Pokaż pełną wersje : Anima The Movie***** (Aldora war)
Aldruhn of Aldora
04-07-2006, 22:31
Mam zaszczyt zaprezentowac WMV z wojny na Aldorze w wykonaniu gildii Anima. have fun and etc..:P
http://rapidshare.de/files/24944242/final*****.html
PS. Nie rywalizuje z Vu'Xiu po prostu obaj zrobilismy ciekawe filmy o wspolnej tematyce :)
troche mu pomoglem w pewnych sprawach :P
scina miejscami ale zoomy fajne ixde
-=DanieL=-
05-07-2006, 00:36
Techno, błeee. Ten film przypominał mi film twojego poprzednika dużo podobnych fragów tylko, że ty dałeś lepsze efekty.
Eh... I warna dostałem skąd ja mogłem wiedzieć, poza tym jestem polskim userem tego forum to już bynajmniej, mógłby ten modek pisać do mnie po polsku.
@topic
ładnie ładnie, ale to juz 3 film z aldory który widziałem i sie powtarza... Ogólnie ładnie ładnie bijecie
War Sorc
05-07-2006, 06:01
Ten najt co pada w trapie pod ab jest idiota :) mogl 3 razy uciec :) master PVP GratZ dla niego :)
up@ ponoć był napity a Eli trzęsł dupą, siedział w pz a Benny poszedł pokazać, że sie dedem nie zrazi : ).
spoczko wmv o waszej drodze do zwyciestwa ;]
najs efekty etc.
Pozdro Aldora i Anima
oj misiek.....wg mnie zje***eś szczególnie z muzyką
To troche jak odgrzewany obiad po poprzednim filmiku Animy ;p
Fajne zrobiłeś tylko okienko na dole przy Wizaku
pozdro ;)
Aldruhn of Aldora
05-07-2006, 13:29
@boryna
Co nie tak z muza?xD
Thx za all komenty
@boryna
Co nie tak z muza?xD
Thx za all komenty
powinna albo wpadac w ucho albo miec jakis klimat pasujacy do akcji ;p
tu wg mnie tego zabrakło ;)
no... moze poza momentem jak archonda ubijacie
a co do explosion to moze dlatego ze mam tego dosc bo za kazdym razme jak odpale vive to leci ;]
Skromny pacyfista
05-07-2006, 16:24
Na poczatku troche tnie. Gratulacje filmy, jest bardzo dobry ;)
ps. jakiego programu urzywales ?
Średnio mi się podoba. Radzę Ci następnym razem, nie zgrywać całego ekranu gry, tylko obszar wokół osoby, która ginie - przy takiej samej ilości zużytego miejsca, jakość będzie 5 razy lepsza i spokojnie będzie można odczytać nicki i obrażenia. Jako, że kalwi i remi rulez, a 2paca już w jakimś wmv słyszałem oceniłbym 6/10. Film Vu'xiu lepszy ;p
No.. średnie. Muzyka... syf. Nic ciekawego. Ale wierze, że lepszego bym nie zrobił.
Artus123
05-07-2006, 22:17
powinna albo wpadac w ucho albo miec jakis klimat pasujacy do akcji ;p
tu wg mnie tego zabrakło ;)
no... moze poza momentem jak archonda ubijacie
a co do explosion to moze dlatego ze mam tego dosc bo za kazdym razme jak odpale vive to leci ;]
Niejszcze nie obejzalem filmiku ale i tak mysle ze bedzie dobra :D Gralem na Aldorze i Jestemza Anima!!! :D
Hail Anima :))!!!!
jak to leci na vivie to ja wylaczam tv xD
Aldruhn of Aldora
05-07-2006, 22:48
..ale nie powiecie ze nie pasuje :PP poza tym niektorem sie podoba?;]
W sumie gdyby nie kolejka z cyferką 600+ to mógłbym zaczekac i zlookać filmik. Po "Primo" kolejka jest cały czas taka sama X( Jest jakiś sposób na ominięcie jej ??
jak to leci na vivie to ja wylaczam tv xD
ja mimo to zostawaim bo teledysk sympatyczny :D
Aldruhn of Aldora
06-07-2006, 10:00
ja mimo to zostawaim bo teledysk sympatyczny :D
Ta blondyna to ode mnie z RL. serio, nie zartuje.
Daj rehosta na megaupload rapid~ i jego limity ehh
Ta blondyna to ode mnie z RL. serio, nie zartuje.
Ald.... chyba nie masz nic przeciwko jak odwiedze konin?? B)
napijemy sie i sie chetnie z nią zapoznam :)
Aldruhn of Aldora
06-07-2006, 14:40
Ald.... chyba nie masz nic przeciwko jak odwiedze konin?? B)
napijemy sie i sie chetnie z nią zapoznam :)
Pewnie wez zdzicha ze soba :D Tylko wiesz.. ona teraz jedzi z tym K&R jakas trase ale jak wroci to ci powiem xDDDDDDD
Bartokos
06-07-2006, 22:52
Ładny Filmik (takie lubię ^.^). Oglądałem przez tibicam filmiki z Aldora War, ale jednak wmv jest o niebo lepsze :D Najlepszy moment jest na dragon land :D Ue, Ue, Ue, Maly Wizak dead :cup:
*Vjefroon*
08-07-2006, 23:11
po obejrzeniu filmiku stwierdzam że masakrowiec albo zmądrzał albo gra nim jakis nowy owner, pamiętam jak zawsze puszczał UE spam, i dostawał banna albo końcyzło sie jego deadem.
Sir Dubeh
09-07-2006, 01:02
gratz misku jak zwykle :) so pro filmik.... miales odwiedzic mnie ... i jakos cie jeszcze nie widze co to am byc :P?
Kozak film!! 9/10
Prosiłbym o tytuł pierwszego utworu :) Strasznie mi się spodobał8o
Mag Kuchar
16-07-2006, 20:10
Hehe filmik nice jak wbije 60 lvl wbijam do animy :))!!! I teaz bede comba walil:) pozdro ald!! Daj z siebie all!
Hail ANIMA!!!
Czy może ktoś podać tytuł pierwszego utworu??? z góry THX
Stefan Wichura
28-08-2006, 16:58
stary film, ale widze ze odswiezony temat a filmu nie ogladalem jeszcze, Aldruhn ch*j ci w pupe ale filmy robisz wyjebiste ;Dale i tak najlepszy twoj film to z wojny ze szwedami troche zrobiony nieprofesjonalnie ale zato piekne fragi (wiem, wiem, to bylo dawno) ;P
Aldruhn of Aldora
29-08-2006, 16:38
stary film, ale widze ze odswiezony temat a filmu nie ogladalem jeszcze, Aldruhn ch*j ci w pupe ale filmy robisz wyjebiste ;Dale i tak najlepszy twoj film to z wojny ze szwedami troche zrobiony nieprofesjonalnie ale zato piekne fragi (wiem, wiem, to bylo dawno) ;P
Cool ^.^ to byly czasy xd
Muza wyrąbana 9/10. Moglbys podac tytol tej 1 piosenki bo mi sie strasznie podoba ...;)
Kilka osób chciało ten utwór więc wyciągnąłem go z WMVki
http://rapidshare.de/files/31686447/muzyka.mp3
Aldruhn ja Cie nie lubie ale film mi sie podoba :p Raz na wojnie gralem na Keisuku ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.