Pokaż pełną wersje : Gdzie szukać Small Stones?
Na pewno wielu palków zadaje sobie to pytanie, gdzie zdobyć amunicję poniekąd niezbędną do treningu, szczególnie na serwerach non-pvp.
Jedyne znajome mi miejsca to Femor Hill (w całości) oraz Edron, czyli lootowanie z goblinów.
Niestety nie mam PACC więc Edron odpada, natomiast wiem że czasem kamienie można znaleźć leżące na ziemi. Stąd moja prośba o informacje o takich miejscach, gdzie jest swojego rodzaju respawn kamieni. Oczywiście zdjęcia mile widziane.
Pozdrawiam Willsen
Kokoszek
11-07-2006, 15:53
Poszukaj Na Goblinach Niedaleko Ab.
na goblinach kolo ab nie masz co szukac bo jest ich tam raptem z 6 mysle ze jak przejdziesz cale femor hills to z 50 kamykow powinno sie uzbierac a tak to nie znam zadnego innego miejsca gdzie mozna masowo spotkac gobliny...
Pozdro
Duch Niespokojny
11-07-2006, 18:45
Kamienie wypadają też z sibangów, ale oczywiście znacznie lepiej je zbierać na goblinach.
Doktór Lewatywa
11-07-2006, 19:41
Gdzie szukać? Na ziemii... :p
Możesz szukać na gobo queście, tam jest ich zawsze duzo w ciałach goblinów.
Wielkie dzięki za pomoc, ale femor hill zwiedzilem już od góry do samego dołu, zawsze sprawdzałem ciała goblinów. Lecz mi chodzi o takie miejsca jak górka ze spoconym cyklopem w Ab'dendriel. Jak się wchodzi na góre to po każdym restarcie serwera są 4 kamienie.
grzysztof
11-07-2006, 20:13
nie sadze zeby bylo miejsce gdzie respi sie blisko siebie wiecej jak 10 kamieni, więc nie ma raczej sensu podwania miejsc z kamieniami.
nie sadze zeby bylo miejsce gdzie respi sie blisko siebie wiecej jak 10 kamieni, więc nie ma raczej sensu podwania miejsc z kamieniami.Na bagnach na zachód od Venore respi się 30 kamieni po zapisie serwera. Kumpel mówił mi, że dodatkowo respią się też co 2 godziny w tym samym miejscu, ale tego akurat nie jestem pewien.
nie sadze zeby bylo miejsce gdzie respi sie blisko siebie wiecej jak 10 kamieni, więc nie ma raczej sensu podwania miejsc z kamieniami.
10 to zawsze coś.
Na bagnach na zachód od Venore respi się 30 kamieni po zapisie serwera. Kumpel mówił mi, że dodatkowo respią się też co 2 godziny w tym samym miejscu, ale tego akurat nie jestem pewien.
No wlasnie o coś takiego mi chodziło. WIELKIE DZIĘKI !!!
W ramach ścisłości jest to na powierzchni czy pod ziemią?
A moglbys dac mapke z dokladnie zaznaczonym miejscem ich respawnu? xD
Respią się na powierzchni. Niestety mapki nie dam, bo szczerze mówiąc, sam nie znam dokładnego miejsca spawnu (w każdym razie gdzieś blisko "głównej" drogi do Dwarf Bridge i Thais). Jestem jednak pewien, że takowy resp istnieje, bo nie raz chodząc po bagnach widziałem owe kamyki.
Jesli mowisz, ze to po drodze do dwarven brigde to chyba kojarze to miejsce...tylko, ze tam respia sie 3 kamyki a nie 30 ;p
Tak, jest takowe miejsce i wiem gdzie ono dokladnie sie znajduje. Respią się tam bodajrze 43 kamienie. Nie wiem jednak czy chce wam mówić jak tam dojść bo potem każdy kto przeczyta ten temat bedzie wiedzial gdzie to jest B)
W akcie desperacji można też iść na Fibulę do pomieszczenia z Orcami tam respi się pare kamieni. Chciałeś resp kamieni to masz :p
Plx dajcie mapke gdzie to jest.
Chuck Yellow
13-07-2006, 18:09
Heh ja wiem gdzie kamienie sie respia co 2godziny jest ich masa, ja uzbieram z 96-106 bo zeby spenetrowac cale to miejsce trzeba miec blokera albo wysoki lvl (70+) ale jest ich duzo :)
Przy drodze na demonie,tam gdzie sa warlocki i quest na grifina.Pomagałem w queście 30 lvl palkiem 60+ i nazbierałem z 200 po drodze. Ale nie wiem czy sobie ktoś droge zaznaczał czy może sie tam respią ale jak się zgubiliśmy to 6h wyłaziłem.
Mazur199
13-07-2006, 20:55
Small stones respią się na bagnach w veno na zwłokach(lub w zwłokach)razem z nimi lezy tam chain armor,steel shield i jeszcze jakies shity.
Dużo kamieni respi się chyba na d-lair koło venore oraz w drodze na demonie leży ich pełno.Dam Ci porade jeśli chcesz skilować kamieniami to lepsza metodą jest exp+trening.Idziesz na amazony&valkyrie nad carlin lub koło venore(Amazon Camp)i walisz amazony&valkyrie ze spearow, a speary lootuja valkyrie więc nie musisz się o nie martwić
Raul de Bar
13-07-2006, 23:50
kamyki - jest spory resp goblinow kolo trolli na edron. przy okazji mozna nabierac troche grzybkow bo tez sie tam respia. ofc kamyki sa w goblinach, trzeba tez znalesc jakis sposob na zabijanie goblinow. ja uwielbiam bic je z gsa xD
Na bagnach kiedys na starym serwie poszedlem bylo ich sporo z 30+ ale spotkalem wiedzme i mnie zajebala.
30 kamieni respi sie kolo Venore...
mapy niedam bo to by bylo za proste :p
powiem tylko ze blisko Blood Herba;)
Dokładnie respi się tam 34 kamienie,
Dojść można tam na 3 sposoby tyle że żadko kto tam chodzi tą drogą akurat więc dlatego mało osób wie...
Co do respu to max 2 razy dziennie udało mi się zebrać nawet lookając co 2-3 h więc respią się na oko co 12h
Proste-lecą z Goblinów. Po 2 godzinach wylotwałem ok.180 kamyczkow i sellnołem za 4 k u pala na 130 lvl
Kamyki dość często respią się na Fibule ( pomieszczenie z orc'ami ). Nie jest ich dużo, ale jak się będzie co jakiś czas sprawdzało to sporo ich się uzbiera.
Adow Adan
15-07-2006, 00:39
Tylko 2 kamyczki mozna znależć kolo drogi na amazon camp idąc od miasta venore( w prawo od drogi w małym domku [ nad pietrerm są 3 raty] pod powierzchnią respią sie 2 cave raty i jeden swamp troll a wraz z nimi respią się tam 2 kamyczki):)
Aynahanir
18-07-2006, 20:58
jak gracie na morganie to mogę parę sprzedać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.