zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam dla was wypasiony, o małej wielkości filmik ***** p.t Dziura

Legion ferri
10-07-2006, 22:01
Jest to o malej wielkosci 2,5mb niecałe filmik dziura :) To mój pierwszy filmik taka leipanka rużnych rzeczy. Mały obraz dla paru powodów m.in. żeby nikt nie pluł sie że nie moje postacie w filmiku i żeby był mały i każdy mugł ściągnąć. Trwa 4min
http://rapidshare.de/files/25479760/dziura*****.html

Sir Emilio
10-07-2006, 22:18
moglbys zrobic w wiekszej rozdzielczosci, malo on ciekawy ale doceniam za checi

Legion ferri
10-07-2006, 23:54
wiem że troche mało cziekawy ale na kompie na kturym nie mam neta i tylko 4 filmiki z tibi, tylko to mogłem zrobić tak troche z nudy. A co do rozdzielczości to jeszcze nie doszedłem jak zwiększyć :baby:

Legion ferri
11-07-2006, 12:57
No ludzie to mój pierwszy filmik a wy nic. Nawet jak wam sie nie podoba to komentujcie :p

Midarth
11-07-2006, 18:53
Crap!
Minusy:
- rozdzielczość,
- nagrywanie całego obszaru, ze statycznymi drzewkami, które są cho_lernie interesujące,
- bez głębszego sensu,
- nie dość, że nie lubię takiej muzyki, to jeszcze wogole nie pasuje ona do filmu,

Plusy:
- nie ma?

Następnym razem ściągnij sobie filmy z tibia.de, poszukaj na forum światów np. wojen, znajdź kilka filmików jednej osoby i dopiero wtedy spróbuj nagrać coś co będzie miało ręce i nogi, jakieś war/life story. Narazie to jest czysta beznadzieja, jakieś 15 minut roboty [łącznie z konwertowaniem].

Rehost:
http://www.megaupload.com/?d=KPIYOH7N

@Down
tja ? a Ty sie naucz czytac... "wiem że troche mało cziekawy ale na kompie na kturym nie mam neta i tylko 4 filmiki z tibi" i dopiero napisz cokolwiek..
W czasie, w którym wgrał ten film na rapidsharei napisał tutaj posta, mógł ściągnąć 3 mb filmów i przegrać je na komputer, na którym film robił. Nie ma się co oszukiwać, że ten film jest nieudany, następnym razem trzeba bardziej się postarać.

Misi3Q
12-07-2006, 00:52
Crap!
Minusy:
- rozdzielczość,
- nagrywanie całego obszaru, ze statycznymi drzewkami, które są cho_lernie interesujące,
- bez głębszego sensu,
- nie dość, że nie lubię takiej muzyki, to jeszcze wogole nie pasuje ona do filmu,

Plusy:
- nie ma?

Następnym razem ściągnij sobie filmy z tibia.de, poszukaj na forum światów np. wojen, znajdź kilka filmików jednej osoby i dopiero wtedy spróbuj nagrać coś co będzie miało ręce i nogi, jakieś war/life story. Narazie to jest czysta beznadzieja, jakieś 15 minut roboty [łącznie z konwertowaniem].

tja ? a Ty sie naucz czytac... "wiem że troche mało cziekawy ale na kompie na kturym nie mam neta i tylko 4 filmiki z tibi" i dopiero napisz cokolwiek..

Zalgadis
12-07-2006, 00:59
up@ bez obrazy ale naucz sie cytować bo niekapowałem o co ci chodzi że powtarzasz cos co ktos juz mowil
Topic@niesaaamowite !!! wogóle polecam sciągnąć pare filmikow i zrobic z tego jakis fajny dlugi filmik ;p
filmik 8/10
Edit@ łał poprawiłeś Zwracam honor