PDA

Pokaż pełną wersje : The Evil Eye na Kyrze :D

Woolverin
04-07-2006, 20:54
The Evil Eye Pojawil sie na kyrze :D

Zbloczony przez moja skromna osobe
Shooter: Piotr andref

http://rapidshare.de/files/24940603/zle_okooo.rec.html

Milego Ogladania

^Awolver^
06-07-2006, 23:36
Pięknie :) gratulacjie =) najlepsze w tym filmiku jest boozowanie się z "evil" shotera :) pchanie się na przód , a co tam w koncu to kozak =) żal sd , ok .... ale takie przerażenie przy zabijaniu The Evil Eye to już nie potrafię zrozumieć :p

Woolverin
07-07-2006, 10:54
Co do mojego przerażenia to wiesz czym byłem przerażony :D
a tak btw. kiedy idizemy znowu do cafe grac w calla? or kiedy mi dasz CSa? xD

Upierz
07-07-2006, 11:07
Omg, 2 eldery i 2 beho obok siebie a wy bez gfb... nie mogliście przewidzieć że gfb się przydadzą ?
1,5bp uh na 51 lvl na pvp world...
A kolega taki lvl bez uhów ? bez jaj...

Co do Evila... Heh zostawiłeś biednego kolege bez uhów gfb na pastwe losu i wolales ratowac wlasny tylek :P

@Down : Gdy zaatakowały was 3-4 beho nie musiałeś się tak często uhać jak na anni... mogłeś walić gfb.

Woolverin
07-07-2006, 12:20
Omg, 2 eldery i 2 beho obok siebie a wy bez gfb... nie mogliście przewidzieć że gfb się przydadzą ?
1,5bp uh na 51 lvl na pvp world...
A kolega taki lvl bez uhów ? bez jaj...

Co do Evila... Heh zostawiłeś biednego kolege bez uhów gfb na pastwe losu i wolales ratowac wlasny tylek :P

wiesz nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ale nie wybiera sie keidy Evil eye sie zrespi wiec nei moglem przygotowac more uhow a wlasnie wracalem z hunta
Dedukcja Rox!
Wolalem ratowac wlasny tylek?
eeee ile razy psialem zeby isc ostroznie po kolei?
jezeli koelga wybral styl Rambo to wiadomo...
Pozatym ja nie bralem gfb bo jak mialbym sie uhac i walic gfb ? to nie jest Ots tu jest exhaust

Donas
07-07-2006, 12:44
Więc tak:
1. Jak zobaczyłem ile nosicie uh to mnie powaliło. Świat non-pvp jeszcze zrozumiem, bo tam ryzyko jest wiele mniejsze. Ale 51 knight, z: rh, c-armem, k-legami, bohami, demonką, d-lancą i FA na świecie pvp powinien nosić MINIMUM ok. 4 bp uh. Półtora plecaka i wy na Evil Eye'a idziecie? Aż strach pomyśleć ile wzielibyście na Demodrasa.
2. Organizacja była piękna. Palek idzie na blocking, po czym s*******a do partnera ze zlurowanymi DSami, elderami i innymi ścierwami. Powinniście wystepować w jakimś programie Drozdy "Chwila dla debila" bo to co tam odstawialiście to było Śmiechu Warte.
3. Twierdzisz, że jak miałbyś się uhać i gfbkować? Normalnie, nie zauważyłem abyś się leczył co rundę.

Jedyne czego moge wam progratulować to sam fakt że go ubiliście, ale i tak brawo wiedzy o gfb.

Woolverin
07-07-2006, 13:40
Więc tak:
1. Jak zobaczyłem ile nosicie uh to mnie powaliło. Świat non-pvp jeszcze zrozumiem, bo tam ryzyko jest wiele mniejsze. Ale 51 knight, z: rh, c-armem, k-legami, bohami, demonką, d-lancą i FA na świecie pvp powinien nosić MINIMUM ok. 4 bp uh. Półtora plecaka i wy na Evil Eye'a idziecie? Aż strach pomyśleć ile wzielibyście na Demodrasa.
2. Organizacja była piękna. Palek idzie na blocking, po czym s*******a do partnera ze zlurowanymi DSami, elderami i innymi ścierwami. Powinniście wystepować w jakimś programie Drozdy "Chwila dla debila" bo to co tam odstawialiście to było Śmiechu Warte.
3. Twierdzisz, że jak miałbyś się uhać i gfbkować? Normalnie, nie zauważyłem abyś się leczył co rundę.

