Pokaż pełną wersje : [FURORA] [Taifun Devilry] Najwiekszy loot w historii Tibii???
Zostawie bez komentarza bo ss same mowia za siebie B)
http://img373.imageshack.us/img373/7464/taifunslootpic7pk.jpg
http://img277.imageshack.us/img277/938/taifslootpic8vh.jpg
~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
05-07-2006, 01:42
Chyba byl wiekszy :)
Ale fakt, faktem niesamowity loot :o
Caly GH w BR i 40% w GA...
Zapomnialem o GZ :P
Drax Auguo
05-07-2006, 01:46
Ilę siedzieliście?:>
~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
05-07-2006, 01:56
Ja sadze ze to solo loot... z tego co widzialem sa ludzie sklonni do zabijania wrl poprzez exori mort+exura vita/gran...
Thristen
05-07-2006, 02:10
Taifun Expil na Wl a raczej expi dalej tak jak dawniej na hydrach....
wydaje 100k na mf a wynosi loot warty ponad 350k~
widac ze i tak to nie caly loot z jego expa, wbijając po 2mln expa dziennie powinien miec od 1 do 4 g armów a ssow i br juz nie licze..
Loocik zajefajny :PPP Ciekawe ile warte jest to wszystko co lezy :P
Na Ssie jest
114x skull staff
94x blue robe
54x ring of the sky
48x golden armor
Myśle, że to wszystko warte jest z 7 mln kasy ;) ładnie :D
Na Ssie jest
114x skull staff
94x blue robe
54x ring of the sky
48x golden armor
Chyba nie miales co robic ^^
@Topic
On to zbieral przez miesiace na ergiu jest napisane przez miecha wbil 50+ mln expa i pewnie all na wrl no wiec nie ma sie co dziwic ale oczywiscie Wielkie GZZZZ pierwszy raz cos takiego wiedze POZDRO
Na Ssie jest
114x skull staff
94x blue robe
54x ring of the sky
48x golden armor
Puknij sie w leb a pozniej pomysl co jest warte 7kk.
a wiec liczymy ;P
114 x 6k = 684k
94 x 10k = 940k
48 x 15k = 720k
54 x ? = ?k
niewiem po ile chodza RoTs :P jak ktos wie neiceh napisze zedytuje
684k+ 940k +720k + ? = 2344k
Cenny sa podane od Dzinów bo wtpe zeby to szybko sprzedal u graczy :)
No to w takim razie, ile to jest warte? Jak tak wszystko wiesz...
a wiec liczymy ;P
48 x 15k = 720k
Golden armor tylko 15k? od kiedy
Na Ssie jest
114x skull staff
94x blue robe
54x ring of the sky
48x golden armor
114 * 6k = 684k
94 * 10k = 940k
54 * 40k = 2160k
48 * 45k = 2160k
684k + 940k+ 2160k + 2160k = 5944k ~6kk
Czuk dobrze policzyl, a więc gość pomylił się o 1kk, jak na oko to nie dużo ;d
Golden armor tylko 15k? od kiedy
Cenny sa podane od Dzinów bo wtpe zeby to szybko sprzedal u graczy
czytaj uważnie .....
tylko zazdrosicic takiego lootu i ile expa przy tym wbil ;] wogole taifun wymiata
Draconis Dragontooth
05-07-2006, 10:31
tylko zazdrosicic takiego lootu i ile expa przy tym wbil ;] wogole taifun wymiata
Czego nie można powiedzieć o jego pvp .. ale tak w ogóle to wymiata :P
Lord Wlodek
05-07-2006, 10:48
No to chyba mu sie zwróciło ;]
Rahsel Knight
05-07-2006, 10:48
Wymiata bo Sharuje :>
Texterus
05-07-2006, 10:58
up
Watpie zeby sharowal bo gra po 10h dziennie co nawet mi sie bardzo czesto zdarza.
topic
Hmmmm no bardzo ladnie, nic dodac nic ujac.
Sebcio :)
05-07-2006, 11:11
Pwned :)
A dla twojej informacji Taifun gra max 10 godzin dziennie i wbija 2 kk expa :)
idz grac w tibi e chlopcze a nie krytykujesz innych bo sa lepsi
Co tu dodac:)
Dobre bo polskie xD Teraz Polska xD
Znam pare osob ktore zbierajac loota potrafia uzbierac wiecej..przez jakis czas..ale nie chwala sie tym... :> gz wytrwalosci w zbieraniu loota :]
Jesli chodzi o sharowanie to kazdy wie jaka jest prawda... ;)
Aż miło popatrzeć :). Pamiętajcie, zazdrość to grzech :P
Arcydemon
05-07-2006, 11:25
ehh... a na refugii g armor kosztuje 90k :]
ciekawy ile by to bylo w przeliczeniu na nowym świecie :D
GRATZ :)
Zdechly kret kanalowy
05-07-2006, 11:27
Puknij sie w leb a pozniej pomysl co jest warte 7k.
lol ? samo b robe jest po 40k (jedno)....przynajmniejna moim servie.....
Rune Kene
05-07-2006, 11:30
Gratz ;]
Btw.Użytkowników czytających ten temat: 27 (zarejestrowanych: 15, gości: 12)
;o
Pozdro
Co tu duzo mowic, loocik wymiata. GRATZ
ps.Bez obrzucania sie błotem typu sharuje itp.
gavreonien
05-07-2006, 12:34
Ja sie zastanawiaqm ile razy musial isc(?) czy posylac kumpli do miasta z lootem ? :) pozdro
Rahsel Knight
05-07-2006, 12:51
No to jak grasz po 10h dziennie to musisz miec fajnie, Wygladasz Jak macius z klanu i wsttydzisz sie wychodzic na dwor? bo chyba tylko taki powod jest siedzenia 10h przy kompie... Taifun tez ma rl life sharuje i to jest pewne, Jak gral po 20h to co bylo? : )
No co ty on gra po 10h :>
Furora
Taifun Devilry
MS
233 434h
0m 42h
45m 61h
30m 14h
30m 12h
30m 15h
30m 2h
15m 3h
0m 13h
45m 14h
0m 0h
0m
Texterus
05-07-2006, 12:59
up
Mow co chcesz mi to wyglada na zazdrosc.
Zauwaz tez ze chlopak wczesniej nie gral jakies 2-3 miesiace, ale nie bede go bronil. Wedlug mnie chlopak nie sharuje ale rl life nie ma kolorowego.
Suzorewu
05-07-2006, 13:50
Czemu zawsze (no prawie) jak ktos szybko/duzo expi i ma wysoki lvl to odrazu ze sharer -.^. A co do grania po 10h~, to mimo tego ze ja mam low lvl tez czesto zdaza mi sie po tyle grac (niekonecznie w tibie, ogolnie spedzac czas przed kompem) ... i wcale nie dlatego ze wygladam jak macius z klanu, ale co mam robic jak np siedze w domu na dworzu 30 stopni, ze nawet na rowerze sie jezdzic nie da....
