zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 170 sorc zabija 145 rp

Stefan Wichura
04-07-2006, 17:01
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9707

film nie moj chcialem pokazac ze nawet tak wysokie lvle uzywaja botow zwroccie na to uwage

-=DanieL=-
04-07-2006, 17:19
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL?????????????
Takich perfidnych botów się nieda nigdzie indziej spotkać w normalnej tibii. Ten pall chyba miał jakiegoś gównianego bo walil z 20 chmurek i go wraz nie uhneło.

@down
Napisałem perfidnych botów w liczbie mnogiej czyli chodziło mi, że obaj mają boty ;P i obaj niestety są debilami.

Stefan Wichura
04-07-2006, 17:28
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL?????????????
Takich perfidnych botów się nieda nigdzie indziej spotkać w normalnej tibii. Ten pall chyba miał jakiegoś gównianego bo walil z 20 chmurek i go wraz nie uhneło.

ale sorc tez mial bota i to takie perfidne jeden i drugi no poprostu nooby walic na full hp ue to trzeba byc super exstra ziomem

DaNiO149
04-07-2006, 17:30
TibiaAuto (aim no for hotkeys) + new owner (where's Vdl?!)+ BR( UE,UE,UE PLX DIE!!! ;( ) = przez takich Tibia traci piękno -.-

Felini
04-07-2006, 17:41
Ehh bez sensu <3
Glupie boty sam bym se poradzil owiele lepiej bez bota;d

Lotarkilla
04-07-2006, 17:45
Sorce nie wiedział nawet że pally jest na venore d lair a tym bardziej jak tam dojść , zmarnował ssa na snake`a a jego pvp i bot były takie żałosne iż oczywistym jest fakt iż chara kupił ,bo do 170lvlu z takim noobostwem by nie przetrwał.
Przykro patrzeć.
btw czy to nie przypadkiem usa server?

Upierz
04-07-2006, 17:51
Boty są be ! Przez nie mam pół wakacji grania w dupe xD
A co powiedzie o Wurzelu ? Banished:until deletion because of macro use - żeby na takim lvlu używać bota trzeba mieć nieźle pojebane we łbie -.-

Rybzor
04-07-2006, 18:30
Omg co za perfidne boty, gdyby ten palek nie mial uh bota moglby przezyc, czasami wlasna reka jest lepsza od UH bota, ktory w zasadzie tylko na anni sie przydaje, kompletne lamy

Phoelerius
04-07-2006, 19:16
Ja tam zadnych botow nie widze...
Ale z tych kolesi ladne nooby, 170 sorc nie wie jak exiva sie poslugiwac, a 145 palek nie potrafi sie leczyc z vity nawet.-.-

Lotarkilla
04-07-2006, 19:44
A co powiedzie o Wurzelu ? Banished:until deletion because of macro use - żeby na takim lvlu używać bota trzeba mieć nieźle pouwielbiam jeść bananyane we łbie -.-

Nie znasz histori Wurzel`a to sie nie odzywaj jeśli masz gadac głupoty.

Miszczu
04-07-2006, 20:14
Widac ze gostek kupil postac....zeby nie wiec gdzie jest Venore dragon lair trzeba byc niezlym.Bot do dupy.Ue wali na full hp.PAll tez ma bota.Oba boty nie dzialaja tak jak powinny.Po prostu bomba film ;).

Kapix
04-07-2006, 20:19
Nie wiem czemu, ale niektore filmy mi sie nie chca wczytac. Tak jak i ten. ;|

Szkut
04-07-2006, 20:31
masz tibicam 7.7x?

Angel of Death
04-07-2006, 20:33
Ale z tych kolesi ladne nooby, 170 sorc nie wie jak exiva sie poslugiwac, a 145 palek nie potrafi sie leczyc z vity nawet.-.-

Hm to może do okulisty się wybierz, ten sorc według mnie napewno miał bota jakoś za łatwo mu te sd wchodziły no i picie manasów (po zabiciu tego palla) mnie przekonało, nigdy nie widziałem żeby ktos tak szybko, jednym tempem pił manasy bez wylania żadnego.