Jedyne czego moge wam progratulować to sam fakt że go ubiliście, ale i tak brawo wiedzy o gfb.
1. chodzileś do szkoly? Chociaz do podstawowki? Post wyzej napisalem o uhach Gz umiejetnosci czytania ze zrozumieniem
2.co jaki czas mowilem pallkowi aby po kolei lurowal
3. Tak twierzdze bo ja nei uzywam macro wiec musze miec uha ,,ustawionego" na sobie a jest szansa ze kiedy walnolbym Gfb nie zdazylbym zlapac uha badz mial exhausta

grzysztof
07-07-2006, 13:47
daj rehost na tibicams bo zobaczył bym ale nie chce mi sie czekać 30m na możliwość sciągniecia.

Lord Wlodek
07-07-2006, 13:57
Omg ale beka :D:D:D ale gz ubicia

Adameq
07-07-2006, 14:32
Sorki moze zle ze tu pisze ale jaka jest tibia cam potrzebna do obejrzenia tego filmiku?? plz odpiszcie:baby:

grzysztof
07-07-2006, 14:55
Sorki moze zle ze tu pisze ale jaka jest tibia cam potrzebna do obejrzenia tego filmiku?? plz odpiszcie:baby:

tibia cam 7.x do sciagniecia z http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/links

Dedzik sall
07-07-2006, 15:06
:cup: Gz chłopaki ale Piotrek co to miało byćX( ????Już 36 palladyn by sobie lepiej poradził:) . Miał on sd jakieś?? bo szkoda mu ich chyba było wolał paść co mu sie prawie udało:evul: :D Gdyby Piotr słuchał sie Darona to może by to lepiej wyglądało.Ale i tak mi sie podobało:p

^Awolver^
07-07-2006, 16:22
mi sie podobalo ogladac co oni tam wyczyniali, a w szczegolnosci podobalo mi sie przygotowanie shotera :]. Jak ja chodze huncic toi mnie shoter leczy mimo ze ma mniejszy lvl z reguly i jest sorcem...(pozdro dla suv'a :*) neistety Piottr albo nie mial uhow , albo zydzi albo nie umial :?

Jalokowy_
07-07-2006, 19:49
Heehe widze Woolverin ze graczy w ostródzie nie brakuje... xD

a tak to film spx gz ubicia The Evil eye :)

Kwiatek1324
08-07-2006, 01:46
Hahha rozwalalo mnie wasze zachowanie xD "Rambo 8" :D Nie no gz zabic ZLEGO OKAAA 8o

Kuzyn joe
08-07-2006, 09:48
Heh widze naprawde sie wam nudzilo :) fajny filmik polecam

Ganci.
08-07-2006, 10:34
Powiedzmy że mam ochote pokłamać troche...

-to był dobry filmik
-przygotowanie extra
-uh skill i pvm boskie lepsze niż moje,zostaniesz moim mentorem i będziesz mnie szkolić?
-z tyloma uhami to idz na 20h na demony,
-nie zabiłbym cie moim 12 sorcem na Kyrze ;]
-w tym eq bez uh możesz nawet latać zwlaszcza na pvp
-a teraz prawda -

Żałosne, najgorszy filmik z bossa a ten jest jednym ze słabszych.

Jedyne co można pochwalić to że go ubiliście ;p

A co do palladyna - chyba wcześniej grał knightem ;d

wbija się jak blocker i do tego nie ma uh :S

chociaż on pewnie poprostu skąpił tych uh koleżce

<<<Kiemi>>>
08-07-2006, 15:50
No to juz wiem jak wali The Evil Eye :cyclops: <wielkie okooo>
Gz pokonania przedewszystkim. z Loota byly brechy, a ten 75 palek to on na serio Rambo VIII :)

Michas17
08-07-2006, 16:36
:D super filmik :] Gratki

^Awolver^
08-07-2006, 16:37
@up 3
Udalo sie ? udalo....wiec jaki ty typie masz problem ? znajdz najpierw shotera takiego jak Piotr a potem idz i zabij the evil eye z jendym blockerem.... skoro ty masz takie pro pvp oraz umiejetnosc uhania sie to czemu obecnie amsz 60 lvl ? na tak starym srverze jakim jest danubia?-.-

