Pokaż pełną wersje : Tomby :P
http://rapidshare.de/files/25642963/vampy_itp.rec.html co tu duzo gadac. :P
A i za wszystkie "pomysli" takie jak dobijanie vampa/mumi/shamblera hmm'em gdy maja 1hm jest przypadkowe poprostu kolega strzelil boltem zjechal potowrka w tym momencie co ja kliklem na niego runką......:P milego ogladania
Edit: Z góry uprzedzam ze TBI uzywam tylko i wyłącznie na tombach na poziomach od -3 bo nie bede jak jakis lolek lazic z bagiem latarek....(szkoda capa wole wzionsc runki)
Szkoda ,że nic nie widać...
Edit: Z góry uprzedzam ze TBI uzywam tylko i wyłącznie na tombach na poziomach od -3 bo nie bede jak jakis lolek lazic z bagiem latarek....(szkoda capa wole wzionsc runki)
Ale my nie mamy TBI do ogladania;( ciemno jak w .... mojego psa:p
To posciągajcie sobie i uzywajcie tylko do filmów lub na czas oglądania filmu ustawcie sobie monitor na full jasnosc.
Lord Terus
13-07-2006, 09:58
Troche nudny a btw po co we 2? sam byś to wyczyścił
Moze i bym wyczyscil ale poszlem tam bo ten palek sie mnie zapytal czy ide na dragi bo z bonebeastem se nie umi poradzic to powiedzialem ze mozemy isc we 2 no i tak jakos zesmy zostali...nawet lvl dobilem :D
To posciągajcie sobie i uzywajcie tylko do filmów lub na czas oglądania filmu ustawcie sobie monitor na full jasnosc.
I posciagac sobie miliony keyloggerów? Kiedys sam uzywałem więc cie nie będe krytykował, ale od haka juz nie uzywam :P
kolejny booter... no comment
Nie nawidze booterow !!
Grac nie umiesz trudno kurwa sobie bez bota radzic?
CzArNy__
23-01-2007, 14:50
Czepiacie się, że chłopak uzywa bota, wy tez na 100% ich uzywacie tylko nie macie odwagi sie do tego publicznie przyznaćX(
@topic
File not found. ;(
Baartoss
23-01-2007, 15:59
Rehost plx =P
Archeolodzy xD Zobaczcie na date a potem piszcie...
@Xavery: no niedawno to było ;) filmik już kiedyś widziałem ;P ale commenta dam xD
Moze i bym wyczyscil ale poszlem tam bo ten palek sie mnie zapytal czy ide na dragi bo z bonebeastem se nie umi poradzic to powiedzialem ze mozemy isc we 2 no i tak jakos zesmy zostali...nawet lvl dobilem :D
zaraz, zaraz...nie skumałem tego odcinka...co dragi mają wspólnego z bb ? o.0
Sir'Matek
23-01-2007, 17:25
Nie dziwie sie ze "file not found" (zresza to tez mam) skoro temat zalozony zostal
12.07.2006
Jak ktos posiada filmik ten to czy moze go od nowa wrzucic na rapida (albo co innego bo limity mnie "zjedza")
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.