PDA

Pokaż pełną wersje : Do wszystkich, ważne

Gegiwod
11-07-2006, 15:07
Chciałem powiedzieć iż jestem bardzo zirytowany tym, że w ostatnich czasach na forum w dziale zdjęcia użytkownicy zamieszczają swoje zdjęcia w tematach takich jak "only antica", "gildia's thread".

Wnoszę o zaprzestanie tego sposobu zamieszczania zdjęć.

Spójrzcie na dalsze strony tego działu i sami stwierdzicie, że o wiele przyjemniej ogląda się zdjęcia w konkretnych tematych, bo wiadomo przynajmniej co będzie się oglądać, a w tematach takich, które wymieniłem wyżej trudno jest znaleźć coś interesującego.
Proszę o nie kasowanie tego tematu, mimo iż nie powinien on być zamieszczany tutaj, ale po głębszym zastanowieniu się stwierdziłem, że na innym podforum może on zostać nie zauważony i co za tym idzie pomysł mój nie zostałby zrealizowany.
Sądzę, iż wielu, najprawdopodobniej większość, użytkowników forum popiera mój pomysł.

gavreonien
11-07-2006, 15:16
Nie zgodze sie z Tobą . Ogólne "thread'y" światów są jednymi z najczęsciej oglądanych tematów na forum.tibia.pl . Łączy ono wielu ludzi można podyskutować oraz pokomentować zdjęcia. Praktycznie to samo co z tematami ogólnymi gildii . Czy to złe , czy to przeszkadza ?

Gegiwod
11-07-2006, 15:28
Może i są najczęściej oglądane, ale to tylko dlatego że nie ma innych, normalnych moim zdaniem, tematów.

Xavery
11-07-2006, 15:55
Wiem o co Ci chodzi. Kiedys byly tematy ze zdjeciami np. z Behemoth huntu czy tam z necro czy z demonow. Tylko ze dzisiaj taki temat ze zdjeciami tylko z 1 huntu bylby nudny i bardzo szybko zapomniany, bo widok demona czy behemota juz nie jest sensacja. Dzieki tibi cam mozna sobie je obejrzec nawet "na zywo". Kiedys taki demon hunt byl popularny, bo tylko niewielu graczy moglo sobie pozwolic na cos takiego, a dzisiaj demon hunty naleza do codziennosci.
Ten sposob przedstawiania zdjec (w osobnych tematach zdjecia z serwa itd) jest (na dzien dzisiejszy) lepszy, bo jakby kazdy zacza wstawiac swoje zdjecia w osobnych tematach, to przy takiej liczbie uzytkownikow zapanowalby bur...(ehm) balagan. A takto jest w miare porzadek.

Spatrax
11-07-2006, 15:57
Xavery ma racje.

A dodam, ze tematy z poszczegolnych swiatow jak widac przyjely sie, i nie widze powodu dlaczego mialoby sie to zmienic;p

Shinjix
11-07-2006, 16:04
hmmm... Myślę, że apel nic nie da. Te tematu, można by powiedzieć, zakorzeniły się na forum. Jest kilka tematow bardzo aktywnych z serii "Zdjęcia z xxx" i nikomu nie przeszkadza ich egzystencja. Wrecz przeciwnie - ludzie lubia takie tematy i sa w nich aktywni. Za przeproszenie - burdel i nuda by byly, gdyby kazdy zakladal temat z serii "Zdjecia od Jana Kowalskiego". Jest kilka takich dobrych tematow, jednak wiekszosc wypala sie i zostaje porzucona po miesiacu.