zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak moge zdobyc silver albo golden mace??

kuba.cwelus
11-08-2004, 10:42
Przegladalem dzisiaj na jednej ze stron o tibii bronie obuchowe i zauwazylem ze powrocil silver mace w nowej wersji a golden mace nie ma napisane attack ani def! Czy moglby ktos napisac jak moge zdobyc silver mace albo golden. Prosze

Fanfi
11-08-2004, 10:52
To sa legendarne przedmioty nikt tak naprawde nie wiem jak je zdobyc .

GASIOR
11-08-2004, 14:56
Na początek zacznij grać na Antice, tam dużo rarów i pare silver macy może byś znalazł. Golden Mace jeszce nikt niestety nie ma i nie widział, nie wiadomo jakei ma staty ale przypuszcza sie że to odpowiednik SoV' a i Stone Cuttera.

Wom
11-08-2004, 15:05
Na początek zacznij grać na Antice, tam dużo rarów i pare silver macy może byś znalazł. Golden Mace jeszce nikt niestety nie ma i nie widział, nie wiadomo jakei ma staty ale przypuszcza sie że to odpowiednik SoV' a i Stone Cuttera.

Obecnie nie podejrzewam, aby byly jakies questy na to..bo bylo by cos wiadomo..chociaz znam osobe na premii, i mialem silver mace w reku..ta osoba to Caresse. Ona posiada silver mace, a jak ja dostala postaram sie dowiedziec i zedytowac post.

Nesipeh
11-08-2004, 17:57
Dotej pory tych przedmiotow nie mozna bylo zdobyc, mogles je otrzymac jedynie za bardzo duza pomoc CIPom (np wykrycie jakiegos buga). Z tego co slyszalem to podobno po nowym update (ktory wlasnie aktywuja :D) ma byc quest na silver mace, bodajze lvl 60+, ale to nie jest pewne, poprostu obilo mi sie o uszy :) A co do golden mace to niewiem nic :/

Mop
11-08-2004, 18:00

Hmmm. Grałem na antice. Znałem większość high lvli, i z tego co wiem nikt z nich nie ma silver mace.
Chyba że lightbringer... Ale ciężko powiedzieć odkąd on nie gra.

Yours,
Mop

Necron
11-08-2004, 19:38
na screenkach widzialem cos w rodzaju diamond mace <screenki z nowego update> mozliwe ze on stanie sie opdowiednikiem stonecuttera i SoV

Dechsta
24-08-2004, 19:06
Nigdy się z tym niespotkałem i przypuszczam ze nikt na swiecie nieposiada takiej broni ...

ponczus
24-08-2004, 19:28
up

Posiadają, posiadają. Na starych światach jest dużo tego typu przedmiotów (stosunkowo). A aktualnie szansa na otrzymanie czegoś takiego to tylko bug report (np. gdybyś wykrył jakieś nieparwidłowości przy otrzymywaniu pacca to możesz dostać prezencik, był już taki przypadek).