Pokaż pełną wersje : Mateo - najwiekszy noob hiberny- filmy!
No, więc opowiem całą histori i dam filmy...
Stałem sobie w depo i czekałem na jakiegoś low lvla (30-40 sorc) którego mogę zdjąć i loot mieć, a obok mnie zalogował się Mateo (101EK) i po paru sekundach przed depo pojawił się BP pobiegłem zobaczyć co w nim jest, a co było? Steel boots, 10 bp UH, 9 bp MF, bp GFB, bp EXPLO, 6k w platynie, 9 Sword Ringów, 4 Might Ringi, Time Ring, Enargy Ring i różne śmieci. W pare sekund odepchnąłem BP na skrzynke w depo i przy niej stanąłem, włożyłem BP do depo i byłem pewny że to BP tego 101 lvla, a ja mam mase kasy, ale gość prosił, mówił że jest pijany i że mu przypadkiem upadł, jako że ja tu nie gram to mu zacząłem oddawać. W sumie oddałem mu ~95k (to jest na 1 filmiku). Został mi ~15k! On mi obiecał że nikt mnie nie będzie bił i że pogada z tymi co mnie już huncą. Pogadał z jednym z nich. Gość powiedział że nie będzie już lał. Mając już >niby< spokój zobaczyłem jak 41 druid (red skull) zabija 51 MS na 2 SD i pobiegłem za tym 41 druidem (po tym jak zabrałem loot z sorca :p ) i wtedy Mateo i jego koledzy zaczeli gonić mnie i lać. BP i boh wysłałem parcelem, a potem padłem (5 gości na wyższych lvl nie potrafiło mnie trapnać, ani zkombować!). Tak właśnie się kończy moja historia o tym że nie należy pomagać H-lvl. Jak kiedyś znajdziesz 120k na ziemi to oddawaj nawet jakby gość miał 150 lvl. Powód dlaczego mnie zabił? >Jakbyś oddał wszystko odrazu to byś miał spokój< Wziąłem sobie tylko 15k (oddalem 95), a on ciągle mówił że >dzieki, dzieki, nie masz hunta<, a potem mnie zabił. Tibia jest coraz gorsza, 3 lata temu mało osób by tak zrobiło...
Za to wy macie dwa niezłe filmy ;)
Film jak oddaje kase:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/9907
Film jak mnie zabija(nieudolnie):
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/9909
---------------------------------------
To pisał Mentter. Nie mam własnego konta na Tibia.pl
Layde Meni
13-07-2006, 11:38
Jak był pijany to ja bym mu nie oddawał tego siana tylko se wzioł ;]
EDIT:
A zabiłeś kogoś??Jeżeli nie i miałeś tylko pezeta mogłeś biec do ab i pod dp stać i czekać i uhać sie aż zniknie pezet.
p.s ciekawa historyjka
Zły Buhhasyn
13-07-2006, 11:59
EDIT:
A zabiłeś kogoś??Jeżeli nie i miałeś tylko pezeta mogłeś biec do ab i pod dp stać i czekać i uhać sie aż zniknie pezet.
p.s ciekawa historyjka
Kretynem jesteś... jak sie ma battle to wtedy jak ktoś cie choćby z fista leje to ci nie zniknie, wiem bo jak treniłem z kumplem na party moim pallkiem to potem przyszli jacys kolesie zaczeli mnei lać i zwastowałęm 6bp uh bo myślałem żepz minie a trzymali mnei tak z 30 minut.
Bjoern Shu
13-07-2006, 12:49
omg to sie obudziles
polacki to najgorszy narod w tibii i NIGDY nie warto im ufac.
8o 8o X( X( Ja pamientam jak jeszcze gralem ten Mateo mial ze 80 lvl a ja ze 18 i zaczelam wypychac jego kolezanke z depo w ab jakis 40+ drut for fun i przyszedl z ekipa i mnie zabili >.< zal.
Pojarra666
13-07-2006, 16:19
Ej co wam powiem wy wogle prawie wszyscy tu to ŻAL.PL.....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Layde Meni
EDIT:
p.s ciekawa historyjka
lub
Cytuj:
Ja pamientam jak jeszcze gralem ten Mateo mial ze 80 lvl a ja ze 18 i zaczelam wypychac jego kolezanke z depo w ab jakis 40+ drut for fun i przyszedl z ekipa i mnie zabili >.< zal.
siedza tu na forum same 20 lvle i mysla ze sa najwiekszymi kozakami w tibi i opowiadaaja swoje noobowskie historie wez sie za expienie to pogadamy albo za cokolwiek zawsze mnie wkuriwaja tacy jak niektozy z was niemowie ze wszyscy ale wiekszosc to same nooby ma 20 lvl i mysli ze wie wszystko o tibi lazi pod dp i "EJ DAJ COS MIALEM HACKA"...ŻAL
Jakbys umial czytac noobie napisalem ze jak kiedys gralem to mialem 18 lvl i ten mateo mnie zabil bo wypychalem jego kolezanke z depo X( niemoja wina ze cie mama nie kofa i ze cie stary tylko w nocy ale takie zycie wydupczonego w dupsko przez deery i na dodatek zjechanego w oko przez uszy do cipy cya!
siedza tu na forum same 20 lvle i mysla ze sa najwiekszymi kozakami w tibi i opowiadaaja swoje noobowskie historie wez sie za expienie to pogadamy albo za cokolwiek zawsze mnie wkuriwaja tacy jak niektozy z was niemowie ze wszyscy ale wiekszosc to same nooby ma 20 lvl i mysli ze wie wszystko o tibi lazi pod dp i "EJ DAJ COS MIALEM HACKA"...ŻAL
O, odezwał się ten najlepszy, na 21 lvl. Mogę do Ciebie mówić per mistrzu?
