogóle, to już byłby wtedy totalny chaos!
A ja bym się zdziwił ;) Wtedy zbyt wielka liczba graczy by zapewne skończyła z Tibią po zbyt wielkiej liczbie dedów i bezustannym oczekiwaniu w depo na zabicie drani. I w ogóle, to już byłby wtedy totalny chaos!
Gdzieś czytałem, że to wszystko zmierza do wielkiego chaosu. Czyż to chaos nie zapoczątkował tibii? ; ) Wojny pomiędzy Bogami itp.
Evil Maul
07-07-2006, 01:53
Fakt narodziła sie z chaosu i zniszczy sie w tym chaosie . Co do Ruthless Seven to narazie mało wiemy , Orshabaal jest tylko sługa wspanialej siódemki xD chociaz mowi ze jest chwalony przez swoich mistrzów wiec musial sobie zasłużyć na to :) . Narazie bym nierozkminial Ruthless Seven bo to wszystko jest nie dokonczone ( nie ma jeszcze całej siódemki , a po drugie niewiemy czy moze cos jeszcze wypasc z Orshabaala drogocennego ;> )
Pharao Sword
Twin axe
Ravager's axe
Crystal Mace
Hammer of Wrath
to nie sa rare bo te itemy leca z faraonow ^^
Ja o tym nic niesądze ponieważ Cipsoft zrobi co chce.. wkońcu to ich gra :d
Drzamich
22-07-2006, 13:58
Mam takie samo zdanie jak Krawat.
Jednak zapomniales o soft bootsach <inaczej Boots of Waterwalking>
Jest Teraz 8 takich itemków.
"Siódemka" i Orsh to też razem 8 potworów.
Wniosek nasuwa się sam.
Soft i boots of water walking to dwa rożne itemy.
to nie sa rare bo te itemy leca z faraonow ^^
To, że lecą z faraonów nie świadczy, że nie sa rare
rare - żadko spotykany
(ale wiem o co ci chodziło ^^ )
Elesar Inferno
22-07-2006, 17:41
@Topic
Twoja teoria moze i byla by sluszna gdyby orshabaal nalezal do Rutless Seven.
druidek12
22-07-2006, 19:22
Orshabaal to boss demonów. "Chwalony przez Ruthless seven".
Z Ruthless Seven znamy tylko Apocalypse.
Rarowate przemioty:
-Warlord Sword
-Magic longsword
-Great Axe
-Golden Mace
-Dragon scale legs
-Golden helmet
-Golden boots
-Winged helmet
-Horned Helmet
A więc jest dużo rarowatych! Więcej niz 7!
Ktoś coś mówił o Excalibugu. TU (http://tibia.erig.net/Excalibug) macie o nim wszystko. Pisze, ze ma cos wspólnego z Ferumbrasem. Może z niego wypada?:D
Myśle, że te rary nie mają nic wspólnego z Ruthless Seven.
1) Apocalypse (czy coś ) był na Ankh.Orshabaal na Edron.To może
coś ( bosy demonów) w Thais ,Carlin, Venore, kazo.
2) Po update 7,6 byl orsh (chyba)
Po updsate7,8 Apocalypse
A dalej wie tylko chuck norris
. :) lol
Sozemego
28-07-2006, 13:37
Jest Teraz 8 takich itemków.
"Siódemka" i Orsh to też razem 8 potworów.
Wniosek nasuwa się sam.
Soft boots i boots of waterwalking to nie to samo ;s, maja ino identycznego sprite'a.
Zabijajac Bazyliszka Podobno Wypada Klucz Do Skarbca Z Kazo A W Nim Jest Dragon Scale Legs B)
Heliwurab
28-07-2006, 23:21
Zabijajac Bazyliszka Podobno Wypada Klucz Do Skarbca Z Kazo A W Nim Jest Dragon Scale Legs B)
Schowaj się z tą odpowiedzią, bardzo cie prosze >.>
@topic
o ile pamietam, Apoc. pojawił się na TS 7.7, wiec czemu go nie ma? Jeśli jedna teza jest prawdziwa, wtedy Cip są troche chamscy, bo całą siodemke wprowadzą za kilka lat ^.-
Jest jeszcze mozliwosc, ze nie wprowadzą całej 7 ale jakos powiążą cos co juz istnieje (albo bedzie istniec niedlugo), czyli questy, miejsca, NPC... etc. etc. vice versa etc. :D
Argest Fog
04-08-2006, 13:54
@Topic
8o 8o 8o 8o 8o
hahahahahahaha
sorry czlowieku ale musze cię WYŚMIAĆ!
Orshabaal, ani następny po nim (chyba Margoth), NIE SĄ W BEZLITOSNEJ SIÓDEMCE!!! Pierwszy jest Apocalyptus <baranie> :p
Kurczakos
04-08-2006, 20:40
Czytam ten temat i się zastanawiam co to jest Excalibug czy może mi ktoś to powiedzieć?:(
MARCIN1994
06-08-2006, 15:34
Apocalispe nie jest az taki zły - gorszy jest Ferumbras :baby:
Do czego to doszło... jeszcze Cipy wprowadzą do Tibii fabułę... O.O
Mlecziii
08-08-2006, 19:53
Doszedł new demon o to filmik
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10570
Bobofructo
08-08-2006, 20:09
Do czego to doszło... jeszcze Cipy wprowadzą do Tibii fabułę... O.O
I bardzo dobrze... :S Gra z fabułą bedzie ciekawsza... Tak samo jak ze zdobywaniem addonów...