=Pekin=
08-07-2006, 21:16
@up 3
Udalo sie ? udalo....wiec jaki ty typie masz problem ? znajdz najpierw shotera takiego jak Piotr a potem idz i zabij the evil eye z jendym blockerem.... skoro ty masz takie pro pvp oraz umiejetnosc uhania sie to czemu obecnie amsz 60 lvl ? na tak starym srverze jakim jest danubia?-.-

Morda ( sam nie wiem czemu tak ostro zaczełem )

Lvl nie zdobi człowieka po pierwsze

po drugie on sie mylił co do twojego filma :P on był jeszcze gorszy xD

^Awolver^
08-07-2006, 21:47
A ty nawet tematu nie przeczytales to nie jest moj film.... po prostu nie umiec obiektywnie na to spojrzec... tylko sugerujecie sie gra shotera.

Nieugiety
08-07-2006, 22:52
Muehhe :D
Byl kiedys podobny filmik:
Koles mial g arma, vamp shielda, k legi, rh, bs, okolo 50 lvla i iedynie 19 uhow xD

(ps, byl na pohu) :D

Setza
09-07-2006, 01:58
Muehhe :D
Byl kiedys podobny filmik:
Koles mial g arma, vamp shielda, k legi, rh, bs, okolo 50 lvla i iedynie 19 uhow xD

(ps, byl na pohu) :D

Typek padl na tym filmie zbraku uh ? nie? to znaczy ze 19to wystarczajaca suma , i niewiem do czego sie chcecie doczepic , to ze "ja bym nosil 5 bp +" nieznaczy ze kazdy musi.

Ganci.
09-07-2006, 09:22
@up 3

z bardzo prostych powodów, nie gram jak narazie. na danubi siedzisz na expie to nawet 20 lvla nie można wyjebać bo odrazu pay 3k for your each lvl.

pozatym treinie do 90 sworda a mam 48 dopiero -.-

Nie kozacz jak grasz na innym servie bo one są podobne tylko mapą...

btw. jakbyś przeczytał to ja jestem knightem więc wystarczy do blocka jak dla mnie a palla moge mieć jakiego chce 2 z lvlami 20 lub 100 + ale ze 100 + to zero fun skoro padnie po chwili

^Awolver^
09-07-2006, 11:52
pozatym treinie do 90 sworda a mam 48 dopiero -.-

no prosze robie to samo , ale mi wystarczy 80-85 a mam 54 :P pozatym 19 uh na poh... a po co wiecej ? przeciez tam rzadko kiedyuhzejdize... a jak ktos zacznie walic to pz jest bardzo blisko... a jakcinie pasuja pa na danubii to zmien serve :) ja ostatni opalcilem 15k zza to ze zostalem obrazony... wszedzie sa Pa wszedzie mozna dostac payment za byle gówno wiec nie nalezy sie tym przejmowac ;]

Świst0k
10-07-2006, 01:05
Teeee Pierzak ale ty tempy jestes rotfl nie dosc ze masz bana na tibi bana za macro~~ To jeszcze tu sie wypowiadasz niewiadomo po co ? jestes leszczem i takie leszcze jak ty robia z polakow noobow !!.. :> Daj sobie siana nie gadaj o innych takich bezsensownych wypowiedzi...

Donas
10-07-2006, 10:13
1. chodzileś do szkoly? Chociaz do podstawowki? Post wyzej napisalem o uhach Gz umiejetnosci czytania ze zrozumieniem
2.co jaki czas mowilem pallkowi aby po kolei lurowal
3. Tak twierzdze bo ja nei uzywam macro wiec musze miec uha ,,ustawionego" na sobie a jest szansa ze kiedy walnolbym Gfb nie zdazylbym zlapac uha badz mial exhausta
Kolejne dziecko, które tak źle znosi krytykę?

Więc tak: no, to co powiedziałeś o UHach to stawia sprawę w innym świetle. Teraz z jeszcze większym politowaniem patrzę na ciebię. Chyba każdy bierze uhy na hunt i awaryjne, czyli takie, na których mógłby uciec, np. przed PK po huncie. Jeżeli sądzisz, że na 1,5bp uh uciekłbyś z hellgate w miarę pożądnemu teamowi pk, to tylko pogratulować przewidywania.

Palek miał po kolei lurować? No to właśnie widzę jak to wyglądało. Pchał się na pałę, po czym uciekał z taką ilością DSów, beho i elderów, że szkoda gadać.

