Pokaż pełną wersje : mapy
cze macie jakieś mapy całej tibi gdzie są zaznaczone miejsca występowania potworów a jak nie kto moze to zrobić??
Master Knight
10-08-2004, 20:09
cze macie jakieś mapy całej tibi gdzie są zaznaczone miejsca występowania potworów a jak nie kto moze to zrobić??
ja mam tylko mape wysp lodowych 1 pietra pod ziemia: Klik (http://coolo.host.sk/mapki/wyspy_lodowe-1.jpg)
Master Knight, wejdz na tibia.xx.pl i tam masz mapke spawnu
Master Knight
10-08-2004, 20:30
Master Knight, wejdz na tibia.xx.pl i tam masz mapke spawnu
no tak ale to jest niezgodle z tibia.pl!!!!!!!! np tam gdzie ejst punkt 8 to pisze: Kolejne sympatyczny miejsce z respem kilku Amazonek - polecam początkującym :) a tam jest Dragon Land wiec nie radze tam isc nie majac pewnosci co tam jest (radze poprosic kogos znajomego na wyzszym levelu zeby sprawdzil ten teran) a ja ide tylko tam jak podazuje mapka na tibi.pl bo jej poprostu ufam
dzięki piszcie dalej bo nietylko ja na tym skorzystam
Master Knight
10-08-2004, 20:55
dzięki piszcie dalej bo nietylko ja na tym skorzystamnie ma za co tylko wejdz se na tibia.xx.pl i na tibia.pl i poruwnaj mapki ja calkowicie ufam tibi.pl i wiele razy sie sprawdzilo to co tam jest zaznaczone
ps: TIBIA.PL RLZ!!!!!!!
Masz tu link do strony z maką potworów na Lodowych Wyspach:
http://coolo.host.sk/mapki/
Magic dziki Yo
11-08-2004, 11:43
Spox masz tom mape foldy itd. ale brakuje mi jednego :P Czemu ni ma -2 pietra i -3?? Ja tam czesto bywam :] i nie wiem gdzie chodze :(.Jak bys mogl to bys to jakos urozmaicil albo cos :P. Prosze o jakoms dokladniejszom mapke i z gory thx :)
Sam się dziwię, że nie ma tam poziomu -2 ale może twórca ma mały lvl i boi sie zejść niżej. a ja nie umiemrobić mapek :( :( :(
Magic dziki Yo
11-08-2004, 21:50
Moze rzeczywiscie on ma za maly lvl a moze mu sie po prostu nie chce :P a to ze mapek nie umiesz robic to nic bo ja tez nie umiem ;):):P
mapki sie robi bardzo prosto. wystarczy sciagnac programik Tibia Map Viewer,skopiowac go do katalogu z tibiia i odpalic. Mozna wtedu ogladac cala mape ktora sie ma odkryta i zapisywac ja do pliku.
McCooper
12-08-2004, 07:25
Wiecie dlaczego nie ma tego pienterka ?? W obawie o quest spoiling. To jest zabronione takze ...
Magic dziki Yo
17-08-2004, 16:20
Thx za odpowiedz.... tylko jescze jak dodac na tą mapke potwory jakie w którym miejscu są:(. Ale i tak thx :):D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.