PDA

Pokaż pełną wersje : ksiazki xD

Sty!a
10-08-2004, 21:26
Mam takie pytnko:znacie moze jakies ksiazki o tematyce zwiazanej z Tibia?Bardzo sie nudze jak brat gra i nie mam co robic to se wyobrazam jakies historyjki o Tibii,chcialbym jednak poznac Wasze uwagi co do ksiazek zwiazanej z ta tematyka.Z gory THX

kotomaniak
10-08-2004, 21:41
Książek Tibijskich ni ma zbytnio, natomiast polecam opowiadania w dzile twórczość (podczas np. treningu). Jeśli lubis fantazy to obowiązkową lekturą jest "Władca Pierścieni". Warto też przeczytać: "Hobbita", "Wiedźmina" oraz iwle, wiele innych które w bibliotece napewno znajdziesz.

dam007
10-08-2004, 22:01
No cóż, Tibia nie jest JESZCZE tak znaną grą, aby powstawały na jej podstawie książki. Może za pare lat doczeka się sławy takiej jak Diablo czy Warcraft, kto to wie? za to w dziale twórczość znajduje się sporo opowiadań, którym waro poświęcić trochę wolnego czasu.

Faxero paladyn
10-08-2004, 22:06
Właśnie czytam mniej znana książkę Terrego Pratchetta- Ciemna strona słońca. Bardzo mi się podoba, a tak poza tym kotomaniak ma rację jeśli lubisz fantasy zacznij od LotR i wiedźmina. Na temat tibii nie ma za dużo książek (nigdy się z żadną taką nie spotkałem). Tak jak mówiłem polecam ksiązki Terrego Pratchetta.

Rankor
10-08-2004, 22:19
A jesli chodzi o ciekawa dla mnie powiesc zwiazana z tibia mozesz poczytac
Historie Matheousa. Opowiadanko jest bardzo ciekawe polecam

Sty!a
11-08-2004, 14:42
A jesli chodzi o ciekawa dla mnie powiesc zwiazana z tibia mozesz poczytac
Historie Matheousa. Opowiadanko jest bardzo ciekawe polecam
ok ide przeczytaci ocenie potem w skali od 1-6:)

Sty!a
11-08-2004, 14:44
shit myslalem ze to opowiadanie jest gdzies na tibia.pl ale nie ma.Gdzie moge je znalezc?

Makrela
11-08-2004, 14:52
Jak go nie ma na tibia.pl jak jest. Poszukaj dobrze.

kotomaniak
11-08-2004, 15:45
Historia Matheousa jest na forum w dziale Twórczość, z pewnością znajdziesz ;), polecam też opowiadanie "Przeszłość Powraca" (mojego skromnego autorstwa).