Pokaż pełną wersje : Geekhood, Knighthood, GiPO vs. Seventh Stand
Petito161
12-07-2006, 20:39
Na beryli servie wojen Polacy i ich zagraniczni sojusznicy ktorzy pomagaja polaka szykuja sie do wojny gdyz tyrania Swe, Br, De demoralizuje serwer.
Czy mozna cos zrobic z rasistami w Tibi a oto krotka rozmowa jednego z graczy w Geekhood a aktualnie najwiekszego lvl na servie:
Delvines: pol?
xxx: yes
Delvines: u are hunted!
xxx: Why?
Delvines: u are pol!
I tak zakonczylem kariere na Beryli. ;(
Moj kumpel postanowil sie wybic zrobil 60 lvl w bardzo szybkim czasie i co sie okazalo:
Przychodzi Geekhood do jego jaskini i ku jego zdziwieniu zaj*** go za to ze jest polakiem i zaszybko expi!
Czego Geekhood, Knighthood, i GiPO nienawidza polakow skoro maja w Gildii Rev'ico ktory jest polakiem i jeszcze kilka osob? X(
Co my polacy zrobilismy im ze za to nas tempia? :(
Czy ktos mi jest w stanie to wytlumaczyc?
Thchuridam
12-07-2006, 21:50
ladny noob jestes, od kogo kupiles postac : -) ? hail allegro.pl xXD
MI IS NO POLAK !
A tak na powaznie , niezla bajke wymysliles z tym Delvinesem ;)
jakos dlaczego Wezu , Seti bazuki , Royal siwek i wielu innych graja bez zadnych problemów:> Po prostu berylia to specyficzny server , tylko najsilniejsi przetrwaja ;) btw JAK SIE NIEPODOBA TO WY********J NA NOWY SERVER :baby: :baby: :baby: :baby:
^^
signed
el Rev :evul:
MI IS NO POLAK !
A tak na powaznie , niezla bajke wymysliles z tym Delvinesem ;)
jakos dlaczego Wezu , Seti bazuki , Royal siwek i wielu innych graja bez zadnych problemów:> Po prostu berylia to specyficzny server , tylko najsilniejsi przetrwaja ;) btw JAK SIE NIEPODOBA TO WY********J NA NOWY SERVER :baby: :baby: :baby: :baby:
^^
signed
Ha.. Ty mnie przerazasz, najpierw lizesz wszystkim tylki, a potem piszesz ze tylko najsilniejsi przetrwaja... haha... Wiec powiedz mi, czy dla Ciebie zabicie macroera to dobry powod aby kogos huncic? ( Jak mnie, mam 77ek tu). Aha i jeszcze jedno, wymien 10 Polaków z 80lvl+ bez hunta to bedziesz moim Bogiem.
Hail El Rev ( Rofl, on juz sie upodabnia do tych ktorym najbardziej lubi dupe lizac (korobskura, knightsolo))
Bo chce dostac blackd proxy xd
Przyda ci sie
Jun 29 2006, 18:38:04 CET Died at Level 89 by a mummy
Jun 20 2006, 04:24:22 CET Died at Level 87 by a ghoul
kiedyś na cyklopie niedlugo na szczurze padniesz loel
revico to pedalowy piesek
Ha.. Ty mnie przerazasz, najpierw lizesz wszystkim tylki, a potem piszesz ze tylko najsilniejsi przetrwaja... haha... Wiec powiedz mi, czy dla Ciebie zabicie macroera to dobry powod aby kogos huncic? ( Jak mnie, mam 77ek tu). Aha i jeszcze jedno, wymien 10 Polaków z 80lvl+ bez hunta to bedziesz moim Bogiem.
Hail El Rev ( Rofl, on juz sie upodabnia do tych ktorym najbardziej lubi dupe lizac (korobskura, knightsolo))
Oj chlopczyku malo wiesz:baby: :baby: :baby: , jescze zobaczysz co się bedzie dzialo..B) B) Wtedy bedziesz mnie jescze przepraszal za to co piszesz.
BTW , wiekszosc polaków 80+ sa w SS wiec...
signed
revico to pedalowy piesek
Mewtu to chyba byl jakis pokemon ...
8o 8o
hahahaha i wszytsko jasne :D :D :D :D :D :D
Oj chlopczyku malo wiesz:baby: :baby: :baby: , jescze zobaczysz co się bedzie dzialo..B) B) Wtedy bedziesz mnie jescze przepraszal za to co piszesz.
BTW , wiekszosc polaków 80+ sa w SS wiec...
signed
Ha Ha Ha ( Albo raczej " HUE HUE" jak twoj idol Botsolo(Knightsolo)). Jesli jestes taki "mudry" to powiedz dlaczego prawie wszyscy polacy 80+ sa w SS, eh? Moze dla tego ze maja hunta bo maja za wysoki lvl? ; o. Predzej bym se neta odciol, jakbym mial cie przepraszac.
Signed
El Roosool - fan of El Rev.
NIE NO KUR** ROOSOOL TY MNUIE ROZ*******A**Z XDDDDD
HAIL ROOSOOL
<WYCIAGAM SRODKOWY PALEC W STRONE GEEKHOOD>
HAIL SS XDDDD
HAIL ROOSOOL
HAIL ROOOSOOL ROOOSOOOOOL XDDDD
TY BUNKRZE ZARYPAN YXD:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
ja tam nic do nich nie mam tylko szkoda ze tak hamsko napierdzielaja na botach xp
Petito161
13-07-2006, 17:21
Rev'ico jestes w Geekhood zadzisz sie bo jestes polakiem jakich malo jest w Gh wiec myslisz ze jestes pempkiem swiata a dlatego wszystkie +80 sa w SS bo Ks, Delvines i inne botery z Gh boja sie polakow ktorzy sie moga wybic i wywolac wojne myslisz ze jak jest? :baby:
Rev'ico jestes w Geekhood zadzisz sie bo jestes polakiem jakich malo jest w Gh wiec myslisz ze jestes pempkiem swiata a dlatego wszystkie +80 sa w SS bo Ks, Delvines i inne botery z Gh boja sie polakow ktorzy sie moga wybic i wywolac wojne myslisz ze jak jest? :baby:
Zamknij sie bo malo wiesz -.^:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Etan Marth
13-07-2006, 22:13
moze wtrace tu swoja rozmowe z Wojownicz Druid, troche skrocilem:
21:18 Etan Marth: bedzi wojna?
21:18 Wojownicz druid: jest
21:18 Wojownicz druid: juz
21:18 Wojownicz druid: padl ks
[Jul 13 2006, 20:26:41 CET Killed at Level 141 by Aquarius de'Soul and Master Faax]
21:18 Wojownicz druid: lanak
[Jul 13 2006, 20:33:27 CET Killed at Level 103 by Jonzz and by Theer Garian]
21:18 Wojownicz druid: parker
[Jul 13 2006, 08:27:41 CET Killed at Level 106 by Aga and by Vatariel]
[Jul 13 2006, 20:27:25 CET Killed at Level 105 by Rev'ico and by Rizzlaa]
21:18 Wojownicz druid: gipo znami
nom a tera Rev'ico bez gildii
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.