@Topic
ja naliczylem 60+ g armow, nie wiem jak Ci wyszlo 48 ;p
Pozycja4
05-07-2006, 13:53
rozne sa ceny na roznych swiatach u nas rots chodzi nawet po 150k..
ss u djina,br-20k,g arm60~
@topic nie da sie ukryc niezla kaska z tego ;p
Gz tego skromnego lociku;)
a co do tego sharowania, ja na waszym miejscu siedzialbym cicho i cieszyl sie ze jest taki polak xD.gogo 300lvl;p
Sir Vuferix
05-07-2006, 14:16
Ja sie zastanawiam ile kasy musaił na runy wydać zanim to all uzbierał. no bo mu to all nie polaciało na jednym huncie, loot mu wypadal ale go nie sellował wiec musiał skądś wziąć kase na nastepne hunty :] pewnie mu poszło spooooooro kasy zaanim to uzbierał
[...]
gogo 300lvl;p
300 ma szanse ale 400 to hoho
ja naliczylem ponad 60 g armow
Ludwik Mati
05-07-2006, 14:20
Ja pierdole ale loocik GRATZ dla tych wszystkich którzy sie tak namęczyli hehe:cup:
Ludwik Mati
05-07-2006, 14:30
Ja tych g armorow naliczyłem 88 :D
Czy to jest możliwe taki wielki loocik uzbierać ale GZ dla nich :P
Sa 64 golden armory . Nie wiem jak tamtemu ziomkowi wyszlo 48 :p Za duzojuz przy tibji siedzial :).
TAki locik to marzenie gazdego tibijczyka xD
~Kałach~
05-07-2006, 14:54
Z samych pierścionków będzie miał około 4.9 mln gp's z g armów 2 mln to samo b robe skull staffy 700 k + czyli prawie 8 kk z czego dziennie wylewa około 150k na mf czyli jest na + ;]
~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
05-07-2006, 15:08
Tak jak na jednym filmie bylo 300lvl nabije przed grudniem (jesli nadal bedzie tyle expic). Co do sharingu nie sadze, ze On sharuje. Mase osob gra po tyle dziennie, sa ludzie, ktorzy nawet siedza na tibii po 24h.
A On expi (najprawdopodobniej) TYLKO na MF.
Sir Emilio
05-07-2006, 15:22
Tak jak na jednym filmie bylo 300lvl nabije przed grudniem (jesli nadal bedzie tyle expic). Co do sharingu nie sadze, ze On sharuje. Mase osob gra po tyle dziennie, sa ludzie, ktorzy nawet siedza na tibii po 24h.
A On expi (najprawdopodobniej) TYLKO na MF.
tym 24 h to mnie powaliles
znasz takie cos jak sen? wiesz ze czlowiek po paru dniach poprostu padnie z przemeczenia i sam zasnie nie zaleznie od tego co bedzie chcial robic? tak, tak nadal wypowiadaj sie doktorze denerwujesz wszystkich po kolei -,-
~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
05-07-2006, 15:29
tym 24 h to mnie powaliles
znasz takie cos jak sen? wiesz ze czlowiek po paru dniach poprostu padnie z przemeczenia i sam zasnie nie zaleznie od tego co bedzie chcial robic? tak, tak nadal wypowiadaj sie doktorze denerwujesz wszystkich po kolei -,-
Stary powiem jedno. Znam czlowieka, ktory potrafi siedziec 3dni przed kompem bez snu.
Odwal sie odemnie bo znow bedzie, ze "rozpetuje klotnie!!!!!!!!!!!!!1"
Sir Emilio
05-07-2006, 15:31
Stary powiem jedno. Znam czlowieka, ktory potrafi siedziec 3dni przed kompem bez snu.
Odwal sie odemnie bo znow bedzie, ze "rozpetuje klotnie!!!!!!!!!!!!!1"
huh rozumiem znasz takze EO, Cachero Seromontisa, Pinacea, Pancras Dragonheart, Herragorna, Wurzela i Eli Stormkillera
a co do tego ile itemkow jest na obrazku
g-arm: 56
ss: 104
ring of the sky: 55
Mazur199
05-07-2006, 15:34
Jak zwykle tibia.pl staje sie śmietnikiem .Temat już był na tibia.de
Rahsel Knight
05-07-2006, 16:02
U mnie w Warszawie w Dzielnicy zwanej Brodno typ majacy 17 lat 2 lata temu(teraz 19 by mial) siedzial przy kompie 6 dni i nocy wkrecony w diablo Nie sikal nie sral az po 6 dniach wstal zsikal sie w Majtki i Umarl, To nie jest smieszne wiec nie macie co sie nasmiewac... Jedz do Gdanska i umow sie z Taifunem zobaczymy ile osob przyjdzie, Zaloze sie ze Sharuje bo nieznam jednej osoby ktora siedzi przy kompie 12h bo to jest juz Choroba...
- Prodigy -
05-07-2006, 16:12
Loot kosmiczny... a co do share'ingu...
huh rozumiem znasz takze EO, Cachero Seromontisa, Pinacea, Pancras Dragonheart, Herragorna, Wurzela i Eli Stormkillera
@Teh Mastah -
Może dla Sir Emilio to wyczyn nie do pojęcia, że ktoś siedzi 3 dni przed kompem ;) Nie kłućcie się odrazu.
Adamek-graczpiechota
05-07-2006, 16:14
Ahhhh... to jest życie najlepszego gracza na furorze. Też tak bym chciał zlootowac tyle tego. Ale marzenia marzeniami a życie życiem, trzeba się zabrać do roboty żeby też być takim :p :p :p :p
Sorki może faktycznie źle policzyłem, ale to było o 3 w nocy więc wybaczcie ;)
A co do tego, że taifun sharuje
Przykład dnia
2-8 sen
8-16 gra
16-22 real life
22-2 gra
Wiec da sie tyle wysiedzieć i o rl nie zapomniać
Na demoni da się zrobić 200k expa w1h
czyli 1.5 mlna expa=7,5h grania
czyli wychodzi, że dziennie na tibi "gra" 10h max.
Może się myle, tak czy inaczej wyraziłem swoje zdanie.....
Po 1 :
Loot jest POUKłADANY W GH, a nie np. w jaskini warlocqw
Po 2 :
Mógł "wypozyczyć" itemki od qmpli
Ale pomojając ten fakt GZ LOOT
U mnie w Warszawie w Dzielnicy zwanej Brodno typ majacy 17 lat 2 lata temu(teraz 19 by mial) siedzial przy kompie 6 dni i nocy wkrecony w diablo Nie sikal nie sral az po 6 dniach wstal zsikal sie w Majtki i Umarl, To nie jest smieszne wiec nie macie co sie nasmiewac... Jedz do Gdanska i umow sie z Taifunem zobaczymy ile osob przyjdzie, Zaloze sie ze Sharuje bo nieznam jednej osoby ktora siedzi przy kompie 12h bo to jest juz Choroba...
