PDA

Pokaż pełną wersje : wtf czyzby war Arcania :D:D

Szyszax
08-07-2006, 14:00
moim zdaniem szykuje sie war :D Some days ago Bedurion was hacked and killed Sua Mea when she was hunting scarabs in Ank. Cuz of this almost 7K and Turtles started a war. Today we were informed that the hacker was Fosfik and cuz of this he was kicked from turtles and also took the status of hunted. Some ppl tried to invite Bedurion to guild again but he told to all that he dont want to be guild partner of ppl like Stulzer, Perrymon and Caelos (BRs) and so.

Bedurion juz ma inva do La Hermandad i chyba bedzie chcail sie zemscic.... hehe :D Z tego co wynika ze to Fosfik shakowal Bedka :evul: ;( ale z drugiej strony to fajnie bo NARESZCIE COS SIE DZIEJE:DB)

Medivh Shady
08-07-2006, 15:01
sprostowanie . bedurion nie mial haka , a fosfik odszedl z wlasnej woli z turtli a dlaczego to nie moge napisac

Szyszax
08-07-2006, 16:04
no ale powiedz mi dlaczego Bedurion ma inva do gildi Lindlay jak Dpft to dobra gildia to po co mial by z niej odchodzicB) cos musi w tym byc B)

Szefie :)
08-07-2006, 17:14
no ale powiedz mi dlaczego Bedurion ma inva do gildi Lindlay jak Dpft to dobra gildia to po co mial by z niej odchodzicB) cos musi w tym byc B)

Wyjebali go za to ze byl niegrzeczny?

Szyszax
08-07-2006, 17:32
LOLB) wiesz jakie to jest oslabienie?B) dla Dpft a ze gildia Lindlay zdobedzie 200 ek to moze byc war......B) bo z tego co slyszalem juz raz miala byc ale cos neiwypalilo ^.-

08-07-2006, 18:46
LOLB) wiesz jakie to jest oslabienie?B) dla Dpft a ze gildia Lindlay zdobedzie 200 ek to moze byc war......B) bo z tego co slyszalem juz raz miala byc ale cos neiwypalilo ^.-

=.= Wierz mi jakby wybuchla wojna odrazu bym doszedl przeciwko turtlom, ale niestety jej nie bedzie.

Rolas el'Baq
08-07-2006, 19:20
Boze ale ty zalosny jestes.
Jesczce z tym hackiem to juz wogole d o j e b a l e s s u c h a r a
LH nie bedzie napewno miala wojny z dpft a jesli by miala to nie ma raczej sznas zobacz na tutrli ile ich jest .... poza tym powiedzial bym cos jesczce ale mam wpisany moj nick wiec nie chce sonbie problemów robic
bla bla bla

Szyszax
08-07-2006, 21:33
Boze ale ty zalosny jestes.
Jesczce z tym hackiem to juz wogole d o j e b a l e s s u c h a r a
LH nie bedzie napewno miala wojny z dpft a jesli by miala to nie ma raczej sznas zobacz na tutrli ile ich jest .... poza tym powiedzial bym cos jesczce ale mam wpisany moj nick wiec nie chce sonbie problemów robic
bla bla bla

tak nie mieli by szans.....:D chlopie na arcani jestw ciul ludzi a w dpft jest garstka z tych wszytskich nie mowie o tych lowlvl moze pamieatsz Ez przeceiz kilu tlyko zostalo shakowanych B) a wiekszac jest ale nie gra przeszla na inne serwy a po tym BIG PA coraz wiecej ludzi przeciwstawia sie turtlom ^.-B)

Diego'Odin
08-07-2006, 21:43
=.= Wierz mi jakby wybuchla wojna odrazu bym doszedl przeciwko turtlom, ale niestety jej nie bedzie.

bedzie bedzie predzej czy pozniej ale bedzie

wszystko ma swoj poczatek i koniec

Legiren
08-07-2006, 22:29
jak by byla wojna to wiadomo ze by cale ez przyszlo na wara nie ?! pamietacie posta morximala ? czy tam kogos ? oni tylko czekaja asz wybuchnie wojna vs dpft i zobaczycie dpft bye bye

Doom Terror
08-07-2006, 23:30
bedzie war , czy nie bedzie , najblizsze tygodnie na Arcani moga byc bardzo ciekawie i decydujace czy cos zakluci stary lad i ustanowi nowy porzadek:)

Lindlay
09-07-2006, 00:11
boze xd dzis mnie bil alex + dt ;p bedek ma inva do mnie bo mu dalem z czystych nudow ;] nie bylo zadnych hackow, fosfik wyszedl sam z dpft pozatym niech ez sobie wraca i tak polowa retired, shyan po hacku itp morx sellnal chara ~~

Szyszax
09-07-2006, 00:55
[QUOTE=Legiren]jak by byla wojna to wiadomo ze by cale ez przyszlo na wara nie ?! pamietacie posta morximala ? czy tam kogos ? oni tylko czekaja asz wybuchnie wojna vs dpft i zobaczycie dpft bye bye[/QUOT

