PDA

Pokaż pełną wersje : Pytanie początkującej :)

Polaczka
07-07-2006, 12:11
A więc, w tibię gram od tygodnia, jestem newbie. A jak na newbie przystało zadaję sporo nurtujących mnie pytań ;) Wkraczam dopiero w ten świat, i nie wszystko jest dla mnie oczywiste :p Otóż problem jest natury technicznej. Czy można looknąć na użytkownika (sprawdzić jego lvl), gdy ten jest w ruchu/idzie? Naciskając prawy przycisk myszy->look - to jest raczej niemożliwe - przynajmniej dla mnie :o A classic control? Też mi nie wychodziło.. Bardzo proszę o pomoc .

Lexing
07-07-2006, 12:17
Ja wciskam Shift + mysz 1-2 kratki przed osobą na którą chcę spojrzeć, zazwyczaj działa, jeśli tylko ta osoba nie skręca.

Donas
07-07-2006, 12:21
Po prostu klikaj sprawdzanie na kilka kratek przed graczem. Innego sposobu na biegnącą postać nie ma (jeśli się porusza wolno możesz na battle go/ją sprawdzać).

Nieugiety
07-07-2006, 12:22
Tak mozna.
Jesli masz odpowiednie ustawienia to za pomocą wcisniętego klawisza "shift" i lpm mozna sprawdzic lvl na battle or na ekranie. Aby zawsze wychodzilo sprawdzanie lvla osoby biegnacej, proponuje klikac 1-2 kratki przed nim/nią.

Btw.
Jesli jestes poczatkujacym graczem, to pewniem masz mnustwo pytan. Aby nie zasmiecac forum dziesiątkami tematow i nie zaklocac spokoju modow (ktorzy i tak sie nudzą xD) pisz na pw. (prywatna wiadomosc).