Pokaż pełną wersje : ekipa na honere.....
.....Witam tak jak jest już napisane w temacie szukam ludzi do ekipy na honere jeśli by sie udało to moglibyśmy nawet pomyślec o gildii;) po pierwsze jeśli chcecie sie przyłączyć napiszcie swoje nicki,profesje, mój nick w grze to Baximonek of Dead.po drugie razem expimy,dzielimy sie ze słabszymi graczami łupami z huntów,jak ktoś ci grozi to grozi wszystkim,nie przezywamy sie,nie oszukujemy sie.po trzecie:to wszystko:p wiecej informacji na grze Cya
po drugie razem expimy
Wyobraza sobie ktos HUNT na trollach w 30+ osob? bo ja nie -.-
dzielimy sie ze słabszymi graczami łupami z huntów
Kurcze z rata poleciało mi 5 gp... i jak to podzielic na 30+ osob?
jak ktoś ci grozi to grozi wszystkim
HALP PK NA NON-PVP!!!11
Mądre, mądre... :creature: buaha jaka morda xD
Down:
Dobrze czuję się uspokojony, ze mi to wyjaśniłes. -.-
Yea a morda fajna xD :creature: :creature: :creature:
HALP PK NA NON-PVP!!!11
dziecko uspokoj sie.....on mial co innego ns mysli:
exp razem: silniejsze potwory itd.
dzielenie sie lootem....hmmm...
moze grozic zablokowaniem itd.
morda fajna bardzzo:creature: :creature: :creature: :creature:
Nadzienie
05-07-2006, 09:44
Wcale nie taki zły pomysł :) Może nawet się przyłącze z kumplem xD zobaczymy ;)
POzdro
HALP PK NA NON-PVP!!!11
Down:
Dobrze czuję się uspokojony, ze mi to wyjaśniłes. -.-
Yea a morda fajna xD :creature: :creature: :creature:
noob nie chodzi mi o expienie 30 osób na trolach bo tyle pewnie nawet nie zbierzemyB) ale na dwarfach guardach,dragonach,orcach.co do dzielenia sie łupami też sie wykazałeś debilstwem łupami typu:swordy,łuki axe,itd.a co do tego 3 zapomniałem że na honerze jest non pvp:evul: no to tyle dzieki za obrone mroku;)
Moj nick: Grelix Matek
LvL:20
Profesja:Druid
i jak trzea eq to prosze
Eq:Steel helmet(mialem warrior ale dedlem), plate armor, plate legs, sandals;),
volcanic rod, dragon shield
Jakby cos to napisz do mnie
Urban Monthus
21-08-2006, 15:25
Ok. Całkim nizły pomysł tylko że mam jedną uwagę. Npisałes tak:"jak ktoś ci grozi to grozi wszystkim" jest jeden problem, że nic mu nie zrobi ta drużyna ponieważ jak wiem na chonerze nie można zabijać. Ale do grupy moge sie rzyłaczyć. Ok. A więc mam knighta na 10 levelu nie chce mi sie pisać o skilach muj nick to Fado Sild nom to tyle. Bye noobki.
Explosion Rexor
25-08-2006, 07:44
Zastanawiam sie czy nie dolaczyc do waszej ekipy :D Moj nick Almo Meron
Parkou111
25-08-2006, 14:29
spoko rzecz mój nick to Kevin Parkour.
Skille-54(club)/54(shielding)
EQ-Crown helmet,plate armor,brass legs(xD),Guardian shield i Skull Staff
zi3le to nie moj nick tylko brata a moj to blaney zyphin mam 15 lev i szukam gildi ale ekipa tesh moze byc a co do dzielenia sie ze slabszymi graczami towedlug mnie nie powinno sie ich zabierac np na dragi bo moge byc wedlug was tym slabszym graczem i mohl bym dednonc dawac sie powinno tylko do plate arma jak ktos chce i plate legsy nie np odrazu knight armory przyjmiecie mnie | jestem magiem bo zapomnialem powiedziec | wienc pozniej jak pomozecie mi exepic to bede za zarcie i blank runy za darmo robil procz wyzej wymienionych zeczy :):) :) :)
O.o teraz sie skaplem ze ten post jest tak troche pozniej wstawiony:) ale mam nadzieje ze aktualnie nie patrzcie na to co jest obok bo to jest postac brata:) ja mam 15 lev jestem sorciem m lev naraize 12 i chyba to wszystko
vanchelsis
28-08-2006, 19:05
Witam.
Również jestem rezydentem honery [carlin]. Niestety moja znajomość świata ogranicza się do niedalekich jaskiń z trollami. Swego czasu grałem troszeczkę w tibię, po długiej przerwie znów ją odpaliłem. Niestety okazało się, że większość moich czarów nie działa [hmm,uh,summon] z powodu zbyt niskiego levelu... [ach te zmiany -_-], także niestety posiadam dość kiepskawy ekwipunek [serpent sworda, dwarven shilda, scale armor, soldier helmet] na szczęście zostało trochę platyny z czasów sprzedawania hmm... no i jest chyba jeszcze z pół plecaka gotowych hmm :P
Jak by co to chętnie dołączę się do wyprawy
jka na razie moja postać to magus na 16 poziomie
Adow Adan
28-08-2006, 23:18
A ciekawe lvl w tej ekipie??
Lvl:26
EQ:W-helmet,knight armor,FS,medusa shield(niedługo v-shield),p-legsy, bootsy.jak ekipka ponad 25 lvl to moge sie zabrać ;)
nick w grze:Mojlir
profesja:druid
posiada:facc
level:24(heh juz uhy)
najlepszxy pokonany potwor solo:with,slim,dwarf guard,mino guard,orc rider,orc shaman,beholder,cyclop
najlepszy w 2:mino mag
najlepszy w 3:dragon,rat
magic level:26
skile:(wiem ze niewazne:D)21/25
eq:plate arm,scarf,brass legs,beholder shield,volcanic rod,dwarf ring,power ring,procetion amulet, silver amulet(neckle? ten od trucizny)
wiem ze slabe eq ale mi lepszego nie potrzeba ale mam 240 platyn kasy
backpack hmm,gfb bag ,bag ih,bag lmm(dostalem)
Mam nadfzieje ze mnie przyjmiecie kiedyś miałem knighta na Guardi z levelem 16 znam fajne miejsca kolo carlin,folde i bagna venore i to mi podobnie jak eq starczy,niefajne jest dla mnie ogladanie questow na stronie zamiast samemu ich odkrywanie.
P.S: morda fajna
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.