Czytam ten temat i się zastanawiam co to jest Excalibug czy może mi ktoś to powiedzieć?:(
Legendarny miecz.
Pirate Cutthroats
09-08-2006, 13:37
jesli to jest quest spolining to sorry czytac poki mozna :P
co do bazyliszka to mam kumpla na arcani co byl pod bazyliszkiem i widzial skrzynie
ale niestety nie mogl jej ostorzyc bo wazy ponad 4000 capa co w niej nie wiadomo
Pyro Aris
09-08-2006, 20:55
ej a ta siodemka to wyglodaja wszyscy jak demony ? wiecie moze ?
@Up:
Jak mamy to do jasnej anielki wiedzieć, jeśli jeszcze ich nie było w grze?;p
Nevernight
10-08-2006, 00:00
Tak wszyscy wygladaja jak demony... Jest to bractwo demonow... a Morgaroth juz jest... respi sie gdzies pod new pacc area.. macie nawet filmik na tibia.de
Pyro Aris
11-08-2006, 00:51
Tak wszyscy wygladaja jak demony... Jest to bractwo demonow... a Morgaroth juz jest... respi sie gdzies pod new pacc area.. macie nawet filmik na tibia.de
thx :D
chociaz cipsoft moglby zrobic tak zeby kazdy czyms sie roznil ,np kolorem albo jakis pancerz zeby mial :D
@Nevernight:
A ty masz jakies wejścia w Cipsofcie, że wiesz jak one wyglądają?:> Bo z tego co mi wiadomo, to jeszcze 6 z nich nie było. Równie dobrze mogą to być wielkie, demoniczne króliczki zagłady ;>
Michalakmee
11-08-2006, 16:57
Ja chcialem sie wypowiedziec co do excalibuga , moze i jest to rzadki przedmiot ale da sie go zdobyc z qesta ktory nazywa sie annhilator jest to bardzo znany qest ktorego mozna wykonac od 100 lev :) wiec watpie aby mial on cos wspolnego z rutlles seven
Diego'Odin
11-08-2006, 17:44
a mózgu nie mogles zdobyc z questa ?
z Ani zdobedziesz SoV(magic sword),lub SCA(STonecutter Axe), Demon armor, aninhilator teddy bear
ten twoj excalibug to warlord sword mistyczna bron
wiec jak nie wiesz to sie nie odzywaj
Ja chcialem sie wypowiedziec co do excalibuga , moze i jest to rzadki przedmiot ale da sie go zdobyc z qesta ktory nazywa sie annhilator jest to bardzo znany qest ktorego mozna wykonac od 100 lev :) wiec watpie aby mial on cos wspolnego z rutlles seven
spadlem z krzesla 8o
Mlecziii
12-08-2006, 21:53
Filmik już dałem ale masz tu 2 raz:D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10570
Morgaroth pojawił już się na 3 serverach na Calmeze (polak 103ek), Antice (200lv ek który bloczyl, podobno by go pokonali ale większość nagrywała filmiki i mieli przez to debuga) , a trzeciego świata nie pamiętam, wiem że próbował go bloczyc Br który jako jedyny blokował 2 orschi.
Ferumbasa jeszcze nikt nie widział, ale na Antice (nie jestem pewien) był komunikat że na ferumbas tower coś sie ma wydazyć, widziałem ten komunikat ale go nie pamietam ani nie chce mi sie go szukać. Niestety nikt nie doszedł na tą wieże.
Ps.Ferumbas jest potworem którego na początku tibi wskrzeszał jeden z Cipów i nie był to potwór prowadzony przez komputer ale był to jakiś Cipek sterujący nim jak jakimś charem, Ferumbas chodził po thais i jego okolicach i może summonować pod swoje władanie każdego potwora jaki chce, niedawano na test servie został stwozony przez Gm'a ale już nie był sterowany przez czlowieka tylko tak jak wszystkie inne monsters, zdołano go tylko raz zabić na poh (loot mi nie wiadomy)
Evil Maul
13-08-2006, 21:19
Na tescie pojawil sie tez Verminor powiem wam ze to cwana bestia sumonuje 3 swoich synów pod postacia larvy , scaraba i scorpiona ale sa bardzo potezni ;]
Pyro Aris
13-08-2006, 21:23
Na tescie pojawil sie tez Verminor powiem wam ze to cwana bestia sumonuje 3 swoich synów pod postacia larvy , scaraba i scorpiona ale sa bardzo potezni ;]
ale ta larva scarab i scorp sa bardzo potezni ?