TAK!! calkowicie sie zgadzam z kolega :p :)

Thomasi
09-07-2006, 01:17
nie rozumiem jednego czemu polowa osob wogole nei znajacych sie na sytuacji juz ma kisiel w majtach i sie podnieca jak nic sie wzasadzie nei wydarzylo??

co do ez tez nie wiem czym sie podniecac po 1 oni maja wlasne servery na ktorych graja i duza ich ilosc nie mialaby czasu bawic sie w wojne na arcani ktora im wzasadzie i tak nic nie da, na dodatek nie moga oni az tak pomoc zeby przesadzic losy wojny poniewaz maja w chwili obecnej za mala sile ognia...z sorcow zostalo moze 2 i to zaden nie ma chyba nawet 80 lvla^^nie wiem czy jest w ich gronie jakis 100 lvl wiec tez nei ma co sie podniecac ze ez wroci i juz super wojna bedzie i wygraja...

nastepnie...LH jest to odlam turtli...chcieli sobie zjednac troche ludzi jako tako na wszelki wypadek bo juz tez pewnie zauwazyli ze za duzo osob huntuja;]dali niektorym noobka zaplacic i niech sobei robia lvl bo i tak nic nie wniosa a beda pelni szczesliwi ze im szanowna gildia dpft pozwolila expic i moze w szczycie glupoty przy najbliszej wojnie stana po stronie dpft i beda ich miesem armatnim;]wiec nie ma co liczyc na wojne LH i dpft predzej na to ze LH stanie po stronie turtli co jest raczej pewne;]

troszke sie rozpisalem ale naprawde jak sie czyta niektore glupoty to sie wszystkiego odechciewa...

i jeszcze do autora tematu...to co napisales w swoim 1 poscie na temat haka bedka itp (raczej skopiowales pewnie z tibia.com gdzies) jest to kompletna bzdura...

a teraz cya czasem trzebaisc spac^^

notop
09-07-2006, 08:01
omg ostatni raz tak sie usmialem jak czytalem posty lindlaya na forum tibia com;p,boshe zastanowcie sie troszeczke zanim cos napiszecie,niedosc ze temat kompletnie......durny,niezgodny z kawalkiem prawdy to w dodatlu wypowiedzi niektorych sa na poziomie 6 letniego dziecka grajacego 3 razy w zyciu w ruska gre jajeczka(starsi wiedza o co biega;p) i probujacych zablysnac,niestety robiac z siebie idiote,

Lindlay
09-07-2006, 10:42
jajeczko rox

hava
09-07-2006, 10:42
Ale no wlasnie Bedek polecial z DPFT za to ze niegrzeczny byl a co z Fosfikiem czego on nie jest w DPFT?Wojna bedzie predzej czy pozniej ale watpie zeby DPFT ja przegralo wiec kupa dalej bedzie to co jest.

Szyszax
09-07-2006, 11:22
nie rozumiem jednego czemu polowa osob wogole nei znajacych sie na sytuacji juz ma kisiel w majtach i sie podnieca jak nic sie wzasadzie nei wydarzylo??

co do ez tez nie wiem czym sie podniecac po 1 oni maja wlasne servery na ktorych graja i duza ich ilosc nie mialaby czasu bawic sie w wojne na arcani ktora im wzasadzie i tak nic nie da, na dodatek nie moga oni az tak pomoc zeby przesadzic losy wojny poniewaz maja w chwili obecnej za mala sile ognia...z sorcow zostalo moze 2 i to zaden nie ma chyba nawet 80 lvla^^nie wiem czy jest w ich gronie jakis 100 lvl wiec tez nei ma co sie podniecac ze ez wroci i juz super wojna bedzie i wygraja...

nastepnie...LH jest to odlam turtli...chcieli sobie zjednac troche ludzi jako tako na wszelki wypadek bo juz tez pewnie zauwazyli ze za duzo osob huntuja;]dali niektorym noobka zaplacic i niech sobei robia lvl bo i tak nic nie wniosa a beda pelni szczesliwi ze im szanowna gildia dpft pozwolila expic i moze w szczycie glupoty przy najbliszej wojnie stana po stronie dpft i beda ich miesem armatnim;]wiec nie ma co liczyc na wojne LH i dpft predzej na to ze LH stanie po stronie turtli co jest raczej pewne;]

troszke sie rozpisalem ale naprawde jak sie czyta niektore glupoty to sie wszystkiego odechciewa...

i jeszcze do autora tematu...to co napisales w swoim 1 poscie na temat haka bedka itp (raczej skopiowales pewnie z tibia.com gdzies) jest to kompletna bzdura...

a teraz cya czasem trzebaisc spac^^

o lol teraz to dowaliles kisielu :D przeceiez w LH sa dwani z ez nie zauwayles tego ^.-

Thomasi
09-07-2006, 13:37
wyboraz sobei ze wiem??a uzyj raz swojego mozgu i sie domysl po co dpft chcialo zeby powstalo LH??i czemu do LH inva dostaja tylko "wybrani" old ez??

