Pokaż pełną wersje : Akrobatyka ze skny.
Pozycja4
12-07-2006, 14:44
jak w tmacie,filmik przedstawia wyczyny mojej ekipy,z ktora wspolpracuje w chwilach wolnych od komputera. Filmik nie jest najlepszy,podklad muzyczny,tez by mozna bylo zmienic,w paru momentach zle ujecia nachodza na siebie.
Zapisywal sie 120min wiec to troche czasu zajelo..
zapisany jest w formacie rm-real media
http://rapidshare.de/files/25633312/pksknaa.rmvb.html
jesli by nie chodzil nalezy sciaganac kodeki ze strony www.divx.pl -Real alternative.
komentowac.
Xsardas'Phee
12-07-2006, 14:56
rehost na cos innego od rapidshare plx
Pozycja4
12-07-2006, 15:35
nie dam rady zrobic rehosta,to zajmuje 70mb,ladowalem to godzine+ :/
Fajny filmik :D:D:D tylko troche ta ciagle zmieniajaca sie muzyka mnie denerwuje ale ogolnie dobry :D:D
Najlpesze Crash tony,Stalo mu sie cos??
HALELUJA
Felux Zarius
12-07-2006, 16:24
Sproboj na Turboupload.com
Pozycja4
12-07-2006, 16:26
Fajny filmik :D:D:D tylko troche ta ciagle zmieniajaca sie muzyka mnie denerwuje ale ogolnie dobry :D:D
Najlpesze Crash tony,Stalo mu sie cos??
HALELUJA
Tony-Poza-Bezel to ja troche mnie bania i barek bolala ^^
@Up moze pozniej,teraz musze spadac z kompa :/
No wales nieziemsko:P
Dlugo juz "cwiczycie""trenujecie" Parkour?
@Rehost
http://d.turboupload.com/d/773414/pksknaa.rmvb.html
Nie no calkiem przyjemnie sie na to patrzy zwlaszcza ze widac ze nie jestescie nowicjuszami w tej dziedzinie :) teraz po opublikowaniu tego filmu w szpitalach w calej Polsce wzrosnie liczb mlodziezy grajacej w Tibie ze zlamanymi konczynami :P Popracujcie jeszczy tylko nad oprawa graficzna i przjesciami muzyki a bedzie juz totalnie gitB) Pozdro!;)
P.S. Moze powinniscie uprzedzic w filmie zeby ludzie nie probowali tego na wlasna reke bo mozecie miec kogos na sumieniu...:confused:
Bofedojo
12-07-2006, 22:26
Wchodzac do tematu myslalem, ze to kolejni amatorzy skaczacy przez pol meterowe murki, ale przyjemnie mnie zaskoczyliscie :P Filmik naprawde zajebisty, warto sciagnac ;)
Pozycja4
13-07-2006, 01:45
Up dzieki takie komenty daja mi motywacje,jutro trening,moze cos nakrecimy. A po treningu inny trening :)) trzeba miec kieliszki do tego sportu.
Mówisz ze plik jest zapisanyt w formacie real media czyli czym ma go odtworzyc ? :/
Bofedojo
13-07-2006, 12:11
@up ja go otworzylem w AllPlayerze i wszystko ladnie chodzilo :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.