@down właśnie, zapomniałem napisać że ten sorc był żałosnym lamerem Xd to szukanie tego palla, rotfl

Khazul
04-07-2006, 21:30
Tak chujowego filmiku dawno nie widziałem.
Sorcerer exivnal na statku swój cel, no ok wiedział gdzie jest. Podbiegł pod dp dla szpanu walnał exive co było niepotrzebne, gdyz ktos mogl zaalarmowac jego przeciwnika. Pozniej jak ogladalłem jak ten mierny acc buyer szuka tego pallka to lezalem i kwiczalem ze smiechu. HNAHAHAHHAHAAHA 170 MS nie wie jak dojsc na d lair. załość
No i pozniej zobaczyl pallka... jak to na br przystalo puscil ue -> strata many, strata mw na mostku. Pozniej nie mogl znalezc pallka na pohu, a juz o bocie nie bede mowil caly czas exhausted i te chmurki. HAHAHAHHAHA cos bocik nie dziala albo za szybko wciskał klawisz? hahaahhahahhahahah

Lord Gcm
04-07-2006, 23:22
koleś jest super... ;] (dobrze ze to nie jest Polak :P):baby: :baby:

Always hunted
04-07-2006, 23:31
Ha.
Haha.
Hahaha.
Hahahahahahahahha xDDDD

No filmik po prostu piękny xD takich botów to ja nie widziałem xDD
To się nazywa acc buyer i boter xD koleś chyba sam zrobił coś koło 10 lvl xD

Ja po tym filmie leżę ze smiechu. Żałość żałości nad żałościami, taki żałosny ten sorc był xD
Gratz konstruktorowi ich bota xD (ewidentnie używali tego samego)

Rybzor
05-07-2006, 00:30
Jak Ty tam nie widzisz bota to jestes pro

Vaxelud
05-07-2006, 00:38
Nie moge odtworzyć tego filmiku a inne moge ale to już 2 przypadek takiego filmiku prosze o olśnienie mnie =P

Hellraider
05-07-2006, 00:49
Omg ROTFLMAO!!! takie kozackiego filmu dawno nie widzialem! Te exhausty byly najlepsze i ue na full hp tez rox. Po prostu jakis 12 latek co ma bogatych starych se kupil postac i mysli ze kozak, nie sadze zeby wbil chociaz 1 lvl ta postacia, bo jakby poszedl expic to chyba by uwielbiam jeść bananynal pg w dol (och i pewnie by nie wiedzial gdzie sie takim sorcem expi, zapomnialem jak mi sorry ;d) :D:D:D Nie no nie moge z tego filmu, ten pall nie mial bota po prostu mu sie mana skonczyla xD, ale tez byl niezly, spokojnie mogl wbic do temple na pohu omg noob war ahahahahha :D:D:D:D kozaaaaaak film!!!

Mayer
05-07-2006, 00:59
@Sorc
Idiota... widac ze mial aimbota... (nie bylo ani jednego komunikatu "You can only use this rune on creatures") non stop tylko "You are exhausted."

@Pall
Jeszcze wiekszy idiota... nie rozumiem jaka to przyjemnosc isc expic z botem ,a do tego mogl spokojnie uciec przed tym sorcem... liczyl na to ze bot bedzie go uhal do tego spamowal e vite... hah ogolnie to zal oby dwoch =P

The Shodow
05-07-2006, 01:17
Dawmo sie tak nie usmialem :D :D :D :D :D

=Pekin=
05-07-2006, 02:28
Skąd sie biorą ....

Omg nie chce mi sie pisac -.-

żenada

Ganci.
05-07-2006, 09:14
Nie mam pojęcia kto z nich jest bardziej żałosny, chyba pall bo ślepo ufa programom zamiast umięjętnością ( wiem że nie ma ale jakby nie uzywał bota może by miał :D )ale z tego sorca jest polewka, a on chyba chciał tego palla zabić właśnie tam gdzie go spotkał.
double ue....