Szyszax
09-07-2006, 14:06
aha i ktos jeszcze tam pisal ze ktos z dawnego ez selnal postac :D tak ciekawe kto by kupil postac z huntem ^.- i za ile 50 zl 8o

Lindlay
09-07-2006, 14:44
lh to byl moj pomysl nikt wiecej z dpft tego nie chcial :)

edit. w lh sa tylko ludzie z ez ktorzy byli moimi friendami przed wojna z ez np. ljubo i gidekab lub titaco;]

Medivh Shady
09-07-2006, 15:45
aha i ktos jeszcze tam pisal ze ktos z dawnego ez selnal postac :D tak ciekawe kto by kupil postac z huntem ^.- i za ile 50 zl 8o

koles debilem jestes jakich malo -.- , jak wiesz a moze nie to na koncie mozesz miec wiecej niz jedna postac , wiec jak sprzedal to sprzedal postac na innym swiecie na ktorym moze spokojnie grac -.- wiec ten co kupowal nie patrzyl na postac na arcani ktora ma hunta tylko byl zainteresowany inna

Szyszax
09-07-2006, 21:31
a jak nie mial innej??B) ten kto czyta forum wiedzial o wojnie na arcani i napewno zna nicki tych ktorzy przegrali war -.-:] B)

Hydro
09-07-2006, 23:09
szyszax jestes idiota wojny nie ma i nie bedzie, a jak juz to pomiedzy kims innym

down@ zamiast zakladac bezsensowne tematy to sprawdz cos zanim cos napiszesz

Szyszax
10-07-2006, 11:11
ok sprawa jest wyjasniona..... wr nie bedzie bynajmiej w najblizyszym czasie Hydro przesadziles z tym idiotoaX( ale looz

Ageent
12-07-2006, 18:47
szyszax jestes idiota wojny nie ma i nie bedzie, a jak juz to pomiedzy kims innym

I kto tu jest idiota. Wojny moze i nie mialo byc, ale jednak sie zaczela. I zamiast jechac po kims poczekaj kilka dni az sie wszystko wyjasni.
Wojna sie zaczela i moze wkoncu cos sie zmieni na Arcani, chodz szczerze to nie narzekam :))

12-07-2006, 19:07
I kto tu jest idiota. Wojny moze i nie mialo byc, ale jednak sie zaczela. I zamiast jechac po kims poczekaj kilka dni az sie wszystko wyjasni.
Wojna sie zaczela i moze wkoncu cos sie zmieni na Arcani, chodz szczerze to nie narzekam :))

moglbys mi powiedziec miedzy kim a kim?

Ageent
12-07-2006, 19:30
Moglbym...
Pomiedzy turtlami a 7k :)
Wojna oficjalnie jest chyba od wczoraj wiec nie dziwie sie ze sie pytasz. Na 100% to pewien nie jestem sam bo fragow nie widzialem jeszcze ale to juz jest rozgloszone.

Pozdro :D

Ageent
12-07-2006, 19:35
Srr, bo troche zle napisalem. Wojna jest na pewno juz. A napisalem ze nie jestem pewien na 100% bo 100% pewnosci nigdy nie ma...

Ale daje Ci 99% :)

Zreszta mysle ze jak wejdziesz na swojego chara na arcani i zapytasz sie jakiegos kumpla czy jest juz war to potwierdzi mojego posta.

Prezent
12-07-2006, 20:45
o0
kiedy to bedzie oficjalnie ogloszone?

hava
13-07-2006, 11:19
Jakos nie slyszalem ze jest wojna a paru h lvl znam.

Ageent
13-07-2006, 16:32
To cos slabo sie dowiadywales, predzej czy pozniej i tak kazdy bedzie juz wiedzial ze wojna juz jest i sie zaczela. Poczekaj na posta jakiegos h lvla na forum chodz od kad jest temat ze wojna sie zaczela to nikt sie tu nie wypowiada...

Doom Terror
13-07-2006, 17:33
wojny nie ma , moze ktos sobie zartowal i sie nabrales :baby: (no offence)

Ageent
13-07-2006, 21:55
Wez chlopie najpierw sie upewnij to co piszesz a pozniej sie wypowiadaj, albo poczekaj az bedziesz pewien swojej wypowiedzi...

Mordor
14-07-2006, 07:10
Wojna sie zaczeła :p

Caros Micus LH - Jul 14 2006, 01:44:59 CET Killed at Level 100 by Iragon Deon

Xaiderek DPFT - Jul 14 2006, 02:01:26 CET Killed at Level 121 by Lamusini and by Zin Alin

wystarczą wam fragi jsko dowód ;>?

poppers
14-07-2006, 10:21
@up

oni padli przez missclick'i.. :p

Ageent
14-07-2006, 11:18
@up

oni padli przez missclick'i.. :p

Tak to sobie tlumacz, skoro jestes takim idiotą...

