Pokaż pełną wersje : Jak tam dojsc? THAIS, okragle pomieszczenie.
qwertydao
05-07-2006, 14:46
siemka,
znalazlem w necie tego screena:
http://img.photobucket.com/albums/v177/Lady_Calmerca/Weddings/My%20Wedding/Weddin2.jpg
co to jest za miejsce? i czy ktos wie jak sie tam dostac?
oto to samo miejsce na tibia earth (<3 kocham to):
http://tibia.pl/earth.php?x=32436&y=32200&z=8
EDIT: no, troche to sie rozchodzi, ale biega o ten mniej wiecej okragly pokoj.
widac rowniez dziwne pomieszczenie obok, zamkniete na klucz - czy mozna ten klucz gdzies zdobyc?
tuz przed tym pokojem (sa dwa orc warriory) znajduja sie 'sealed door' a za nimi trup - czyzby tam byl klucz? na jakiej zasadzie dzialaja takie drzwi? (z ta seksowna czerwona klameczka?)
dzieki,
qwertydao
qwertydao
05-07-2006, 22:22
tak sie da? O.o
nie wiesz przypadkiem ktora kratka? 3 parcele czy wiecej?
nie szukam miejsca do afkowania, macro nie uzywam - zastanawialem sie tylko co to na miejsce i czy nie jest zwiazane z jakims questem?
probowalem paru kratek i parceli (nie mam pacca) ale fajnie by bylo jakbys sprecyzowal dokladniej gdzie to rzucic :)
dzieki,
qwertydao
...jak Ci powiedział że levitate albo 3 parcele to chyba wiadomo że trzeba to zrobić piętro niżej... dokładnie pod tą salą
qwertydao
05-07-2006, 23:05
brawo, teraz zobacz sobie jakie to jest duze, mistrzu...
prawdobodobnie gdzies "na brzegu", ale gdzie dokladnie..?
scurvy_shadow
06-07-2006, 00:04
MAsz mape to sobie popatrz... Wez raz lvl nizej raz lvl wyzej i zobacz...
Tam na mapie jest dziura wykopana i dokladnie pod nia musisz ustawic...
qwertydao
06-07-2006, 00:17
nie-da-sie.
nie-da-sie.
Sorry, but I have to call you R E T A R D.
qwertydao
06-07-2006, 11:22
hmm is that a tip, or is it just the fact that you have to call somebody a retard from time to time?
hmm is that a tip, or is it just the fact that you have to call somebody a retard from time to time?
I believe he meant that you ain't have any idea where's that and if it's possible to get there, but you just have to say 'nie-da-sie' from time to time.
But anyways, good english, as for a polish Tibia player. ^^'
edit: oh, I missed the fact that you're author of this topic, so you might know that it's impossible now by just checking whole area. Whatever ^^'
topic: nie wiem xd
qwertydao
06-07-2006, 12:07
well, you see, its just that im tired of looking for a way to get into that room.. ive been looking for like two days, now all i know is that im supposed to use the levitate spell to get up there.. my only question now is: will parcels also work?
almost everybody i talked to said "parcels _should_ work" so far i've no acknowledgement of that fact..
did any of you try to get there with parcels? also, will 3 parcels do, or is do i need more (unlikely).
is the place where im supposed to put them obvious, or is it just a random spot?
..zmienic oficjalny jezyk tibia.pl na angielski! :)
Yeah... I think parcels should work, but I'm not sure ;)
Taak, mniej nubów by było, bo by nie rozumieli xd
Yoh Asakura
06-07-2006, 16:35
Taak, mniej nubów by było, bo by nie rozumieli xd
You selfish bitch :<
You selfish bitch :<
Hey, hey! This is insulting! Wanna reported'n'chantat? ;*
Whatever, I see you understand too. Well, our english-Tibia.pl-polish-forum would have 3 members alredy... xd
Dobra, kuniec offtopa. ^^'
edit:
down: oh cool, there are 4 of us! But, Styku, I'm still waitin' for these links!! Nap! :'(
Whatever, I see you understand too. Well, our english-Tibia.pl-polish-forum would have 3 members alredy... xd
Wah, I also wunnabe in english-Tibia.pl-polish-forum!1!!
But 'ustawa o ochronie jezyka' is still against us ;(
Parcels will work for sure, I've been there many times ;)
A tak juz normalnie, komnata z rotami pod tym pomieszczeniem. Rowniez okragla. Parcele na srednim FFie (FF duzy zadaje 20dmg, sredni 10dmg, a maly 0, jakby ktos nie wiedzial o co mi chodzi). Ale moglbys sam poszukac ;<
Troll mount jest malutkie, i mi znalezienie tego zeszlo w sumie z 45min...
A zapomnialem, trzy parcele wystarcza, i nie boj sie, jest inny sposob zejscia.
Zgadzam się można po Polsku ??
A można angielskiego się nauczyć? Wierzcie mi, przyda się. NAPRAWDĘ się przyda. A tu nie było jakiegoś pro inglisza, jeno zwykłe, proste słówka. Odsyłam do słownika, ewentualnie w celu wyłapania mniej-więcej sensu do translatorów (choćby imho marne www.translate.pl).
Matiii - odnośnie Twojego podpisu jeszcze Ci powiem, że mi Ciebie żal. Tak się przejmować ewentualną utratą 13 levela? -,-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.