zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Premia War

- Prodigy -
08-07-2006, 15:54
Film przedstawia próbę zabicia Beeftuck The Knight przez gildię Born to Fight. Nie powiem, żeby film był szczytem moich marzeń, ale daję go, gdyz raczej rzadko mamy okazję oglądać filmy ze świata Premia. Jedyne co mnie "zaciekawiło" w tym filmie, to wątpliwa umiejętność posługiwania się Magic Wallami przez agresorów... zresztą zobaczcie i skomentujcie sami...

http://www.tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9797

PS: Pierwsze kilkanaście minut filmu oglądajcie na "fól spidzie", bo niczego wartego uwagi nie przedstawiają...

Marcisz
08-07-2006, 16:45
troszke chlopaka sie nieudalo ;p szczerze mowiac to jest moj pierwszy film z premi jaki ogladalem

ZeUs PiEkArZyK
08-07-2006, 17:08
N/C po ci ten początek na roku jakies 10 minut lata noobharem na roku a potem przełancza na swoją postać ja zawsze po 2 minutach takiego filmu z roka odrazu wyłanczam ale cos mnie podkusiło zeby oglądać dalej

- Prodigy -
08-07-2006, 17:11
N/C po ci ten początek na roku jakies 10 minut lata noobharem na roku a potem przełancza na swoją postać ja zawsze po 2 minutach takiego filmu z roka odrazu wyłanczam ale cos mnie podkusiło zeby oglądać dalej

Po co MI ten początek ? Ja nie jestem autorem filmu (przepraszam, że zapomniałem tego podkreślić...), więc nie do mnie pretensje, a to, że nagle przelogowali się z noobacharów na mainchary, to element zaskoczenia (jak ja bym zobaczył, że ktoś tak włada magic wallami, to byłbym ZAJE*IŚCIE zaskoczony xD)

-=DanieL=-
08-07-2006, 17:24
Film porażka, komplednie zdezorganizowana grupa. Wtedy na Dwarfen Brigde mogli jeszcze dwa mwalle puścić za tym jednym żeby zmniejszyć ryzyko ucieczki tego gostka. Ale nie zrobili tego i takie oto rezultaty. Nawet keya do HG nie mieli...