Mordor, fragi dla nich to chyba nadal za malo, ale wkoncu sie przekonaja ;)

Szyszax
14-07-2006, 11:26
nareszcei jest 1 mondry na tym forum :Dno sory kilku :P mam takja nadzieje ze wojna sie zaczela :P bo wkoncu sie cos dzieje !!i mzoe znieknei PA?:D

hava
14-07-2006, 12:17
Zaczyna sie robić ciekawie :D Jak narazie 7k-DPFT + LH 2-0 (chyba taki jest rozklad sil DPFT + LH na 7k).
Caros Micus LH - Jul 14 2006, 01:44:59 CET Killed at Level 100 by Iragon Deon

Xaiderek DPFT - Jul 14 2006, 02:01:26 CET Killed at Level 121 by Lamusini and by Zin Alin

poppers
14-07-2006, 12:38
@Ageent

kto dal ci prawo nazywac mnie idiota skoro nawet mnie nie znasz..?

to co napisalem wczesniej potraktowalem bardziej humorystycznie a ty, no coz, takich jak ty nazywam zgredami.. :p

Szyszax
14-07-2006, 12:41
najbardziej zdziwilo mnie to ze dpft pomagaja LH ;| bo przeciez nie caly rok temu byla wojna a w LH sa ludzie ktorzy rzegrali ta wojne z dpft i teraz im pomagaja :p

hava
14-07-2006, 14:47
Wojna widze ze juz oficjalnie.Ale dziwi mnie to ze Fosfik nie bedzie walczyl.Jak narazie 2-1 dla 7k.

jaronosk
14-07-2006, 15:44
@UP

Fosfik poprostu niechce sie bić z 7k bo by dostał wpierd...ol w realu ;]

Ageent
14-07-2006, 17:09
@Ageent

kto dal ci prawo nazywac mnie idiota skoro nawet mnie nie znasz..?

to co napisalem wczesniej potraktowalem bardziej humorystycznie a ty, no coz, takich jak ty nazywam zgredami.. :p

No dobra, moze co do Ciebie to troche przegiolem, wiec jak czujesz sie urazony to srr ;p

Ale juz mnie to wkurzalo, ze pisza niektorzy na forum a nawet nie sa pewni swojej wypowiedzi ( a bylo tu takich wielu ) Począwszy od wyzywania Szysz~ ( nie pamietam teraz nicka ;p ) ze wojny nie ma i nie bedzie a jednak...

Mysle ze juz teraz kazdy wierzy ze wojna jest i bedzie ciekawie :)

Jeszcze raz srr poppers ;)

poppers
14-07-2006, 17:50
@Ageent

no luzz.. :)

jestes jednym z niewielu na tym forum, ktory potrafi powiedziec 'przepraszam'..

respect for you za to.. :p

Szyszax
14-07-2006, 22:20

NO I CO KUTWA!! TAK TO JETS KUTWA JAK KTOS JEST.......... tak samo Medvih Shady -.- nawala na mnie a pozniej sam widiz domagam sie przeprosin
!!X(

Szyszax
14-07-2006, 22:27
No dobra, moze co do Ciebie to troche przegiolem, wiec jak czujesz sie urazony to srr ;p

Ale juz mnie to wkurzalo, ze pisza niektorzy na forum a nawet nie sa pewni swojej wypowiedzi ( a bylo tu takich wielu ) Począwszy od wyzywania Szysz~ ( nie pamietam teraz nicka ;p ) ze wojny nie ma i nie bedzie a jednak...

Mysle ze juz teraz kazdy wierzy ze wojna jest i bedzie ciekawie :)

Jeszcze raz srr poppers ;)

ej ziom looz ale ja zalozylem ten temat bo wiedzialme ze bedzie war :D intulicja :p a ty tu piszesz ze ja mowilem ze nie bedzie :p;) ale loozna g00ma

Szyszax
14-07-2006, 22:28
Wojna widze ze juz oficjalnie.Ale dziwi mnie to ze Fosfik nie bedzie walczyl.Jak narazie 2-1 dla 7k.

jak 2-1 rano jescze bylo 2-0 powiedz kto kogo zabil :)

Xehe
14-07-2006, 22:31
@/\
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1302714

Laf
14-07-2006, 22:41
Ja pamiętam Szyszax, że ty mi o tej wojnie z miesiąc temu mówiłes xD

Szyszax
14-07-2006, 22:42
a czy ktos z was zauwazyl powstawajaca gilidie Ninth Orion oO all z dawnej EzNg oO czycby chceli pomuc w wojnie ale komu ?:D

Laf
14-07-2006, 22:51
a czy ktos z was zauwazyl powstawajaca gilidie Ninth Orion oO all z dawnej EzNg oO czycby chceli pomuc w wojnie ale komu ?:D

Może chcą pomóc sk?