Jakbys umial czytac noobie napisalem ze jak kiedys gralem to mialem 18 lvl i ten mateo mnie zabil bo wypychalem jego kolezanke z depo X( niemoja wina ze cie mama nie kofa i ze cie stary tylko w nocy ale takie zycie wydupczonego w dupsko przez deery i na dodatek zjechanego w oko przez uszy do cipy cya!
Wiesz, nie obraź się, ale jesteś żałosny, z takimi tekstami 'na poziomie' możesz bluzgać pięciolatków w piaskownicy.
O, odezwał się ten najlepszy, na 21 lvl. Mogę do Ciebie mówić per mistrzu?
Tak dla twojej wiadomosci.. Pojarra mial cos 100+ nie pamietam bo ostro expil : )
ale jak w zyciu bywa.. hack :(. Wiec nie bluzgajcie sie tak
@AUTOR FILMU
Dales sie nabrac : P
Na życzenie Mateo
18:08 Bikeziw Knight: huh ;D
18:08 Mateo: ty
18:08 Mateo: napisal bys tam
18:08 Mateo: cos odemnie?
18:08 Mateo: XD
18:09 Bikeziw Knight: xD
18:09 Mateo: haha bo wyj*bie przed kompem ze smiechu
18:09 Bikeziw Knight: moge napisac
18:09 Mateo: 1. ja odrazu zalozylem ze go zaj*bie jak tylko wyjdzie z depo bo bylem w*****ony po imprezie
18:09 Mateo: 2. sobie mysle ze pogadam do niego jakos grzecznie jak lamus to mi odda (i oddal xD)
18:10 Bikeziw Knight: wiem wiem :D
18:10 Mateo: 3. to on musi byc noobem skoro ma hunta od pol hiberny i oddaje 120k i mysli ze skoro zaj*bal i oddal to ja go nie zabije
18:10 Bikeziw Knight: takie gierki :P
18:10 Mateo: 4. jak mial pz, to zaczalem go bic i dalem follow
18:10 Mateo: bo po co mialem go trapowac skoro i tak mial pz
18:10 Bikeziw Knight: :P
18:11 Mateo: 5. ten koles na 41 ed to wcale nie zaj*bal 50+ mastera tylko 19 lvla i do z fire Elementarem
18:11 Mateo: a skoro ten koles mysli ze jak mi cos zaj*bie, a pozniej odda to ja mu nic nie zrobie
18:11 Mateo: to jest kompletnym noobem ;P
18:11 Mateo: xD
18:11 Mateo: i placze ku**a ze go zajeb*lem
18:11 Mateo: no bez przesady ;p
18:12 Bikeziw Knight: takie zycie, pewnie to jakis 11 latek, ktory dostal postac
18:12 Mateo: wogole
18:12 Mateo: jakies nooby z pod depo zawolalem
18:12 Mateo: co nawet trafic w niego niemogolby
18:12 Mateo: ani nikt go trapowac nie chcial
18:12 Mateo: ja go sobie spokojnie bilem z miecza bo i tak wiedzialem ze padnie skoro ma pz
18:12 Mateo: ;p
18:12 Mateo: ale ku**a noob
18:13 Mateo: zaj*bal 120k i oddal 80k bo myslal ze jak wemzie 40k to mu nic nie zrobie ;p
18:13 Bikeziw Knight: lul
18:13 Bikeziw Knight: farta miales :d
18:13 Bikeziw Knight: w sensie
18:13 Bikeziw Knight: ze trafiles na takiego ciecia
18:13 Bikeziw Knight: ;D
18:13 Mateo: nom
18:14 Mateo: ale ja ku**a noob tez jestem
18:14 Mateo: otwierac bp
18:14 Mateo: i zamiast otworzyc
18:14 Mateo: to wyj*bac
18:14 Bikeziw Knight: hueuhe ;D
18:14 Mateo: OLOL
18:14 Mateo: xD
18:14 Mateo: ale nie spalem w h*j
18:14 Bikeziw Knight: normalka po pijaku
18:14 Mateo: troche piw wypilem w nocy
18:14 Mateo: z kumplami
18:14 Mateo: i sobie mysle
18:14 Mateo: a to h*j jeszcze logne zanim pojde spac
18:14 Mateo: ;P
18:14 Bikeziw Knight: ja jak kiedys mialem 10 lvl i crown shielda (najlepszy item jakis mialem wtedy)
18:14 Bikeziw Knight: to jak bylem pijany to do wody wrzucielm
18:14 Bikeziw Knight: xD
18:14 Mateo: to ja
18:15 Mateo: nie robilem odpalow
18:15 Mateo: po kilku piwach
18:15 Mateo: tylko
18:15 Mateo: reka mi zadrzala jak skrzywilem przy biurku
18:15 Mateo: i jeb
18:15 Mateo: :p
18:15 Bikeziw Knight: hehe :D
18:15 Bikeziw Knight: strzelilo ci w lokciu :D ?
18:15 Bikeziw Knight: i prad przeszedl x P?
18:15 Mateo: nie
18:15 Mateo: ale
18:15 Mateo: sie poslizgnalem
18:15 Mateo: tak lekko
18:15 Bikeziw Knight: ahia :P
18:15 Mateo: nie na lokciu tylko na nadgarstku
18:15 Mateo: ;p
18:15 Mateo: ale skojarz jaki ku**a wal, jakbym sova wyj**al
18:15 Mateo: albo cos z eq...
