Pokaż pełną wersje : Wisla Vs Real
na kogo stawiacie? ja stawiam na wisle ze wygra 3:2
:)
Main Vegeta
11-08-2004, 10:37
Postawil bym na Wisle... tak z milosci do ojczyzny :) ale... wiem ze to troche niemozliwe zeby oni nawiazali walke. Pilkarze Realu nawet sie nie przejmuja niczym, nie szukaja kaset z gra Wisly, nie chca zadnych informacji...
No cóż, całym sercem i duszą jestem z moją ukochana Wisełkom. Ale obawiam sie, że moze być im baaardzo ciężko. Chociaż z drugiej strony, Real nie prezentuje jakieś rewelacyjnej formy. Zobaczymy dziś wieczorem.
Wisła wygra w Krakowie 1:0 (0:0 do przerwy) po golu "Żurawia".
W Madrycie Wisła przegra 1:2 (0:2 do przerwy) po golu Ronaldo i Raula. Dla Wisły strzeli "Franek".
W dwumeczu będzie więc stan 2:2 ale to wisła strzeliła gola na boisku rywala i ona przechodzi do fazy grupowej LM.
Interesujące, prawda?;)
Wydaje mi sie ze remis jest w zasiegu reki. Jak przedmowca stwierdzil Real ostatnimi czasy nie prezentuje zbyt wysokiej formy, jeszcze jak Beckham wyjdzie w pierwszym skladzie to juz calkowita klapa :) Dla Realu dobrze ze to nie on strzela karne :P
Wiadomo, faworytem jest Real... i to niekwestionowanym. Ale kibicować będę Wiśle z całego serca... nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś już wyeliminowali Real (ten z Saragossy :D), może teraz też się uda...
Maniak Ziomek = )
11-08-2004, 10:55
hhsausahusaushusausahuhuuhhsahua z 99999:0 ? nie no tera na serio, to logiczne ze wisla nie ma szans, moze pod koniec sposzcza z tonu i dadza wisle se postrzelac, a Casijas sie hop coli napije =p
Ja jestem za Wisłą, ale niech mnie życie pokara jeśli mam racje tym że wygra Real. Głosuje na Real i bardzo chce sie mylić :(
A ja tam sie ciesze, że wisła na Real trafiłe. :) Jak jej odwieczny wróg zrobiłbym wszystko żeby było 0:7 i 7:0. Dla Realu of corz. Ja tam nie lubie ani Realu, a tym bardziej wisły, ale jak będzie w dwumeczu powyżej 6 bramek dla Realu i to on przejdzie zaczne go lubić :D
Legia Rlz
Stawiam na Wisłę..... chociarz wiem ze Real wygra
Melabux_1
11-08-2004, 11:47
Real wygra bo maja takie gwiazdy jak Zidane.. i inni a nasi to co Franek :D
"Stawiam na Wisłę..... chociarz wiem ze Real wygra"
lol jak mozesz stawiac na wisle chociarz real wygra. Powiem ci ze jestes zalosny , te gwiazdy co sa w realu to tylko mysla o kasie a nie o graniu , a jak ktos gra z sercem to moze kazdą druzyne rozjechac!
sorki ale troszke mnie to wkurza jak koles 10 lat daje takie oceny
narka
edit: widac ze jestes zalosny hehe rozdajesz mi minusy buheheh
ale sie boje ;) bardzo rozsadne rozdanie minusa buhehe czyt " ***ana ciota "
idz lepiej od komputera.
;o
"Stawiam na Wisłę..... chociarz wiem ze Real wygra"
lol jak mozesz stawiac na wisle chociarz real wygra. Powiem ci ze jestes zalosny , te gwiazdy co sa w realu to tylko mysla o kasie a nie o graniu , a jak ktos gra z sercem to moze kazdą druzyne rozjechac!
sorki ale troszke mnie to wkurza jak koles 10 lat daje takie oceny
narka Widze ze nierozumiesz wielu rzeczy <CIACH>
Jestem fanem Wisły ale sądze ze nie poradzi sobie z Realem
A te gwiazdy z realu nie myslalyby o kasie gdyby nie grały dobrze wiec pomysl zanim cos powiesz
<ModEdit> uwazaj na jezyk
Tylko bez wyzwisk prosze! X(
Real to Real ,Wisła chociaż w dobrej formie może mu nie dać rady!
Ja jestem za Białą Gwiazdą!
BtW Przez ten Update mam dylemat czy obejrzeć mecz czy grać w tibie 8o
niemoja wina ze koles odrazu wyzywa ja napisalem swoją opinie do ktorej mam prawo i on tez ma , ale z tym minusem to przesada ; ] przynajmniej mogl wymyslec lepszy powod ( jego powod to ze jestem cioto :F )
dla niektorych na tym forum liczy sie tylko posty , i grac w tibie 24h =)
oki skonczmy ten zalosny polski dialog bo z ludzmi nieda sie normalnie gadac
ide na browara narka
BtW Przez ten Update mam dylemat czy obejrzeć mecz czy grać w tibie 8o
Znając CIPków to nie będziesz miał dylematu, bo Tibia będzie działała już po meczu ;) Dbają o nas, co nie?? ;) Ale w***wia mnie jedna rzecz, nie moge oglądać meczu!!! :( "Niedostępny drogą satelitarną" Co oni se q**wa myślą?? Wykupili prawa do emisji mecz, to niech go k**wa pokaża!!! Ped**y jedne! BUEEEEEE!!!!! Ja chcę białą gwiazdkę!!!!
P.S.
Sorki, że tyle przekleństw, ale mnie to rozbraja, tyle się szykuję na mecz, a tu go nie obejrzę... Chyba, że... CYA Spadam do babci ;)
Hegemmon
11-08-2004, 20:56
Wiecie, pomarzyć dobra rzecz ;) Daję więc głos na WISŁĘ!!!
AntyGrins
11-08-2004, 22:11
Hmm mam nadzieje ze Wisła Wygra ,ale juz 69 minuta ;/// i remis ;// ale lepsze to niz przegrac nie ?:D
Melabux_1
11-08-2004, 22:32
Ta wygrała buaha Wisła ta wygrała chyba dupą kyurwa wpuszcilismy taką szmate (2:0) :(
No i stało sie :(
Wisła - Real 0:2
Ale nie można powiedziec ze mecz był zły Wiślacy niezle sobie radzili z gwiazdami futballu grającymi w Realu
:(BUUUUUUUUUUUUUUU:( No i stało się:( Wisła dostała w d*pę. Ale grali dobrze, nie można im mieć nic (czytaj: prawie nic) do zarzucenia. Jednak naszej lidze brakuje jeszcze duuużo do konkurowania z takimi zespołami. Ale ogólnie jestr coraz lepiej.
Eeeee. Co Wy gadacie? Ja tam się ciesze, że Real wygrał. Całym sercem byłem za nim. Szkoda, że tak mało. Ale i tak jescze 2 mecz w Madrycie, więc może Real odrobi straty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.