Szyszax
14-07-2006, 22:53
mozliwe ale to jest starsznie dziwne :D bo LH juz nie ma ^.- a all przeszli do turtli czyli turtle maja good team :D a pameitajcie w LH byli ludzie ktorzy kieyds walyczli przeciwko turtloam a teraz im pomagaja ^.-B)

Laf
14-07-2006, 23:10
Z tego co mówisz wynika że wczoraj był czwartek

notop
14-07-2006, 23:26
mozliwe ale to jest starsznie dziwne :D bo LH juz nie ma ^.- a all przeszli do turtli czyli turtle maja good team :D a pameitajcie w LH byli ludzie ktorzy kieyds walyczli przeciwko turtloam a teraz im pomagaja ^.-B)
nom ,to ze wojna sie zaczela mnie niedziwi,to ze lindlay i inni z LH dolaczyli do turtli tez nie,ale niektorzy z LH sami mieli klopoty neidawno(exp locki,hunty,free deady) a teraz czyzby czuli wygrana i to ze pozneij przez nastepny rok beda rzadzic? bo innego powodu ja neiwidze;]

Szyszax
14-07-2006, 23:37
mi sie wydaje ze turtle sa w oslabieniu poniewaz ten co najlepiej nimi dowodzil to byl Fosfik umial to robic (respect) ale i rownoczesnie starcili najlepszego gracza pvp na Arcani :/ to jest wielko minus maja szczescie ze maja Bedka bo to jets wielki +:)wciaz czekam na przeprosiny od Medvih Shayd i Hydro :)

Ageent
15-07-2006, 03:34
ej ziom looz ale ja zalozylem ten temat bo wiedzialme ze bedzie war :D intulicja :p a ty tu piszesz ze ja mowilem ze nie bedzie :p;) ale loozna g00ma

Lol, zle to zrozumiales, ja tam napisalem ze wszyscy na Ciebie jechali za to ze piszesz pierdo...ly, a teraz dostali "wała".
Przeczytaj se tego posta jeszcze raz to moze zrozumiesz to po mojemu :p

notop
15-07-2006, 04:37
mi sie wydaje ze turtle sa w oslabieniu poniewaz ten co najlepiej nimi dowodzil to byl Fosfik umial to robic (respect) ale i rownoczesnie starcili najlepszego gracza pvp na Arcani :/ to jest wielko minus maja szczescie ze maja Bedka bo to jets wielki +:)wciaz czekam na przeprosiny od Medvih Shayd i Hydro :)
bedka??
rozsieszasz mnie
rozumie stary owner byl mzoe dobry ale ten nowy to 13 letni murzyn z egiptu ktoremu stara zaduzo kasy daje i kupil sobie chara na 197lvlv,zalapal juz RS-a co swiadczy tylko jaki to idiota

Doom Terror
15-07-2006, 10:04
"13 letni murzyn z egiptu" :D takiego okreslenia jeszcze nie slyszalem :) tez nie wydaje mi sie aby "nowy" Bedurion cos zdzialal na tej wojnie i ogolnie na Arcanii

Poll
15-07-2006, 10:15
I co dpft po tych sorcach ktore itak nie moge wsumie ue uzywac bo wiekszosc z nich ma 1 lub 2 unjusty do bana.Damoon-delete.Wiec ich zastasowanie takie samo jak naszych druidow,tylko sd,a druidow mamy porownywalnych do sorcow dpft;d.Co do tego nowego beduriona zobacyzmy jak bedzie w praniu,bo narazie kozaczy,chce go zobaczyc w akcji.;d.Char dobry i wsumie nawet bedac frajerme nie umeijacym grac ciezko go ubic.3065hp...duzo;').Zapowiada sie ciekawie:).

Laf
15-07-2006, 11:49
Hehe wojna na Arcani to jak Lepper w pralni

Szyszax
15-07-2006, 11:50
trudno ale turtle juz nei maja dobrego przywodcy przeceiz na Arcani najlepiejgildiami dowodzil Shyan Aurelius i Fosfik a Bedek bedzie dobry na froncie... :D:confused:

Medivh Shady
15-07-2006, 12:04
trudno ale turtle juz nei maja dobrego przywodcy przeceiz na Arcani najlepiejgildiami dowodzil Shyan Aurelius i Fosfik a Bedek bedzie dobry na froncie... :D:confused:

ale ty koles pierdolisz glupoty , moze i byli dobrymi liderami ale to nie znaczy ze tylko oni sa dobrzy na arcani ;/ .

Szyszax
15-07-2006, 12:21
ej Medivh pamietasz jak na mnei nawalales jaki to ja jetsem debil zebym sie rzucil z okna itp.? napewneo pameiatsz.... ze masz duzy lvl i jetses w turtlach to nei znaczy ze mozesz do kazdego jechac :/ sory...A jednak mialem racje ze bedzei wojna ty mi to wypierales i sie jescze ze mnei smales :/ wiesz nie bede nic pisal bo przesadze....

Laf
15-07-2006, 12:37
Medvih skoro ty taki kozak, to poprowadz DPFT do zwyciestwa i pokaż ze ty zaslugujesz na miano przywódcy. <lol>

a tak miedzy nami, zabiłes już kogoś ;>?

