Pokaż pełną wersje : Nagrody Annihilatora
Palek Demon
08-07-2006, 14:23
Witam :p Chcialem potwierdzic mojemu koledze który sie zemna sprzecza i twierdzi ze na Anni jest THUNDER HAMMER <auhsuhauhauhahahhehehuehueheueeeuehuehe> wiec mozecie przedstawic nagrody bo mowi ze wycofali anni bear <aahahueheuheuehehuhuhuhe>
^^ sorry za glupi temat
Nagrody na Anni: Demon Armor, SCA, SoV i Present Box (w środku Annihilator Teddy Bear).
@edit
Zeedytowałem, masz rację Bakuo.
w środku Teddy Bear
Annihilator bear xD
S.T.E.K.
08-07-2006, 14:44
W zasadzie nie ma TH na anni. Jednakże chodzą słuchy, że po updacie od frontu mają być 3 demony, a jedną z nagród ma być właśnie TH [ew. zamiana misia na TH]. Czy to prawda przekonamy się już wkrótce.
^^ sorry za glupi temat
NIe sory tylko nie pisz takich glupich tematow wiecej -.-"
Palek Demon
08-07-2006, 16:18
@up zadalem normalne pytanie oczywiscie ja wiem jaka jest odp ale jest u mnie kumpel i chce mu udowodnic.Natomiast ty po co sie udzielasz jezeli nic niewniosles do tematu lepiej milcz jak niemasz nic do powiedzenia -.-"
Temat do zamknięcia
juzef_18
08-07-2006, 16:32
kiedys przed paroma uptedami byl tam TH zamias misia
Annihilator bear xD
Annihilation bear xD
Żeby nie był offtop, to powiem, że są SoV, SCA, demon armor i ów misiek... ^^'
@up zadalem normalne pytanie oczywiscie ja wiem jaka jest odp ale jest u mnie kumpel i chce mu udowodnic.Natomiast ty po co sie udzielasz jezeli nic niewniosles do tematu lepiej milcz jak niemasz nic do powiedzenia -.-"
Skoro sam przyznajesz, ze to glupi temat to po co go wystawiasz i jak śmiesz takim tonem do mnie =P, troche szacunku
Skoro sam przyznajesz, ze to glupi temat to po co go wystawiasz i jak śmiesz takim tonem do mnie =P, troche szacunku
Ryba, jakiś Ty się zrobił elytarny! xD
Ryba, jakiś Ty się zrobił elytarny! xD
hahahah ;P, no bo jaki w tym sens, kazdy czlowiek z mozgiem gdyby wiedzial, ze pisze glupi temat zaprzestał by tego
Duch Niespokojny
08-07-2006, 17:59
http://www.tibia.pl/quests.php
Cragmorton
08-07-2006, 18:08
Graczom OTS (TH z Ani) już podziękujemy...
ale sie go czepiacie on chciale tylko udowodnic 8o
Annihilation bear xD
Żeby nie był offtop, to powiem, że są SoV, SCA, demon armor i ów misiek... ^^'
To byla tylko poprawka do drugiego posta ;s
To byla tylko poprawka do drugiego posta ;s
A mój post był poprawką Twojego ;) - mały błąd w nazwie xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.