zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ~~ Małe Pytanko ~~

Waki
06-07-2006, 22:44
Siema

Mam Takie drobne pytanie mam palla 28 level :cup: i na czym proponujecie expic.
Moje skille : 56 distance
Eq : P-set Dark Helmet
Facc8o

--------------------------------
Celesta 4ever

...Zeck
06-07-2006, 22:48
Ja expilem od 22 lvlu na Orclandzie,ale jest to cholernie niebezpieczne.
Proponowałbym cyce na pohu

ripper
06-07-2006, 22:49
Twój dist ssie, rotfl. Pobij sobie te shity co w DC biegają. Możesz ewentualnie cyce w MS pobić. Poza tym, zalecam SZUKAĆ.

grzysztof
06-07-2006, 22:57
sadze ze ok. ~65 moglbys probowac z liderami i zerkami, ja na 25 levelu i takim discie biegalem wokolo wieży na poczatku orc landu, ubijalem leadery i zeki bez problemu, co prawda jak zerk wrzucal haste byl czasem problem ale zazwyczaj ginal szybko i nie mial szansy na to :)

gruchaziomekxx
06-07-2006, 22:57
Ja to bym Expil na Cyklpach lub na Demon Shieletonach || Male Pytanko jak sobie zrobic pod nazwo jakis obrazek jak wy macie no wiecie nowy jestem

Waki
06-07-2006, 22:58
Szukałem i nic nie znalazlem
@Ripper
Ja szukam odpowiedzi a nie zaczepki.....wiec nie pisz jak masz krytykowac.

Cyce ciągle sa zajete na Pohu.;(

@grzysztof
a czy byles solo czy był bloker
i czy bolce czy moze arrowsy

ripper
06-07-2006, 23:15
Dostałeś odpowiedź - twój dist ssie, więc możesz pobić cyce i humanoidy w DC. Co do zaczepki, to nie szukając prowokujesz ludzi do tego, żeby Cię za to zj***li.

mario devil
06-07-2006, 23:22
Ja to bym Expil na Cyklpach lub na Demon Shieletonach || Male Pytanko jak sobie zrobic pod nazwo jakis obrazek jak wy macie no wiecie nowy jestem

Wow. Genialny jesteś. Ale to raczej do tematu z wymyślaniem nowych potworków. Twoje propozycje:cyklp(b silny stwór zamieszkujący podziemia carlin) i Demon Shieleton(mutacja cave rata i larvy). Chłopie zrobisz furore.

@topic
Skile szczerze mówiąc masz z deczka żałosne jak na lvl, ale każdy woli co innego. Mozesz sie na ghostland przejść pobić ghule i miejscami dsy, albo na MS cyce. Chyba poradziłbyś sobie z soldkami w kopalniach koło Kazo. Co do amunicji radziłbym ci używać arrow bo więcej skila ci będzie wchodziło przy expieniu. Ale to tylko moje zdanie.

Piotrek Marycha
06-07-2006, 23:47
ja bym poradzil przycisk "Szukaj"

Waki
07-07-2006, 15:18
Mam Juz Skille 59 i tak od ilu skilowac by bylo Good?
@up
Szukalem i nic nie znalazlem.....X(

ripper
07-07-2006, 15:29
Dobij minimum 65 dista, a najlepiej 70.

noobowaty mistrz
07-07-2006, 17:12
Ja expilem od 22 lvlu na Orclandzie,ale jest to cholernie niebezpieczne.
Mozna tam expic na tym lvlu i skillach ale jak komus nie przeszkadza ze traci 3 uhy na zerka. (lub hmmy/gfb)
Proponowałbym cyce na pohu
Odradzam bo sa archery, ktore cie beda niezle hitać a poza tym cyce sa tam 23h/dobe zajete
Male Pytanko jak sobie zrobic pod nazwo jakis obrazek jak wy macie no wiecie nowy jestem
http://forum.tibia.pl/faq.php i szukaj
@grzysztof
a czy byles solo czy był bloker
i czy bolce czy moze arrowsy
No chyba logiczne ze jak zerki i lidery to bolty a nie arrowsy. Nawet tego nie wiedziales?
Chyba poradziłbyś sobie z soldkami w kopalniach koło Kazo. Co do amunicji radziłbym ci używać arrow bo więcej skila ci będzie wchodziło przy expieniu. Ale to tylko moje zdanie.
Czlowieku nawet nie wiesz jaki on bedzie mial waste uzywajac arrows na swoim miernym discie. :p (moze na ghoulach mu sie troche zwroci, ale nawet to nie jest pewne :P)
Szukalem i nic nie znalazlem.....
Nie szukales...

@topic
Kup pacca i idz na tomby. Jak nie masz pacca to idz na cyce na MS. Do katedry nie idz bo albo jest przepelniona albo jest full resp i wtedy padniesz tam ze swoim distem.

Waki
07-07-2006, 17:50
Oki czyli orki odpadaja bo nie chcem waste robic i cyce tez bo ciagle zajete ale teraz expie na Ghost Landzie i jest super biore z 400 arrowsow i sie zwraca spokojnie :]

Lord Chopins
17-07-2006, 17:43
Siema

Mam Takie drobne pytanie mam palla 28 level :cup: i na czym proponujecie expic.
Moje skille : 56 distance
Eq : P-set Dark Helmet
Facc8o

--------------------------------
Celesta 4ever
koleś ty raczej nie myśl o expieniu tylko weź sie do roboty i doskiluj chociaż 70 dista. potem loozem pojdeynczy resp DSa mozesz wybijać uciekając nie będzie ci zadawał duzych hitów a ty go weźmiesz na około 5-6 boltów.