Sądzisz, że bez macro nie da się bez ryzyka dla życia postaci UHać się i GFBkować? Gówno prawda. Jeśli blokuje się Evila rozsądnie, to nie zdjemie cię nawet 2 rundach, a na pewno nie takiego 51 knighta z 800~ hp - nawet przy wspraciu beholderów i innych ścierw. A ponad to, przecież palek mógł używać gfb prawda? Ale nie lepiej pomyśleć...

Orientos
10-07-2006, 15:32
heh ostrooo :f filmik niezly m.in ze gosc poszedl 'bloczyc' z 1bp+ uha :D lol234. Ale ogolnie: good job :d

rendevar
10-07-2006, 15:58
Pozatym ja nie bralem gfb bo jak mialbym sie uhac i walic gfb ? to nie jest Ots tu jest exhaust

hehe na infernie dalo by rade :> tam jest maluuuuuśki exchausted :)

Vohihidilix
10-07-2006, 16:22
Ten palek był trochę narwany, ale trzeba przyznać mieliście hardkor. :P A mam takie zapytanie, czemu nie zbieraliście lootu?

^Awolver^
10-07-2006, 20:59
Kolejne dziecko, które tak źle znosi krytykę?

Więc tak: no, to co powiedziałeś o UHach to stawia sprawę w innym świetle. Teraz z jeszcze większym politowaniem patrzę na ciebię. Chyba każdy bierze uhy na hunt i awaryjne, czyli takie, na których mógłby uciec, np. przed PK po huncie. Jeżeli sądzisz, że na 1,5bp uh uciekłbyś z hellgate w miarę pożądnemu teamowi pk, to tylko pogratulować przewidywania.

Palek miał po kolei lurować? No to właśnie widzę jak to wyglądało. Pchał się na pałę, po czym uciekał z taką ilością DSów, beho i elderów, że szkoda gadać.

Sądzisz, że bez macro nie da się bez ryzyka dla życia postaci UHać się i GFBkować? Gówno prawda. Jeśli blokuje się Evila rozsądnie, to nie zdjemie cię nawet 2 rundach, a na pewno nie takiego 51 knighta z 800~ hp - nawet przy wspraciu beholderów i innych ścierw. A ponad to, przecież palek mógł używać gfb prawda? Ale nie lepiej pomyśleć...

ja z politywoaniem czytalem tego posta. nazywasz kolesia dzieckiem a sam 13 lat. Sprawa uzywania gfb i uhania sie.... i po co mial te gfb walic ? za ile by walnal ? 50 ?-.- pozatym z jego komputerem to zdziwilbys sie jak mozna grac w tibie z hardcorem... na teamt palka to ja juz lepiej nic nie bede mowic bo nie warto.. druga sprawa uciekczka pred pk z hellgate.. cyz ja wiem czy to takie trudne... pocisnac na drakonie albo zabawic sie czrem levitate. z dobrym pvp to ci i bp uh nie psozedl na ucieczke przed 40 lvlami w 5-osobowym teamie. ale ja juz nie wnikam w to wszystko. Pozatym palek nie mial lurowac tylko palek udawal komandosa. Jezeli, teraz ty (dziecko) chcesz napisac mi jakas riposte, to mysle ze zoabcze ja gdzies za 2 dni~, jesli nie zoabcze zadnej glupiej riposty to respect... zachowasz sie stosunkowo dorosle...

Funosek
10-07-2006, 21:15
Mam jedno pytanie.. czemu ten knight mając w bpku 80+ grzybków latał nienajedzony ? (tzn. nie wzrastało mu życie/mana).. Chyba małe przeoczenie.

A co do palka.. Hardcore.. ale jaki on ma dist? bo w beho bil jeszcze jeszcze, ale w ghule to już mu słabo wchodziły hity :baby: :baby:

^Awolver^
11-07-2006, 09:12
A co do palka.. Hardcore.. ale jaki on ma dist? bo w beho bil jeszcze jeszcze, ale w ghule to już mu słabo wchodziły hity :baby: :baby:
moze nie chcial zbyt mmocno rodziny ranic ? chociaz ja nie wiem...

