zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mumie

Damian vel Rugon
10-08-2004, 14:56
Chciałem sobie zapolować na mumie, żeby zdobyć te różdżki co świecą.
Tylko nie wiem gdzie są respy tych stworzonek.
Wiem że jest resp 3 czy 5 mumii nie pamietam na bagnach a są jeszcze jakieś respy ich? I czy knight 29lvl z fsem k-armor i dragon shield sobie z nimi poradzi? Czy lepiej wziasc gfb? A moze jest gdzies pojedyńczy i szybki resp mumi albo podwójny? I czy sobie poradze solo z mumią?

Misieq
10-08-2004, 15:10
Mysle ze bys dal rade , wybic ten potrujny respawn , wchodzac walac gfb i wychodzac , ja na elysi z eq k arm , k axe , p legi , drag shield , 24lv 56/56 nie mialem problemu bijac 2 mumie na raz, hmm moze stan obok dziury i sprubuj bic normalnie , jak bedzie ciezko to wyjdziesz i bedziesz uzywal gfb, lecz mysle ze nie powinienes miec wiekszych problemow ;) , jak zabijesz fl resp to bedziesz sobie go kontrolowal i wchodzil kiedy bedzie 1-2 , GL :)

Czkafa
10-08-2004, 15:11
Nie podałeś skilli;]
Mumie to stworzonka słabsze od ds'a mocniejsze od ghoula .Spowalniają przeciwnika,przy duzych ilosciach trzeba ratowac sie gfb!!
Majac skile 65/65 lub wieksze powinienes dawac rade solowac dwie sztuki naras .

Galrathiel
10-08-2004, 15:39
No wiec tak, respy mumii mi znane to:

- grobowce w jaskini beholderow, trzeba rozkopac pickiem i jest bodajze 5 mumii, nie pmaietamn dokladnie.(najlepiej uzywac gfb)
- Molts dziura nie daleko Carlin korytarze plene stworzen , labirynt nie radze tam chodzic sa tam takze Smoki,gs,dle i wiele innych sa tam tez mumie bodajze potrojny spawn gleboko pod ziemia
- Draconia po drodze do wykonania questu sa mumie i inn e martwiaki :)

Damian vel Rugon
10-08-2004, 15:50
Moje skile to:65/63
Czyli będe chodził tam namumie do tych trzech bo draconia i molts odpadają :) Chyba, że ktoś zna jeszcze gdzies. I gdzie jest jaskinia bh? I czy tam sa tylko mumie i bh czy jeszcze coś?

Angelus
10-08-2004, 17:44
Slyszalem , ze jest miejsce z mumiami przy Venore , to pewnie te z bagien , o ktorych wspominacie ......
Do walki z nimi przydaje sie - exana pox - , ktora podobno likwiduje paraliz ... Dlatego polecam zabrac ze soba kilka runek niszczacych trucizne ...

Shin Chan
10-08-2004, 17:51
Quest spoiling.........po za tym w na w hellgate tez sa mumie tylko trzeba kawalek isc

Aversin
10-08-2004, 20:16
Quest spoiling.........po za tym w na w hellgate tez sa mumie tylko trzeba kawalek iscGdzie ty tu widzisz quest spoiling ?? Czy ktoś tu podaje jakieś konkretne lokalizacje, mapy, rozwiązania ??
To "miejsce w Hellgate", o którym mówisz to zapewne Draconia. Co do paraliżu to wydaje mi się, że pomaga każdy czar leczący - zwykła Exura wystarczy.
Czy aż tak ciężkie jest sprawdzenie nazwy przedmiotu .. te "różdżki co świecą" nazywają się Magic Light Wands. Jeszcze niedługo zaczniemy mówić na bełty: "te patyczki" :P

@re down - określenie BAGNA jest dość obszerne a tutaj nie było nic mówione o konkretnym miejscu, nie było mapek .. a jak ktoś wie o jakichś mumiach gdzieś i jakimś queście to napewno ma już go wykonanego ;)

Shin Chan
10-08-2004, 21:13
Tm gdzie su mumie na bagnach jest quest jakbys nie wiedzial .....na takie podejscie brak mi slow!!!

pi3ni3k
10-08-2004, 23:32
@Shin Chan
Wydaje mi się, że pierwszą osobą, która wspomniała, że tam jest quest jesteś właśnie TY (wcześniej mówiono tylko o tym, że są tam mumie - nie było nawet wzmianki o queście, a gdyby nie można było mowić o miejscach gdzie są quest boxy w Tibi to chyba nie można by mowić o żadnym miejscu ;) ), a więc jedynym, kto "popełnił" quest spoiling w tym temacie jesteś Ty... przemyśl to nastepnym razem i nie rozpędzaj sie tak z postami...

Co do tematu to popytaj ludzi w Venore, żeby Cię zaprowadzili do tego spawnu koło Beholderów albo poszukaj sam (znalezienie czegoś samemu daje zawsze dużo większą satysfakcję) i radziłbym wziąć kilka GFB.... tak na wszelki wypadek... (nie warto ryzykować deada tylko po to, żeby zaoszczędzić pare groszy).

//poprawiłem tylko kilka literówek :P

Damian vel Rugon
11-08-2004, 01:39
Dzięki :)
Znalazłem sobie miejsce, wlasnie te 5 mumii... a wyzej 3 bh szybki resp i fajny loot z tych mumii :)

Shin Chan
11-08-2004, 08:56
zapomniales napisac kto cie tam zaprowadzil............