Pokaż pełną wersje : ksiazki xD
Mam takie pytnko:znacie moze jakies ksiazki o tematyce zwiazanej z Tibia?Bardzo sie nudze jak brat gra i nie mam co robic to se wyobrazam jakies historyjki o Tibii,chcialbym jednak poznac Wasze uwagi co do ksiazek zwiazanej z ta tematyka.Z gory THX
kotomaniak
10-08-2004, 21:41
Książek Tibijskich ni ma zbytnio, natomiast polecam opowiadania w dzile twórczość (podczas np. treningu). Jeśli lubis fantazy to obowiązkową lekturą jest "Władca Pierścieni". Warto też przeczytać: "Hobbita", "Wiedźmina" oraz iwle, wiele innych które w bibliotece napewno znajdziesz.
No cóż, Tibia nie jest JESZCZE tak znaną grą, aby powstawały na jej podstawie książki. Może za pare lat doczeka się sławy takiej jak Diablo czy Warcraft, kto to wie? za to w dziale twórczość znajduje się sporo opowiadań, którym waro poświęcić trochę wolnego czasu.
Faxero paladyn
10-08-2004, 22:06
Właśnie czytam mniej znana książkę Terrego Pratchetta- Ciemna strona słońca. Bardzo mi się podoba, a tak poza tym kotomaniak ma rację jeśli lubisz fantasy zacznij od LotR i wiedźmina. Na temat tibii nie ma za dużo książek (nigdy się z żadną taką nie spotkałem). Tak jak mówiłem polecam ksiązki Terrego Pratchetta.
A jesli chodzi o ciekawa dla mnie powiesc zwiazana z tibia mozesz poczytac
Historie Matheousa. Opowiadanko jest bardzo ciekawe polecam
A jesli chodzi o ciekawa dla mnie powiesc zwiazana z tibia mozesz poczytac
Historie Matheousa. Opowiadanko jest bardzo ciekawe polecam
ok ide przeczytaci ocenie potem w skali od 1-6:)
shit myslalem ze to opowiadanie jest gdzies na tibia.pl ale nie ma.Gdzie moge je znalezc?
Jak go nie ma na tibia.pl jak jest. Poszukaj dobrze.
kotomaniak
11-08-2004, 15:45
Historia Matheousa jest na forum w dziale Twórczość, z pewnością znajdziesz ;), polecam też opowiadanie "Przeszłość Powraca" (mojego skromnego autorstwa).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.