Pokaż pełną wersje : Pk_selena/82ms
Corlicxd
11-07-2006, 20:20
Zamieszczam moj wlasny film, sorca którym już niegram bo mam hunta na tym swiecie wiec sobie pkuje od czasu do czasu B) to jeden z tych ciekawszych, jak sie spodoba mam tez inne i caly czas bedo powstawac nowe a jak so zainteresowani to moge dac filmy z palka wlhunty itd :P
http://rapidshare.de/files/25264888/pk_selena.rec.html
niezle,ale mogles sprobowac zabic tego knigta widac,ze powoli nie wyrabial :)
Corlicxd
11-07-2006, 20:42
hehe, nie mialem zamiaru go zabijac no a potem zabrako sd 2 runy wiec poszedlem xD
mam tu jeszcz jeden krotki film mozesz looknac zabilem kolesia chociaz myslalem ze nie bedzie takim noobem jakim sie okazal :p
http://rapidshare.de/files/25566274/pkselenian2.rec.html
Mind'Reaver
11-07-2006, 20:46
Ty czekałeś, aż on sie uhnie, czy nie mogłeś trafić? :|
Corlicxd
11-07-2006, 21:02
o kim mowisz? na kogo czekalem? :s
Gloom Drag
11-07-2006, 21:48
Corlic Rehost PlZ i ja z henca zaobcze przygody twojego pallaka ;)
WIEC PLZ DAWAJ LINKI :P
Stefan Wichura
11-07-2006, 21:52
niezle niezle, mogl bys mi wyslac twoje inne filmy z pk albo twojego wykonania na meila? ;>
[email protected]
Crazy Zaba
11-07-2006, 22:48
Dobrze to zrobileś tylko w jednym momencie popełnileś bląd jak wyjebaleś temu paladinowi Ue to wyjebaleś Sd temu knightowi i na tym polega twuj bląd bo zamiast sd mogleś poprawic 2 Ue i by byly 2 owned... ;)
A jeszcze jedno pokazuj zawsze caly loot jak cos wypadnie bo otworzyles tylko ten bp a innych bp nie otwierales :( to tyle Cya next filmik plx.:)
Mr.Minister
11-07-2006, 23:28
Zgrozo corlic.. ja cie nie nawidze =/ jestes je.. niemiłym człowiekiem, zaoferowac cos co chcesz sprzedac jak dasz zla oferte to od razu ignored.. do tego jestes PA i.. czy tu trzeba cos dodawac? Ehh..
Corlicxd
12-07-2006, 00:14
Dobrze to zrobileś tylko w jednym momencie popełnileś bląd jak wyuwielbiam jeść bananyaleś temu paladinowi Ue to wyuwielbiam jeść bananyaleś Sd temu knightowi i na tym polega twuj bląd bo zamiast sd mogleś poprawic 2 Ue i by byly 2 owned... ;)
A jeszcze jedno pokazuj zawsze caly loot jak cos wypadnie bo otworzyles tylko ten bp a innych bp nie otwierales :( to tyle Cya next filmik plx.:)
oj niemasz racji poniewaz mam zbyt maly lvl aby moc uzyc double ue, czylu za malo many jedyno co moglem zrobic to walnac sd, i tak zrobilem ;)
Iomer Thunderblade
12-07-2006, 00:32
Ja tego pana chyba skads znam ;s ?
Lord Sakao
12-07-2006, 09:00
na jaka tibie jest ten filmik bo mi na tibi ng 1.7 niechodzi jak wlaczam tibie 7.72
Stefan Wichura
12-07-2006, 10:46
oj niemasz racji poniewaz mam zbyt maly lvl aby moc uzyc double ue, czylu za malo many jedyno co moglem zrobic to walnac sd, i tak zrobilem ;)
nie prawda hehe mogles jeszcze "exevo mort hur" jak by dobrze weszlo to by tez padl :)
nie prawda hehe mogles jeszcze "exevo mort hur" jak by dobrze weszlo to by tez padl :)
lepiej zostawic sobie 300-400 many i dobic kogos sdkiem, niz byc sorcem ktory nie ma many, i uciekajac musi sie manasowac i do tego uhac :>
Bije Cie 61 knight i 73 pally, a ty się uhasz na redzie... Pomijam gratza dla Ciebie, ale gratuluje im, że Cie nie zabili, bo mogłeś zejść na jedno exori/ue.