Każdy w tyh wypowiedziah muwi że nieda sie zdobyć tego i tego a to guwno prwda morzecie pisać do mnie debile to wam powiem co z czego leci BORZE NOOBY np:
Winged Helmet-warlock
Demon Helmet-Quest
Horned Helmet- tego niewiem (gdzieś czytałem że na jakimś tescie był potwur niejaki"queen of banchese"i to z tego padało ale tego niewiem)
Soft Boots-są prawdo podobnie na rooku i komuś padło z demona
boots of waterwolking-na rooku podszebne do spike sword quest najwyszysz lvl na rook je właś nie am ale to mit
Great Shield-Demondras (jeszcze nie wylotowana prawdopodobnie)
Dragon Scale Legs-WIELKA NEWIADOMA (ale moim zdaniem demondras)
Demon Legs- orshaball to każdy wie
Power Arrow- kiedyś była dostępna z demonów ale nie wiadomo czy jeszcze są
Thunder Hammer-orshaball
Hammer of Wrath- na tescie padał z yeti lord
Warlord sword-Prawdopodobnie jest na niego Quest podszebny do tego anihilator tedy bear.
I to natyle macie pytania to piszcie wytłumacze wam.
I WY J****E JEŁOPY....POZDRO...:evul:
ty buraku to lepiej naucz sie jezyka polskiego zanim zaczniesz kogos obrazac
pozatym to ty piszesz najwiecej bzdur...wiec pomysl..poszukaj..a potem zacznij pisac!
ciekawe rzeczy wypisujecie każdy coś przypuszcza komuś się coś zdaje a prawda jest taka że jak zwykle wszystkiego dowiemy sie w praniu, bo kto przypuszczał że z orsha leci TH, tak samo z tego morgacośtam jak kilka razy zginie i sie ludzie pochwalą lotem który zapewne będzie słaby i raz może jakiś rodzynek sie trafi będziemy wiedzeć napewno. A z kąd wiadomo że Ferumbras jest silniejszy od Apocalypse, a może jest słabszy od królika nie wiadomo do póki nie spotka się jednego i drugiego i nie porówna, ot cipsoft stworzył kolejną legende ale do bazyliszka tej ruthles 7 to jeszcze brakuje sporo
Na pewno z tych 7 rzeczy nie są to itemki które lecą z faraonów, th wypada z orsha dlatego że bronie o pobnej mocy sov czy sca sa dostepne z anni, Warlord sword jest dostępny z questu, ma go kilka osób nie tylko starych wyjadaczy.
Co excalibuga są tylko legędy, ale wielu NPC o nim opowiada.
Ogulnie rzecz biorąc nie chodzi o przedmioty tylko The Ruthless Seven to sa potwory na Wiki Tibia są zamieszczone już 3 więc pewnie są już zrobione ale jeszcze w grze niedostępne.
Co do Morgaroth'a pojawił się on już kilka updeatów temu na TSie, jeżeli występuje na jakiejś z tych nowych wysp to pewnie na tej która przypomina wulkan
Ale potwierdzam, że dzięki teu urozmaiceniu gra staje się ciekawsza :D
Gumiceee
15-08-2006, 13:34
w present box wszystko może być nawet DSL X(
a co do innych rares bubble powiedział że wszystkie itemy są do zdobycia
cipy to potwierdziły
tylko pytanie jest z czego to zlootować xD
ja słyszałem że ponoć idzie sie z 1000 iron of pieces i anihillator bear do spoconego cyklopa coś sie tam mówi i on ci robi warlord sworda !!
nie wiem czy w to wierzyć xD
możliwe, że to prawda - wiele osób ma warlord sworda, ale nikt nie chce poweidzieć z kąd
Napewno 7?? a takie jak
Warlord sword
Pharao Sword
Twin axe
Ravager's axe
Crystal Mace
Hammer of Wrath
Silver Mace
Demon Legs
Winged Helmet
Soft Boots
Unholy Shield
Great Shield
lol crystal mace ,hammer of wrath ,twin axe,Ravager's axe lecom z faraonow -.-
ZenNeron
18-08-2006, 09:21
Jak chyba wiekszość was już wie w Ferumbas Tower w skarbcu leżą wiele ciekawych i rare itemów jak np. Ceremonial Mask, Lich Staff itd. i mam pomysł jeśli te rzeczy sa w skarbcu to cza mieć do nich klucz i według mnie Ferumbas respi sie co kilkanascie dni i właśnie z niego wypada klucz sprobujcie sobie wyobrazić co jeszcze morze byc w tym skarbcu.
