zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poszukiwany pro'gamer!

Stożek
06-07-2006, 19:04
Towarzysze, Obywatele, ludu pracujacy miasta i wsi!

Chcialbym odnalesc czlowieka zwanego"PG-pro'gamer"
Cechy charakterystyczne: czapeczka na czole.Ostatni raz widziany byl w reportazu TVN o Tibii ;) .

Jedyne co wiemy o czlowieku to, ze "kolega akurat jest knajtem i wali z aksa a ja akurat jestem druidem i wale z roszczki".

Zapytacie mnie: Po co tworze taki glupi, spamerski temat? Otoz nie kazdy Tibijczyk moze zostac gwiazda telewizyjna i wypowiedziec sie w imieniu setek tysiecy szanujacych sie graczy. Nie kazdy moze bronic ideii tibii mowiac takie znamienne slowa. Nie kazdy zapadnie w pamieci tylu osoba.

Ktos moze zna "druida walacego roszczki" (joke) chyba (?) z Krakowa(tam ma siedzibe TVN). Moze uda sie nam wspolnymi silami odnalesc tego czlowieka i uczynic go naszym bustwem tibijskim? Moze uda sie naklonic go do kolejnego wywiadu. Czy ktos zna pro'gamera albo kolege knajta co wali aksem?
Albo ktos moze ma dojscia do TVNu?

Zapraszam do poszukiwan i do wspolnego dyskutowania na temat naszego "PG".

Rethfing on Aldora
06-07-2006, 19:24
A może Ty zostaniesz naszym bÓstwem ortografii? Wymyślisz nowe zasady, powalisz Ministra Edukacji i będzie ;d

Rybzor
06-07-2006, 19:41
Slyszalem ze ten koles jest from Łódź, podobno kumpel go zna ale nie pytałem dokladnie ;P

Tasior
06-07-2006, 19:45
A wie ktoś gdzie znaleść w necie "wywiad" z tym progej'merem?

Fenk ju, Ryba.

Stożek
06-07-2006, 19:46
Slyszalem ze ten koles jest from Łódź, podobno kumpel go zna ale nie pytałem dokladnie ;P
Jakbys mogl to chociaz zapytaj jak ma na imie,bo to troche glupio o nim mowic: ten co ma kolega co wali knajta axem a sam jest roszczka druida co wali knajta ;) sam juz nie wiem jak to bylo.

A wie ktoś gdzie znaleść w necie "wywiad" z tym progej'merem? Na video.google.com poszukaj: TVN o Tibia. Pozatym jest rowniez na naszym forum przerobka w dziale filmy.

Rybzor
06-07-2006, 19:47
A wie ktoś gdzie znaleść w necie "wywiad" z tym progej'merem?
http://video.google.com/videoplay?docid=7419655416454478690
Jakbys mogl to chociaz zapytaj jak ma na imie,bo to troche glupio o nim mowic: ten co ma kolega co wali knajta axem a sam jest roszczka druida co wali knajta sam juz nie wiem jak to bylo.
Progejmer fajna ksywaka po co imie:P

a jak to bylo? tam tam ta dam!!!!
Kolega jest akurat knajtem to on wali z.. zzz z aksa! a ja jestem druidem i wale z różdzki!

Van'Rusty
06-07-2006, 20:07
Też bym go z miłą chęcią poznał :D a tak wogle to brechny temat :D :D :D :D :D Jak to się mówi "spadłem z krzesła " jak go przeczytałem :D

Angel of Death
06-07-2006, 20:30
Ja chyba na jego miejscu bym sie na forum nie przyznawał że jestem "słynnym progejmerem" Xd

Vil
06-07-2006, 20:51
plz nie nazywajcie go progamerem, co najwyzej progejmerem ...

ale pomysl niezly :>

Stożek
06-07-2006, 20:52
plz nie nazywajcie go progamerem, co najwyzej progejmerem ...

ale pomysl niezly :>>No - Vil mowi, ze dobry to dobry ;)

Dlaczego progamer? Poniewaz nasz towarzysz (jak zreszta wiekszosc tepych polaczkow z osiedli i dzieci neostrady) nie kmini faktow wpajanych im przez nauczycieli angielskiego- zwracam sie rowniesz do was-
Nie mowi sie knajt tylko najt a zreszta koles z polskim ma problemy a co dopiero z jezykiem obcym...