18:15 Bikeziw Knight: to by byla juz lipa ;D
18:16 Mateo: oj tak
18:16 Mateo: ku**a
18:16 Mateo: ja od razu zalozylem ze mi on tego nie odda, i od razu ze go zapi**dole jak tylko wyjdzie z depo
18:17 Mateo: ale, ze to wydal mi sie jakis lamus
18:17 Mateo: to sobie mysle
18:17 Mateo: poudaje jakiegos grzecznego lamuska i ****zne go prosic XD
18:17 Mateo: i ku**a ku mojemu zaskoczeniu oddal 80% i myslal ze go nie zaj*bie jak mi zjaebie 30k
18:17 Mateo: ;D
18:18 Bikeziw Knight: nom
18:18 Bikeziw Knight: ;p
18:20 Mateo: jakby ci sie chcialo, to wez temu kolesiowi wytlumacz ze jest totalnym noobem skoro zaj*bal 120k i oddal 90k i myslal ze niepadnie ;p
18:20 Mateo: wogole moglbys napisac to w moim imieniu ;]
18:20 Mateo: to all co powiedzialem ;P
18:20 Bikeziw Knight: oki :p
18:20 Mateo: albo mozesz
18:20 Mateo: rozmowe nasza wkleic XD
18:21 Mateo: aha i niech koles nie udaje bohatera bo jest hackerem/thiefem/Pkerem i pol hiberny go huntuje a wiec niech niepi**doli o fairplay...
Bo jestes frajerem, ciekawe co by bylo jak Ty bys byl pijany i Tobie wypadlby niechcaco taki bp... >_<
Ej no sorry, ale ty naprawde myslales ze ujdzie ci to plazem. Ukradles 15k 100 lvl, i myslales ze ot tak on ci to podaruje ?Jakbys mi to to ukradl to tez bym cie zabil. Ty zapewne tez bys tak postapil bo 15k piechota nie chodzi. Nie wiem co czyni z Matea "najwiekszego nooba". To ze byl pijany xD ? Po pijaku ludzie robia rozne, dziwne rzeczy.
Jak kiedyś znajdziesz 120k na ziemi to oddawaj nawet jakby gość miał 150 lvl
Chyba ze nakazuje ci to prosta, ludzka uczciwosc. Ahhhh...zapomnialem w Tibii czegos takiego nie ma...przeicez to tylko gra, mozna tu kogos okrasc bez mrugniecia okiem...Moj blad. Wybacz...
Powód dlaczego mnie zabił? >Jakbyś oddał wszystko odrazu to byś miał spokój<
Tu sie z nim zgodze. Jakbys oddal wszystko to bym cie zostawil w spokoju. Co za roznica czy ukradles 15k czy 120k? Bo dla mnie nie ma zadnej. Zlodziej to zlodziej.
a ty lubish ssshac móhy i wogle to mash gupi pysq i nie wiesh co to jest karolyfer...
(^jakby co to jest ironia, dla niekumatych.)
Moto: hah niektore teksty mnie rozsmieszyly xD
A w ogole to mysle ze Mateo nie wyszedl na nooba, bo w koncu mial juz plan zeby cie ubic no nie? Nie zmienil zdania ot tak. Chyba, ze klamie w rozmowie...
Blackneon
13-07-2006, 20:44
BUHAHAHAHA
No ja tez jakbym był na miejscu Mateo tez bym go poskładał skoro all nieoddal ;)
a ty lubish ssshac móhy i wogle to mash gupi pysq i nie wiesh co to jest karolyfer...
(^jakby co to jest ironia, dla niekumatych.)
Moto: hah niektore teksty mnie rozsmieszyly xD
A w ogole to mysle ze Mateo nie wyszedl na nooba, bo w koncu mial juz plan zeby cie ubic no nie? Nie zmienil zdania ot tak. Chyba, ze klamie w rozmowie...
Nie klamie, bo osobiscie do mnie napisal. Mysle, ze plan mial taki:
-Koles zabral bp co juz oznacza, ze jest sępem i dlatego mial juz postanowione, ze padnie wlasnie przez to, ze sie rzucil po bp..
Blackneon
13-07-2006, 21:07
A wiec tak ;p
Zapytalem sie mateo dlaczego cie zabil mimo iz oddales wiekszosc loota
napisał mi tak ;) cytuje :)
20:21 Mateo: Od razu postanowilem ze go zabije jak tylko wzial ten backpack
20:21 Mateo: i od razu zalozylem ze nie odzyskam tego bp
20:21 Mateo: a ze koles wydal mi sie jakis lamusowaty to poprosilem go chwilke z formami grzecznosciowymi xD
20:21 Mateo: i ku mojemu zaskoczeniu ten idiota dal sie nabrac
20:21 Mateo: ale czy on myslal ze jak wezmie sobie "troszke" to ja mu odpuszcze? , to tez jest kradzierz.
Ej no sorry, ale ty naprawde myslales ze ujdzie ci to plazem. Ukradles 15k 100 lvl, i myslales ze ot tak on ci to podaruje ?Jakbys mi to to ukradl to tez bym cie zabil. Ty zapewne tez bys tak postapil bo 15k piechota nie chodzi. Nie wiem co czyni z Matea "najwiekszego nooba". To ze byl pijany xD ? Po pijaku ludzie robia rozne, dziwne rzeczy.
Chyba ze nakazuje ci to prosta, ludzka uczciwosc. Ahhhh...zapomnialem w Tibii czegos takiego nie ma...przeicez to tylko gra, mozna tu kogos okrasc bez mrugniecia okiem...Moj blad. Wybacz...
Tu sie z nim zgodze. Jakbys oddal wszystko to bym cie zostawil w spokoju. Co za roznica czy ukradles 15k czy 120k? Bo dla mnie nie ma zadnej. Zlodziej to zlodziej.
Amen. Dokladnie to samo mialem zamiar napisac. A jeśli chodzi o autora filmu, to okazal sie ch.ujem, bo nie oddal wszystkiego. Tez bym go ubil.
Tak dla twojej wiadomosci.. Pojarra mial cos 100+ nie pamietam bo ostro expil : )
ale jak w zyciu bywa.. hack :(. Wiec nie bluzgajcie sie tak
Ja nie bluzgam. To on mówi, że tu same 20 lvl naby, które myślą, że są kozakami. A tymczasem to on tu kozaczy, i mam szczerze mówiąc gdzieś jego lvl. Na forum liczy się wiedza, ewentualnie poglądy (zależnie od tematu), etc, a nie to jaki kto miał level. A hacki same po ludziach nie chodzą, a sądzę, że on, jako shackowany, już najlepiej wie, dlaczego go to spotkało (czity/szaring), ale ofc się nie przyzna. No i pisać by się mógł nauczyć.