Taifun jest z bielska.
Hail bb team _/
Ja sie zastanawiam ile kasy musaił na runy wydać zanim to all uzbierał. no bo mu to all nie polaciało na jednym huncie, loot mu wypadal ale go nie sellował wiec musiał skądś wziąć kase na nastepne hunty :] pewnie mu poszło spooooooro kasy zaanim to uzbierał
On expi na mf.... jestem ciekaw ile sie nie zmiescilo w DM (gh jak by ktos nie zczail)
No to jak grasz po 10h dziennie to musisz miec fajnie, Wygladasz Jak macius z klanu i wsttydzisz sie wychodzic na dwor? bo chyba tylko taki powod jest siedzenia 10h przy kompie... Taifun tez ma rl life sharuje i to jest pewne, Jak gral po 20h to co bylo? : )
Na szczescie (podobno) nie sa to tacy debile jak dales dla przykladu. ;) Kolega zna osoby grajace na Tajfunie z rl, chcial mi ich przedstawic ale jakos nie mialem czasu lazic po kafejkach u nas w b-b. a tak BTW to nie sadze zeby on kiedykolwiek zostal zbanowany (chyba ze GM przyjedzie do polski).
owned przez duze o i okragle e
Rahsel Knight
06-07-2006, 13:48
Odrazu wiedzialem ze Sharuje tak jak tetro... ale coz ich sprawa, See ya
Sir Emilio
06-07-2006, 13:52
Loot kosmiczny... a co do share'ingu...
@Teh Mastah -
Może dla Sir Emilio to wyczyn nie do pojęcia, że ktoś siedzi 3 dni przed kompem ;) Nie kłućcie się odrazu.
chcesz przebic tetra jak sie chwalil jak to gral 3 dni bez spania jedzenia picia i gral i ma na to swiadkow? sorry ale to dla mnie nie jest normalne zeby komputer zastepowal wszelkie potrzeby
- Prodigy -
06-07-2006, 15:43
@Sir Emilio - skończ z offtopem i zacytuj mnie (ale to już ew. na PM), w którym miejscu napisałem, że chce pod jakimkolwiek względem przebić Tetro~
Skromny pacyfista
06-07-2006, 16:59
Tajfuny sie postaraly ^^ B)
plx nooo hi is 230lvl mi is 30lvl bat mi is good in REAL LIFE, hes NÓB, NICE SHARE MENZ? PLX NO SHARE? MEMNMZ? OK OK? U ARE NATHNIK IN RL! ! ! STFU :<
N/c nie twój bisnes kim jest koles i jak spedza wolny czas, a obrazanie kogos ze jest "jak macius z klanu" swiadczy o niskim poziomie twojej inteligenci jak i obrazanie osob niepelno sprawnych jakim jest mlody aktor "macius z klanu".
My w b-b wiemy jak grac poprostu, i ownujemy ta gre coraz bardziej wiec uwazaj i bój sie nas :'] A ty twoje ciennkie skille tlumacz inaczej, w taki sposob to mozesz na osiedlu :<
druidek12
06-07-2006, 17:41
Co do lootu to pierwszy raz taki widze :p Taki sobie... ;)
Tia, to widać ze Taifun gra 10h dziennie :D
http://i53.photobucket.com/albums/g73/Druid_2006/TaifunDevilry.jpg
Last Month 434h
Jakby grał 10h dziennie to:
-Miesiąc ma ŚREDNIO 30 dni, 30dni*10h=300h
Wniosek z tego, że on gra więcej niż 10h dziennie, może czasami ma po 2h, a następnego dnia 18h? Wg. mnie dzieli swe <br?> konto...
Eh.. czasem wydaje mi sie, ze co drugi osobnik tego forum nie uzywa tego 'czegos'. Zauwazyliscie moze, ze Taifun robi dziennie 2-2.1 mln exp? Z manasami na wrl to jest na jego lv okolo 8h, a potem moze robic runy ( Jego psychika to juz inna sprawa). Jescze ktos tam zastanawial sie czy mu sie to zwrocilo, otoz tak; Srednio na 100 bp mf jest ~230k lootu w postaci skull sraffow, blue robe i golden armorow, nie liczac gp ( One stanawia 1-2 % lootu).Teraz pytanie skad ja to wiem? Z praktyki, a nie noobowatego gadania "kolega, dziewczyny, matki powiedzial mi, ze jego brata wujek tak mial".
Slownik:
'czegos'- mozg.
Wniosek z tego, że on gra więcej niż 10h dziennie, może czasami ma po 2h, a następnego dnia 18h? Wg. mnie dzieli swe <br?> konto...
Czasem nawet przez kilka tydzi jest retiret ale to inna sprawa.
Jeszcze cos:
Jak ktos ma zamiar przebic wszystkich PG to dam maly przyklad: typowy miesiac pracy=200h, Najlepszy PG w tym miesiacu=504h(!). Zamiast grac 500h moze lepiej pracowac sobie gdzies na budowie czy cos i zarobic pare tysiecy zlociszy?
Jak macie za malo sily, nie znacie sie na niczym, wygladacie jak maciek z klanu albo macie kompleksy to nawet wtedy nie radze grac w ten syf(dla malo inteligentnych szympansow-MMORPG games). Lepiej sie(powiem to 1st raz w zyciu!) pouczyc i moze za kilka lat zdacie sobie sprawe ze postac rozwijana przez kilkanasicie tysiecy godzin jest niczym (kilka tys. dolarow).
Jak koniecznie musicie byc w czyms najlepsi to lepiej zabrac sie za malo znanz sport.
Pan Jordi
06-07-2006, 18:54
@Sharowanie
Ja nie mogę ale wy głupoty piszecie z aż się czytać nie chce. Jaki idiota Sharuje jak gra od 10 do 15h dziennie? Na przykład ja gram od 10 do 15 czasami nawet 18h i to znaczy że Sharuje? Więc tak mówią tylko ci co w Tibi przez pół roku gry osiągnęli max 40lvl i boli ze jest ktoś kto n*******a expa jak szalony więc uwagi typy ze Sharuje jak dla mnie są żałosne. Sharował by w tedy jak by grał po 20-24h dziennie wtedy by to było oczywiste….
@Loot
Nice loocik =] oby tak dalej!
BTW
Ciekawe po ile on wali z Exori Mort i Vis?
