Pokaż pełną wersje : Jak moge zdobyc silver albo golden mace??
kuba.cwelus
11-08-2004, 10:42
Przegladalem dzisiaj na jednej ze stron o tibii bronie obuchowe i zauwazylem ze powrocil silver mace w nowej wersji a golden mace nie ma napisane attack ani def! Czy moglby ktos napisac jak moge zdobyc silver mace albo golden. Prosze
To sa legendarne przedmioty nikt tak naprawde nie wiem jak je zdobyc .
Na początek zacznij grać na Antice, tam dużo rarów i pare silver macy może byś znalazł. Golden Mace jeszce nikt niestety nie ma i nie widział, nie wiadomo jakei ma staty ale przypuszcza sie że to odpowiednik SoV' a i Stone Cuttera.
Na początek zacznij grać na Antice, tam dużo rarów i pare silver macy może byś znalazł. Golden Mace jeszce nikt niestety nie ma i nie widział, nie wiadomo jakei ma staty ale przypuszcza sie że to odpowiednik SoV' a i Stone Cuttera.
Obecnie nie podejrzewam, aby byly jakies questy na to..bo bylo by cos wiadomo..chociaz znam osobe na premii, i mialem silver mace w reku..ta osoba to Caresse. Ona posiada silver mace, a jak ja dostala postaram sie dowiedziec i zedytowac post.
Dotej pory tych przedmiotow nie mozna bylo zdobyc, mogles je otrzymac jedynie za bardzo duza pomoc CIPom (np wykrycie jakiegos buga). Z tego co slyszalem to podobno po nowym update (ktory wlasnie aktywuja :D) ma byc quest na silver mace, bodajze lvl 60+, ale to nie jest pewne, poprostu obilo mi sie o uszy :) A co do golden mace to niewiem nic :/
Hmmm. Grałem na antice. Znałem większość high lvli, i z tego co wiem nikt z nich nie ma silver mace.
Chyba że lightbringer... Ale ciężko powiedzieć odkąd on nie gra.
Yours,
Mop
na screenkach widzialem cos w rodzaju diamond mace <screenki z nowego update> mozliwe ze on stanie sie opdowiednikiem stonecuttera i SoV
Nigdy się z tym niespotkałem i przypuszczam ze nikt na swiecie nieposiada takiej broni ...
up
Posiadają, posiadają. Na starych światach jest dużo tego typu przedmiotów (stosunkowo). A aktualnie szansa na otrzymanie czegoś takiego to tylko bug report (np. gdybyś wykrył jakieś nieparwidłowości przy otrzymywaniu pacca to możesz dostać prezencik, był już taki przypadek).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.