Pokaż pełną wersje : Pytanie początkującej :)
Polaczka
07-07-2006, 12:11
A więc, w tibię gram od tygodnia, jestem newbie. A jak na newbie przystało zadaję sporo nurtujących mnie pytań ;) Wkraczam dopiero w ten świat, i nie wszystko jest dla mnie oczywiste :p Otóż problem jest natury technicznej. Czy można looknąć na użytkownika (sprawdzić jego lvl), gdy ten jest w ruchu/idzie? Naciskając prawy przycisk myszy->look - to jest raczej niemożliwe - przynajmniej dla mnie :o A classic control? Też mi nie wychodziło.. Bardzo proszę o pomoc .
Ja wciskam Shift + mysz 1-2 kratki przed osobą na którą chcę spojrzeć, zazwyczaj działa, jeśli tylko ta osoba nie skręca.
Po prostu klikaj sprawdzanie na kilka kratek przed graczem. Innego sposobu na biegnącą postać nie ma (jeśli się porusza wolno możesz na battle go/ją sprawdzać).
Nieugiety
07-07-2006, 12:22
Tak mozna.
Jesli masz odpowiednie ustawienia to za pomocą wcisniętego klawisza "shift" i lpm mozna sprawdzic lvl na battle or na ekranie. Aby zawsze wychodzilo sprawdzanie lvla osoby biegnacej, proponuje klikac 1-2 kratki przed nim/nią.
Btw.
Jesli jestes poczatkujacym graczem, to pewniem masz mnustwo pytan. Aby nie zasmiecac forum dziesiątkami tematow i nie zaklocac spokoju modow (ktorzy i tak sie nudzą xD) pisz na pw. (prywatna wiadomosc).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.