(",)

Szyszax
15-07-2006, 12:45
wsumie to "przepraszam" jescze nie uslyszalem :) ale przeceiz hlvl z turtli nie przeprosi kogos kto am mniejszy lvl bo by starcil respect :/ nie lubie takichX( ale wlasnie na takim czyms zyskuje sie przyjaciol :confused:

Medivh Shady
15-07-2006, 13:26
@Laf
nie ma nawet okazji :( 7k powiedzialo ze nie chce open battle . czaja sie tylko na masslogi -.- ciekawe ile tak pociagna.

@Szyszax
ahaha nieby za co mam cie przepraszac ? za twoje durne posty w ktorych pokazujesz jakim debilem jestes ??

Szyszax
15-07-2006, 13:33
jetses prze typem.... ty mowiles ze wojny napewno nie bedzie i ze jestem ...... a teraz sam widzisz wojna jest i z tego wychodiz ze ty teraz jestes ....... uwaga bo zaraz bede mial hunta :P za to ze mialem w czyms racje :) Sory Medivh moze troche przesadzilem ale ja nie che miec wrogow \m/

Medivh Shady
15-07-2006, 13:39
moim zdaniem szykuje sie war :D Some days ago Bedurion was hacked and killed Sua Mea when she was hunting scarabs in Ank. Cuz of this almost 7K and Turtles started a war. Today we were informed that the hacker was Fosfik and cuz of this he was kicked from turtles and also took the status of hunted. Some ppl tried to invite Bedurion to guild again but he told to all that he dont want to be guild partner of ppl like Stulzer, Perrymon and Caelos (BRs) and so.

Bedurion juz ma inva do La Hermandad i chyba bedzie chcail sie zemscic.... hehe :D Z tego co wynika ze to Fosfik shakowal Bedka :evul: ;( ale z drugiej strony to fajnie bo NARESZCIE COS SIE DZIEJE:DB)

widac twoja wiedze na temat wojny , przypuscales ze bedzie wojna bo jakis noob napisal na forum jakas pierdole , nawet nie wiedzial gdzie sua padla wiec o czym tu gadac , a ze bedzie wojna to kadzdy moze sobie gdybac i fatem trafi tak jak ty ze akurat sie zaczela -.-

Hydro
15-07-2006, 13:53
bede musial chyba wrocic na arcanie chociazby popatrzec, ale watpie zeby bitwy byly wiec to raczej wojna nie jest co do wojny zwracam honor, pa i takie same bedzie wiec ta wojna taka sobie bedzie

Vrael
15-07-2006, 14:37
Wezcie qrwa zastanowcie sie nad soba. Jakis Szyszax, 31 sorc ktory gowno wie o jakiejkolwiek wojnie, nie nalezy do zadnej strony, robi jakies popieprzone tematy na tibii pl z popieprzonymi pytaniami i odpowiedziami zamiast nauczyc sie porzadnie angielskiego i poczytac troche forum tibii com. Czemu wy w ogole sie wypowiadacie w tym temacie? Widac ze jest calkowicie debilny i kazdy mowi co innego klocac sie nawzajem... -.-

@Szyszax: Nie wiem dla czego tak oczekujesz tych przeprosin skoro on uwaza cie za debila, pozatym nie mow "Sam sie klociles ze nie bedzie wojny a jest haha i kto jest idiota" Lol moze nie planowali wojny tylko nagle powstal taki obrot sytuacji?

Pff mowie wam poczytajcie forum tibii com a nie to co wam powie pierwszy lepszy kolega.

Szyszax
15-07-2006, 15:44
KU*****WA a po h***j jest forum tibia.pl zeby pisac jelopie!! to pokaz cwaniaku swoje posty, nie grasz na Arcani to po h**uj sie wypowiadasz!! Nie rozumiem cie:/

Vrael
15-07-2006, 15:50
Nie rob z siebie debila i zobacz moj profil. A wcale na tym forum nie trzeba robic debilnych tematow tylko powinno sie robic tematy z sensem.

EDIT: AHA i moje posty mozesz zobaczyc klikajac na moj nick (Vrael) i znajdz posty uzytkownika Vrael, madralo.

Laf
15-07-2006, 15:57
@Laf
nie ma nawet okazji :( 7k powiedzialo ze nie chce open battle . czaja sie tylko na masslogi -.- ciekawe ile tak pociagna.

Nom, zauważyłem ze siedzo w hatce i czekajo na okalski albo zbawienie...

<lol> dla nich ;s

nie widzalem cie w domq dpft ;D

Amirez
16-07-2006, 00:19
KU*****WA a po h***j jest forum tibia.pl zeby pisac jelopie!! to pokaz cwaniaku swoje posty, nie grasz na Arcani to po h**uj sie wypowiadasz!! Nie rozumiem cie:/

Nie wiem czy wiesz ze :
Name: Profanus Ira
Sex: male
Profession: Elder Druid
Level: 46
World: Arcania
Residence: Darashia
House: Botham III f (Ankrahmun) is paid until Jul 19 2006
Guild membership: Honorowy Wozny Ula of the Zapylacze
Last login: Jul 15 2006, 14:48:49 CET
Account Status: Premium Account

To jak mozesz powiedzec ze nie gra na arcani Chyba masz cos z gorna czescia ciala albo myslisz dupą jak nie mozesz zobaczyc ze gra na arcani lolu tylko mowiesz ze nie gra i sie nie zna OmFg !!!!!