Moto ( Bikeziw Knight)... Widac ze jestes dupoliz :)
Powiedz dlaczego.
Powiedz dlaczego.
18:08 Bikeziw Knight: huh ;D
18:08 Mateo: ty
18:08 Mateo: napisal bys tam
18:08 Mateo: cos odemnie?
18:08 Mateo: XD
18:09 Mateo: haha bo wyj*bie przed kompem ze smiechu
18:09 Bikeziw Knight: moge napisac
18:09 Mateo: 1. ja odrazu zalozylem ze go zaj*bie jak tylko wyjdzie z depo bo bylem w*****ony po imprezie
18:09 Mateo: 2. sobie mysle ze pogadam do niego jakos grzecznie jak lamus to mi odda (i oddal xD)
18:10 Bikeziw Knight: wiem wiem
18:10 Mateo: 3. to on musi byc noobem skoro ma hunta od pol hiberny i oddaje 120k i mysli ze skoro zaj*bal i oddal to ja go nie zabije
18:10 Bikeziw Knight: takie gierki
18:10 Mateo: 4. jak mial pz, to zaczalem go bic i dalem follow
18:10 Mateo: bo po co mialem go trapowac skoro i tak mial pz
18:10 Bikeziw Knight:
18:11 Mateo: 5. ten koles na 41 ed to wcale nie zaj*bal 50+ mastera tylko 19 lvla i do z fire Elementarem
18:11 Mateo: a skoro ten koles mysli ze jak mi cos zaj*bie, a pozniej odda to ja mu nic nie zrobie
18:11 Mateo: to jest kompletnym noobem ;P
18:11 Mateo: xD
18:11 Mateo: i placze ku**a ze go zauwielbiam jeść banany*lem
18:11 Mateo: no bez przesady ;p
18:12 Bikeziw Knight: takie zycie, pewnie to jakis 11 latek, ktory dostal postac
18:12 Mateo: wogole
18:12 Mateo: jakies nooby z pod depo zawolalem
18:12 Mateo: co nawet trafic w niego niemogolby
18:12 Mateo: ani nikt go trapowac nie chcial
18:12 Mateo: ja go sobie spokojnie bilem z miecza bo i tak wiedzialem ze padnie skoro ma pz
18:12 Mateo: ;p
18:12 Mateo: ale ku**a noob
18:13 Mateo: zaj*bal 120k i oddal 80k bo myslal ze jak wemzie 40k to mu nic nie zrobie ;p
18:13 Bikeziw Knight: lul
18:13 Bikeziw Knight: farta miales :d
18:13 Bikeziw Knight: w sensie
18:13 Bikeziw Knight: ze trafiles na takiego ciecia
18:13 Bikeziw Knight: ;D
18:13 Mateo: nom
18:14 Mateo: ale ja ku**a noob tez jestem
18:14 Mateo: otwierac bp
18:14 Mateo: i zamiast otworzyc
18:14 Mateo: to wyj*bac
18:14 Bikeziw Knight: hueuhe ;D
18:14 Mateo: OLOL
18:14 Mateo: xD
18:14 Mateo: ale nie spalem w h*j
18:14 Bikeziw Knight: normalka po pijaku
18:14 Mateo: troche piw wypilem w nocy
18:14 Mateo: z kumplami
18:14 Mateo: i sobie mysle
18:14 Mateo: a to h*j jeszcze logne zanim pojde spac
18:14 Mateo: ;P
18:14 Bikeziw Knight: ja jak kiedys mialem 10 lvl i crown shielda (najlepszy item jakis mialem wtedy)
18:14 Bikeziw Knight: to jak bylem pijany to do wody wrzucielm
18:14 Bikeziw Knight: xD
18:14 Mateo: to ja
18:15 Mateo: nie robilem odpalow
18:15 Mateo: po kilku piwach
18:15 Mateo: tylko
18:15 Mateo: reka mi zadrzala jak skrzywilem przy biurku
18:15 Mateo: i uwielbiam jeść banany
18:15 Mateo:
18:15 Bikeziw Knight: hehe
18:15 Bikeziw Knight: strzelilo ci w lokciu ?
18:15 Bikeziw Knight: i prad przeszedl x P?
18:15 Mateo: nie
18:15 Mateo: ale
18:15 Mateo: sie poslizgnalem
18:15 Mateo: tak lekko
18:15 Bikeziw Knight: ahia
18:15 Mateo: nie na lokciu tylko na nadgarstku
18:15 Mateo: ale skojarz jaki ku**a wal, jakbym sova wyj**al
18:15 Mateo: albo cos z eq...
18:15 Bikeziw Knight: to by byla juz lipa ;D
18:16 Mateo: oj tak
18:16 Mateo: ku**a
18:16 Mateo: ja od razu zalozylem ze mi on tego nie odda, i od razu ze go zapi**dole jak tylko wyjdzie z depo
18:17 Mateo: ale, ze to wydal mi sie jakis lamus
18:17 Mateo: to sobie mysle
18:17 Mateo: poudaje jakiegos grzecznego lamuska i ****zne go prosic XD
18:17 Mateo: i ku**a ku mojemu zaskoczeniu oddal 80% i myslal ze go nie zaj*bie jak mi zjaebie 30k
18:17 Mateo: ;D
18:18 Bikeziw Knight: nom
18:18 Bikeziw Knight: ;p
18:20 Mateo: jakby ci sie chcialo, to wez temu kolesiowi wytlumacz ze jest totalnym noobem skoro zaj*bal 120k i oddal 90k i myslal ze niepadnie ;p
18:20 Mateo: wogole moglbys napisac to w moim imieniu ;]
18:20 Mateo: to all co powiedzialem ;P
18:20 Bikeziw Knight: oki
18:20 Mateo: albo mozesz
18:20 Mateo: rozmowe nasza wkleic XD
18:21 Mateo: aha i niech koles nie udaje bohatera bo jest hackerem/thiefem/Pkerem i pol hiberny go huntuje a wiec niech niepi**doli o fairplay...