Ganci.
11-07-2006, 09:36
no prosze robie to samo , ale mi wystarczy 80-85 a mam 54 :P pozatym 19 uh na poh... a po co wiecej ? przeciez tam rzadko kiedyuhzejdize... a jak ktos zacznie walic to pz jest bardzo blisko... a jakcinie pasuja pa na danubii to zmien serve :) ja ostatni opalcilem 15k zza to ze zostalem obrazony... wszedzie sa Pa wszedzie mozna dostac payment za byle gówno wiec nie nalezy sie tym przejmowac ;]

Miłe że mnie rozumiesz, ja musiałem płacić za to że koleś ubił mi druida a ja mu oddałem, i się wjebał 102 royal z 3 best gildi -.-

itak uważam że nooby nie powinny łazić na evil eye ale wam się udało co jest godne podziwu ze względu na umiejętności tego palka ;]

^Awolver^
11-07-2006, 12:15
Ze wzgledu na umiejetnosci palka czy ich brak ? :)
ja palcilem 20k za to ze mnie koelsiowa zwyzywala -.- a ja jej dalem ignored... reason - insulting

Piotr
11-07-2006, 15:32
Teraz do wszystkich co czepiają się palka "ja nim jestem" na The Evil Eye nikt za nas nie był przyszykowany żeby zabic ja chodze zawsze na hell gate na hunta i padło z mojej strony hało do kolegi że jest Evil i czy idziemy zabić go. Odpowiedz padła, że tak ja siedziałem i czekałem na kolege na hg żeby on doszedł i nie maiłem przy sobie ani uhów bo po co mi jak mam 5+ bp mf mi vita starcza ani gfb, o których była mowa bo żaden z nas nie przypuszczał że pójdziemy na evila. Moje skile w tedy to 87 z dysta teraz już wiecej. I co do pytania co padło tak grałem kiedys knightem mailem 56 l i 87/85 skile ale hak i net zrobiły swoje. statnio sam byłem solo na The evil Eye i mówie wam że z 875 hp zostało mi 100hp używałem shodów żeby zejsc walić i wejść. I do tych co nie wierzą IDŹ SA NA NIEGO I SIĘ PRZEKONAJ ŻE MOCNY JEST A NIE TU PISZESZ JAKIEŚ GŁUPOTY (a propo mam 22 lata a nie 13). Pozdro dla wolwerina i awolwera.

Donas
11-07-2006, 17:47
ja z politywoaniem czytalem tego posta. nazywasz kolesia dzieckiem a sam 13 lat. Sprawa uzywania gfb i uhania sie.... i po co mial te gfb walic ? za ile by walnal ? 50 ?-.- pozatym z jego komputerem to zdziwilbys sie jak mozna grac w tibie z hardcorem... na teamt palka to ja juz lepiej nic nie bede mowic bo nie warto.. druga sprawa uciekczka pred pk z hellgate.. cyz ja wiem czy to takie trudne... pocisnac na drakonie albo zabawic sie czrem levitate. z dobrym pvp to ci i bp uh nie psozedl na ucieczke przed 40 lvlami w 5-osobowym teamie. ale ja juz nie wnikam w to wszystko. Pozatym palek nie mial lurowac tylko palek udawal komandosa. Jezeli, teraz ty (dziecko) chcesz napisac mi jakas riposte, to mysle ze zoabcze ja gdzies za 2 dni~, jesli nie zoabcze zadnej glupiej riposty to respect... zachowasz sie stosunkowo dorosle...

Zacznę od początku. Co ma mój wiek do tej sprawy? Człowieka osądza się po czynach, nie po wieku, dorosły geniuszu:baby:

Waliłby GFB po 50... i kilka rund wystarczyłoby aby pozbyć się dużego ryzyka jakim były beholdery i elder beholdery. Tak samo jest wszędzie, zazwyczaj jednym uderzeniem nie powalisz grupy cyców (z gfb), ale po kilku strzałach zginą naraz o ile są w grupie. A beho i ED były...

Jakby zaatakował cię taki team z trzema osobami ok. 40-50 levela to musiałbyś się uhać mniej więcej tak jak na Evil Eye'u - zakładając, że mieliby trochę oleju w głowie i skilla. I blokowaliby go przy każdej możliwej okazji, a na Drakonii to już w ogóle. Myślenie nie boli.

Twierdzisz, że palek nie miał lurować? Ciekawe, bardzo ciekawe, bo kilka postów wcześniej Wolv~ napisał, że kazał palkowi od czasu do czasu coś zlurowywać. Naucz się czytać ze zrozumieniem.