Xefuron
16-07-2006, 01:06

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Jedziesz po użytkownkach forum, nie masz zielonego pojęcia co dzieje się na Arcani, piszesz bezsensowne posty. Jak czegoś nie wiesz to lepiej to przemilcz, a nie spamuj bezsensownie, bo potem rodzą sie nieoczekiwane, a raczej zbędne plotki = /

Szyszax
16-07-2006, 10:37
za***bisice :D popatrz k**wa kilak stron przed tem i zoabcz kto nameni najezdzal a nie zaczneisz czytzc temat od 8 strony i cwaniak :/ sory

Szyszax
16-07-2006, 10:39
ok juz lepiej niech nikt nei psize na tym temacie bo wyszla z tego WIELKA klutnia ;) jak kogos obrazilem to przepraszam (ale nie wiem kogo :p) no ale.........

Hydro
16-07-2006, 12:24
vrael i tu sie z toba zgodze napisal temat 2 tyg. przed wojna i teraz sie cieszy.
szyszax ile ty na arcanii grasz 2 tyg.?dla mnie i tak bedziesz bahorem co lubi fora internetowe obrzucac powiedzmy sobie szczerze spamem, i co spekujesz mnie 31 lvl?

edit@to twoj jedyny char na tym koncie i niektorzy sa bardziej inteligentni zeby patrzec na tibia.com, a jak masz wiecej postaci to juz na drugim koncie

jaronosk
16-07-2006, 16:52
@UP

Name: Fimmyr Zeron
Profession: Sorcerer
Level: 25
Residence: Venore
Last login: Jul 15 2006, 13:18:21 CET
Account Status: Free Account

Created: Sep 26 2005, 17:38:27 CET

No Comment

Aj Lajk Ju
16-07-2006, 17:19
Tak, Szyszax, EZ wroci i przyjdzie taifun, i tetro, valais wbije znow 102 lvl, a jezus zmartwych wstanie i pokonaja turtli !!!111POPIERAM CIE CHLOPIE !

Laf
16-07-2006, 19:49
i Pan Janusz sie zaloguje na swojego 666 master sorca xD. Zrokuje all dpft i sk i zrobi gildie Dark Lols Faster Bols. xDDD

ahahah smieszne

Hydro
17-07-2006, 17:54
@UP

Name: Fimmyr Zeron
Profession: Sorcerer
Level: 25
Residence: Venore
Last login: Jul 15 2006, 13:18:21 CET
Account Status: Free Account

Created: Sep 26 2005, 17:38:27 CET

No Comment
no i? nawet grac w to nie mam czasu wiec jak masz sie czepiac lvl (co nie jest istotne w tej grze) to sie nie wypowiadaj, a tak poza tym offtop

notop
18-07-2006, 02:35
Tak, Szyszax, EZ wroci i przyjdzie taifun, i tetro, valais wbije znow 102 lvl, a jezus zmartwych wstanie i pokonaja turtli !!!111POPIERAM CIE CHLOPIE !
i bubble bedzie w 1 lini !!!!

niepowiem ze 1 raz bo juz sie to zdarzylo ale zgadzam sie z toba ze tego szyszaxa trza............bylo uspic zaraz po urodzeniu;)

Laf
18-07-2006, 09:17
............bylo uspic zaraz po urodzeniu;)

Jakos wam to nie wyszło ;D,

P.S nie lejcie mnie (SK) noob charami bo i tak mi mozecie takiego wała .i. ;D

Doom Terror
18-07-2006, 11:56
Tak sobie przegladalem nicki sk i dpft patrzac czy sa nowe fragi i nieoczekiwanie natrafilem na to http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Seventh+Kingdom
sporo charow dostalo inva , w tym Vorith , sadze ze z tymi wzmocnieniami sk moze powalczyc , a nawet pokonac turtli ;] co wy o tym sadzicie :P ?? ofc o ile ci co dostali inva dolacza

*Wube*
18-07-2006, 12:04
Tak sobie przegladalem nicki sk i dpft patrzac czy sa nowe fragi i nieoczekiwanie natrafilem na to http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Seventh+Kingdom
sporo charow dostalo inva , w tym Vorith , sadze ze z tymi wzmocnieniami sk moze powalczyc , a nawet pokonac turtli ;] co wy o tym sadzicie :P ??

hmm nie wiem czy za bardzo pomoze im takie masowe dodawanie kazdego50+ lvla ktory nie ma gildi ... bedzie takie zamieszanie ze szkoda mowic ; p ale nie dziwie sie bo narazie sytuacja SK nie jest za dobra ; p

Hail DPFT !