Totalizator the Wizzard
18-08-2006, 10:23
@ up
słownik ortograficzny
Kamcio Pogromca
20-08-2006, 02:40
Ok wszystko fajnie nowe potwory tylko ja sie pytam kto pokona takie coś?! Przecież jak narazie to nikomu nieudało sie solować orshaballa a co dopiero takie bydle co za 1 hitem zabieże 2000hp??!! z tego co wiem to jak narazie najwiekrzy lvl w całej tibi to ok. 282 EK ale i tak wątpie żeby se poradził solo z orshem :/ gościu nazywa sie Eternal Oblivion gra na świecie Amera
taki mały offtop:
według mnie powinni wprowadzić pare tych przedmiotów ale np. z bardzo trudnych questów albo żeby była bramka lvl-a że questo można wykonać od 200 lvla i że potrzebnych jest np. 16 po 4 z karzdej profesji 8o a do zabicia np. taki apokalipse
Mlecziii
20-08-2006, 14:29
Ok wszystko fajnie nowe potwory tylko ja sie pytam kto pokona takie coś?! Przecież jak narazie to nikomu nieudało sie solować orshaballa a co dopiero takie bydle co za 1 hitem zabieże 2000hp??!! z tego co wiem to jak narazie najwiekrzy lvl w całej tibi to ok. 282 EK ale i tak wątpie żeby se poradził solo z orshem :/ gościu nazywa sie Eternal Oblivion gra na świecie Amera
taki mały offtop:
według mnie powinni wprowadzić pare tych przedmiotów ale np. z bardzo trudnych questów albo żeby była bramka lvl-a że questo można wykonać od 200 lvla i że potrzebnych jest np. 16 po 4 z karzdej profesji 8o a do zabicia np. taki apokalipse
Bramka od 999lvl już istnieje :p
Bramka od 999lvl już istnieje :p
eee...zepsuta (zgadnijcie kto to zrobil).
Mlecziii
21-08-2006, 20:29
eee...zepsuta (zgadnijcie kto to zrobil).
Oczywiście Cip pewnie jak ktoś będzie zblizał się do tego lvl dopiero zrobią ten teleport a tak to jest tylko motywacja do dalszego bicia lvl .
NicNIeWiedzący
21-08-2006, 22:34
w present box wszystko może być nawet DSL X(
a co do innych rares bubble powiedziała że wszystkie itemy są do zdobycia
cipy to potwierdziły
tylko pytanie jest z czego to zlootować xD
ja słyszałem że ponoć idzie sie z 1000 iron of pieces i anihillator bear do spoconego cyklopa coś sie tam mówi i on ci robi warlord sworda !!
nie wiem czy w to wierzyć xD
ta ta panu podziękuje od kiedy bubble to facet?
Mistycznych itemow jest 7 bądź 8
Golden helmet
Great Shield
Magic Longsword
Thunder Hammer
Dragon Scale legs
Golden Boots
Great Axe
i jeszcze Horned Helmet jeśli jest ich 8
I nie żaden Winged Helmet który ma tyle defa co Demon Helmet (popularnie dostępny i posiadany przez mase ludzi)
Jak wiadomo TH (nie Tokyo Hotel tylko T Hammer) poleciał już z Orscha. O innych itemach nie wiem być może na innych serwach też poleciały.
Co do Ferumbrasa to myśle że on jednak powróci jednak nie będzie on już robił takich masakr jak kiedyś, kiedy nie istniał pacc.
Ja jednak myślę że CipSoft powoli przygotowuje nas do końca Tibi - Do końca który każdy zapamięta do końca swoich dni, a nie poprostu wyłączą pewnego dnia wszystkie serwy.
Ktoś w tym temacie napisał że Tibia powstała z chaosu i w chaosie zginie. Nie trudno sobie wyobrazic jaki chaos by zapanował kiedy Cipy oznajmiły by że przestają sprzedawać pacca i że za sześć miesięcy Tibia zniknie na zawsze (wszedzie biegające rs-y, mpa na ziemi etc.), a dotego nieprzerwane ataki Ruthless Seven. Myśle że ten dznień kiedyś nadejdzie, nie prędko - może za 10, może za 15 lat. Cipowie nie będą życ wiecznie
...................................
A tak wogule to ten temat jest w złym miejscu
Morgaroth - Po tym Update pojawa się niekiedy na wyspie Gorma (Ta z wulkanem). Jest lepszy od Orshabaala, zabil Beduriona 200 ek (Morgaroth + 3 Demony)
SS :
http://i96.photobucket.com/albums/l187/_Johny_/Others/DragHunt0003.jpg
Ferumbas - Też dodany w tym update, jego siedziba jest w Ferumbas Tower.
Team na Eternii doszedł do Final Roomu, lecz większość padła na Ferumbasie.
Name: Carla Fehr
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 152
World: Eternia
Aug 23 2006, 19:48:08 CEST Died at Level 153 by Ferumbras
SS :
Wejście...
http://i96.photobucket.com/albums/l187/_Johny_/Others/Ferumbas0008.jpg
I Dead ..
http://i96.photobucket.com/albums/l187/_Johny_/Others/Ferumbas0015.jpg
12:42 You lose 596 hitpoints due to an attack by Ferumbas
No to narazie trudno będzie zdobyć ten klucz...
@UP:
Troche mnie wyprzedziles, ale czytalem caly teamat od poczatku : )
Tak Morgaroth juz po tym updacie wystempuje w jednym miejscu :) jeszcze chyba nikt go nie zabił. ale napewno wyleci z niego jakis pozadny itemek :)
możliwe, że to prawda - wiele osób ma warlord sworda, ale nikt nie chce poweidzieć z kąd
Well, za czasów gdy grywałem na Amerze...
Słynny qmpel EO (Eternal Obi, jakby ktoś nie jarzył) wyskoczył jak opętany na utani granie z dp Ab, i po 2 minutach było można usłyszeć coś takiego z północno-wschodniej strony:
69:69 Will Hunting yells: You see a warlord sword. Bla bla bla bla.
