Pokaż pełną wersje : Podpisy...
Next temat, chcialem to dopisac do wczesniejszego tematu ale mod sie pospieszyl i go zamknal gdy uzyskalem odpowiedz :P Mam kilka nowych pytan...
1. Dlaczego moje konto zostalo zbanowane za to ze mialem 23kb w podpisie? Wiem wiem, mozna miec 20kb, moj kolega mnie shackowal i tyle tam wsadzil ale to jeste mala przesada zeby odrazu banowac :/
2. Dlaczego nie zbanujecie goscia ktory ma animacje 728 kb w podpisie?? Korupcja? (nickname: Kuzyn joe)
3. Dlaczego wiele ciekawych rzeczy, takich jak Ice Pick czy Oricalcum (jakos tak) Pearls, nie ma dodanych do strony?
4. Dlaczego tak lakier do paznokci podrożał??
EdiT: Wiem wiem, mialem napisane 2,3 i 2kb... blad przy pracy :)
Dwimenor
08-07-2006, 13:33
1. Dlaczego nie zgłosiłeś się do moderatora z prośbą o odbanowanie konta kiedy odzyskałeś do niego dostęp?
Dlaczego nie podałeś swojego poprzedniego nicku? Nikomu nie uśmiecha się szukać po ip.
2. Dlaczego go nie zaraportujesz(raport bad post)? Moderatorzy nie siedzą 24h/dobę i nie sprawdzają objętości każdego zdjęcia.
3. Bo nie są specjalnie ciekawe?
4. Bo rzodkiewka potaniała.
1. Dlaczego nie zgłosiłeś się do moderatora z prośbą o odbanowanie konta kiedy odzyskałeś do niego dostęp?
Dlaczego nie podałeś swojego poprzedniego nicku? Nikomu nie uśmiecha się szukać po ip.
2. Dlaczego go nie zaraportujesz(raport bad post)? Moderatorzy nie siedzą 24h/dobę i nie sprawdzają objętości każdego zdjęcia.
3. Bo nie są specjalnie ciekawe?
4. Bo rzodkiewka potaniała.
1. Bo Raynold tak sie na mnie napalil ze nawet jak wysylalem mu PW to mnie ignorowal.
2. a) Jak to nie? b) To nie ejst zdjecie tylko animacja 15 szerokosci na 6 wysokosci wiec kazdy by sie domyslil ze ma wiecej jak 20kb -.- (czyt. 728).
3. Star Amulet tez nie?
4. Co ma lodowka do grzebienia?
Dwimenor
08-07-2006, 13:45
Jeżeli nie możesz się dogadać z moderatorem, zawsze możesz odwołać się do administratora. Nie ma potrzeby zakładania kolejnego konta, żeby żalić się na forum.
Myślałem, że sparawa jest jakoś bardzoej poważna. Zamykam.
Sory, Dwim, pozwolę sobie dopowiedzieć coś, jako że sprawa mnie dotyczy.
@=eQQ=:
1. Jakie jest Twoje poprzednie konto? Bo w ten sposób nic się nie załatwi. Czekam na pw.
2. Nikt jeszcze ode mnie nie dostał bana za przekroczone wielkości obrazków. Za pierwszym razem daję 1pkt + kasacja podpisu. Jeśli ktoś dalej wrzuca do podpisu za dużo, daję 3 pkt + kasacja podpisu. A jak ktoś regularnie to olewa i znowu daje do podpisu za dużo, dostaje 6 pkt. Tak więc dopiero za 3 razem uzbiera się na bana. Oczywiście, nie jest to równoznaczne z "banem za zbyt duży obrazek". Tak samo, jak ktoś ma 9 pkt i dostanie np. 3 pkt za spam, czy to to też jest "ban za spam"? Jak nazbierało się tyle punktów, to sam sobie jesteś winien.
3. Zawsze staram się odpowiadać na PW, więc dziwi mnie to stwierdzenie o ignorowaniu. Chyba, że bluzgałeś, to wtedy może tak było.
4. Co do dawania banów i ostrzeżeń innym użytkownikom: pilnuj własnego nosa. Nie Ty mnie rozliczasz z mojej pracy. Przestrzegaj regulaminu i patrz na siebie.
5. Jak powiedział Dwim, dużo lepiej załatwiać takie sprawy na PW, ale tutaj publicznie chciałem napisać, jak wygląda sprawa upomnień za przekraczanie limitów w synaturze (przynajmniej jeśli chodzi o mnie).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.