Wizir
18-07-2006, 18:53
Wojna miedzy 7k a dpft jush jest, Bedurion w dpft, owned jak paru innych z dft ;p JA zawsze bede za 7k!!!!!:berserk:

*Wube*
18-07-2006, 20:45
Wojna miedzy 7k a dpft jush jest, Bedurion w dpft, owned jak paru innych z dft ;p JA zawsze bede za 7k!!!!!:berserk:

No masz zrywa xD wojna juz trwa od kilku dni ; P a tak pozatym bravo dla 7K maja 4 fragi ^^ a DPFt 17 xD = o

Ice'kimhera-Jul 18 2006, 15:26:55 CET Killed at Level 73 by Jeinna
and by Ingemarsson

Nowax
18-07-2006, 20:49
:) w dupie mam wszystko jakis huj mnie dzis zaskoczyl i grac mi sie odechcialo :D :D :D

Diego'Odin
18-07-2006, 20:59
to po kabak afkujesz?
swaja draga ja bym mu oddal

co to tematu 7k moze i ma przewage liczebna ale taktyki zadnej
z tego co widzialem sua i lamus probowali ich ustawic ale oni jak bydlo

Nowax
18-07-2006, 21:50
to po kabak afkujesz?
swaja draga ja bym mu oddal

afff... expilem na thombie akurat bylem bez many z zarogu mi wyskoczyl koles na 1 combo poszedlem :D patrze, o jakis typ, patrze o fe nagle kombo 1 sekunda ded :D potem go zabili ale huj wrzucil all do wody rs ma i tak :P

notop
19-07-2006, 05:56
No masz zrywa xD wojna juz trwa od kilku dni ; P a tak pozatym bravo dla 7K maja 4 fragi ^^ a DPFt 17 xD = o

Ice'kimhera-Jul 18 2006, 15:26:55 CET Killed at Level 73 by Jeinna
and by Ingemarsson
po 1 ,10 z tych fragow bylo z NO znaim doszli do nas i w dodatku killed by nie turtle;]
a po 2 liczenie mnie i su degener~ jest lekko pomylone,ja padlem calkiem pozatematem wojny,su~ niewiem dokladnie jak ale bedek czesto ja atakowal dla jaj

*Wube*
19-07-2006, 09:33
po 1 ,10 z tych fragow bylo z NO znaim doszli do nas i w dodatku killed by nie turtle;]
a po 2 liczenie mnie i su degener~ jest lekko pomylone,ja padlem calkiem pozatematem wojny,su~ niewiem dokladnie jak ale bedek czesto ja atakowal dla jaj

zobacz sobie na forum np. "Real war frags!! DPFT vs SK" jest 17 fragow dla Turtli a niema tam ani Ciebie ani su de~ ... moze i ok 10 fragow bylo z NO ale oni tez byly w wojnie a teraz sa jeszcze SK.

Bart Wood
23-07-2006, 02:09
To ze Sk przyjmuje w h.uj ludzi nic im nie da (widac dzis co to za korzysci przynioslo :p ) ja w tej wojnie mam tylko jedno zyczenie zeby Vinchenzo Nightmare padal jak najwiecej :p

Szyszax
25-07-2006, 14:12
ale polewa <Lol2> fajnie jest poczytac cos co o tobie mowia ludzie :d prosze jescze troszke :p tlyko nie bijcie mnie x( prosze <Lol2>:D :D :D :D :D >hydro jest dla mnei prze cipa........:D JAK ten temat jest do bani to po h**j sie na nim wypowiadacie omgf......:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Thomasi
25-07-2006, 19:52
taaa a pozniej sie dziwic ze coraz mniej normalnych ludzi wchodzi na to forum^^powinien byc takze ban za glupote

maxer-2006
26-07-2006, 09:23
Ja gram na Obsidia ale chcialem cos powiedziec.Na Arcani gra taki typ o nicku Dashes,koles ma 32 lvl i skille 55/53 lol :D .Do tego to jeszcze zlodziej jego 2 char to Ziooek.

to tyle..cya

Thomasi
26-07-2006, 12:57
nadeszla wiekopomna chwila szyszax ban^^

Nowax
27-07-2006, 00:21
ahahah szyszax ban ahahahah :D:D:D

Laf
27-07-2006, 07:31
szkoda chłopaka xD, pewnie zrobi nowe konto ;D

poppers
27-07-2006, 10:06
@Nowax

heh co to wczoraj na Trade za oferte rzuciles na 'koszulki z przemytu nike, reebok za 35 pln'..? xD

jak idzie handelek..? :D

sry za offtop..

Nowax
30-07-2006, 14:41
:D bo tam jacys kumple kolegi przemycaja czy cos :D i sie mnie pytal czy nie chce kupic albo czy nie znam kogos kto kupi to se pomyslalem ze walne na trade moze sie ktos znajdzie :D :D bez kitu jeden koles chcial kupic ale juz sprzedane all byly :D :D