Wogole to ciekawe czy tacy szwedzi albo ludzie from BRAzooka maja swoich pro'gamerow? Co myslicie zeby poszukac sobie idoli wsrod czolowych graczy roznych narodow i zrobic konkurs-pro'06 ;) Polacy zaprezentuja swojego piknego pro'gejmana.

Moze ktorys z modkow jest PG? Moze dlatego zaraz mi temat zamkna albo dostane warna za nasmiewanie sie z bidnego czlowieka ;)

spider-bialystok
06-07-2006, 20:59
Wodzu, ujawnij sie :D

Luthi
06-07-2006, 23:50
Dobra to byłem ja...

@edit: przydałoby się go znależć, zostałby IKONą POLSKICH TIBIJCZYKóW, ot co!.
Obawiam się iż takich "ikon" moze być więęęcej [znacznie].

Tak jak pisze w reportarzu:
http://video.google.com/videoplay?docid=7419655416454478690 << nasz boss jest albo z łodzi, Wrocławia, Szczecina lub Poznania.

Walekifa
06-07-2006, 23:52
Ehh,nie przesadziacie troszkę? ... Ciekawe co wy zestresowani,nie wiedząc o co chodzi powiedzieli do kamer. Z waszego punktu widzenia możecie się śmiać,a ciekawe jacy gangsta byli byście na jego miejscu.

aha :

Bardzo nie podoba mi się twój podpis - On jest moim kolegą z rl i WCALE NIE JEST taki głupi jak pokazali go w TVNie >.<

Ale za to piszesz mądre posty więc wychodzi na zero

(notka smetany)

Sam nie wiem co myśleć,zdeka wsumie Polską społeczność ośmieszył,ale trema go zżarła,to go usprawiedliwia.

@ DOWN

Nie wiem czy miał wybór. Jakby się nie odezwał,to TVN wymyślił by kolejny bajer,że tibijczycy boją się odzywać! Wessało im mózgi!

Tasior
07-07-2006, 00:02
@up
Lepiej siedzieć cicho i wyglądać na idiote, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.

@edit
Nie, spytali by kogoś innego.

PS. Dzięki Marthcie wiemy, że pochodzi z Łodzi - to znacznie ułatwi poszukiwanie.

Stożek
07-07-2006, 10:37
Jak bylo widac w reportazu mozna przypuszczac, ze nasz P'gejman siedzi w kafejkach(moze jeszcze nie jest dzieckiem neostrady) i jak juz wiemy to jest z Lodzi. Moze ktosby mogl przejsc sie i poszukac naszego celu w jednej z licznych kafejek?

@up&uper
Jakby ktokolwiek ze znajomych lub ja zostalibysmy zapytani o tibie to na 100% nie powiedzialby nikt o co chodzi w tej grze. Ja bym powiedziel ze tibia to syf w ktorym chodzi zeby zabic jak najwiecej kroliczkow i zbierac takie male kolorowe pikselki, albo ze kolega akurat jest power gamer i wali hydry caly tydzien po 20 godzin na dobe a ja akurat jestem PA i wale ludzi na moim serverze.

moo
07-07-2006, 11:00
Ze tez sie goscia czepiliscie. Moze poprostu zostal zapytany "Jak walczy Twoj bohater?" i odpowiedzial ze kolega knight wali z axe, a On druidem wali z rozdzki. Ale trema go zjadla i sie troszke zajakal. Fakt wyszlo smiesznie.
Po co macie goscia odnajdywac? Zeby ponabijac sie z niego w ten sposob sie dowartosciowac? Zreszta mam to w dupie. Powodzenia w szukaniu.

Łuk4sz
07-07-2006, 11:18
Uwaga uwaga!Osoby mieszkające w Łodzi proszone są o ogłaszanie się po ulicach z transparentem z następującą treścią:
Szukamy gracza walącego z różdżki o pseudonimie Pro'Gamer.Proszony on jest o zgłoszenie się na forum tibia.pl pod ten adres: http://forum.tibia.pl/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=876324.

