Pokaż pełną wersje : Mój 1st film wmv... xD My life
Oto moj pierwszy filmik wmv:) oto link prosze o posty i jakies wskazowki jezeli cos jest nie tak milego ogladania ;]
http://rapidshare.de/files/25475609/MyLiveInTibis*****.html
No coz... Ja bym dal 5/10 <podciagane>, W sumie to byl ScreenShotShow, jednak skoro to byl pierwszy, to mam nadzieje ze beda nastepne i beda lepsze. Moglbys troche popracowac nad tymi screenami, np. wyciac pasek startu i ten u gory (czasem nie dalo sie rozczytac co mowia postacie). I rob screeny programem UO... przynajmniej kursorowi nie zrobisz zdjecia. Nie dodales takze zadnych przejsc lub innych efektow ( o ile sie nie myle), a takie bajery troche podrasuja klase filmu.
...I nie pisze sie "doszedlem nia do 32 lvlu" tylko lvla...a jesze lepiej lvl'a.
ale nie wiem jak sie robi takie fajne przejscia lub cos... te gify... naprawde wielki podziw dla tych ludzi ktorzy tobia fajny wmv'ki xD
kiepski filmik ale nastempne beda lepsze prawda?a i czy to ladnie tak grac z TBI??:p
Polecam : Vegas, Pinncale.. 2 najlepsze jakie znam... A jak dajesz screeny to pobaw sie w Photoshopie lub Corelu ;]... Czlowiek sie uczy na bledach..chodz Ty zadnego nie popelniles w sumie, dotychczas ^^. poszukaj w googlach, mi to zajelo 10 minut..chociaz z Pinnacle mozesz miec problem, ale vegas..najlepiej versie 6
@up uzywales TBI szarlatanie? ...ladacznica =O !
xD
hmm sluchaj jak bys byl tak mily i podal mi stronke z ktorej moge sciagnac te programy..?? plx xD niestety formata mialem... a plyty pogubilem LOL
wiec tak jak bys mial jakies gify (chyba to przejscia tak?) to mozesz zapodac please xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.