Nosz kurde przeciez tu widac czarno na bialym ze to jest asslicking -.-'
Timmy from Darkness
14-07-2006, 09:07
TAK MATEO TO NAJWIEKSZY NOOB HIBERNY
KIEDYS STOJE SE W DEPO jak hgdyby nigdy nic
az tu nagle wychodzi z zarogu mateo
muwie se K*rwa co znowu?
podchodzi do mnie
i wali exori za 193
showalem sie do depo a on:
hunted
bez zadnej przyczyny zaczoł mnie huntować mimo ze wogule go nie znalem
puźniej zabil 4 razy mojego druidA I MNIE osobiscie zalatwil 3 razy
ostatnio pytam sie go:
czemu zabiles tego pallka na 48 co to ci oddal 95 k skoro mógł se zabrac
widzialem filmik jak mlogles?
a on na to
Kur*a zaj*bal mi 15 k kur*a i h*j mnie to obchodzi co oddal
wyrazy żaloby dla wszystkich jego nieszczęsnych ofiar ;/
pAnoramiks
14-07-2006, 10:16
No cóż... spotkała Cie sprawiedliwa kara...
@Timmy from Darkness
4 razy Twojego druida i Ciebie osobiście 3 razy... wszystko ofkors za niewinność... hmmmm Mateo musi mieć już czarno bordowego evul skula.... ;]
Po 1. Na hibernie gram 2 lata wiec znam tu "prawie" wszystkich, z Mateo nie raz gadalem.
Po 2. Z takimi argumentami to mozesz isc mamie do sklepu po mleko.
Naprawde nie wiem, czemu tak uwazasz =/
TAK MATEO TO NAJWIEKSZY NOOB HIBERNY
KIEDYS STOJE SE W DEPO jak hgdyby nigdy nic
az tu nagle wychodzi z zarogu mateo
muwie se K*rwa co znowu?
podchodzi do mnie
i wali exori za 193
showalem sie do depo a on:
hunted
bez zadnej przyczyny zaczoł mnie huntować mimo ze wogule go nie znalem
puźniej zabil 4 razy mojego druidA I MNIE osobiscie zalatwil 3 razy
ostatnio pytam sie go:
czemu zabiles tego pallka na 48 co to ci oddal 95 k skoro mógł se zabrac
widzialem filmik jak mlogles?
a on na to
Kur*a zaj*bal mi 15 k kur*a i h*j mnie to obchodzi co oddal
wyrazy żaloby dla wszystkich jego nieszczęsnych ofiar ;/
A ja myślałem, że bana się ma po 5 unjust killach. ;)
A ja myślałem, że bana się ma po 5 unjust killach. ;)
Ban jest po 6 unjustach w 1 dzien o ile dobrze wiem, a mi sie wydaje, ze Mateo nie jest taki glupi, zeby w jeden dzien zabic tyle razy ~20 lvla bo przypuszczam , ze Timmy taki wlasnie ma .
Michalusik
14-07-2006, 13:33
Masz racje nie wolno ufać nikomu! Miałem pewną sytuację na Luminerze.. pan ( a raczej smarkacz (Aross Verticass)) udawał się za mojego przyjaciela 3-4 miechy?
Pewnego dnia właśnie ten śmieć kupił domek w Thais. Zaproponował mi i mojemu koledze (Magon Sain'owi) byśmy wyłożył swój ekwipunek do niego do domku zgodziliśmy się bo ufaliśmy sobie i było all git. Gdy już to zrobiliśmy zabrał nam inva i po EQ nie chciał oddać twierdząc że "nie oddam bo nie będziecie mnie lubić" straciłem EQ warte 300k a kumpel EQ 500k.
Więc pamiętajcie nie wolno ufać nikomu!! chyba że wiesz gdzie mieszka i możesz zrobić mu krzywdę krzesłem ;p.
Stałem sobie w depo i czekałem na jakiegoś low lvla (30-40 sorc) którego mogę zdjąć i loot mieć, a obok mnie zalogował się Mateo (101EK) i po paru sekundach przed depo pojawił się BP pobiegłem zobaczyć co w nim jest, a co było? Steel boots, 10 bp UH, 9 bp MF, bp GFB, bp EXPLO, 6k w platynie, 9 Sword Ringów, 4 Might Ringi, Time Ring, Enargy Ring i różne śmieci. W pare sekund odepchnąłem BP na skrzynke w depo i przy niej stanąłem, włożyłem BP do depo i byłem pewny że to BP tego 101 lvla, a ja mam mase kasy, ale gość prosił, mówił że jest pijany i że mu przypadkiem upadł, jako że ja tu nie gram to mu zacząłem oddawać. W sumie oddałem mu ~95k (to jest na 1 filmiku). Został mi ~15k! On mi obiecał że nikt mnie nie będzie bił i że pogada z tymi co mnie już huncą. Pogadał z jednym z nich. Gość powiedział że nie będzie już lał. Mając już >niby< spokój zobaczyłem jak 41 druid (red skull) zabija 51 MS na 2 SD i pobiegłem za tym 41 druidem (po tym jak zabrałem loot z sorca :p ) i wtedy Mateo i jego koledzy zaczeli gonić mnie i lać. BP i boh wysłałem parcelem, a potem padłem (5 gości na wyższych lvl nie potrafiło mnie trapnać, ani zkombować!). Tak właśnie się kończy moja historia o tym że nie należy pomagać H-lvl. Jak kiedyś znajdziesz 120k na ziemi to oddawaj nawet jakby gość miał 150 lvl. Powód dlaczego mnie zabił? >Jakbyś oddał wszystko odrazu to byś miał spokój< Wziąłem sobie tylko 15k (oddalem 95), a on ciągle mówił że >dzieki, dzieki, nie masz hunta<, a potem mnie zabił. Tibia jest coraz gorsza, 3 lata temu mało osób by tak zrobiło...