noobowaty mistrz
07-07-2006, 11:22
Ehh,nie przesadziacie troszkę? ... Ciekawe co wy zestresowani,nie wiedząc o co chodzi powiedzieli do kamer. Z waszego punktu widzenia możecie się śmiać,a ciekawe jacy gangsta byli byście na jego miejscu.
Może i bym się jąkał, ale jak już bym zaczął mówić, to na pewno nie palnąłbym takiej głupoty jak słynny progamer.
Sam nie wiem co myśleć,zdeka wsumie Polską społeczność ośmieszył,ale trema go zżarła,to go usprawiedliwia.
Jak miał palnąć taką głupotą, która później ośmieszyła wszystkich polaków grających w Tibię, to już lepiej by bylo jakby w ogole nic nie powiedzial tlumaczac sie trema. Na pewno mniej bym sie z niego smial jakby odmowil wypowiedzi przed kamera.
Nie wiem czy miał wybór. Jakby się nie odezwał,to TVN wymyślił by kolejny bajer,że tibijczycy boją się odzywać! Wessało im mózgi!
Nie mial on wcale obowiazku wypowiedzi przed kamera, a jakby sie nie wypowiedzial to by na pewno w reportazu TVN go nie pokazal.
Ze tez sie goscia czepiliscie. Moze poprostu zostal zapytany "Jak walczy Twoj bohater?" i odpowiedzial ze kolega knight wali z axe, a On druidem wali z rozdzki. Ale trema go zjadla i sie troszke zajakal. Fakt wyszlo smiesznie.
Mogl chociaz powiedziec ze walczy golymi piesciami albo z dynki, a nie wykladac kawe na lawe.

Wsk
07-07-2006, 12:42
kto ma link do tej przerobki co ejst w filmach, bo ja cos znalesc nie moge >.<

edit:
chyba znalazlem

co do tematu to jakbym mial treme to tym bardziej probowalbym im tak to wytlumaczyc, zeby zrozumieli, a tak to co wiedzieli?? ze wale z aksa i jestem knajtem?

Descartes
07-07-2006, 14:54
Mógł powiedzieć "Mój bohater jest rycerzem i walczy toporem." Rozumiem, że trema, ale chyba nie do tego stopnia żeby nie umieć się wysłowić po polsku?

Fiszbin
07-07-2006, 18:44
Na filmiku przez chwile widać jak "kolega który akurat wali z aksa" penetruje forum tibia.pl . Istnieje więc możliwość żę posiada konto na forum, idąc tym tropem nasz Pro może również być użytkownikiem forum :D.

Descartes
07-07-2006, 18:57
Ej, w którym momencie? Bo szukam i się dopatrzeć nie mogę. :P

Cor Tibiarz
07-07-2006, 22:45
@up

od minuty 1:08 do 1:11 :)

Łuk4sz
08-07-2006, 16:52
Rzeczywiście ktoś ogląda forum tibia.pl, ale to nie nasz Pr0'Gamer tylko jakiś inny przypadkowy gracz (może walący z kuszy?).

Feral
08-07-2006, 21:02
Poza tym, przeglądanie forum tibia.pl nie wymaga rejestracji - więc mógł wejść sobie ot tak.

Mewtu
09-07-2006, 02:17
Rzeczywiście ktoś ogląda forum tibia.pl, ale to nie nasz Pr0'Gamer tylko jakiś inny przypadkowy gracz (może walący z kuszy?).

Przeciesz to byl jego pro'kolega waloncy z aksa wczesniej tez kolo
niego siedzial , a co do slynnego pro gejmera to czak noris 21 wieku . Btw jego czapka z pro'daszkiem to jest znak rozpoznawczy

@Do Pro Gejmera
Blagam odezwij sie mam ochote zalozyc fan klub o tobie Panie pro gejmerze
I last pytanie za ile opylisz tom slynnom czape z daszkiem ?

Ryłek
09-07-2006, 02:45
@Do Pro Gejmera
Blagam odezwij sie mam ochote zalozyc fan klub o tobie Panie pro gejmerze
I last pytanie za ile opylisz tom slynnom czape z daszkiem ?
Właśnie pokazałeś, że jesteś idiotą. Jak zresztą większość osób w tym topicu. Ja się qwa pytam jak Wy byście się zachowali przed kamerą? Może też byście się zdenerwowali i coś głupio wybąkali? Raz można się pośmiać, ale to co Wy robicie jest po prostu żałosne.

Lasooch
09-07-2006, 03:08

Nah, raczej walący z krosboła.

Właśnie pokazałeś, że jesteś idiotą. Jak zresztą większość osób w tym topicu. Ja się qwa pytam jak Wy byście się zachowali przed kamerą? Może też byście się zdenerwowali i coś głupio wybąkali? Raz można się pośmiać, ale to co Wy robicie jest po prostu żałosne.

