Tandrion
08-07-2006, 16:51
Witam.
Ja i kilkunastu moich kolegów z rl postanowiliśmy przenieść się na nowy server. Wcześniej graliśmy na azurze i powbijaliśmy tam jakies czterdzieste levele. Jednak z powodu ciągłego PA wymieżanego w naszą stronę postanowiliśmy opuścic ten serv. Obecnie tymczasowo pogrywam na infernie.
A wiec! Jesteśmy zagożałymi fanami Jagielloni Białystok i mamy zamiar założyć gildie "Jaga Fans" i nazwać się "Jaga xxx" gdzie xxx to twój pseudonim.
Server jaki nas interesuje to najlepiej niemiecki pvp/pvp-enfo (amerykański tez może być).
Jeżeli jesteś z Białegostoku i wiesz coś o Jagielloni skontaktuj się ze mną
GG - 5548435 (od 10.07 do 23.07 nie ma mnie w domu ale piszcie napewno odpiszę)
większość graczy bedzie miało pacca i nie są to jakieś noobki
Serdecznie zapraszam ;]
Ja i kilkunastu moich kolegów z rl postanowiliśmy przenieść się na nowy server. Wcześniej graliśmy na azurze i powbijaliśmy tam jakies czterdzieste levele. Jednak z powodu ciągłego PA wymieżanego w naszą stronę postanowiliśmy opuścic ten serv. Obecnie tymczasowo pogrywam na infernie.
A wiec! Jesteśmy zagożałymi fanami Jagielloni Białystok i mamy zamiar założyć gildie "Jaga Fans" i nazwać się "Jaga xxx" gdzie xxx to twój pseudonim.
Server jaki nas interesuje to najlepiej niemiecki pvp/pvp-enfo (amerykański tez może być).
Jeżeli jesteś z Białegostoku i wiesz coś o Jagielloni skontaktuj się ze mną
GG - 5548435 (od 10.07 do 23.07 nie ma mnie w domu ale piszcie napewno odpiszę)
większość graczy bedzie miało pacca i nie są to jakieś noobki
Serdecznie zapraszam ;]