ale to tylko hipoteza bo to pewnieprawda że nie wie jak tam dojść

kostooch
05-07-2006, 09:47
omg zal.br

Suzorewu
05-07-2006, 12:27
Mi sie wydaje, ze oni oboje kupili te chary :p

Upierz
05-07-2006, 15:26
@up : Hehe dokładnie ;D

NoobzLW
05-07-2006, 16:11
czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p

NoobzLW
05-07-2006, 16:12
czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p o ile weim co cialo stoi przez chwile w powietrzu a tu odrazu gleba

NoobzLW
05-07-2006, 16:14
czy to przypadkiem nie jest ots ? zauwazcie to exhtasued i jak ten koles pada ;p o ile weim co cialo stoi przez chwile w powietrzu a tu odrazu gleba
jak strzela sie na bocie to nie ma takich puffow po 1

Ka$z3r
05-07-2006, 23:07
Najprawdopodobniej jest to film z OTS'a... nikt nie gra w taki sposób z botem w rl tibi, zdecydowanie jest to OTS! Lecz jeśli masz bota to naucz się go używać B) Ehh ale czego można wymagać kiedy dzieci dostają bota...

oVer.

BaaDeeN
06-07-2006, 00:26
oMg miec bota to trzeba tez go umiec uzywac ... a nie oni ciagle nacisniety jeden klawisz i jedzie ja takich newbie niekapuje 100% obydwie te postacie robione przez 3+ ownerow ... bo widac ze jakis noob gral :)

Hellraider
06-07-2006, 02:10
Reczywiscie w rl tibii nie ma chmurek od exhausta, bylem tak zaintrygowany ze az sprawdzilem przed chwila... ale dziwne jest, ze film nagrywany jest tibiacam, a z tego co mi wiadomo to z otsow mozna tylko tb camn ng o ile sie nie myle. Poza tym chlopaki musieliby sie niezle nameczyc przy tym, jak dla mnie zbyt realistyczne na ots tylko nie wiem coz tymi chmurkami qrde :P:P

Hestrial
06-07-2006, 10:11
jak w rl tibi nie ma chmurek od exhausta to cisnij na pałe utevo lux >.<

Hellraider
06-07-2006, 10:15
Sprawdzalem to akurat na hmmach. I nie bylo ;]. W sumie nie wiem jak to dokladnie jest ale jak pisalem tamtego posta to sie juz ledwo na krzesle trzymalem xD, dobra olac z otsa czy nie co mnie to obchodzi ;d

Satoke
06-07-2006, 11:02
Po pierwsze , nie wiem gdzie wy widzicie bota przy manasowaniu bo wedlug mnie to jest normalna a nawet srednio wolna predkosc wiec jak ktos nie wie niech sie nie odzywa.
Po drugie filmik to totalne noobostwo ale nie tylko wsrod Br mozemy takie cos widziec.

Royal Kaszalot
06-07-2006, 11:26
wiesz co do sd sorca i uhow pala to byl bot 100% ale co do manasow to tez byl bot ale niektore osoby pija tak szybko manasy dlatego grysz maja bardzo szybki nadgarstek po .... :D ;) hahahah nie no swiry ale sa i takie idealy ;P znalem taki przypadek ze gralem z ziomkiem na ots i on sie uhal 1x a ja w tym czasie 3x taki byl szybki wiec wiecie ... ots to najlepszy trener pvp nie ma lepszego

Vasth
06-07-2006, 21:11
ale co do manasow to tez byl bot ale niektore osoby pija tak szybko manasy

Tu nie chodzi o szybkosc wypijania manasow ale o to ze Lord Sansugi pil manasy
i jednoczesnie otwieral backpacki.

Jalokowy_
06-07-2006, 21:33
W ogole jaki noob z tego palla, nie dosc ze ma autouhanie nastawione na xx hp to jeszcze o tym zapomnial i robil auto uh+ exura vita

FILM n/C -.-

Dark Brozyn
08-07-2006, 12:18
A co powiedzie o Wurzelu ? Banished:until deletion because of macro use - żeby na takim lvlu używać bota trzeba mieć nieźle pouwielbiam jeść bananyane we łbie -.-

jak to połowa grania wakacji w dupe ? człowieku to jets 15 knight za skilami poniżej 60, na serwie typu pandoria takiego chara się robi w 2 dni. I zauważ że jest różnica między botem a macrem.