Wszyscy potem tylko "O_o" ":O" a Willy tylko się wrócił z wieży cyca i...
...Pokazał na ćwierc sekundy starego ,jeszcze wtedy, sprite'a Warlord Sworda....
Dętka jak cholera, on miał wtedy chyba 140 lvl ~.~
Spiderman
29-08-2006, 19:45
No to z tego co już wiemy to narazie ferumbras nie wygląda jak demon,
ale co z resztą ;/ wciąż nic niewiadomo
Lord-Jacko
30-08-2006, 15:51
Jest jescze Verminor jak sie nie myle
http://i2.photobucket.com/albums/y47/henchy/Verminor%20TestSummer06/UO0006.jpg
Lord Wlodek
05-09-2006, 19:06
Napewno 7?? a takie jak
Warlord sword
Pharao Sword
Twin axe
Ravager's axe
Crystal Mace
Hammer of Wrath
Silver Mace
Demon Legs
Winged Helmet
Soft Boots
Unholy Shield
Great Shield
Pharo sword byl i Ravager's Mace nawet na tym forum byl z tym ss a Demon legsy na Antice ma co 3 150 lvl +
@All
Za dużo OTS!
@up jak coś Ravager's Axe.
@up opcja "szukaj" nie gryzie... and słownik ortograficzny;]
@edit A i... co do tych quar - masz zamiar iść solować Predatora?:]
a Demon legsy na Antice ma co 3 150 lvl +
Niemożliwe człowieku.
Nieiwele osób posiada Demon Legsy, tak samo jest z Winged Hemetem. Już więcej osób posiada Golden Helmetów niż Winged Helmeta i Demon legsy razem wzięte.
Jest bardzo dużo Rarów.
A powiedzmy taki Crown? Kto go ma?
Gold Nuggets? Ktoś posiada?
Albo taki Golden Mace? No kto to ma?
Jest mnóstwo jakichś dupereli których nie posiada nawet namiastka tibijczyków.
Ale po prostu nie są głośno mówione bo uważamy że Rary to są tylko najlepsze rzeczy.
Widziałem w tym temacie dużo takich zdań że Ferumbras'a nikt jeszcze nie widział : ) z tego co wiem ekipa z Eterni(moge sie mylic) prubowała go zabić, i z tego co wiem ten sk........el jest tak silny ze chyba wszyscy hlv z wszystkich swiatow nie zdołali by go zabic. z tego co wiem dostał 8 hitów z SD i wzieło mu moze z 2 % jego życia. :/
Morgaroth też był nie do pokonania.
spokojnie spokojnie. zanim beda ci wszyscy bossi dostepni w grze, to low level bedzie na 250 lvlu. pamietacie co bylo jak sie pierwszy raz na globalu pokazal orsz? jak ledwo co go blokowal bodajrze 176 EK uhany przez gromade uhaczy?
PalladynekII
17-09-2006, 18:14
ehh czy nikt niepomyslał ze jak by teraz pojawil sie np Apocalypse lub jakis inny potfforek z Ruthless Seven to by go ktos pokonal??? CIPy czekajom aż chociaż kilka osob osiagnie chociaz 300 lvl i wtedy dadzom najslabszego z Ruthless Seven. to moje zdanie wy mozecie sie z nim niezgadzac
paffelek
18-09-2006, 18:14
O jezu ludzie tu chodzi o 7 mistycznych przedmiotów..czyli 7 najlepszych (po 1 z każdym rodzaju)
Tyle że jest ich 8...
Helmet: Golden Helmet (?)
Armor: Magic Plate Armor (Z demona)
Legs: Dragon Scale Legs (?)
Buty: Golden Boots (?)
Tarcza: Blased Shield (?)
Miecz: Magic Long Sword (?)
Club: Thunded Hammer (Orshaball)
Axe: Great Axe (?)
Ale można przypuścić też taką opcje:
Skoro Rutles Seven składa się z 7 członków z każdego mógłby lecieć/leci? jeden mistyczny przedmiot
(Nie znam składu Rutles Seven więc napisze np. 1,2,3 itd)
1.Golden Helmet
2.Dragon Scale Legs
3.Blased Shield
4.Golden Bootsy
5.Magic Longsword
6.Great Axe
7.???
Nie podałem MPA i TH gdyż lecą one z odpowiednio Demona i Orshabaal'a
Być może moja teoria jest błędna, ale może CIPsof ma w zanadrzu jakiś lepszy Armor lub Club.. i wtedy dla każdego z Rutles Seven przypisany jest jeden rar. Myśle że szybko się tego nie dowiemy... i prosze mnie nie bluzgać i nie mówić:
"ale przecież jest Great Shield,Warlord Sword etc.etc.!!!!oneoneoneeleven...to nie rar???????/////"
Moja odpowiedź: To rar ..ale tu chodzi o 7 MISTYCZNYCH przedmiotów, czyli jak już wcześniej napisałem Najlepszych w swoim rodzaju.
Pozdrawiam.
Zapewne 7 mistycznych itemów benda 7 najlepszych rzeczy w swojim rodzaju, to samo co kolega @up powiedział : )
Drzamich
19-09-2006, 13:38
To mój pomysł!!!
