Pokaż pełną wersje : Jak sie dostać do Ruin(Mapa respawnu pkt 65)???
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak się tam dostać bo ja nie wiem.;( Czy ma z tym związek ten pomost z tym masztem?Jak tak to jaki? :baby:
Idzie sie pod ziemią :)
Też niewiedziłaem ale na Tibia.pl jest cos takiego jak Tibia Earth. Bardzo pomocne :)
Aynahanir
06-07-2006, 09:36
święta racja, tylko tibian earth się strasznie długo ładuje
Idzie sie pod ziemią :)
Też niewiedziłaem ale na Tibia.pl jest cos takiego jak Tibia Earth. Bardzo pomocne :)
a gdzie mam isc pod to ziema?
ale mi chodzi o to ze tam jest taka skala i ona blokuje wejscie do ruin
mam jeszcze drugie pytanie i tam jest tych stalkerow i banshee na poszczegolnych poziomach?
kolejne pytanie jakie mam szanse na przezycie na 19lvl sorc 22mlvl
święta racja, tylko tibian earth się strasznie długo ładuje
Długo sie ładuje?? Chyba tylko tobie na twoim necie...mi smiga jak cholera :D (ma sie neo 6 mb...):evul:
DJ Murzyn
06-07-2006, 09:54
Po 1 musisz mieć 2 parcele
PO 2 kilof
Więc idziesz tam stawiasz 2 parcele i wchodzisz na piętro póżniej masz schody i szukasz miejsca gdzie sie używa kilofa na -1 poziomie są 2 stalkery zabijasz je i używasz kilofa
A tak w ogóle obejrzyj to http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=45509 (numer filmiku 67 )
ale mi chodzi o to ze tam jest taka skala i ona blokuje wejscie do ruin
mam jeszcze drugie pytanie i tam jest tych stalkerow i banshee na poszczegolnych poziomach?
kolejne pytanie jakie mam szanse na przezycie na 19lvl sorc 22mlvl
JAk dojsc to patrz na mapę i wskazówke dał ci przedmówca.
teraz pkt. 2 czyli twoje szanse:evul:
Daje ci jakieś 5 sekund zycia jak dobrze pujdzie przy spotkaniu banshee a przy bandzie stalkerów pół minuty.
teraz pkt. 2 czyli twoje szanse:evul:
Daje ci jakieś 5 sekund zycia jak dobrze pujdzie przy spotkaniu banshee a przy bandzie stalkerów pół minuty.
chyba nigdy nie miales stycznosci z stalkerami bo z nimi sobie poradzilem ale liczylem ze bedzie ich wiecej:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.