Teraz to i tak gra mało Nie jaK na początku serva po 20h online przez miesciace.....
@Sharowanie
Ja nie mogę ale wy głupoty piszecie z aż się czytać nie chce. Jaki idiota Sharuje jak gra od 10 do 15h dziennie? Na przykład ja gram od 10 do 15 czasami nawet 18h i to znaczy że Sharuje? Więc tak mówią tylko ci co w Tibi przez pół roku gry osiągnęli max 40lvl i boli ze jest ktoś kto n*******a expa jak szalony więc uwagi typy ze Sharuje jak dla mnie są żałosne. Sharował by w tedy jak by grał po 20-24h dziennie wtedy by to było oczywiste….
Na tajfunie graja z tego co mi wiadomo tylko dwaj koledzy, male ryzyko wykrycia oraz ten plus ze wystarczy posiedziec te 5h i dochodzi sie do takich swietnzch wynikow.
A tak wogole to nie wiem co ty robisz przez te 15h jak masz tylko 50lvl(moze BOT bo zoastles zabity przez jakiegos 20lvla i drugi raz 30.
Na tajfunie graja z tego co mi wiadomo tylko dwaj koledzy, male ryzyko wykrycia oraz ten plus ze wystarczy posiedziec te 5h i dochodzi sie do takich swietnzch wynikow.
A tak wogole to nie wiem co ty robisz przez te 15h jak masz tylko 50lvl(moze BOT bo zoastles zabity przez jakiegos 20lvla i drugi raz 30.
Przez dwoch braci z rl ;d
Jest to praktycznie legalne
Piotrek~
06-07-2006, 22:08
ahahahahah, nooby... posłuchajcie Bysia, jedyny mądrze gada ;)
przestańcie gadać o sharingu, jeśli sharuje to złapie bana, jeśli nie to ... (tutaj sami sobie odpowiedzcie)
Sir Emilio
06-07-2006, 22:42
@Sharowanie
@Loot
Nice loocik =] oby tak dalej!
BTW
Ciekawe po ile on wali z Exori Mort i Vis?
to jestes na dobrej drodze do wygladu macka z klanu [dla nie doswiadoczonych oto jego oblicze]
http://img352.imageshack.us/img352/5828/maciek3uo.jpg
pozatym skad jestes taki pewien ze nie sharuje z tego co widze nawet nie grasz na furorze [ja tez nie ale wnioskuje z predkosci z jaka expi] zaraz sie pojawi xxxx jego kolegow kumpli matek ojcow wujkow cioć skoro nie sharuje to niech ma na to jakies dowody bo takie glupie gadanie to do niczego nie prowadzi
to jestes na dobrej drodze do wygladu macka z klanu [dla nie doswiadoczonych oto jego oblicze]
<cut>
pozatym skad jestes taki pewien ze nie sharuje z tego co widze nawet nie grasz na furorze [ja tez nie ale wnioskuje z predkosci z jaka expi] zaraz sie pojawi xxxx jego kolegow kumpli matek ojcow wujkow cioć skoro nie sharuje to niech ma na to jakies dowody bo takie glupie gadanie to do niczego nie prowadzi
Maciek człowiek jak człowiek,tyle,że chory...
Mnie jego wyglad raczej nie smieszy,moze jestem dziwny?;/
[dla nie
Ja tez nie gram na furorze, patrze sie czasem na erig.net i widze to co jest-ludzie robia po 6m expa on wbija te swoje 2m-jeden czlowiek robi jeden milion drugi robi kolejny. Sharing w ludzkiej postaci, nie musi wygladac jak macius ;) ale ma osiagniecia w grze...jednak ja tam wole robic 100lvl 3 lata i pochodzic do jakiejs roboty zarobic kaski jak mam wolny czas wakacje=robota. Wole wstac i myslec o pracy niz spac i snic o tibii.
Sir Emilio
06-07-2006, 23:21
hmm wiec policzmy
za miesiac roboty dostajemy tak okolo tysiac zl (no moze 600 zl zalezy od roboty)
tutaj mamy takiego tajfuna ktory zalozmy ze sprzeda chara i dostanie za niego przykladowe 10 tys zl. zyje sobie taki tajfun zyje w dostatku i tu nagle sie okazuje ze po jakims 1.5 roku brakuje kasy i co? taki tajfun zamiast uczyc sie jakiego kolwiek zawodu gral i teraz moze zbierac puszki albo zlom wiec naprawde uwazam se bardziej oplaca sie pracowac bo z samej tibii nie da sie utrzymac w Polsce (z reszta w innych krajach pewnie tez nie)
Xzonixek
06-07-2006, 23:25
@ Sir Emilo:
Nie rozumiem cie? Co ty masz do Maciusia, ktoremu piwko wypadło z ręki?? Jeżeli masz takie kompleksy, to może to jesteś ty?:D (Joke). Tak naprawde to taki się urodził i nie mów o nim w TAKI bestialkski sposob...
Gram 12-16h dziennie... Cały czas Tibia/Ots i myślisz że nie widze co się dzieje?? Mam tak poukładany grafik...
6-22 Tibia/Ots
22-3 Plaża/Miasto
3-6 Sen
Co wy na to?? Wyglądam jak normalny człowiek i nikt się ze mnie nie śmieje ani nie wygaduje że tyle gram...
Da się utrzymać z tibi... Przykład... Bijesz 100 level na non pvp najlepiej palkiem/sorcem i co robisz?? Hydry/Dragi/Necro (necro best) i siedzisz tam po 10h łapiesz te 8 par bohów i jedziesz dalej...(allegro)... Znam taką konkretną osobe:)
Super Loot...
Sir Emilio
06-07-2006, 23:29
@ Sir Emilo:
Nie rozumiem cie? Co ty masz do Maciusia, ktoremu piwko wypadło z ręki?? Jeżeli masz takie kompleksy, to może to jesteś ty?:D (Joke). Tak naprawde to taki się urodził i nie mów o nim w TAKI bestialkski sposob...
Gram 12-16h dziennie... Cały czas Tibia/Ots i myślisz że nie widze co się dzieje?? Mam tak poukładany grafik...
6-22 Tibia/Ots
22-3 Plaża/Miasto
3-6 Sen
Co wy na to?? Wyglądam jak normalny człowiek i nikt się ze mnie nie śmieje ani nie wygaduje że tyle gram...
Da się utrzymać z tibi... Przykład... Bijesz 100 level na non pvp najlepiej palkiem/sorcem i co robisz?? Hydry/Dragi/Necro (necro best) i siedzisz tam po 10h łapiesz te 8 par bohów i jedziesz dalej...(allegro)... Znam taką konkretną osobe:)
Super Loot...
nie ale ty z pewnoscia >.<
nic nie mam do maciusia ale od czasu incydentu z browarem Bartek jest on porównywany do wielu zeczy
co do utrzymania - sa pojedyncze jednostki ktore sie wyspecjalizowaly w zarabianiu na grze jak z reszta w wiekszosci gier
Krzysztof Kocienda
06-07-2006, 23:55
O ile się nie myle, temat dotyczy Tajfuna lootu, a nie tego, czy szaruje czy nie...
