Pokaż pełną wersje : Pking Isara, szybka akcja-ladny loot ; )
Suzorewu
06-07-2006, 00:40
jak w temacie :)
http://rapidshare.de/files/25046446/madziapk.rec.html
PS: Film mozna przewinac z 3-5 min do tad az dojdziemy na ghost land.
-=DanieL=-
06-07-2006, 00:58
Lot wy***any, tyle itemów z jednego gościa :^)
Always hunted
06-07-2006, 01:17
Posypało się jak z red skulla :D
Piękna akcja, jeszcze piękniejszy loot
P.Arel Flyon
06-07-2006, 08:56
No ładnie ładnie nam to Suzo wyszło.;) Whahaha xDDD
Najlepsze filmy to gdy masz już ofiare, jak szuka się ofiary to zwykle pół filmu nuda. A tutaj akcja prawie odrazu i do tego zgrana.
a co do lootu -
sweeet
P.Arel Flyon
06-07-2006, 10:45
Btw:Looknijcie na www.tibia.com nick Taldios Royss.Wlasnie ten ktory padł.Zrookował chara do 8 lvl po tym dedzie.I nawet ladnego comenta zapodal whahah :D :D
Mat soldier
06-07-2006, 11:13
Wkoncu jakis filmik z Isary :)
Tak jest jak 2 noob pk godzina walki ale gZ:baby: :p
Nom ale loot ok Gz
ps. mogliscie pisac ze idziecie pk to bym wlecial :P :evul:
DexteroO
06-07-2006, 11:35
a ja bym o rehost prosil :confused:
Gratz. Ja jak chodze pk to mi nawet p armor nie wyleci :(. No ale postawcie się też w sytuacji zabitego. Raz na wozie, raz pod wozem. Gratuluje loota i pozdrawiam :)
Mr.Minister
06-07-2006, 18:26
haha gz m lvl :) 47 jak na ten level to ladnie nawet :D
hehe gz pkingu... ale myslalem czytajac pierwsze odpowiedzi ze loot naprawde jakis fajny.. cos w stylu g arm , bs , a tu tylko jakis k arm i k axe i cos tam jeszcze... byc moze all @up jestescie tak zajarani tym lootem bo na waszych swiatach ch*j wie ile to kosztuje... ale jeszcze raz gz
@up haha gz m lvl :) 47 jak na ten level to ladnie nawet :D
moj druid (pk char) - 12 lvl 51 mlvl (jeszcze jak nie bylo sp. old uh maker :P
Muahahahahahaha Gz Chlopaki :D
koles sie zrookowal :P
a loocik SWEEEEEEEET :)
oby wiecej takich filmikow i lootow :D
Suzorewu
07-07-2006, 00:32
hehe gz pkingu... ale myslalem czytajac pierwsze odpowiedzi ze loot naprawde jakis fajny.. cos w stylu g arm , bs , a tu tylko jakis k arm i k axe i cos tam jeszcze... byc moze all @up jestescie tak zajarani tym lootem bo na waszych swiatach ch*j wie ile to kosztuje... ale jeszcze raz gz
@up
moj druid (pk char) - 12 lvl 51 mlvl (jeszcze jak nie bylo sp. old uh maker :P
k arm , k axe i vamp shield. na Isarze to jakieś 20 max 25 k ;P ale i tak nie ma co marudzić, źle nie było ;]
Wkoncu jakis filmik z Isary :)
Tak jest jak 2 noob pk godzina walki ale gZ:baby: :p
Nom ale loot ok Gz
ps. mogliscie pisac ze idziecie pk to bym wlecial :P :evul:
@Mat
byś wpadł i byś padł : D, btw dzięki za dsma : ) wpadaj częściej ! evul
ta...super extra mega hiper fantastyczne wyczesany wypasiony hardcorowy loot, o dzizes, amagad, no a powaznie mowiac to moze vshield wam gratuluje bo jedyne co jest dobre...w miare...gz
Hellraider
07-07-2006, 08:47
Lolol ja myslalem ze tu sie posypie tak z 70% eq a tu po prostu noobek w bp mial rotflmao.. no coz mieliscie farta ze takiego nooba zescie trafili ;d
Gz. loota. Gdy będziesz znowu pekowała to proszę więcej filmów :cup:
Pozdrawiam
ZuK ;)
nice movie i prof wykonanie :)
Mat soldier
07-07-2006, 12:12
Sozerewu
@Mat
byś wpadł i byś padł : D,
Hhahaha hahaa nierosmieszaj mnie z twoim pvp i arela niebede Ci przypominal jak probowaliscie mnie dednac TY Arel i kilka osob okolo 4 + fe i ds zal mi was bylo po tej nieudanej probie B) ;(
Sir Emilio
07-07-2006, 12:49
a ja bym o rehost prosil :confused:
masz tutajrehost (http://www.megaupload.com/?d=EEORHLOB)
Suzorewu
07-07-2006, 14:42
Sozerewu
@Mat
byś wpadł i byś padł : D,
Hhahaha hahaa nierosmieszaj mnie z twoim pvp i arela niebede Ci przypominal jak probowaliscie mnie dednac TY Arel i kilka osob okolo 4 + fe i ds zal mi was bylo po tej nieudanej probie B) ;(
LOL.
