Pokaż pełną wersje : Problem ze skorpionem
Mam problem: Jestem knightem na 11 lvlu i nie dawno wbilem 2 mlvl ucieszylem sie i pobieglem kupic antidotum. po zakupie dowiedzialem sie o scale armor quest ktory jest obok alatar's lake w dziurze i dowiedzialem sie ze jest tam skorpion! pomyslalem ze moze dam mu rade ale jak slyszalem ze umie zatruc tak ze zanim sie go zabije to juz umierasz! cykam sie tam isc i moglibyscie mi dac jakas rade wskazowke? to wazne
Inhalator
06-07-2006, 10:40
Jezeli skille takie jak w podpisie (pod avkiem) to zabijesz spokojnie! Nawet moze na hita poleci ;p fakt moze zatruc ale nie tak ze od razu umierasz -.-
a jak mocno zatruwa? po 80?
edit: a co do skilli to tak te 50/50 to sa prawie a wlasciwie to sa 41/45 :P napisalem 50/50 bo jak je wyskiluje to oczywiscie zapomne dopisac i tak z miesiac beda stare :P
Inhalator
06-07-2006, 10:43
Nie, max po 12
@up
No to i tak zabijesz ;p ja ze skillami 30/30 zabilem ;p nawet mnie nie zatrul xD
Astrofighter
06-07-2006, 10:44
Zatruwa po 23 potem 18-17 .... Bardzo łatwy quest.
Astrofighter
06-07-2006, 10:47
Nie, max po 12
@up
No to i tak zabijesz ;p ja ze skillami 30/30 zabilem ;p nawet mnie nie zatrul xD
Jak ja expiłem na skorpionach to mnie truło j.w.
Inhalator
06-07-2006, 10:47
Astrofighter jakim cudem po 23 ~~???!?? KTO CI TO POWIEDZIAL WTF ?! -.-?
@up
no tak jak sie expi i ci `10 skorpionow naraz wypada to jasne ze sie zatruje =.=
czyli dam mu rade na luzie? fajnie! a na ile hitów go wezme mniej wiecej?
Athaniel
06-07-2006, 10:50
Nie, max po 12
@up
Cie chyba głowa boli że zatruwa max po 12. Mnie raz jak szedłem na d lair to zatruł za 24 .
up@
Zależy z czego walisz a jak broń ma powyżej 30 ataku to na 1 hit a jak mniej to chyba tesz na jeden hit.
Inhalator
06-07-2006, 10:52
No wiesz mnie jakos nigdy nie zatrul za wiecej niz 12, gralem palkiem (11 lvl) za 12 zatrul, knightem 11 lvl skille 36/36 za 12 zatrul, sorciem na 29 lvl nawet mnie nie musnal -.-
@up
a moze przestaniesz grac w tibie i nauczysz sie ortografi?
kto? ja? ja pisze poprawnie :P tyle ze mi sie polskich liter nie chce uzywac :P a tak pozatym to dzieki za rady! ide na ten quest zaraz wam powiem jak bylo :P :P :P
juhu! udalo sie! wzialem dziada na 4 hity! a za ostatnim mnie zatrul ze nawet nie zdazylo mi zycia ujac bo sie exnaalem poxnalem :D jestem zadowolny z siebie ze sie na to odwazylem bo ja przeciwienstwo ryzykanta jestem :P no ale juz po krzyku! tylko na oczatku nie wiedzailem co zrobic bo nie bylo schodów/dziury/wejscia tylko studnia, kliknalem use i wlazlem :P no ale thx za rady, mozna juz zamknac...
Cragmorton
06-07-2006, 12:18
@up
Nie wiem czym tu się podniecać... Zabić scorpiona na 4 hity z Exaną Pox?? Normalka
Inhalator
06-07-2006, 12:27
@up
dla niego to cos znaczy, pierwszy skorpion ~~!
noobowaty mistrz
06-07-2006, 12:50
Close combat (0-35 damage, Poison starting with 0-20 HP/sec gradually reducing, totally 100-400 HP)
Za malo jeszcze macie tutaj informacji podanych? Nauczcie sie szukac ignoranci, moim zdaniem ten temat to spam ale pewnie i tak sie ktos nie zgodzi.
juhu! udalo sie! wzialem dziada na 4 hity! a za ostatnim mnie zatrul ze nawet nie zdazylo mi zycia ujac bo sie exnaalem poxnalem jestem zadowolny z siebie ze sie na to odwazylem bo ja przeciwienstwo ryzykanta jestem no ale juz po krzyku! tylko na oczatku nie wiedzailem co zrobic bo nie bylo schodów/dziury/wejscia tylko studnia, kliknalem use i wlazlem no ale thx za rady, mozna juz zamknac...
Nie zebym byl zlosliwy ale ja jak pierwszym charem gralem w tibie i mialem 11 lvl to moja ambicja bylo zabicie dsa z hmm (co sie zreszta udalo) a nie glupiego skorpiona na skilach 40+.
Piotrek Marycha
06-07-2006, 13:17
czyli dam mu rade na luzie? fajnie! a na ile hitów go wezme mniej wiecej?
on ma tylko 45 zycia i slabiutka obrone!! bedzie jak z rotwormem albo i szybciej, mozesz takze wziasc na defa i szybko zabrac scale arm i sie wciagnac na gore
Edit: ups nie zauwazylem ze jest druga strona xD :P
Nie zebym byl zlosliwy ale ja jak pierwszym charem gralem w tibie i mialem 11 lvl to moja ambicja bylo zabicie dsa z hmm (co sie zreszta udalo) a nie glupiego skorpiona na skilach 40+.
A myslisz ze knight taki jak ja bylby w satnie zabic DSa z hmmów?! watpie... -.- a moze ja jestem newbie i mam pelna satysfakcje z zabicia takiego potworka, hę? nie wszyscy sa takimi "bossami" jak "ty" -.^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.