Pokaż pełną wersje : Hardkore w Thais Deuszhel & Malico ;]
Zrobilismy z qmplem lekki hardcore w Thais zawsze cos Zabilismy 45 ms 31 ms 24 sorcer i ktos jeszce ;]"Wojtas N00b ;]<Rotfl>B)
http://rapidshare.de/files/25026323/PK_deu.rec.html
-=DanieL=-
05-07-2006, 21:11
Lol, zaj.ebiste 2 fe i takie levy padają czy ci ludzie pvp nie mają? I ten afker pod domkiem, głupota tych noobów nie zna granic. Gratz dla ciebie i kumpla za odwage żeby pójść na taką sieke :P.
@up : Dokładnie ;) Co się potem działo ?
Always hunted
05-07-2006, 21:54
hahaha! Zabiliście Estabjela xD To mój ''kolega'' z klasy, którego nie lubię :P dzięki wam za to :D:D:D ajjajajaja super film, a ludzie padają jak muchy :D
Nieugięty@ używasz TibiCam NG, jak ja, niektóre filmy, prawdopodobnie te kręcone z Tibicam zwykłej, po prosty na niej nie działają
Czy może mi ktoś powiedzieć co u mnie w tibicam jest źle?
To juz chyba 5 przpadek,odpalam tibicam np.ten film i jest connetcing to game world.Please wait.I nic :(
Nieugiety
05-07-2006, 22:22
Nosz Fuck!
7/10 ściągniętych filmow mi nie chodzi, caly czas jest czekanie na połączenie z tibią --.--
Wojtas_Smieciarz
05-07-2006, 22:28
YAYAYAYA "gie zet" fragów.. a establej rox z rs po miescie i probóje cos ukrasc gratz tez dla niego, szkoda ze fanka przyszla pózniej ;<
hahaha! Zabiliście Estabjela xD To mój ''kolega'' z klasy, którego nie lubię :P dzięki wam za to :D:D:D ajjajajaja super film, a ludzie padają jak muchy :D
Nieugięty@ używasz TibiCam NG, jak ja, niektóre filmy, prawdopodobnie te kręcone z Tibicam zwykłej, po prosty na niej nie działają
hehe Esteblej chodzi ze mna do sszkoly czyli Ty tez xD
noob z niego ale wkoncu ziomek ze szkoly
grzysztof
06-07-2006, 21:45
Czy może mi ktoś powiedzieć co u mnie w tibicam jest źle?
To juz chyba 5 przpadek,odpalam tibicam np.ten film i jest connetcing to game world.Please wait.I nic :(
ehh już wiele razy to ktoś powtarzał, ale powiem wchodzisz na http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/links i sciagasz tibiacam 7.x i wtedy beda działac wszystkie filmy ! ty prawdopodbnie uzywasz tibicam 7.2 na niej niektore filmiki działaja a niektore nie i stąd problem !
Kileros xD
08-07-2006, 13:08
No ladnie pekowanko pod dp :D
Locik taki sobie xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.