OWN3D
Okradles go, laskawie oddales 90% lupu i dziwisz sie ze Cie zabil?? naprawde jestes tak tempy??
OWN3D
Okradles go, laskawie oddales 90% lupu i dziwisz sie ze Cie zabil?? naprawde jestes tak tempy??
On się na to zgodził i jeszcze błagał go o to -.-Jestes tak tepy ze nie mozesz tego zrozumiec?.Uspokój sie i przemyśl zobacz to jeszcze raz.
Po 1. Na hibernie gram 2 lata wiec znam tu "prawie" wszystkich, z Mateo nie raz gadalem.
Po 2. Z takimi argumentami to mozesz isc mamie do sklepu po mleko.
Naprawde nie wiem, czemu tak uwazasz =/
Ale mi doje^^bales. Normalnie glupio mi sie <NIE> zrobilo. Jestes dupoliz jak sam skurwysyn. Jebie mnie to ze grasz na tym servie dwa lata. Smarujesz mu dupcie wazelinka przy kazdej okazji, tylko ze wzgledu na lvl.
ediT: 2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!
voperiamus
14-07-2006, 15:47
Nie to ty to jestes :P Trzea bylo sie wylogowac ... Jak byl pijany to by nie pamietal nicku ... Ja tak zrobilem i mam na 32 lvl 230k w dp :) Bo zgarnolem 2x dsma i 10bp sd (wystrzelalem to w dragi xD)
Selverius
14-07-2006, 16:02
kiepsko wyszło
Ale mi doje^^bales. Normalnie glupio mi sie <NIE> zrobilo. Jestes dupoliz jak sam skobieta lekkich obyczajówysyn. uwielbiam jeść bananyie mnie to ze grasz na tym servie dwa lata. Smarujesz mu dupcie wazelinka przy kazdej okazji, tylko ze wzgledu na lvl.
ediT: 2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!
Jak ty uzywasz takich slow (te z rozmowy) jako argumentow, to on nie jest dupolizem, tylko ty jestes debilem. To, ze brak ci inteligencji moga potwierdzic slowa : "2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!", moze gral na innych postaciach, he? Pff... Ludzie czasem nie mysla.. -.-
Pozatym i tak nie trzeba koniecznie expic w tej grze. Mozna robic wiele innych rzeczy... (chociaz az przez te dwa lata ja bym szczerze mowiac innych rzeczy nie robil jak expienie)
Jak ty uzywasz takich slow (te z rozmowy) jako argumentow, to on nie jest dupolizem, tylko ty jestes debilem. To, ze brak ci inteligencji moga potwierdzic slowa : "2 lata grania i 48 lvl xD name: Bikeziw Knight, proffesion: Paladin xD pwn3d!", moze gral na innych postaciach, he? Pff... Ludzie czasem nie mysla.. -.-
Pozatym i tak nie trzeba koniecznie expic w tej grze. Mozna robic wiele innych rzeczy... (chociaz az przez te dwa lata ja bym szczerze mowiac innych rzeczy nie robil jak expienie)
Tak, robie duzo rzeczy w rl'u dla mnie tibia nie jest najwazniejsza. Co do innych serwerow to wczesniej gralem na Isarze i Valorii. Na hibernie gram dlatego, ze mam tam przyjaciol, ktorych odwiedzam :). Co to tego typka, ktory ma jakis problem poprostu ignor :).
Btw. Ja sie nie wdaje w zadne klotnie bo juz jednego warna mam :).
Z tym wklejonym tekstem od Bikeziw (rozmowa z Mateo).. I on chcial zeby to wklejic? W tym tekscie pokazuje tylko jakim jest noobem.. jak upusci bp ktos mu odda to go frajerem nazywa? :> Jak dla mnie te 120k to nic.. mialem hacka, ale koledzy mi pomogli, ten char (Mentter) ma ponad 3 lata i tyle gram w Tibie (Mentter to moj drugi char jakiego mialem). Mateo zabija mnie po tym jak mu oddalem kase i nazywa mnie noobem.. szkoda ze tacy ludzie graja w Tibie :/
Mateo poznalem jak mial ~40 lvl, a Bikeziw Knight to wlasciwie od samego poczatku (jak zalozyl tego chara). (Moje chary: Druid of the Marcin, Idman, Mentter, Sir Kurczak, Sivaal - moze ktos mnie jeszcze pamieta..)
Hiberna jest pelna takich bezkarnych noobkow jak Mateo dlatego ze kazdy ma 10 kolegów na ~50 lvl ktorzy mu liza **** (jak Bikeziw)
@Kapucha (debil)
Ja mu nic nie ukradlem debilu. On POLOZYL przed depo BP ze swoimi runami i kasą! Przed depo stało okolo 10 osob i kazdy mogl to wziasc i nic nie oddawac, a ja oddalem 90% i mowisz ze jestem zlodziejem (mozna powiedziec ze 10% za znalezne). Nie ma akcji na filmie jak biore BP, bo planowalem wlaczyc TibiCam NG dopiero jak bedzie PKowanie, a tu nagle BP podnioslem z taka kasa. Pomysl chwile zanim cos napiszesz. Juz widze jak ktos kto pisze teksty na twoim poziomie oddaje 120k odrazu jak podniesie. Pewnie nawet nigdy tyle nie miales. :> (zaraz bedzie post ze ma 250 lvl i 2737236k ;p )
@voperiamus
Szkoda ze nie zrobilem tak jak Ty napisales :/
---------------------------------------------------
To pisal Mentter.
