PDA

Pokaż pełną wersje : Filmik o oszukiwaniu... =)

M4r3K
08-07-2006, 00:14
Na poczatku chce powiedziec ze jest to moj i mojego kolegi 1 film, wiec nie czepiajcie asie zbytnio :)

Do rzeczy:

Filmik ukazuje historyjke w ktorej 1 char wykorzystuje swoj spryt i zgarnia w umiejetny sposob eq przeciwnikia. Wszystko z duza dawka humoru.

Pozostaje mi tylko zachecic do ogladania, mile widziane komentarze :)

Link:
http://rapidshare.de/files/25230319/oszustwo.rec.html
(pod najbowsza tibicam 7.72)

Mui
08-07-2006, 00:35
Filmik czysty, ale za to beznadziejny. Czy to nie byl przypadkiem twoj kolega ? Bo nie wierze, ze to byla obca osoba chyba, ze mocno choruje na glowe to uwierze w to.

Rydy Tarzan
08-07-2006, 00:38
Bez komentarza na temat tego filmiku aczkolwiek nie moge sie powstrzymać ... Słabe :( , jeszcze dodam : precz z noobami:baby:

artek master
08-07-2006, 12:31
omg nie wiec co ma oznaczac ten filmik kradnie b robke tracoc bohy i kradniesz jajko tracoc c helmet daje ocene" -10\10 nie warto sciogac strata czasu

Kileros xD
08-07-2006, 12:56
Co za Film. NIE SCIAGAC 0/10 na 100% kumple przeciez ten koles co mu b robe zabral zostawil obok niego BoH'y

ŻAŁOSNE !

Upierz
08-07-2006, 13:09
Jednak komenty odradzają ściągnięcia filmu. Nie ściągam.

Pioter 0-700
08-07-2006, 22:17
Moim zdaniem wy wszyscy macie najebane.. Film jest doskonalem jakosci (widac fach w reku). Po 3 dniach od obejrzenia filmu dopadl mnie niespodziewany atak smiechu. Film trzeba zrozumiec albowiem zawiera on bardzo gleboki "deep sens". Wystawia Pozytyw Oby tak dalej.. Wielka pozdrowionka i papatki (czekam na wiecej twoich produkcji :cup:

P.S. Zachecam do wykrecania mojego domowego numerku (extra zabawa i full radosci) :baby:

Retrax
08-07-2006, 22:23
O ile idziecie za pan nademna ma takie samo ip jak autor tematu?

@ topic
film denny

Black Bloody Bear
08-07-2006, 22:30
Filmik zalosny!! Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac po prostu bez sensu X(

-=DanieL=-
08-07-2006, 22:43
Po 3 dniach od obejrzenia filmu dopadl mnie niespodziewany atak smiechu. Film trzeba zrozumiec albowiem zawiera on bardzo gleboki "deep sens".

HAHAHAHAHAH ja to dopiero się uśmiałem to czytając ;dddddddddddddd. Twój mózg ma 3 dniowy zapłon? HAHAHAHHA

Nieugiety
08-07-2006, 23:03
HAHAHAHAHAH ja to dopiero się uśmiałem to czytając ;dddddddddddddd. Twój mózg ma 3 dniowy zapłon? HAHAHAHHA

LOL!
Bez irioni, jak przeczytalem o tym 3 dniowym zaplonie to sie zaczolem smiac xD

Dr.Dondi
08-07-2006, 23:35
Pioter 0-700
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08.07.2006

^^^^^^Rofl (głęboki sens hahahahah)(kolo musi być zdołowany skoro sam się komentuje )

ps.Włochy-Francja Włochy mistrzem świata ( za 4 lata Polska )

@topic

-.- 0/10

@LOL

Chyba wyraznie napisalem, ze ten film jest z dawka humoru... ale z tego co widze to wszyscy zamiast sie posmiac z tego filmiku ktory ukazuje jak sie zarzuca na siebie przedmioty i potem sie je kradnie to przezywaja, ze niby stracilem bohy i crown helmet. Za duzo gracie w ta gre i za bardzo sie nia przejmujecie.