Eh, Ryłku, Ryłku... to nie na żywo jest, na bank jakby poprosił to dali by mu parę minut na opanowanie tremy. Zresztą, jak ja gadałem (bo już nie gram) z kimś, kto nie gra w Tibię o Tibii (to się znaczy jak rozmowa zeszła na gry/MMORPG), to mówiłem po polsku z opisami, bo logiczne, że laik nie zrozumie 'poszedłem na łorloki i hanciłem na nich z eksplo z blokerem i mam 66 medżik na 13 lewelu'.

Chociaż racja, żałosne jest to, że ten progejmer nadal jest pośmiewiskiem, a to może śmieszyć raz-dwa. A nie cały czas.

Ryłek
09-07-2006, 03:13
Chociaż racja, żałosne jest to, że ten progejmer nadal jest pośmiewiskiem, a to może śmieszyć raz-dwa. A nie cały czas.
Otóż, to. Otóż, to!

Choć z tą tremą to nie do ońca tak jak mówisz, często człowiek po prostu nie może tego opanować.

Feral
09-07-2006, 03:31
Człek inteligentny na pewno nie będzie mówił publicznie, że "wali z aksa", obojętnie czy jest trema czy nie. Nasz pro'gamer to jakiś debil, o baaardzo ubogim zasobie słownictwa.

Może wypowiadały się też inne osoby grające w Tibię, inteligentniejsze, ale TVN wybrało akurat tego osobnika :) Zaznaczam, że to tylko moje domysły

styku
09-07-2006, 03:34
Trzymam strone Rylka i Lasoocha, zart powtarzany kilkakrotnie przestaje byc smieszny. TO przestalo byc smieszne juz dawno, i nie ma sensu do tego wracac.

Feral
09-07-2006, 03:34
@up

A mnie śmieszy nadal :) I prędko nie przestanie.

Lasooch
09-07-2006, 03:37
Otóż, to. Otóż, to!

Choć z tą tremą to nie do ońca tak jak mówisz, często człowiek po prostu nie może tego opanować.

A tam. Jak ja przeżyłem <ciach - zedytowałem co napisałem, bo w sumie nie chcę tego jednak publikować> to się znaczy moje tegoroczne urodzinki, to każdy głupi potrafi powiedzieć, że bije toporem a nie wali z aksa. Oprócz 90% polskich tibijczyków ofc, bo on są tak uzależnieni, że nie umieją już mówić :'(

Człek inteligentny na pewno nie będzie mówił publicznie, że "wali z aksa", obojętnie czy jest trema czy nie. Nasz pro'gamer to jakiś debil, o baaardzo ubogim zasobie słownictwa.

Może wypowiadały się też inne osoby grające w Tibię, inteligentniejsze, ale TVN wybrało akurat tego osobnika :) Zaznaczam, że to tylko moje domysły

Właśnie TVN chciało pokazać Tibię w złym świetle, o czym świadczy publikowanie niesprawdzonych lub specjalnie sfałszowanych informacji, jak choćby to, że postać zostaje w grze po wylogowaniu.

Trzymam strone Rylka i Lasoocha, zart powtarzany kilkakrotnie przestaje byc smieszny. TO przestalo byc smieszne juz dawno, i nie ma sensu do tego wracac.

Zawsze się mnie tak trzymasz, a w TW przestałeś waść grać! :'( - taki offtop xd

@up

To powinno (na dłuższą metę, bo za pierwszym razem ofc śmieszy) smucić, a nie śmieszyć ;)

Mewtu
09-07-2006, 12:36
@up

Dokladnie mnie tak samo , progejmer byl jest i bedzie smieszny %-D , ale nadal sie nie ujawnia :-(

Max121
09-07-2006, 12:56
A szkoda bo chciałbym z nim pogadać ile mu dali w łapę żeby zagrał takiego żłoba xD. A kiedy to 1-szy raz usłyszałem = rotfl.

Rooker666
01-09-2006, 11:11
progejmer był śmieszny jest śmieszny i będzie śmieszny a teraz opis

:
1.Czapeczka i chustka
2.mój kolega jest akurat knajtem i wali z aksa a ja jestem druidem i wale z różdzki
3.Dresik
4.Miejsce huntu prawdopodobnie kopalnie kazo lub dwarfów
5.eq:Blue Robe,Plate Legs,Leather boots,Moonlight rod,Crown Shield,Crusader helmet

A tutaj dokładny opis knajta z axa tyle o nim wiemy
1.Widać go w tle za progejmerem
2.Jego eq to :Royal Helmet,Crown Armor,Knight Legs,BOH,Vamp Shield,K Axe
3.Przegląda forum tibia.pl

To tyle z moich spostrzeżeń