@Blackneon
Gwarantuje ze 72 lvl z 58 mlvl (cienko jak na taki lvl) by mnie nie zabil.
@voperiamus
Grajac w Tibie od paru lat juz nie pierwszy raz oddalem pieniadze znalezione (chociazby w ciele kogos kto padl na potworze/kicku). Raz zalogowalem sie na zlego chara (przewijalem liste i wybralem zlego i ENTER ;) ) stoje w depo obok skrzynki (Inferna - mialem 8lvl), a na skrzyni lezy 10k o0 Za mna loguje sie jakis gosc, ale kasa juz w depo byla ;) Ja szybki logout i ja mialem jego name chociaz on nie mial mojego. Oddalem 8k z tego, a on byl bardzo szczesliwy i chronil mnie w drodze na lodz na Edron (z Carlin - mialem 2k przy sobie). W wielu wypadkach kiedy oddawalem ludzia pieniadze (np. 50%) po tym jak padli z runami itp. na np. Fire Devil (GhostLand) to zazwyczaj dziekowali, a nie bili mnie. Widac Mateo to jakis 12 letni noobek ktoremu wydaje sie ze jak kupil na Allegro 101 lvl knighta to mu sie teraz wszystko nalezy, bo jest >fajny< (tylu kolegow mu liże ****) i jak ktos mu odda 90% kasy ktora upuscil to musi zginac.
@topic
Dziwne ze wam tak mowil po fakcie (lizo-**** z Hiberny), bo kiedy mnie zabil (i byl wyjatkowo podniecony tym wyczynem :> ) mowil ze zrobil to dlatego ze go koledzy namowili, a tak wogole to nie chcial mnie zabijac. Widac uznal ze ta historyjka jest za cienka jak na >Super PA Mateo< i wymyslil taką ze on od samego poczatku planowal zabicie mnie.
(do ułomow: Mateo nie mial by po co klamac mi kiedy stalem po deadzie w depo. Jesli na serio by chcial mnie zabic to walilby wtedy teksy typu >hauhauah own ya n44b< - cos na jego poziomie)
------------------------------
To pisal Mentter, sorry za drugi post.
ColdFire
14-07-2006, 21:20
Od Mateo :
Jezeli myslales ze jak oddasz mi 90k i wezmiesz sobie 30k to ja cie nie zabije to JESTES NOOBEM, po drugie Nie klam bo jak sielognalem w obrebie depo Nie bylo NIKOGO tylko ty i ja, a po 3 zamknij sie juz bo jestes Zalosny.
Aha i tym charem gram od poczatku, i nigdy nie sharowalem accounta, w przeciwienstwie do ciebie.
Hashariin
14-07-2006, 21:47
Może Mateo zawinił pare razy, ale nie którzy też nie są nie winni jak go zaczepiaja albo mu kradną 120k i oddawaja 80k Xd
---------------------------------------------------------
\../ ZORDON HERE ;D\../
20:21 Mateo: a ze koles wydal mi sie jakis lamusowaty* to poprosilem go chwilke z formami grzecznosciowymi xD
20:21 Mateo: i ku mojemu zaskoczeniu ten idiota** dal sie nabrac
20:21 Mateo: ale czy on myslal ze jak wezmie sobie "troszke" to ja mu odpuszcze? , to tez jest kradzierz.
* Ja bym go inaczej nazwał, pewnie tego słowa nawet nie zna..
** Z tych dwóch bohaterów na filmie nie on był idiota...
To są właśnie największe wady tibii, gracze like Mateo, najpierw błaga jak <nie powiem kto> go żeby oddał bp upuszczony przez swoją głupote, a puźniej wypisuje takie rzeczy. Prubuje znaleźć jakieś słowo, określenie na takie zachowanie, ale za cholere nie moge nic w tej chwili przytoczyć.
Smutne :-(
20:21 Mateo: a ze koles wydal mi sie jakis lamusowaty to poprosilem go chwilke z formami grzecznosciowymi xD
20:21 Mateo: i ku mojemu zaskoczeniu ten idiota dal sie nabrac
1. Nie dal sie nabrac, tylko wykazal dobra wole oddajac 90% zdobyczy, a mogl zatrzymac wszystko.
2. Nie nazwałbym podniesienie czegos co lezy sobie na ziemi kradzieza.
Noobek błaga o to co wywalił, a potem robi z siebie kozaka na priwie, żeby mieć więcej asslickerów. -.-
Nie wiem tylko po co on to wszystko teraz mowi... jakby siedzial cicho i tak mialby swoich "koffanych" 50 kolegow (20-50 lvl) ktorzy by pisali codziennie >jestes cudowny i wspanialy, wielki i potezny, ale pomoz mi, bo ja taki maly i slaby jestem<
Na filmie chyba nie ma jak (Mateo) daje jakiemus 60+ knightowi K-legs zeby ten mnie nie bil. (chyba ten knight jest jego kolegą <i mu odda> albo dlatego ze ten 60 lvl ma suuper skile i wiecej znajomosci <ten 60+ to chyba byl "Elite-Lanek">, jezeli Elite-Lanek nie jest kolega Mateo to po co Mateo dawal mu k-legs jesli i tak mial mnie potem zabic? <po 10 min>)
<Elite-Lanek- Jul 14 2006, 19:58:38 CET Killed at Level 64 by Duduzebah (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Duduzebah) Comment: "14.07.2006 Hacked Retried Forever" dostal k-legi i go hackneli :p >
--------------------------------
To pisal Mentter.
On się na to zgodził i jeszcze błagał go o to -.-Jestes tak tepy ze nie mozesz tego zrozumiec?.Uspokój sie i przemyśl zobacz to jeszcze raz.
LOL! Brak mi słów...... podbija do ciebie żul i kaze wyskakiwac z komy lancuszka i portwela, sluchajac twoich skamlen oddaje kome bo i tak jest mu nie potrzebna, co bys zrobil? ja przy nadazajacej sie okazji wyjebal gonga........