PS. Ten uzytkownik cos tam 0700 to nie ja, ale on jeden docenil moje poczucie humoru - wam sie nie podoba, moim znajomym tak - TRUDNO

Taaaa...Politycy też nie kradną ^^^^^ (to wcale nie byłeś ty)(wcale). Gostek zrobił konto żeby skomentować film po którym wszyscy jadą i tylko po to (i to wcale nie ty)(znajomy wow)(dlaczego znajomy nie komentuje innych filmików ??). Nie myśl więc ,że się nabiorę.

1.Edytuj posty i nie odświeżaj tego Z********(to nie jest słowo "zabawnego") filmu /Tematu

2.Nie wiem co w tym jest śmiesznego tylko "spammmm" forum się z takiego czegoś robi (niedługo będzie film 8 lvl oddaje rod za jajko wow "deep sens" )

I TO JEST ŚMIESZNE TYLKO W TYM TEMACIE !!!!!

Zamknijcie temat bo to jest film nie na forum !!!!!!! To nawet nie zalicz się do filmów . (Nie marnować czasu i nawet nie zasysać)(Gdyby to było śmieszne)

Retrax dobrze muwisz po pierwsze jest takie same IP a po drugie jak kazdy ma złą opinię na ten oto filmik to trudno zeby jakis gosc muwił ze ten filmik jest wręcz zauwielbiam jeść bananyisty Piotrek jestes noobem jakich malo nie ogladalem tego filmiku bo szkoda mi czasu i miejsca na dysku ale jak by twuj kumpel co ci dawal te itemsy a ty niby je kradles mial by e-plate to tez bys nagral filmik z ukradles mpa :[ niesciagac plx.X(

nie odświeżaj tego Z********(to nie jest słowo "zabawnego") filmu /Tematu
Archeologia !

Crazy Zaba = edytuj posty to nic nie kosztuje !!!!
(chyba że 2 ci się przez przypadek zrobiły )

Ajco
09-07-2006, 13:44
@ten od co zrobił ten filmik

OMFG! Dziecko ile masz lat ? 5 ? 6 ? moze 3 ? Ładnie żeś zarobił, Blue Robe i Jajko za BOHy i C helma WOW Też tak chce :baby: aż chce sie wulgaryzmami pojechać ;(

M4r3K
10-07-2006, 01:50
Chyba wyraznie napisalem, ze ten film jest z dawka humoru... ale z tego co widze to wszyscy zamiast sie posmiac z tego filmiku ktory ukazuje jak sie zarzuca na siebie przedmioty i potem sie je kradnie to przezywaja, ze niby stracilem bohy i crown helmet. Za duzo gracie w ta gre i za bardzo sie nia przejmujecie.

PS. Ten uzytkownik cos tam 0700 to nie ja, ale on jeden docenil moje poczucie humoru - wam sie nie podoba, moim znajomym tak - TRUDNO

Crazy Zaba
11-07-2006, 23:50
Retrax dobrze muwisz po pierwsze jest takie same IP a po drugie jak kazdy ma złą opinię na ten oto filmik to trudno zeby jakis gosc muwił ze ten filmik jest wręcz zajebisty Piotrek jestes noobem jakich malo nie ogladalem tego filmiku bo szkoda mi czasu i miejsca na dysku ale jak by twuj kumpel co ci dawal te itemsy a ty niby je kradles mial by e-plate to tez bys nagral filmik z ukradles mpa :[ niesciagac plx.X(

Crazy Zaba
11-07-2006, 23:53
A moze twuj numer domowy to 997 policyjna kurwo tylko ci sie pojebalo bo masz tak jak Retrax napisal o 3 dni spoziony zaplon:D8o

Crazy Zaba
12-07-2006, 12:37
nie odświeżaj tego Z********(to nie jest słowo "zabawnego") filmu /Tematu
Archeologia !

Crazy Zaba = edytuj posty to nic nie kosztuje !!!!
(chyba że 2 ci się przez przypadek zrobiły )[/QUOTE]

A po co mam edytowac posty??

Gobii
12-07-2006, 12:53
@UP
Po to edytowac posty noobku zeby nie pisac 3 postow pod rzad tylko wszsytko w 1 -.-