Pozatym wszystkie tego typu tematy powinny być kasowane, zamykane, czy cokolwiek, bo przez takich ludzi jak wy którzy nie mogą znieść tego, że jakiś <cenzura> ekspi jak szalony, to forum staje się jednym wielkim śmietnikiem, w którym można znaleźć jedynie posty typu: "elo elo pienc dwa zero, grtz loot, plx free itanz plx", zamiast użyteczne informacje.
Pan Jordi
07-07-2006, 02:08
...zoastles zabity przez jakiegos 20lvla i drugi raz 30.
20lvl
Trap i salwa SDs od 3 typa ciekawe czy ty byś z tego wyszedł.
30lvl
Strapowili mojego kumpla wieć mu pomogłem. Gdy już stałem pod depo to miałem kicka. Tylko kumpel mi napisał że padłem więc jeśli i nawet bym zabił tego 30lvl to i tak bym nie pograł na Elysi bo to noobchar 106MS.
A co do tych godzin to expie, robie magic level i tez rozmawiam z ziomkami. Bo Tibi nie traktuje tylko jako gry ale też miejsca w kórym mogę pogadać z ludzmi.
Wy sie tutaj produkujecie, a Taifun ma was i wasze gadanie szeroko w dupie:D. Moze on jest typem.....ekhm....samotnika ktory woli np posiedziec w domu pograc w Tibie niz szwędac sie po miescie bez celu. Jego rl zycie to jego sprawa, jak mu pasuje to niech gra, a jak nie pasuje to juz jego problem. Przedstawcie mi jakis konkretny dowód, ze on sharuje a uwierze bo narazie to jest na zasadzie "ja nie moge grac 12h czyli on tez nie moze, wniąsek, Taifun sharuje!!!! MAMO MAMO TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE MAMO MAMO BLZ DAJ MU KLAPSA !!"
Co do Maciusia, to dziekujcie bogu ze wy tacy nie jestescie bo to troche nie na miejscu wysmiewac sie z czyjejs choroby.
Co za naród, zamiast sie cieszyc ze ktos cos osiaga na Tibi to jeszcze na niego najezdzaja bez podstaw....ehhhh....szkoda gadac.
@Topic
Gz loota, ciekawe ile tam siedziales. Trzymaj poziom, moze wkrotce przegonisz Eternala. Goodluck.
Piotrek~
07-07-2006, 09:50
typowa polska zazdrość i chęć dokopania innym.
~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
07-07-2006, 10:03
Wy sie tutaj produkujecie, a Taifun ma was i wasze gadanie szeroko w dupie:D. Moze on jest typem.....ekhm....samotnika ktory woli np posiedziec w domu pograc w Tibie niz szwędac sie po miescie bez celu. Jego rl zycie to jego sprawa, jak mu pasuje to niech gra, a jak nie pasuje to juz jego problem. Przedstawcie mi jakis konkretny dowód, ze on sharuje a uwierze bo narazie to jest na zasadzie "ja nie moge grac 12h czyli on tez nie moze, wniąsek, Taifun sharuje!!!! MAMO MAMO TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE TAIFUN SHARUJE MAMO MAMO BLZ DAJ MU KLAPSA !!"
Co do Maciusia, to dziekujcie bogu ze wy tacy nie jestescie bo to troche nie na miejscu wysmiewac sie z czyjejs choroby.
Co za naród, zamiast sie cieszyc ze ktos cos osiaga na Tibi to jeszcze na niego najezdzaja bez podstaw....ehhhh....szkoda gadac.
@Topic
Gz loota, ciekawe ile tam siedziales. Trzymaj poziom, moze wkrotce przegonisz Eternala. Goodluck.
Doskonale powiedziales. Wiec moze stwierdzimy, ze nasze, a raczej Wasze rozmowy sa zbedne.
@Sir Emilio
... widac, ze jestes dzieckiem neostrady ... (jakbys niewiedzial o co chodzi, to nie czepiaj sie "Maciusia" bo to choroba )
Murzesichle 12.02.2006
Tego dnia poszlysmy jezdzic na nartach. Przy obiedzie dopiero przypomnialysmy sobie ze mamy jeszcze kilka butelek wodki do wypicia, bo jutro wyjazd przeciez. Zabralismy sie do roboty. Szybko sie zaczela fajna zabawa i dorwalam sie do flaszek. Dalej nie wiele pamietam, ale wpadlismy! Nauczyciele nas nakryli i podobno siê rozebralam, oczywiscie nie calkowicie, i zaczelam sie lizac z Gracjana. SZOK!! Teraz sie wszyscy ze mnie smieja. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.
... Fajne przezycia...
skoro nie sharuje to niech ma na to jakies dowody bo takie glupie gadanie to do niczego nie prowadzi
Skoro wg. was sharuje to wy dajcie dowody... Ja osobicie mam to w dupie. Jeszcze ktos tam bodajze na 3-4 stronie napisal ze taifun nie gral przez 2-3 miechow a wiesz dlaczego ? zrobil sobie 105 palka na aldorze ;] i zrobil go w jakis miesiac moze 2. On non stop, dzien w dzien siedzi przed kompem i gra w tibie, ja to teraz 2h przed tibia nie moge wyrobic(tymbardziej ze sa wakacje).
matekk fst bolt
07-07-2006, 10:14
Zal mi was gówno wiecie o tym swiecie a sie wypowiadacie Taifun gra w 5 z bratem i trzech kolegow wiem bo gralem na furorze i niepierdolcie glupot bo oczy bola jak to czytam:baby: :baby:
To ze sharuje nie powinno nas interesowac, jednak to ze gra raczej tak... Ludzie (nawet nieliczni dorosli) wola siedziec caly dzien przed kompem na bezrobociu, czy tez zrywac sie ze szkoly i grac w ten shiet gdzie sie chodzi pikslem po pikslu.. Ja czasem jak jest brzydko, ciemno, nie ma nic do roboty albo jestem chory wlacze te zasrana ikonke z napisem "kosc goleniowa" i siedze jak przypalony mul przez kilka h. Jesli tajfun sharuje to i tak musi grac (z tego co wiem sharuje na 2 osoby) po minimu 5-7h dziennie. Do tego dochodzi fakt , ze on traktuje to jak pier.dolony wyscig szczorow a nie jak zabawe: 5 godzin na Demonie i 10 minut rozmowy z kolegami.
