Pokaż pełną wersje : Price List
Satan666
07-07-2006, 02:25
Zdecydowalem sie zrobic price list z Galany, ceny wg. mojego uznania:
Swords:
Spike and Serpent- 700gp
Fire Sword- 5k
Bright Sword- 10k
Giant sword- 15~20k
Magic Sword- 1kK
Ice Rapier- 2k
Axe:
Dwarfen Axe- 1k
Knight Axe- 2k
Fire Axe- 10k
Naginata- 5k
Guardian Halberd- 10k
Dragon Lance- 12~15k
Stonecutter Axe- 1kK
Clubs:
Clerical Mace- 400gp
Dragon Hammer- 1k
Skull Staff- 5k
War Hammer- 800gp
Rozdzki:
Moonlight Rod, Wand of Dragonbreath- 500gp
Volcanic Rod- 4k
Wand of Plague- 2k
Quagmire Rod- 2k
Wand of Cosmic Energy- 5k
Tempest Rod- 10k
Wand of Inferno- 3k
Armors:
Plate Armor- 400gp
Dark Armor- 1k
Noble Armor- 2k
Blue Robe- 18k
Knight armor- 4k
Crown Armor- 10k
Golden Armor- 45~50k
Dsm- 90k
Mpa- 600k (Oen lol sprzedaje po 750k-.-)
Legs:
Plate legs- 500gp
Knight legs- 10k
Crown legs- 25k
Golden Legs- 250k
Helmets:
Hat of the Mad- 2k
Crown helmet- 1,5k
Devils helmet- 2k
Warrior helmet- 4k
Crusader helmet- 5k
Royal helmet- 30~35k
Demon helmet- 350k
Boots:
Crocodile boots- 1k
Bohs- 35k
Steel boots- 70k
Shields:
Guardian Shield- 2k
Dragon shield- 4k
Tower shield- 6k
Crown shield- 7k
Medusa shield- 10~12k
Vampire shield- 15~20k
Demon shield- 55k
Mms- 250k
Platinum amulet-5k
Bp of:
Hmms- 1,5k
Gfbs- 2,7k
Uhs- 3k
Explo- 4~4,5k
Sd- 5,5k
Bolts- 4k
Arrows- 2k
Właśnie co to kurwa ma byc ?
Zamknac ten temat. To nie jest zadne wydarzenie z tego serva.
Lol, władca serwera zrobił price list, hahaha:D
Thristen
07-07-2006, 11:03
Zazwyczaj Price lista jest porządna jak ceny są dosc wysokie bo wtedy kazdemu oplaca sie expic/huncic demony czy cos innego, ty zrobiles poprostu jedno wielkie gówno odpowiadajace tylko tobie..
Zamknąc ten temat ;d
Sov, sca - 1kk <haha>
LOL!! Ceny sa takie same jak na galanie wiec po co taka złość od razu, jak chcecie to zrobcie sami a nie a nie uwielbiamjescbananyicie!
LOL!! Ceny sa takie same jak na galanie wiec po co taka złość od razu, jak chcecie to zrobcie sami a nie a nie uwielbiamjescbananyicie!
Rotfl, whatevah. Niech każdy sobie zrobi osobną price list i niech się stosuje tylko do swojej, eh? Człowieku, kto się będzie stosował to tej jego price listy? NIKT! A nawet jakby KAŻDY Polak z Galany wszedł na to forum, zobaczył ten temat i nawet się do niego stosował, to i tak to nie wszyscy. Są jeszcze Szwedzi, Brazylijczycy, Holendrzy, Niemcy (mało na Galanie ^^'), Amerykanie i w cholerę innych narodowości (sam mam kumpla np. z Izraela) więc i tak ta lista nie będzie ogólnie stosowana. Tylko przez Polaków. A że nie wszyscy tu wchodzą, a jeszcze mniej się zastosuje, to jest całkowicie bzdurna i bezsensowna. Paniał?
bolekndm
07-07-2006, 11:50
Moze najpierw przydałoby się zorientować jakie są ceny u djinnów, a dopiero potem pisac price list -.^?
Satan666
07-07-2006, 13:55
Moze najpierw przydałoby się zorientować jakie są ceny u djinnów, a dopiero potem pisac price list -.^?
Bolo moze popatrzysz pierw na trade? Czy takie "hlvl" jak ty :baby: maja zawsze zamkniete? bueh smieszni jestescie
PolishDrinker
07-07-2006, 14:16
Sov, sca - 1kk <haha>
Nie wiem jak SCA ale SoV chodzi w okolicahc 1kk więc nie wiem z czego zlewasz panie szanowny, skoro i tak nie grasz na galanie, I guess.
Duża czesc cen jest nizsza niz u npc , wiec nie widze powodu dlaczego ktos mialby za mniej sprzedawac ludziom (dogadac sie z naab'em to nie taka prosta sprawa) zamiast skoczyc do djinow/innego npc i zalatwic sprawe w sekunde.
Pozatym , ktos tam wjechal ze moze "kazdy zrobi sobie wlasny price list" , tak sie sklada ze ja jak sprzedaje itemy , to sprzedaje po swojej cenie , jak komus sie nie podoba to ma do mnie nie pisac, zwykle itemy schodza po 2-3 dniach (po moich cenach) , dla przykladu ostatnio sprzedawalem giant sword'a , ogolnie ludzie mowili ze okolo 18 k chodzi , noobki offerowaly 15 zarzekajac sie ze tyle wart, a ja 15 minut pozneij sprzedalem za 21 k+ knight axe (2k u djina).
Wszystko da sie sprzedac za tyle ile chcesz, trzeba tylko postawic na swoim i miec troche szczescia.
Pozatym , ktos tam wjechal ze moze "kazdy zrobi sobie wlasny price list" , tak sie sklada ze ja jak sprzedaje itemy , to sprzedaje po swojej cenie , jak komus sie nie podoba to ma do mnie nie pisac, zwykle itemy schodza po 2-3 dniach (po moich cenach) , dla przykladu ostatnio sprzedawalem giant sword'a , ogolnie ludzie mowili ze okolo 18 k chodzi , noobki offerowaly 15 zarzekajac sie ze tyle wart, a ja 15 minut pozneij sprzedalem za 21 k+ knight axe (2k u djina).
Wszystko da sie sprzedac za tyle ile chcesz, trzeba tylko postawic na swoim i miec troche szczescia.
Chodziło mi raczej o to, żeby każdy zrobił własny price list i żeby egzekwował stosowanie się do niego u innych... czyli żeby chciał, żeby każdy sprzedawał/kupował każdemu po tych samych cenach, co on chce. Wiesz o co chodzi? (trochę poplątałem xd)
Chodziło mi raczej o to, żeby każdy zrobił własny price list i żeby egzekwował stosowanie się do niego u innych... czyli żeby chciał, żeby każdy sprzedawał/kupował każdemu po tych samych cenach, co on chce. Wiesz o co chodzi? (trochę poplątałem xd)
nom , o power abuse, sprzedajesz po moich cenach albo w czape ;D (żartuje)
teras rozumiem. :P
Xairax_pl
07-07-2006, 17:32
Bolo moze popatrzysz pierw na trade? Czy takie "hlvl" jak ty :baby: maja zawsze zamkniete? bueh smieszni jestescie
Śmieszne to są noobki, które hadluja itemkami i ustalaja ceny. Nie mają nawet pojęcia istnieją djinny.
Przypomne że djinny są po to, aby utrzymywać stabilną gospodarkę, a nooby tylko ją psują.
A price list jest poto zeby ustalić nowe (poprawić) ceny, a nie pisać w nim takie ceny, które obecnie panują.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.