Pokaż pełną wersje : Prace konserwacyjne cd.
Z powodu prac konserwacyjnych jutro, w środę 12 lipca, serwery: Aldora, Antica, Aurea, Azura, Danubia, Eternia, Hiberna, Isara, Lunara, Nova, Secura, Titania oraz Valoria mogą być wyłączone lub doświadczać innych trudności (kicki, lagi) w godzinach 7:30 - 8:00 rano.
Rekin Master
11-07-2006, 14:48
hhe straszne jakis nalogowiec nie pogra przez 30min...co on bedzie wtedy robil;(
wiem:D pojdzie sie umyc i zjesc sniadanie <niektorym to wyjdzie na dobre>
Uff szczescie ze nie ma tam moich dwoch swiatow
hhe straszne jakis nalogowiec nie pogra przez 30min...co on bedzie wtedy robil;(
Ale przynajmniej nie będzie spamował na forum, postami w stylu 'czemu mi tibia nie dziaaa!?'
Ale przynajmniej nie będzie spamował na forum, postami w stylu 'czemu mi tibia nie dziaaa!?'
A może właśnie będzie to robił z nudów:D
P.S
Dobrze, że nie ma Calmery :p
edit@
Dabek jak ty to robisz, że ja tylko pojawią się newsy na tibia.com to odrazu umeszczasz je tutaj.:)
ee tam,pol godzinki nawet jakiemus maniakowi chyba nie sprawi przykrosci:baby: a zreszta gram na refugji:p
Mi się wydaje ze w takich godzinach to ludzie powinni spać, jeszcze w wakacje :P
Powinni też się zająć furorą bo prawie codziennie są 2 masskicki (przez jedego padłem >.<)
Pior'firebladde
11-07-2006, 15:42
Mi się wydaje ze w takich godzinach to ludzie powinni spać, jeszcze w wakacje :P
Powinni..., ale niespia bo wtedy najleprzy exp leci i loot bagi łatwiej donieść :D
Kolejny remąt..
Pior'firebladde
11-07-2006, 15:42
Usunąć.. i zrubcie coś z tym klikłem dwa razy i są 2 posty <omg>
Lord Terus
11-07-2006, 15:43
mogą być wyłączone lub doświadczać innych trudności (kicki, lagi) w godzinach 7:30 - 8:00 rano.
lool ale różnica i tak nie da się grać od paru dni na lunarze takie kicki i lagi X(
edit@
Dabek jak ty to robisz, że ja tylko pojawią się newsy na tibia.com to odrazu umeszczasz je tutaj.:)
Przez 24/7 namiętnie klika "Odświerz" :P
@topic
Znając Cipsoft przerwa będzie trwała o 2 godziny dłużej :P
E tam i tak o tej godzinie jeszcze spie :p
~ZzzzzzZzzzZZZzz~
Uważam że naprawdę powinni zadbać o stabilność serwerów. Nie raz ktoś pada przez laga badź kicka, a jak wiadomo jest to najbardziej bolesne ponieważ nie zostało spowodowane nieumiejętnością grania a niestety zmulonego serva. A później sobie odrabiać straty, które sie nie zasłużenie poniosło.
Diego'Odin
11-07-2006, 16:47
nieeeeeeeeeeeee to niemozliwe strace cale pol godziny zycia przez te jebane prace koncerwacyjne i nie dogonie eternala nieeeee no wezwe wojka binladena i busza a oni zrobia im z dupy jesien sredniowiecza albo parking dla ciezarowek
pwnt!
Adow Adan
11-07-2006, 16:55
Ja grając na Xerenie,Arcani i Askarze mam takie lagi ze wole niemówić. Ciekawe czy na tych serwach tez coś będą robić bo jeśli nie to sie chyba grać nieda ;(
znając Cip-Soft to będzie trwało ponad 1 godzinę
YEAH !!!
Kyra działa..jak zwykle :P
o tej godzinie będe w połowie expienia już :)
Jalokowy_
11-07-2006, 19:32
Off topic : Widze neo_pl ze jestes w Gildii w ktorym liderem jest moj rl friend =D
Topic:
huhu tak rano to ja <sleep plx>
a z furora mogliby cos zrobic :s ostatnio mialem kicka to... no nie powiem ale bylo goraco :p
Ivan of Fortera
11-07-2006, 19:39
Na szczęście Fortera nie bedzie ruszona ale niestety Aurea tak :/
Zresztą to i tak o tej porze bede spal:p
Duch Guardi
11-07-2006, 20:20
Szkoda, że te prace nie będą dotyczyć guardii, bo w ostatnich dniach mam lagi :angry:
pAnoramiks
11-07-2006, 22:50
Już sie bałem że tylko ja mam lagi/frezzy/kicki:) .
juz od 2 dni sa lagi na selenie i kiki grac sie nie da mam nadzieje ze to minie X(
no właśnie... sobie Guardie nie koniec zostawiają :///
na hunty nie ma co chodzić, bo od tych lagów to nawet prawie sie nie da potworków otwierać <a przynajmniej można w tym czasie zrobić sobie dwie herbaty lub do wyboru, jak kto lubi, sie powiesić 5 razy>
ale z drógiej strony >>> Gratz dla CipSoftu... pierwszy raz odkąd pamiętam przyznali się, że mogą być jakieś lagi i kicki :P
no prosze jak ten świat się zmienia... :-)
Tasman1989
12-07-2006, 08:25
X( Właśnie są te kicki ... i lagi niemoge grać :P
Rethfing on Aldora
12-07-2006, 08:34
A nie macie przypadkiem Neostrady? Wszyscy moi znajomi z Neo mają kicki/lagi/freezy - a ja na osiedlówce wymiatam :P
Mishima Fanatic
12-07-2006, 08:40
CZEMU NIE ZROBIA COS ZEBY NA REFUGII NIE BYLO LAGÓW. To napewno nie od duzej ilosci online players bo server jest empty. ;(
pijany rolnik
12-07-2006, 09:30
wlasnie. on chyba ma tibia.com jako strona startowa.
Mind'Reaver
12-07-2006, 10:16
O nie! O nie! Ohohoh co to będzie, servery nie działają przez pół godziny i to jeszcze wtedy, gdy normlany człowiek na wakacjach śpi. Wam już ta Tibia chyba nieźle namieszala skoro piszecie posty typu: o jak dobrze ze to nie moj server. >.<
nemi zuli
12-07-2006, 11:26
ej jest godzina teraz 10.48 i mi pisze ze niedziala swiat balera na kturym mam login:confused:
Likwidator
12-07-2006, 14:23
@up
To przez twoją ortografie (wiem wiem jak gdyby moja byla wspaniała).
@Reszta mówiąca w stylu "niech zrobią to i to bo tamto i są lagi plx!!"
wy chyba macie lagi zamiast mózgu wystarczy poczytać troszke na forum!
A nie macie przypadkiem Neostrady? Wszyscy moi znajomi z Neo mają kicki/lagi/freezy - a ja na osiedlówce wymiatam :P
Ja mam Neo ale inni kumple nie maja neostrady a to samo sie dzieje jak graja to nie jest wina neostrady !!! :geek:
W ostatnich dniach przez te prace cioągle mnie wyrzyca z servera ale internet jest nadal czy wy tez tak macie??:> plx Fastem mi odpisac -.-X(
Ja po moim dedzie bardzo bym prosil o przywrocenie dnia albo cos.... po co wogole cos robili z serverami bylo ok a tu nagle gorzej...P.S. Mieli naprawic servery czy cos pozmieniac a tu są jeszcze gorsze -.- plx Zrobcie cos z tym :o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.