I nie dlatego że autor tematu wpdał też na niego, ale to ja to wymyśiłem.
Krawat jest moim kolegą i to ja mu to powiedziałem.
Nie chcę od razy sksaowania tematu, ale napisz w pierwszym poście że to pomysł kolegi, który pozwolił Ci go zamieścić.
:p :p :p :p :P
Dziwny ten pomysl ;P
@Gilu a ty lepiej odpowiedz w temacie o tajemniczych wyspach kolo fibuli ;P Bo jakos ucichles
@up:
Po co mam mowic? Sami se poszukajcie, wy wszystko byscie chcieli jak na tibia.org.pl, trzeba cos samemu znalesc
Ludzie, gadacie ze wszystkie najlepsze rare będą wypadać z członków Bezlitosnej Siódemki, ale przeciez są jeszcze inne "bracta" demonów, ktoś pamięta chociazby o Triangle of Terror?
Knill Sorcerer
05-10-2006, 17:20
O ile dobrze usłyszałem to Morgaroth respi się gdzieś w najgłębszym miejscu pod Goromą(ale to może być tylko plotka :) )
Drah Dorgos
05-10-2006, 17:57
@up
Ja widziałem filmik jak pewna ekipa zabija tego Morgaroth'a i równierz wydaje mi się, że to było pod Goromą. Najlepiej niech ktoś kto oglądał ten filmik i ma postać na tym świecie niech zagada do jednego z członków ekipy, która go zabiła i bedzie wszystko jasne :).
Demon Legs'y lecą z EO tylko jak go zabić xD ?
Taki mały żarcik kolegi. Mi się podoba :P.
Jest 5 kast demonow.
Narazie znane sa 2: R7 i Triangle of Terror.
Znane sa tez dokladne sklady tych kast.
Wiec teoria ze akurat z R7 leca wszystkie najlepsze itemy nie ma pokrycia - a to nie tylko z powodu tego ze tak pi razy drzwi jak wprowadza wszystkie 5 kast bedzie ze 30 bossow typu Morgi czy Api.
Ale nie zapominajcie tez o: Feru , Hugo , a moze Goshi z grobu powstanie :D
Kiedys na antice zjawil sie Apocalise (nie wiezysz sprawdz) kiedy kotos chcial zaatakowac mial debuga jaki z tego moral nie atakuj Apocalipse . Juz wiem dlaczego cipowie juz go nie sumuja !!
[...]
Ale nie zapominajcie tez o: Feru , Hugo , a moze Goshi z grobu powstanie :D
kto to ten Hugo i Goshi?
Hugo to Hugo ( ze slow KM ma gorsza reputacje niz cale R7 - cokolwiek to oznacza ) bedzie siedzial lub siedzi w PoI
Goshi = Goshnar - ale po nim grob tylko zostal i popiol :D
Kurde, a możesz po polsku? :P nadal nie wiem kto to jest Hugo ani Goshnar i jeszcze jakiś KM i co to jest PoI? :P
Knill Sorcerer
15-10-2006, 23:12
A nie słyszałeś,że jeden z synów verminora to boss slimów?
Możesz sobie zobaczyć na tibia.org
A tych synów jest (chyba) trzech :]
Edit:Sorry,że nie zauważyłem (już napisałeś że trzech)
Neverblood
18-10-2006, 18:06
poza tym porownanie ruthless seven do 7 itemow nie jest zbyt trafne jako ze oprocz tych itemow nikt nie ma demon legsow i wielu innych itemow dlatego tez watpie aby to mialo ze soba cos wspolnego
Po pierwsze Ferumburas zostal zabity na Antice , blokowal Sashra. Morgorath tez zostal zabity, slabszy jest od orsha bynajmniej mi sie tak wydaje , duzo szybciej sie z nim uporali niz z orshem ... ;] co do great shield -jest na antice mial go Sashra ale go shakowali.. Ferumbras jest na swojej wiezy, droga do niego jest cholernie trudna.. a Morgorath na Goromie czy jakos tak na jednej z nowcyh wysp. Szukajcie a znajdziecie :P
Kto to ten Hugo i Goshi,
Gdzie to jest Poi bo zapewne to jest miejce { co to za miejsce ?:>}
Poi = Pits of Inferno
To jest miejsce pod pohem.
Morderff
25-07-2007, 22:55
Z Morgarotha też TH leci jakby ktoś nie wiedział. Demon Legsy sa ma je np. EO. ML sword też jest. Golden Helmet również.
Erikhra-Wizard
02-08-2007, 12:31
Infernatil, Rozpalacz piekieł. To on otwiera bramę piekieł (już wiecie gdzie on sie pojawia? Ab) Był widziany na początku test servera dla pacc i jak zwykle jakiś hlvl go zabił)
Pumin, Lord Desperacji. Narazię mało o nim wiadomo. Jego istnienie zostało zdradzone przez znanego nam KM :).
Verminor, Zatruwacz. Pierwszy raz pokazał się na PoI wraz ze swoim synem, Son of Vemoir. Pytając npc Basilisk o Vemoira odpowiada przestraszony że jego nie zna i kończy na tym swoją rozmowę. Podobno bazyliszek jest jego synem...