To wszystko co mam ci do powiedzenia w tej sprawie. Znasz powiedzenie "wysoki jak brzoza, głupi jak koza"? Bo w tej chwili odnosi się właśnie do ciebie (wiek kojarzy się często ze wzrostem, to tak na marginesie).

Maxu50
11-07-2006, 21:02
Ehh ogólnie GZ zabicia widzialem ze to niezle klepie ale na takim servie jak Kyra po 1. powinienes miec wiecej uh
po 2. powinienes miec jakies runy ofensywne a nie potem na ds traciles 2 uh...
Ten palek to rzeczywiscie rambo skoro sie pchal na 3 ed... wogule odrazu powinien lac z sd jak pierwszy raz tam przyszliscie...

PS jakbys sie czepial ze mam 10 lvl na Harmonii to ci powiem ze to nowa postac bo knight i sorc mi sie znudzily...
Pozdro

^Awolver^
12-07-2006, 08:16
beholder - 260 hp~ czyli jakies 5-6 strzalow z gfb , liczac ze bedize sie uhac i strzlea cz gfb na przemian to zabicie tych beholderow trwalo by 40 skeund... a evil eye padl szybciej niz w 12 sekund..

co do ucieckzi od jakiegos teamu... ty mnie typie przerazasz... jezeli tylko ktos wszedlby peirwszy w te pojedyncze prejscia to juz ma przeciez looz-.- jezeli ma peirwszy klucz (a expiac na hellgate w razie gdyby cie ktos zaatakowal warto go miec) to juz ucieczka od pk teamu murowana.
ty natomiast mowisz ze palek mial cos tam lurowac bo tak twierdzil tworca tego teamtu... aha wiec ty go lepiej znasz odemnie ? no dobrze...
chcesz sie bawic przyslowiami , ok. "porwyasz sie z motyka na slonce" po protu jak chcesz kulturalnie porozmawiac odezwij sie na gg,a nie probujesz jakos z twarza wyjsc z tego tematu.

@Piotr
(a propo mam 22 lata a nie 13).

przyznajsam ze czasem zachowujesz sie jakbys mial 13 ;)

.:Marta:.
12-07-2006, 08:45
OMG no dobra juz skoncze z pisaniem ze powinien miec wiecej uhow itd. Przeczytajcie post piotrka i wywnioskujcie dlaczego mial malo uhow a moze nawet wogole. Bo piotr tam expil jemu po prostu wystarcza manaski i vite jedzie. A ze trafil na niego i daron iron byl w poblizu to padlo pytanie czy nie mozna by bylo chociaz sprubowac ubic tego the evil eye. Pozdro Piotr,woolverin,awolver :D

^Awolver^
12-07-2006, 12:24
To teraz bedizemy tak ise pozdrawiac nawzajem ? ;D
pozdro daron , marta , piotr ;d

Donas
13-07-2006, 21:41
beholder - 260 hp~ czyli jakies 5-6 strzalow z gfb , liczac ze bedize sie uhac i strzlea cz gfb na przemian to zabicie tych beholderow trwalo by 40 skeund... a evil eye padl szybciej niz w 12 sekund..

co do ucieckzi od jakiegos teamu... ty mnie typie przerazasz... jezeli tylko ktos wszedlby peirwszy w te pojedyncze prejscia to juz ma przeciez looz-.- jezeli ma peirwszy klucz (a expiac na hellgate w razie gdyby cie ktos zaatakowal warto go miec) to juz ucieczka od pk teamu murowana.
ty natomiast mowisz ze palek mial cos tam lurowac bo tak twierdzil tworca tego teamtu... aha wiec ty go lepiej znasz odemnie ? no dobrze...
chcesz sie bawic przyslowiami , ok. "porwyasz sie z motyka na slonce" po protu jak chcesz kulturalnie porozmawiac odezwij sie na gg,a nie probujesz jakos z twarza wyjsc z tego tematu.

Rotfl. Z każdym postem piszesz coraz większe farmazony. Myśl, potem pisz, nie na odwrót. Co te powiedzonko ma do tematu/mnie? Oznacza, że zamierzasz robić coś, co się nie uda, nie ma szans powodzenia, więc nie widzę związku. I to "wychodzenie z twarzą z tematu" - nie napisałem tu nic co by mnie ośmieszyło. Co do lurowania przez palka - z tego co wywnioskowałem autor tematu jest blokerem (może się mylę), więc chyba sam najlepiej wie co kazał robić shooterowi. A przyznał się, że kazał mu czasem zlurowywać coś pojedyńczo.