@Topic
Nice loocik, ciekawe ile na mfy wydal ;)
@Spolecznosc forum
Szkoda slow na was, ch** wam do tego czy sharuje czy nie, koles zrobil temat, zeby pokazac taifuna loot z wrl wiec komentujcie zdjecie a nie jego rl/share itp.
byscie pojechali nad wode czy cos...a nie przed kompem
Sir Emilio
07-07-2006, 11:26
@Topic
Nice loocik, ciekawe ile na mfy wydal ;)
@Spolecznosc forum
Szkoda slow na was, ch** wam do tego czy sharuje czy nie, koles zrobil temat, zeby pokazac taifuna loot z wrl wiec komentujcie zdjecie a nie jego rl/share itp.
byscie pojechali nad wode czy cos...a nie przed kompem
nie tajfuna tylko tajfunow skoro wypowiadal sie ktos z furory ze dzieli na 5 osob
Na Ssie jest
114x skull staff
94x blue robe
54x ring of the sky
48x golden armor
Cos liczyć nie umiesz;) 48x golden armor jest ich dokladnie 66.
~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
07-07-2006, 11:47
nie tajfuna tylko tajfunow skoro wypowiadal sie ktos z furory ze dzieli na 5 osob
Juz to przerabialismy, niech sobie sharuje nawet w 200 osob. Ten temat jest TYLKO do lootu!
~Kałach~
07-07-2006, 12:19
hmm wiec policzmy
za miesiac roboty dostajemy tak okolo tysiac zl (no moze 600 zl zalezy od roboty)
tutaj mamy takiego tajfuna ktory zalozmy ze sprzeda chara i dostanie za niego przykladowe 10 tys zl. zyje sobie taki tajfun zyje w dostatku i tu nagle sie okazuje ze po jakims 1.5 roku brakuje kasy i co? taki tajfun zamiast uczyc sie jakiego kolwiek zawodu gral i teraz moze zbierac puszki albo zlom wiec naprawde uwazam se bardziej oplaca sie pracowac bo z samej tibii nie da sie utrzymac w Polsce (z reszta w innych krajach pewnie tez nie)
W innych krajach np:Szwecja,Holandia,Dania żyjesz z zasiłku miesięcznego który wynosi 10 tyś zł + masz mieszkanie i wystarczy raz na jakiś czas dorywczą pracę znaleźć żeby pokazać że starasz się sam utrzymać więc tam sie da rade expić ile wlezie ;].
Grats, w takim tepie expienia szybko dorwiesz EO :-) Good luck.
Bebilon, Secura.
Valkys of Nebula
07-07-2006, 14:30
Nic nie chcem mówic, ale na zdjeciu naliczylem 68 golden armorów...
Miodojad
07-07-2006, 15:04
l i teraz moze zbierac puszki albo zlom
Mój tata handluje złomem, nie narzekamy na kase, więc duży z tego dochód, nie wiem o co ci chodzi.
@Up
Żadna praca nie hańbi, lepiej jakos zarabiac niz siedziec pod DELIKATESAMI i siorbac 4 butelke wina bez celu.
@Stożek
Z tego co wiem to w 2012 bedzie koniec swiata.
Z tego co wiem to UFO przylatuje na Ziemie.
Z tego co wiem to Al-Kaida planuje zamach w Polsce.
Z tego co wiem to ty gówno wiesz.
LUDZIE DAJCIE DOWÓD ZAMIAST BIADOLIC.
To jest temat o loocie Taifuna, a nie o sharowaniu. Zróbcie temat "Taifun sharuje" i tam sie wypowiadajcie i nie robcie bezsensownego offtopicu.
Dobrze powiedziane, Dedalek.
Mój tata handluje złomem, nie narzekamy na kase, więc duży z tego dochód, nie wiem o co ci chodzi.
Tu sie zgodze. Jak wywiozlem caly zlom, ktory mialem to bylo z tego jakies 500zl. Nie mowiac juz o tz."mafi" zlomiarskiej - ludzie wworza ciezarowke zlomu do huty, biora zaplate i wyjezdzaja nie rozladowana ciezarowka. Kilka osob trafilo nawet za przekrety w handlu zlomem do wiezienia(m.in. moj sasiad). Ale niestety recykling w polsce jest traktowany jakos dno spoleczne... ludzie jak stereotypem zlomiarza bendzie wciaz pijak pod sklepem to naprawde w 2012 bendzie ten koniec swiata.
@Up Przyjedz do kafejki w b-b to bendziesz mial okazje pogadac ze znajomymi tajfuna(ow) lub czasem mozesz go spotkac - Ja go nie znam ale kilka osob ktore znam udowodnilo mi ze to prawda (maja u niego protekcje +czasem kupuja za flaszke jakies itemy)
Tu sie zgodze. Jak wywiozlem caly zlom, ktory mialem to bylo z tego jakies 500zl. Nie mowiac juz o tz."mafi" zlomiarskiej - ludzie wworza ciezarowke zlomu do huty, biora zaplate i wyjezdzaja nie rozladowana ciezarowka. Kilka osob trafilo nawet za przekrety w handlu zlomem do wiezienia(m.in. moj sasiad). Ale niestety recykling w polsce jest traktowany jakos dno spoleczne... ludzie jak stereotypem zlomiarza bendzie wciaz pijak pod sklepem to naprawde w 2012 bendzie ten koniec swiata.
@Up Przyjedz do kafejki w b-b to bendziesz mial okazje pogadac ze znajomymi tajfuna(ow) lub czasem mozesz go spotkac - Ja go nie znam ale kilka osob ktore znam udowodnilo mi ze to prawda (maja u niego protekcje +czasem kupuja za flaszke jakies itemy)
O czym ty mowisz? :O
Dla mnie te dyskusje sa smieszne.
Temat utrzymania sie z tibii. Nie badzmy smieszni. Jak w ogole mozna traktowac gre jako srodek utrzymania? Zawiewa tu uzaleznieniem. Gra sie dla zabawy. Kazda trzezwo myslaca osoba zdaje sobie sprawe, ze jest to niemal niemozliwe. Moze sa jakies pojedyncze osoby, ktore czerpia korzysci z gry w postaci sprzedania postaci czy rzeczy na allegro, ale nie da sie zarobic na utrzymanie.
Uwazam, ze dzielenie postaci nie jest niczym zlym. Grac powinno sie dla przyjemnosci. Czy przeszkadza wam to, ze ktos dzieli konto? Szybciej od was wbija lvle, skille? Pozabijajcie sie o te glupie cyferki. Czy ta gra sprawia wam jeszcze przyjemnosc czy tylko chcecie cos w niej 'osiagnac' ? Podobnie wyglada sprawa roznego typu wspomagaczy. Jak juz wspominalem powinniscie sie bawic. Co jest zlego w ulatwianiu sobie czegos czego nie lubicie. Np. trening paladyna. Co jest zlego w tym, ze ktos ustawi sobie bota, ktory podniesie za niego te glupie speary jesli tego nie lubi? Ktos bez specjalnego wysilku ulatwi sobie gre i sprawi, ze bedzie dla niego przyjemniesza. Uwazam wrecz uzywanie botow, w niektorych celach za przejaw normalnosci. Dziwne jest katowanie siebie "bo regulamin nie pozwala". Przepraszam, ale nie potrafie tego zrozumiec.