Tafariel, Pani Przeklętych. Patrz Pumin. Mało o niej wiadomo. Podobno jest żoną Apocalypse'a.
Apocalypse, Absolutne Zniszczenie. Pierwszy raz widziano go na test serverze. Został "strapowany" przez gm'ów w ank. Drugi raz pojawił się w korytarzach PoI.
Bazir, Władca Kłamstw. Czasami pojawia się w sali z Demonami w Dreams chalange quest. W jednej chwili widzisz zabitego demona, a w drugiej zamienia się w Potwora. (sekret to przejscie przez pokuj z plagsmith itd. http://img393.imageshack.us/img393/4291/drogatq6.png
Ashfalo, Prawa Ręka Urgitha, Dowódca Nieumarłych Hord
Pokazał się na teście podczas ataku nieumarłych na Darashie. Powodaował paraliż wszystkiego. (nawet potworów) Przywołuje do 12 ghouli.
Pozdrawiam
Erikhra-wizard
PS: Jak znajdę ss'a to dam strapowanego Apocalipsa :D
1.thunder hammer <------wypada z orsza wrocimy do tego pozniej
2.golden boots
3.blessed shield
4.golden helmet
5.great axe
6.magic longsword
7.dragon scale legs
thunder hammera mają chyba 3 osoby
golden boots ma gośc na nova w domku w ankh bo widzałem
bleesied shield nikt nie ma
golden helmet nikt nie ma
great axe kiedyś wypadała z dragon lorda i demonów więc ktoś musi mieć
magic long sword dwie osoby chyba mają
dragon scale legi jedna osoba ma
hornet helmet jest też niezłym rarkiem
Down@
nigdy nie widzałem golden helmeta i poprostu nie widzałem :P
Erikhra-Wizard
02-08-2007, 13:04
@up
Golden helmet ma kilka osób na Antice.
@Ujo
thunder hammera mają chyba 3 osoby
golden boots ma gośc na nova w domku w ankh bo widzałem
bleesied shield nikt nie ma
golden helmet nikt nie ma
great axe kiedyś wypadała z dragon lorda i demonów więc ktoś musi mieć
magic long sword dwie osoby chyba mają
dragon scale legi jedna osoba ma
hornet helmet jest też niezłym rarkiem
Golden Boots-Sir Baxter
Golden Helmet-kilka osób na Antice
Great Axe-Rhapsody
Magic Longsword-Alex
Dragon Scale Legs-Abertt
@topic
http://tibia.gamigo.de/forum/attachment.php?attachmentid=161207&stc=1&thumb=1
Wszystkich członków the ruthless seven, chyba nawet Morgarotha [wiadomo, że czasami występuje na Goromie], należy szukać w PoI, jeśli ma się szczęśice [albo pech], to można na nich trafić... pewnie po zniszczeniu KM, schowali się w podziemiach... a może ktoś z KM przetrwał i cipy zrobiły go jako npc, i może opowie nam jak to było :D czyste przypuszczenia i fantazja moja :P
Nacpany_Wlodek
03-08-2007, 01:03
@Erikhra
Skąd wiesz o tym sekrecie?
No tak, ale zeby zobaczyć Bazira bym musiał podczas robienia DCQ nie wbiec do teleportu tylko na górę do tego przejścia? Przyznam interesująca ciekawostka.
Oto Opis POI
"Questy - Pits of Inferno
Pits of Inferno - miejsce to znajduje się pod Plains of Havoc. Na początku POI miało odgrywać rolę buforu zaporowego, zapewniającego stalą blokadę dla próbujących wrócić na ziemie z piekieł sił zła. Niestety ta forma zabezpieczenia nie sprawdziła się i POI zostało opanowane przez wszelakie formy nieumarłych, próbujących wydostać się z piekła na ziemię. Role ostatniego batalionu przeciw złu przejęło po POI miejsce zwane Plains of Havoc i jak dotąd radzi sobie bardzo dobrze z nową rolą. POI zostało opanowane przez największe zło Tibijskie wraz z ich podwładnymi. Zło to nosi nazwę "The Ruthless Seven", w jego skład wchodzi Bezlitosna Siódemka - grupa Arcydemonów działająca w imieniu Umana Zatrotha. Każdy z nich jest uosobieniem jakiegoś nieszczęścia: ognia, rozpaczy, plagi, potępienia, zniszczenia, oszustwa, śmierci.