To tyle, bo mam dość tej jałowej rozmowy, pewnych aspektów gry. I naucz się poprawnie pisać, bo ilość literówek jest porażająca.

^Awolver^
17-07-2006, 14:30
Jakie te przyslowie ma wziaek z tematem ? chocby takie ze probujesz byc madrzejszy odemnie >.< jezeli blocker keidykolwik powiedizal ze shoiter ma cos lurowac to ci gratuluje nadludzkiej spotrzegawczosci, tworca teamtu siediz obok mnie isam przyznaje ze nic takiego nie pisal...

nie napisałem tu nic co by mnie ośmieszyło.
jak dla mnie pisales po 3-4 jakies glupoty na akzdy post >.<

I naucz się poprawnie pisać, bo ilość literówek jest porażająca.

ja posty na forum psize w conajwzyej minute... a ty ? zalozr sie ze uzywasz worda , i wolasz do pomocy mame :baby:

Palladyn Zawisza
19-07-2006, 14:02
Ehh juz dawno nie komentowalem zadnych filmikow i nie zamierzalem ale jak zobaczylem ten to niestety musze ;/ Sorry stary ale z Ciebie taki bloker jak zemnie baletnica , poprostu nie umisz blokowac , widzisz ze w twojego kumla nawala The Evil Eye a ty nic ty se stoisz i czekasz az on go ubije , moze bys tak exeta res uzyl , znasz takie cos ?? albo jak niemasz pacca chociaz w tego devila pakowal , moze by sie wtedy przezucil ... . Prawda jest taka ze chciales isc po jak najmniejszej lini oporu , nieobchodzil Cie kolega , wolales wlasna dupe ratowac ... Pallek tez niebyl bez winy no ale co jak co ja bym niechcial miec takiego blokera jak Ty ... wez poogladaj sobie filmiki jak sie bokuje stworki aha i badz troche bardziej oddany kumplom ...

Maci9k
19-07-2006, 18:41
haha ale z ciebie tu maja polewke piotr :D ale wiesz maja racje bo z deka lamiles tam :> Pchasz sie na jana. poprostu lamisz jak budyn ^^

ps. zmien lekarza bo ten cie oszukuje :D

Urael'
19-07-2006, 20:47
noo gzzzz [;

Woolverin
27-07-2006, 12:56
Ehh juz dawno nie komentowalem zadnych filmikow i nie zamierzalem ale jak zobaczylem ten to niestety musze ;/ Sorry stary ale z Ciebie taki bloker jak zemnie baletnica , poprostu nie umisz blokowac , widzisz ze w twojego kumla nawala The Evil Eye a ty nic ty se stoisz i czekasz az on go ubije , moze bys tak exeta res uzyl , znasz takie cos ?? albo jak niemasz pacca chociaz w tego devila pakowal , moze by sie wtedy przezucil ... . Prawda jest taka ze chciales isc po jak najmniejszej lini oporu , nieobchodzil Cie kolega , wolales wlasna dupe ratowac ... Pallek tez niebyl bez winy no ale co jak co ja bym niechcial miec takiego blokera jak Ty ... wez poogladaj sobie filmiki jak sie bokuje stworki aha i badz troche bardziej oddany kumplom ...

A więc:
1. Masz problem ze wzrokiem? przeciez na beho + elder beho nei morzna miec many bo Mana drain rox a jak mozna walic exeta res bez Many?
2. oddany koledze? mowilem zeby nei lecial jak rambo jakby szedl ostrzonie to all by lecialo na mnie

^Awolver^
27-07-2006, 13:07
[QUOTE=Palladyn Zawisza w twojego kumla nawala The Evil Eye a ty nic ty se stoisz i czekasz az on go ubije , moze bys tak exeta res uzyl , znasz takie cos ?? albo jak niemasz pacca chociaz w tego devila pakowal , moze by sie wtedy przezucil ... . [/QUOTE]

skad sie tacy ludzie biora... jakby wbil on w evil eye nie dos c ze narazil by sie na fajne combo , na zablokowanie przez ds i w koncu padniecie... a wystarcylo przeciez zeby palek cofnal sie do tylu 2 kratki co pozniej uczynil >.<

@Maciek
zgadzam sie i podpisuje sie podtym co powiedziales + pozdro dla rasiaka