Pokaż pełną wersje : BRIGHT SWORD czy SKULL STAFF ??
Marhewek
11-08-2004, 06:15
Jestem sorcem i myśle czy sie przezucić na swordy (bright) czy def z broni coś daje?? bo wiem że 2 tarcze nie...
Def z broni .. no chyba musi coś dawać skoro jest :)
Co do przerzucania się .. mógłbyś napisać jakie masz skille już i jaki sprzęt to by troszke pomogło.
Sorcererowi przyda się czasem zmienić broń i mieć różne skile bo wbrew pozorom jakiś miesiąc i z 10 masz 18 lub coś takiegoxD Zależy czy chcesz bić ghule bez run np bo wysokolevelowe magi z rotów idą na ghule:P
Ja bym chodził z bsem
BRIGHT SWORD czy SKULL STAFF ?? Ja bym zostal przy skul staffie, ze wzgledu na jego lekkosc - to wazne dla maga. Opcjonalnie firesword - niewiele ciezszy od SS.
Podaj, jakie masz skille.
Nie wiem czy warto jest przechodzic na inną broń sorcem. Będziesz BARDZO długo odrabiał skille X(
Def Broni daje bardzo dużo, a wiadomo, im więcej tym lepiej 8o
Jednak swordy są najdroższymi brońmi, więc.......
Jeśli masz pieniądze i chęć....
Wybór należy do ciebie, lecz ja bym chyba nie zmnieniał. Jak nabijesz jakiś wyższy level, to i tak bedziesz na huntach walił z run przy blokerze, więc chyba nie ma sensu wtapiać dużej ilości hajsu na Bs. Lecz jeśli bardzo chcesz zmnienić i żaden wyżej podany argument za tobą nie przemawia, to kup Fs'a a nie Bs'a na początek.Średnio 20k różnicy, a zdążysz podreperować skill swordnigu, zanim bedziesz mial Bs.
Ale i tak Sword rules, pałki to najgorsza broń
:berserk: :miecz: :berserk: :miecz:
Yavalion
11-08-2004, 10:27
Zdecydowanie Skull Staff. Mag potworow nie blokuje a wiecej atacku zawsze sie przyda :)
Zdecydowanie Skull Staff, to jest jakies 10cap mniej czyli dosyc wazna rzecz. Def ma kiepski ale chyba nie masz zamiaru zawsze expic na rotach? ;)
Ghost Nieudany
11-08-2004, 10:32
Twój wybór... Jak masz cierpliwość, to przerzuć się na bright sword, ale jeśli nie masz ochoty na odrabianie skilli, zostań przy skull staffie.
Chomikvader
11-08-2004, 10:35
def z broni sie nie liczy a ss to najlzejsza bron wiec najlepsza dla sorca/druida
def z broni sie nie liczy a ss to najlzejsza bron wiec najlepsza dla sorca/druida
Co racja to racja.
Co do resty tematu.Pałki najgorsze? wiesz ja tam wole wydac 4x mniej kasy i miecy tyle samo ataku niz wydac te 40k na bs.A zaoszczedze okolo 30-32k za co moge kupic br i cos jeszcze lub dolozyc 10k i miec v-shield.
kuba.cwelus
11-08-2004, 10:58
Zostaw sobie ssa bo jest lekki jak dla sorca czy druida w sam raz!
Szkodi Sunrise
11-08-2004, 11:16
Hehe. Czy widziales kiedys w filmach zeby jakikolwiek czarodziej walczyl mieczem? Miecz jest dla rycerzy, a mag zawsze zabija magia. Dlatego tez polecam skullstaff - mniej wazy, jest co nieco slabszy, ale bez przesady! My magowie bron mamy tylko po to, aby walczyc nia z mniejszymi potworkami - wieksze sa tylko po to zebysmy je bili magia :) A poza tym po co bawic sie znwou ze skillami? :)
Według mnie zdecydowanie lepszy jest Skul Staff dla Sorca, bo raczej blokować nim nie będziesz :D.
Pozdrawiam....
Hehe. Czy widziales kiedys w filmach zeby jakikolwiek czarodziej walczyl mieczem? Miecz jest dla rycerzy, a mag zawsze zabija magia. A Gandalf to co? Malo orkow wycial w pien swoim Glamdringiem? :P A magia to wiele nie narobil aby raz rzucil "utevo lux" w kopalniach morii :D
Maniak Ziomek = )
11-08-2004, 12:05
Ale ja mam taki sam delemat co tworca tego postu, zobaczcie na defa ~20def, roznicy =/ a to chyba cos taje co nie ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.