Bys padl gdyby nie qsy, a Ty jestes taki mamisynek ;d zawsze jak cos sie dzieje to wolasz qsego :baby:
Btw, skoro miales wpasc i mnie (nas zabic) to czemu jak wczoraj mialem skulla to bales sie mnie ruszyc ? :( a co do mojego pvp, uwazam ze jest dobre i gowno mnie obchodzi co o tym myslisz. A jezeli szczycisz sie tym ze nie ublismy Cie we 3 jak byles traped 4min przed restartem to wyjdz prosze.
Nieugiety
07-07-2006, 15:43
Nie dziala
Jak wiekszosc filmow ;(
Ale sądząc po waszych opisach i po podnieceniu wobec loota, oraz po komencie na tibi.com tego kolesia. To szczerze mu wspolczuje =/
Mat soldier
07-07-2006, 16:09
NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu sie z toba klucil :cup:
a po 2 to ja niezawsze pisze do qsego bo jak bys sie niekapnol to on tam byl o d poczatku .... przynajmniej mam takich kumpli na ktorych zawsze moge liczyc :cup: 8o
Suzorewu
07-07-2006, 16:33
NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu sie z toba klucil :cup:
a po 2 to ja niezawsze pisze do qsego bo jak bys sie niekapnol to on tam byl o d poczatku .... przynajmniej mam takich kumpli na ktorych zawsze moge liczyc :cup: 8o
Nie musisz sie zniazac do mojego poziomu bo i tak duzo Ci do niego brakuje. Zamiast kupowac pacca kup sobie slownik ortograficzny.:)
Prosze o zamkniecie tematu.
NIebede sie znizal do twojego poziomu i niebede bezsensu sie z toba klucil:cup:
a po 2 to ja niezawsze pisze do qsego bo jak bys sie niekapnol to on tam byl o d poczatku .... przynajmniej mam takich kumpli na ktorych zawsze moge liczyc :cup: 8o Nie musisz sie zniazac do mojego poziomu bo i tak duzo Ci do niego brakuje.
nie chciał bym się włanczać w kłutnie ale to co tu piszesz mówi samo za siebie :)
Prosze o zamkniecie tematu.
A to dlaczego ?
@filmik
jak to była zaplanowana akcja na tą osobe to gratulacje:cup: akcji ale jeśli to miał być pk filmik to troszku krótki w sęsie tylko jedna osoba:p.
<<<Kiemi>>>
08-07-2006, 16:07
O żesz w morde! Wypas PK, wypas Loot....najlepszy film PK jaki dotychczas widzialem 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o normalnie brak słów....GZ!
zgaduję że to raczej wygląda tak:
słabszy - sam zabijasz
silniejszy - wołasz kumpli
równy tobie - też wołasz kumpli bo trzęsiesz portkami ;d
sry ziom ale tak to wygląda a jak będziesz się kłócić to tylko zaczniesz sam siebie pogrążać.
Mojego knighta 60 lvl zaatakował 106 royal gdy byłem na expie w c..j daleko od miasta i zostały mi niecałe 2 bp uh
wołałem na guild chacie " HELP BIJĄ MNIE FAST BO ZARAZ PADNE I NAPEWNO ODRAZU WYPADNIE NAJDROŻSZE CO MAM - P LEGI ?
nie na spokojniutkim dobiegłem sobie do depot ;d
Crazy Zaba
12-07-2006, 00:11
Zajeisty loot ładna akcja widać ze doświadczony gracz z ciebie i kolegi ale noob sie nawet nie uhnał jeszcze raz gz filmu warto obejrzeć sciągać...
POLECAM:cup:
Baba
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.