@movie
nic nadzwyczajnego

Drafti
08-07-2006, 13:04
TibiaAuto (aim no for hotkeys) + new owner (where's Vdl?!)+ BR( UE,UE,UE PLX DIE!!! ;( ) = przez takich Tibia traci piękno -.-
Taaaa... Co ty nie powiesz? TibiaAuto Bez Uh/Sd Na Hotkey?;) %taselfuh-plx?
%taselfsd-Plx? I masz już aim na to i na to:) a Na Mfy %ta fluidmana - Używałem na OTS na, którym można było używać Aimy więc znam każdego po trochu:)

Najprawdopodobniej jest to film z OTS'a... nikt nie gra w taki sposób z botem w rl tibi, zdecydowanie jest to OTS! Lecz jeśli masz bota to naucz się go używać B) Ehh ale czego można wymagać kiedy dzieci dostają bota...

oVer.
Być może ale mało prawdopodobne...Z tego względu iż na większości ots jest tak, że nie ma wogóle chmurek(You Are~)tylko sam napis:p

Satan666
08-07-2006, 13:53
Boshe co za tandetne boty...-.-

...Zeck
08-07-2006, 14:38
Character Deaths
Jul 05 2006, 10:19:58 CET Died at Level 145 by a dragon lord
Jul 03 2006, 09:38:57 CET Killed at Level 146 by Lord Sansungi
Jun 21 2006, 20:33:50 CET Killed at Level 145 by Lord Sansungi
and by Hadris Thorgalen
Jun 18 2006, 06:07:35 CET Died at Level 146 by an orc leader
Jun 16 2006, 20:16:03 CET Died at Level 147 by a dragon lord

Wiec to nie ots ;)

Piotrek Marycha
25-07-2006, 22:34
nie wiesz? to sie nie odzywaj!!!!!!1oneone1!!X( X( X( X( X(

Ghost111
25-07-2006, 23:11
Haha ci goscie mogliby startowac w konkursie "najwiekszy noob". Sorc byl na bocie i do tego nie umial z niego korzystac B) .Pall jest nie mniejszym nobem bo ku**a nie wyobrazam sie nie wyuhac majac tyle hp co ten pall i wogole mogl do temple na pohu ;( Dla takich filmow powinni stworzyc podrozdzial w dziale filmy pt "komedie" :p

rendevar
26-07-2006, 15:30
ehh bot botem ja bota uzywam do celowania :D ale nigdy nieuzywam auto uha itd etc :P

Yayo
27-07-2006, 20:10
HEuaheuhauh 170 lvl BOT na atakowanie GRATZ !! :)

King Mati
28-07-2006, 05:37
film nie moj chcialem pokazac ze nawet tak wysokie lvle uzywaja botow zwroccie na to uwage

Tam nie ma zadnych botow. Mozna sobie tak ustawic tam gdzie sie wpisuje czary zeby i uzywac za pomoca F1, F2 i itp i tam wolno zaznaczyc [U]send automatically i jak potem damy ok i jesli mamy te ustawienie na F1 i te F1 przyczymamy to bedzie tyle chmuerk nie wiezycie to sprawcie

Guardian anubite
28-07-2006, 12:18
wez sie schowaj nara wyjdz

Guardian anubite
28-07-2006, 12:19
up

wez sie schowaj nara wyjdz

Naxus
28-07-2006, 12:50
Tam nie ma zadnych botow. Mozna sobie tak ustawic tam gdzie sie wpisuje czary zeby i uzywac za pomoca F1, F2 i itp i tam wolno zaznaczyc send automatically i jak potem damy ok i jesli mamy te ustawienie na F1 i te F1 przyczymamy to bedzie tyle chmuerk nie wiezycie to sprawcie

Precz.

Widac ze gosciu botem nieumie sie obslugiwac ; p

King Mati
28-07-2006, 15:12
Precz.

Widac ze gosciu botem nieumie sie obslugiwac ; p

sprawdzales? czy tak nie jest

bota swoja droga moze ma ale bedzie taka sytalacja jak tak zrobimy