Niech kazdy gra tak jak mu sie podoba. Najwazniejsze zeby wszyscy dobrze sie bawili i nie przeszkadzali innym. I dzielenie konta czy korzystanie z roznego rodzaju wspomagaczy nie uwazam za zle az nie utrudni, nie przeszkodzi w grze innym.
Zeby nie bylo. Wbilem 50lvl paladynem, prawie nie skillowalem, wlasciwie nie dzielilem konta (pozwalam grac kolegom, kiedy maja ochote) i robilem tylko to co sprawialo mi przyjemnosc, nigdy nie kierowalem sie 'priorytetami' typu: chce miec taki i taki lvl, skille, chce miec taki przedmiot. Zastanowcie sie czy nadal gracie dlatego, ze lubicie czy przyzwyczailiscie sie/ uzalezniliscie sie. Naprawde nie warto marnowac swojego czasu na bycie najlepszym czy pogon za 100lvlem. W tej grze wartosciowa jest tylko przyjemnosc z gry i mozliwosc rozmowy (szkolenia jezyka) z ludzmi z innych krajow ew. mozliwosc poznania ciekawych ludzi z twojego kraju czy miasta.
Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilem. Moglem napisac troche chaotycznie, ale nie mialem czasu przeczytac jescze raz i sprawdzic.
Ryos Lura
07-07-2006, 22:28
Gz, szczerze mowiac powinno was to gowno obchodzic, ile kto w siedzi w necie i gra, to jego sprawa jest, lubi po 10 godzin grac to gra, i tyle.
Co do lootu to jest naprawde.. "boski"
ja powiem tylko ze nice loot :P
ja powiem tylko ze nice loot :P
Dobrze powiedziane :)
Ja tez to powiem, nice loot ;)
Fajne 2 postacie
do gory ;)
nie wiem i co b w tym poscie ;)
up
Mow co chcesz mi to wyglada na zazdrosc.
Zauwaz tez ze chlopak wczesniej nie gral jakies 2-3 miesiace, ale nie bede go bronil. Wedlug mnie chlopak nie sharuje ale rl life nie ma kolorowego.
Zrozum, że tego pewnie nikt nie wie na forum (pewnie nie liczni wiedzą i osoby z gildii) ile osób na koncie Taifun Devilry, może grać... To nie jest żadna zazdrość, ale pomyśl troche dzieciaku, że on musi też sie przecież uczyć, chodzić do szkoły, pomagać starym i w ogóle rozerwać się troche od komputera. Powiem Ci szczerze, że jedna osoba gra 3h inna 3h i tak wychodzi że ciagle siedzi...
Niestety, ale Cipsoft jest głupi i nie sprawdzi tego, że on sharuje to konto.. Chociaż wiem jak można to sprawedzić...
~o~o~ TeH MastaH ~o~o~
12-07-2006, 11:31
Zrozum, że tego pewnie nikt nie wie na forum (pewnie nie liczni wiedzą i osoby z gildii) ile osób na koncie Taifun Devilry, może grać... To nie jest żadna zazdrość, ale pomyśl troche dzieciaku, że on musi też sie przecież uczyć, chodzić do szkoły, pomagać starym i w ogóle rozerwać się troche od komputera. Powiem Ci szczerze, że jedna osoba gra 3h inna 3h i tak wychodzi że ciagle siedzi...
Niestety, ale Cipsoft jest głupi i nie sprawdzi tego, że on sharuje to konto.. Chociaż wiem jak można to sprawedzić...
A skad wiesz, ze sie uczy? Moze wagaruje, a rodzicom nie pomaga bo jak zaczna cos gadac to zacznie krzeslem matke okladac...
sowa1117
24-07-2006, 22:56
tajfun dawaj wiencej ssów zaluz swojom strone taki jak ty to powinienes udostępniac reszcie all ;/ nobujesz sie
Razorekor
25-07-2006, 08:34
No cwaniak napisz...
Aathrata
25-07-2006, 09:20
http://i2.photobucket.com/albums/y14/Taifun/Furora/12032006hydraloot.jpg
patrz na ten loocik xDDD
Tego nie moznabyloby nie pogratulowac.
ja poprostu nie mam słów... to jest prawie niemozliwe... naprawde wielkie uznanie. Chyle czoła... a do tego jak on expi... i po deadzie sie nie zalamal jak niektórzy...
Diamonic
25-07-2006, 12:36
Lepiej sie(powiem to 1st raz w zyciu!) pouczyc i moze za kilka lat zdacie sobie sprawe ze postac rozwijana przez kilkanasicie tysiecy godzin jest niczym (kilka tys. dolarow).
Kilka tysięcy dolarów, które osoba wykształcona zarobi w miesiąc za granicą... bo w polsce raczej nie. :D
to jest chyba jeszcze jak mial 150+
popatrzcie ktos stoji przed domkiem <spoxter> xD
black jack
25-07-2006, 13:07
hmm wiec policzmy
tutaj mamy takiego tajfuna ktory zalozmy ze sprzeda chara i dostanie za niego przykladowe 10 tys zl.
to ty chyba nie wiesz ile mu szwedzi za chara proponowali jak mial 210~ -.-
tajfun dawaj wiencej ssów zaluz swojom strone taki jak ty to powinienes udostępniac reszcie all ;/ nobujesz sie
LuL, nuublet, taif ma swoj photobucket x;
@topic:
omagad, tosz to szok, jak mozna tyle wyciagac loota? :D
ktos tam pytal ile z evisa ciagnie, na filmie 'furora - banuta quest' widzialem jak siekal 250-300+, teraz pewnie 300 na luzie /btw, dragi mu na 1 sd ida, demony na 5-6 :D /
Grtx lootu:D temacik fajny oprczo 90% dziecinnego gadania o pierdolach:/ z 100+ postow o share i ciekawe ktory z was nigdy nie sharowal nie uzywal bota czy nie sprzedal/kupil postaci nie schakowal kumpla nie dostal bana czy kihuj wie jeszcze:D 10h grania dziennie to jest normalny poziom i niektorzy przed kompem siedza od 6 rano wracaja o 14/16 z praca wlaczaja kompa i siedza do 22 :D pomiedzy tym wpadnie do nich dupeczka gadka szmatka winko sex i siedza dalej !!!kurde co wy myslicie ze informatycy pracuja po 8h dziennie przy kompie:D koles ma wakacje byl retired przez jakis czas moze mial mature etc...wiec sry jak sharuje gm go dorwa narazie widac ze nie dorwaly a uwierzcie ze takie chary sa pod ladna obserwacja:D i sry ale jak 70% postow jest pisana przez graczy ktorzy dziennie robia po 50 k expa przez 7h to wasze mozgi nie moga pojac przyjemnosci czerpanej z grania przez godzin zrobienia loota nabicia 2kk expa i jeszce wyjscia na piwko,skuna czy wyjsc z dupa:D 6+10=16 dupeczka/piwko/kumple=18 do 23 24 spanie do 6 i na okraglo:D a powiedzcie mi co chcecie robic od 5 rano do 16..??isc na piwo=rosna z was alkocholicy jak byscie od rana pili...isc z dupeczka..??co bedziesz robil wieczorem sex przed obiadem powoduje niestrawnosc...zjarac jointa..??Lepiej pograc w tibie 24h i masz podobny efekt:D
Tyle...