Corlicxd
14-07-2006, 16:16
Bije Cie 61 knight i 73 pally, a ty się uhasz na redzie... Pomijam gratza dla Ciebie, ale gratuluje im, że Cie nie zabili, bo mogłeś zejść na jedno exori/ue.
Widzę ze nie jestes zbyt dobry w te gre ;) Dokladniej mowiac to odrazu na poczatku mozna zauwazyc ze obaj byli noobami lecz jak widac umieli sie uhac wiec jak bys pomyslsl to przy dlurzszej walce popadajo w monotonność, to jednak nie wystarczylo wiec latwo jestes użyć rozumu i co chwilke byc przy 100 hp nawet z nimi to nie trudne a jak mam czerwone hp to nikt z nich nie patrzy na swoje hp tylko by jak najpredzej mnie dobic myslo ze juz prawie to zrobili i nic innego jak np obrona ich ta juz nie interesuje a ja nadal stawiam na attack :< - think about it next time and get a life :<< cu
Widzę ze nie jestes zbyt dobry w te gre ;)
Z czego tak wnosisz? Że nie mam postaci w podpise na wyskoim lvlu, czy dlatego, że wytykam Ci twoje zachowanie, które było 100% noobowskie i zasługiwało na śmierć.
Dokladniej mowiac to odrazu na poczatku mozna zauwazyc ze obaj byli noobami lecz jak widac umieli sie uhac
Spotkałem dużo takich osób co się potrafiły uhać, a jak ginęło zostawiały po sobie kilka bp uh.
wiec jak bys pomyslsl to przy dlurzszej walce popadajo w monotonność, to jednak nie wystarczylo wiec latwo jestes użyć rozumu i co chwilke byc przy 100 hp nawet z nimi to nie trudne a jak mam czerwone hp to nikt z nich nie patrzy na swoje hp tylko by jak najpredzej mnie dobic myslo ze juz prawie to zrobili i nic innego jak np obrona ich ta juz nie interesuje a ja nadal stawiam na attack
Nie wiem w jakim języku to napisałeś, ale polski to to nie jest. Zacznij choć trochę korzystać z interpunkcji i przeczytaj to co napisałeś nim wyślesz posta. Chyba chodzi Ci o to, że jak masz reda, to oni zapominają się uhać i ty możesz walnąć UE. Otóż p[r]olaku, palek miał conajmniej 10 okazji by Cię zabić, a nie zrobił tego gdyż był noobem. Nie zmienia to faktu, że w takich sytuacjach, kiedy schodzi się na reda i jest się do ściągnięcia na jedno sd, zakłada się energy ringa albo ss'a.
:< - think about it next time and get a life :<< cu
Next time use some polish, please and don't forget to look on your backup.
Mazur199
14-07-2006, 17:55
Corlic gratz umiejetnosci uhania się, uhanie sie na 100hp swiadczy o bardzo duzych umiejetnosciach pvp.Mogles dostac wtedy sd lub exori i Cie nie ma a teraz nie kozacz ze ich zabiles bo miales farta ze cie nie dobili na tym 100hp.
-=DanieL=-
14-07-2006, 17:57
Niezły bot, było widać z 10 chmurek jak ten knight miał red hp. Ale i tak akcja niezła gdyby ten pall uzywał sd to ty byś padł nie on bo miałeś z 5 razy red hp przed nim ^^.
Corlic, dlaczego nie grasz na selenie? :< Przeciez dobrze wam szlo, teraz nowy owner qu chodzi i u*******a wyszystkich wiec z pewnoscia gusar i sellemon bylby z wami w alliance + na pewno znajdzie sie duzo osob co by chcialo pozbyc sie troche "zlych" ludzi z serva, pomysl :>
Pawelwet
14-07-2006, 21:02
Fajne pk, masz niezle PvP :] Szkoda ze z lootem Ci sie troszke nie poszczescilo, ale coz... Bywa =]
powiem tyle ten rycek mial duzego farta yhy. Niezle pk w twoim wykonaniu.
Corlic, dlaczego nie grasz na selenie? :< Przeciez dobrze wam szlo, teraz nowy owner qu chodzi i u*******a wyszystkich wiec z pewnoscia gusar i sellemon bylby z wami w alliance + na pewno znajdzie sie duzo osob co by chcialo pozbyc sie troche "zlych" ludzi z serva, pomysl :>
save.
signed
fexo
Więcej dobrych filmow ;] GZZ xD
Thchuridam
15-07-2006, 15:35
gz more filmow ;-).
zal.pl dal 51 najta;p.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.