To oni są odpowiedzialni za zniszczenie zakonu Rycerzy Koszmaru i zbezczeszczenie ich siedzib, oto ostatnie słowa zapisane w pamiętniku ostatniego z Rycerzy Zakonu Koszmaru, Krendorak'a przed śmiercią "Starałem się odkryć tajemnice moich przodków, ale zawiodłem. Przeklęte smoki przechytrzyły mnie! Uciekłem ale wiem, że jestem śmiertelnie ranny. Nawet jeżeli udałoby mi się stąd wyjść, nie dałbym rady dotrzeć do Wieży Knightwatch, żeby użyć jej sekretów do zaopatrzenia się. Od teraz, kiedy Camdrek nie żyje, nigdy nie będę zdolny otworzyć jej. .... Jest tak gorąco, mój wzrok zanika.... Oby bogowie przebaczyli mi moją porażkę...". Swoją bazę mają głęboko pod Polami Zniszczenia, za labiryntem, w miejscu znanym jako Pits of Inferno, gdzie gnieżdżą się potężne demoniczne stwory. Każdy z Siódemki ma tam swoją salę tronową będącą odzwierciedleniem jego natury. Zło jakie tam się gnieździ nie sposób opisać, na samo słowo Pits of Inferno wieśniacy kryją sie w domach, a śmiałkowie którzy wyruszyli w celu pokonania wysłanników piekła i przejęcia spowrotem kontroli nad POI rozpłynęli się niczym poranna mgła. Ilu ich zginęło do tej pory nie wie nikt, najstarsi mieszkańcy Tibi mówią o tysiącach a czasem nawet setkach tysięcy dusz które pochłonęło już straszliwe miejsce. Gdy postanowisz się tam wybrać pożegnaj się z rodziną, ucałuj dzieci, żonie powiedz iż ją bardzo kochasz, gdyż może się okazać iż robisz i mówisz to już ostatni raz ..."
W POI sa trony zacnej 7, a wiekszosc ow zacnej 7 byla widziana tylko na TS :)
Wszystkich członków the ruthless seven, chyba nawet Morgarotha
Morgaroth nie jest członkiem Bezlitosnej Siódemki. Jego raczej nie znajdziemy w Pits of Inferno.
Erikhra-Wizard
03-08-2007, 16:03
Wszystkich członków the ruthless seven, chyba nawet Morgarotha [wiadomo, że czasami występuje na Goromie], należy szukać w PoI, jeśli ma się szczęśice [albo pech], to można na nich trafić... pewnie po zniszczeniu KM, schowali się w podziemiach... a może ktoś z KM przetrwał i cipy zrobiły go jako npc, i może opowie nam jak to było :D czyste przypuszczenia i fantazja moja :P
Nie, Mogarotha nie należy szukać w poi. Mogaroth jest przeciwnikiem The ruthelss seven. Morgaroth krzyczy, że jest członkiem Triangle of Terror cytuję: I AM MORGAROTH, LORD OF THE TRIANGLE... AND YOU ARE LOST!".
Km to nie npc. Knightmare to Customer support
@Erikhra
Skąd wiesz o tym sekrecie?
Wiesz zbieram wszystkie informacje o The ruthelss Seven. Narazie wiem tylko tyle. Po za tym widziałam filmik na poi z Vemoirem. Widziałam jak zabijali Infernatil na test server, jego średnie hity wynosiły 2000+. No cóż Pumin... KM mówił o nim, tak samo Lurgi mieszkającego w Thais. Gdy zapytasz go o "ruthelss seven" Wymieni całą siódemkę. Bazir, tak jak mówiłam. Czasami pojawia się na DCQ, Patrz mój post wcześniej. Tafariel z moich informacji wynika, że to żona Apocalypse'y. Skoro już przy nim jesteśmy to b ył gdzieś ss na forum jak został on strapowany przez gm'ów na Ank (Apocalypse). Ashfalo tak samo jak członek TRS wyżej. Pokazał się na Darama'ie w Darashi. Przywołał 9 ghouli które nieźle trapowały playera. Sam nie walczył wręcz, uciekał.
Triangle of terror:
Członkowie:
*Morgaroth, Intrygant
Nie pracuje sam, gdyż terror sieją za niego jego słudzy. Czasami jednak wkracza w nasz świat by nasycić się strachem stworzonym przez Trójcę.
* Ghazbaran, Władca Ostrzy
Jego przydomek nie jest przypadkowy. Uwielbia walkę prawie tak bardzo jak ból i śmierć, które przynosi.
* Zoralurk, Demon o Tysiącu Twarzy
Krążą pogłoski, że wędruje on po naszym świecie, zatruwając ciała i myśli wszystkich napotkanych. To player wciela się w demona (to moje przypuszczenia)
Character Information
Name: Zoralurk
Sex: male
Profession: Knight
Level: 7
World: Chimera
Residence: Darashia
Last login: Jul 05 2007, 07:38:16 CEST
Account Status: Free Account
Ekhm...
Pozdrawiam
Erikhra-wizard
Co do infernatil to chyba go sie nie spotka hell gate pod ab a czemu??
cip soft nigdy by nie dał coś taki silnego na facc arena
W hell gate najsilniejsze co jest to gs i evil eye a więc czyba on był by za silny jak na takie miejsce.
według mnie jegomożna spotać gdzieś gdzie jest bardzo dużo ognia :P ale jakie to mogło być by miejsce??
co do tych rarkow to ja wiem tyle ze przed Orshabaalem na Eterni byl juz Thunder hammer i golden helmet... ;) ten th chyba byl wlasnie w nagrode za tego buga na free pacc.. a golden helmet nie wiem skad ale wiem ze na bank jest ;] sam mam ss'a z nim ;] tzn jak lezy w domku ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.