Pokaż pełną wersje : Zainteresowania
Jak do tej pory praktycznie całe wakacje spędziłem przy komputerze (nie tylko grając w Tibie) i zaczyna mnie to męczyć ... zamierzam drastycznie ograniczyć siedzenie przy komputerze :) polećcie mi jakieś zainteresowania , które mógłbym realizować bo w sumie nie mam zadnych konkretnych ...
-.- po co taki glupi temat ? blz ! jak sie psu nudzi to sobie jaja lize
that's all to jedyny pomysl jaki mi wpadl do glowy ktory moglbys wykorzystywac zeby sie nie nudzic
jezeli chcesz lizac se jaja prosze bardzo ja oczekuje na powazne propozycje -_-
Idź do ksiegarni i wez pierwszy lepszy kryminal albo sapkowskiego i masz zajecie na 2-3 dni;)
a w najblizszym czasie polecam na groclin pochodzic tez wciaga
ps.a kolegow nie masz zeby gdzies pojsc z nimi?:confused:
kumpli nie ma na miejscu ... wyjechali
@up
Skonfiguruj Debiana
@down
System operacyjny, jesli jestes poczatkujacy, co widac, bedziesz mial zajecie na najblizsze pare dni ;) Chyabze szybko chloniesz wiedze i masz szczescie ;)
poopalaj się :-)w końcu pogoda jak ulał...jeśli dadzą Ci jakąś pracę to idź sobie zarób na paca albo na skrzynie wody mineralnej;)
Dez dobrze mowi. Idz do ksiegarni i cos tam sobie wez. Przynajmniej bedziesz madrzejszy no i intelekt,wyobraznia sie rozwija kiedy tak dokladnie wyobrazasz sobie swiat przedstawiony oraz bedziesz mial troszeczke lepsza pamiec.
Plywaj, opalaj sie, graj w pilke, kosza itp, DENERWUJ SASIADÓW!
Te ostatnie polecam.
Pamietaj by kompac sie w mokrej wodzie!
hehe zastosuje sie do rady ksiazkowej - jutro jade do ksiegarni po Wiedźmina :)
@up
Zapamiętam :D
Mi jak się nudzi, robie sobie puzzle z płyt CD. Naprawde, świetna zabawa.
Przedmioty potrzebne do wykonania:
*Młotek
Kup se fleta/harmonijke/bałałajkę(cieżki wyraz) i sobie pogrywaj, wciąga.
@Hiey
Puzle można też robić z telefonów komórkowych, butelek, szyb, ogólnie z wszystkiego co da sie pobić/połamać.
juzef_18
08-07-2006, 16:02
proponuje mastu*bacje:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Brawa dla chłopaka który kupił karnet na siłownie i ma czas żeby ćwiczyć
<10 znaków????>
wlacz muze i cwicz taniec brzucha przed lustrem. HARDKOROWO JEST : )
Tibijska*Dziewczyna
09-07-2006, 01:04
Naucz sie jezdzic na desce 8o xD
to co napisał bodziu...silownia
Polecam, zbija nude w mig
edit.
Faktycznie ,literówka:)
@Up:
Co to jest "mik"?;p
@Topic:
Znajdź se robotę na lato.
Hmm... Idź pgoraj w kosza, na basen czy jezioro. Skocz na piwo. Rób cos konstruktywnego... Nie wiem!
Ja tam zawsze robie takie rzeczy :
1. Ide na rower z kumplami.
2. Jeżeli kumpli nie ma to ide do biblioteki i wypożyczam pierwsze lepsze fantasy.
3. Można się bawić w grafice koomputerowej.
4. Chodzę na basen bo akurat morze za daleko ^^
4. Chodzę na basen bo akurat morze za daleko ^^
a na basen sam chodzisz?
Palek Demon
10-07-2006, 01:13
Plywaj, opalaj sie, graj w pilke, kosza itp, DENERWUJ SASIADÓW!
Te ostatnie polecam.
Pamietaj by kompac sie w mokrej wodzie!
W mokrej??odką woda nie jest mokra ;)
ja gdy sie nudzi jade na rowerze nad jezioro bo mam blisko polecam :)
a jezeli niemasz jeziora to rower/pilka/kosz ogolnie jakies sporty
albo gdy masz kase mozesz sie zajac jakims hobby np kupic akwarium i sie 'pobawic' a troche roboty przy tym jest :)
Przy większej ilości czasu można mieć naprawde sporo możliwości, od uprawiania sportów, poprzez medytacje, czytanie aż po zabawe z pc. Trzeba mieć tylko warunki i chęci.
Walekifa
10-07-2006, 11:37
Na zbieraniu truskawek 4 godz. dziennie możesz zarobić 20 zł. Posiedzisz troche,kasa się trzepie,a ty zbijasz nudę.
Albo :
Kup sobie 1500 częściowy Amerykański okręt wojenny i idź z Bogiem :p
Kup sobie deskorolkę jak ktoś powiedział i pobaw się nią troche.
Sam pisz książke,a nie do biblioteki :S
Idź w dzien na d jezioro z kumplami a wieczorem na boisko. Możesz iśc do biblioteki po ksiażkę (nie gryzie!) albo po prostu spij do 12 potem opalaj sie do 18 a na wieczór pobij matke krzesłem ;p
Ja sobie kupiłem puzzle. Wodospad 45.000 elementów. Wciąga i to nieźle.
A jak nie to kup bułke tartą i sobie chleb ułóż.
Zapewapu
10-07-2006, 14:42
A moze zajmij sie elektronika?Bardzo fajna rzecz,i wcale nie takie to straszne jak wszyscy mysla.Znajdz jakac dobra strone o elektronice[znam,ale nie dam :> ],naucz sie czytac schematy,sciagaj je i traw sobie uklady scalone w kwasie :> .Sam dopiero zaczynam,ale jest super.Beda ci do tego potrzebne : metalowa/szklana kuweta,lutownica smd ,cyna,troche kwasu,no i oczywiscie elementy elektroniczne-To wszystko dostaniesz w sklepach elektroicznych.Oczywiscie nie rob plytek tylko po to,by je robic,mozesz np kupic sobie pare diod,znalzezc schemat przetwornicy i ja wytrawic,w celu ich zasilania-To tylko banalny przyklad,a mozesz zrobic duzo,duzo wiecej-Polecam.
z podanych propozycji zainteresowały mnie dwie - czytanie Sapkowskiego i puzzle :P pierwszą z nich już realizuje (1 tom Wiedźmina prawie za mną :D) a puzzle mam zamiar sobie sprawić ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.