Teraz sie pakuje i spieprzam na WOODSTOCK:D
a wy gnijscie przed klawiaturkami i bijscie kapucynka po kasku:D
Magnus Arthur
25-07-2006, 15:10
@up
Spadłem z krzesła jak to przeczytałem :D
Loop Troop
25-07-2006, 15:19
No cos nieprawdopodobnego :D:D wescie se policzcie ile to kasy :P
WIELKIE GZ :D
Anjja ale tekst Hahahahahahahahahhaha smiac mi sie chcialo ze nie wiem :D
mistrz kylu
25-07-2006, 15:19
A skad wiesz, ze sie uczy? Moze wagaruje, a rodzicom nie pomaga bo jak zaczna cos gadac to zacznie krzeslem matke okladac...
a łosiu skąd wiesz ze chodzi do szkoły ile ma lat moze jest pełnoletni bądź gra z bratem na jednym kompie tak jak full moich kumpli "tibijczyków" lul
a tak wogule jak mozna w tibie grac;D cya pozdro
juz spakowany:D a mi moj wujek od strony ciotecznego brata ktory jest babcia mojej siostry powiedzial ze Taifun expi na bocie a jaks sie juz w loguje i to chyba juz kazdy wie jest Malpa testowa by pokazac ze malpy potrafia dorownac czlowiekowi inteligencja:DMuhahahaha
Roo$olek
25-07-2006, 17:29
Eee mi wyszło że tam jest 68 golden armorow.
@Topic.
Gz lotta.
@Sharing.
Ludzie co wy piszecie co was obchodzi czy Sharuje czy nie. To temat poświęcony lootowi nie sharingu. Jak sharuje niech se sharuje według mnie niema przyjemności z siedzenia 15h przed monitorem ale to już inna sprawa. A tak pozatym tibia SUXX i radze w nią nie grac bo to big shiit:cup:
WielkiSorc
25-07-2006, 18:59
W innych krajach np:Szwecja,Holandia,Dania żyjesz z zasiłku miesięcznego który wynosi 10 tyś zł + masz mieszkanie i wystarczy raz na jakiś czas dorywczą pracę znaleźć żeby pokazać że starasz się sam utrzymać więc tam sie da rade expić ile wlezie ;].
LOL!!! 10 tys. na miesiąc i mieszkanie za darmo? Sorry, ale śmieszny jesteś... Jest napewno lepiej niż w Polsce, ale nie przesadzajmy! Stawka bezrobotnego tam nie jest z pewnością taka sama jak jakiegoś dyrektora tu...
Miodojad
25-07-2006, 19:44
Grtx lootu:D temacik fajny oprczo 90% dziecinnego gadania o rzodkiewka jest superach:/ z 100+ postow o share i ciekawe ktory z was nigdy nie sharowal nie uzywal bota czy nie sprzedal/kupil postaci nie schakowal kumpla nie dostal bana czy kimęski narząd płciowy wie jeszcze:D 10h grania dziennie to jest normalny poziom i niektorzy przed kompem siedza od 6 rano wracaja o 14/16 z praca wlaczaja kompa i siedza do 22 :D pomiedzy tym wpadnie do nich dupeczka gadka szmatka winko sex i siedza dalej !!!kurde co wy myslicie ze informatycy pracuja po 8h dziennie przy kompie:D koles ma wakacje byl retired przez jakis czas moze mial mature etc...wiec sry jak sharuje gm go dorwa narazie widac ze nie dorwaly a uwierzcie ze takie chary sa pod ladna obserwacja:D i sry ale jak 70% postow jest pisana przez graczy ktorzy dziennie robia po 50 k expa przez 7h to wasze mozgi nie moga pojac przyjemnosci czerpanej z grania przez godzin zrobienia loota nabicia 2kk expa i jeszce wyjscia na piwko,skuna czy wyjsc z dupa:D 6+10=16 dupeczka/piwko/kumple=18 do 23 24 spanie do 6 i na okraglo:D a powiedzcie mi co chcecie robic od 5 rano do 16..??isc na piwo=rosna z was alkocholicy jak byscie od rana pili...isc z dupeczka..??co bedziesz robil wieczorem sex przed obiadem powoduje niestrawnosc...zjarac jointa..??Lepiej pograc w tibie 24h i masz podobny efekt:D
Tyle...
Teraz sie pakuje i spieprzam na WOODSTOCK:D
a wy gnijscie przed klawiaturkami i bijscie kapucynka po kasku:D
Nie mam słów, boshe...
@Razorekor
Zmień podpis, bo nim właśnie widać, kto jest noobem... Ty. Bo taka osoba, którą widać na zdjęciu nazywamy Newbie, jeśli wiesz co to znaczy.
Topic@ Taifun? Hmm... Szkoda, że nie Tsunami, bo bardziej by pasowało.
Razorekor
25-07-2006, 23:48
Ten podpis jest do takich jak ty...
noob=nie umiejacy grac, wiec prawdopodobnie nie zna tego slangu
Master_Gepoxo
25-07-2006, 23:55
@Up
HA HA?
Nie umiejący grać = newbie
Idiota i wszystko co najgorsze (nie będe wymieniać) = NOOB
Co do loota , to wyśmienity:)
Elisabett
28-07-2006, 11:41
Nice Loot Gz
Tikiktaki
28-07-2006, 14:42
apropo tego photobucketa.....ma ktos adres??????
apropo tego photobucketa.....ma ktos adres??????
http://s2.photobucket.com/albums/y14/Taifun/
lol nie iwem czy to najwiekszy loot ale jezeli po wszystko lootniete 1 dnia to jestem pod wrazeniem B)
Kubatibiowy
30-07-2006, 11:08
Fajny loocik :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.