ZLODZIEJ TO ZLODZIEJ ZAWSZE NALEZY TEMPIC TEN PLEBS
Ghost111
15-07-2006, 13:09
:( Oboje sa zalosnymi noobami...
1) Autor filmiku powinien oddac cala kase...Czego nie zrobil.
2) A ten Mateo powinien sie cieszyc ze wogole cos ma -.- bo jak tam stalo 10 osob to rownie dobrze mogl wziac jakis 8 level i by napewno bylo po kasie.
Iron Proteus
15-07-2006, 14:30
mam pytanko a co bylo w pierwszym filmiku bo mi tylko drugi dziala a ten mateo to jednak noob kiedys mnie zabil mialem 25lvl a na drugi dzien pomagal mi zabic typka ktory mnie walil nierozumiem go ;)
LOL! Brak mi słów...... podbija do ciebie żul i kaze wyskakiwac z komy lancuszka i portwela, sluchajac twoich skamlen oddaje kome bo i tak jest mu nie potrzebna, co bys zrobil? ja przy nadazajacej sie okazji wyuwielbiam jeść bananyal gonga........
ZLODZIEJ TO ZLODZIEJ ZAWSZE NALEZY TEMPIC TEN PLEBS
Podkreslilem pewien kawalek twoej wypowiedzi. Czy ja do niego podbilem i kase od niego wyciagnolem? Rzucil BP na ziemie, a ja go podnioslem po jakis 5 sekundach, a on nachlany nie mogl sobie z tym poradzic. :>
LOL! Brak mi słów...... podbija do ciebie żul i kaze wyskakiwac z komy lancuszka i portwela, sluchajac twoich skamlen oddaje kome bo i tak jest mu nie potrzebna, co bys zrobil? ja przy nadazajacej sie okazji wyuwielbiam jeść bananyal gonga........
aleto wygladalo inaczej:
Idzie sobie nachlany żul i wywala z kieszeni koma, lancuszek i portwel, ty to podnosisz i idziesz na chate. a zul blaga cie przez okno abys mu oddal, wiec rzucasz mu koma potrfel, a lancuszek zostawiasz bo w zasadzie moglbys żulowi nic nie oddawac. Nastepnie wychodzisz z domu, a zul z kolegami z pod sklepu czeka juz tam na ciebie i wyuwielbiam jeść bananyal gonga........
Gloom Drag
16-07-2006, 00:46
Ten 101 ek Jest kompletnym Hu**m kurde niedosc ze mu tyle oddales to cie jeszcze ubil... potym jak to zobaczylem ze jak on do ciebie pisal ze napisze na tibia.cam to mi sie smiac zachcialo niewidzilem co ty piszesz... Ale w moich oczach ten koles to przyjeb**** noob.... zamiast ci pomuc ujebal zal To cie bil Zal o takich gadac
Wujek Nevik
16-07-2006, 03:36
Mateo "troche" Przypalowaty jestes... zeby nie napisac "ZAL.PL"
Twoj styl wypowiedzi mnie przeraza... "k***a" "ch*j" "ja pie***le"
Zacznij pisac normalnie to znacznie lepiej wyglada :/
@Do Mateo:
1.80k ze 120 k to nie jest 80 % (Tak na zdrowy rozsadek sobie to przemysl jezeli to wogle czytasz...)
2. Zastanow sie w koncu czy zostawil sobie 90k czy 80k...
3. Nie pij wiecej...
4. Jak juz wypijesz to nie graj w tibie :)
5. Nie oklamuj ludzi... Ukradles wartosciowe bp, i udajesz lamusa...
a kim ty jestes jak zapewne nie "lamusem"? "LAMUSY" tez maja swoje impry:D
6. Tak wielki z Niego Chaker... Ma programy zeby ci neta odlaczyc, Jak mu podasz acc i pass to cie nawet zchakuje...
@Do "oddajacego BP"
Ciebie to jest ciezko z komentowac... Chociaz nie wiem czy mam ufac temu Mateo :D Bo on nie przebieral w srodkach i odrazu powiedzial ze jestes "CHAKEREM", thiefem i kims tam jeszcze...
Jak cos znalazles na ziemi... to nie oddawaj...
Wyrywek z RL:
Lezy 100 ZL na ziemi... co zrobisz?? Bedziesz sie darl kogo to i czy moge podniesc...? czy wezniesz i pujdziesz w druga strone?
I tylko bez bzdur prosze ludzie bo kazdy dobrze wie ze wzial by 100zl i poszedl sobie...
Jezeli juz jestes taki bardzo uczciwy to trzeba bylo my all oddac :D
Podsumujac... Obydwaj jak wy to mowicie tym tibijski Slangiem "ZAL.PL"
Rada dla Mateo: Naprawde nie Pij Wiecej...
Rada Dla "... BP": Skoncz z Tibia :D a przynajmniej na tym servie...
To by bylo na tyle cya
@Wujek Nevik
Skonczylem z Tibia na tym serwie i to ponad rok temu. Dlatego oddalem mu te rzeczy z BP, bo nie chce mi sie ich world trade'owac na inne swiaty na ktorych gram.
6. Tak wielki z Niego Chaker... Ma programy zeby ci neta odlaczyc, Jak mu podasz acc i pass to cie nawet zchakuje...
Ogolnie hakuje codziennie po 10 gosci na 100+ ;)
Jakby nie to ze nie wiem jak sie hackuje. Jak ktos mi da passy to bede wdzieczny i itemy sobie wezme. Paru takich juz bylo, ale to ich strata, a moje ponad 400k juz. Nigdy nie hacknalem Mateo, wiec czego on sie czepia? Jak jego kolega (kolega kolegi kolegi...) hacknal moje konto!! (z 11 druid), a potem na tym koncie zalozyl sobie palladyna i nabil 27 lvl (kupil PACC! nosil b-robe i boh), a ja chcialem sie zalogowac i patrze zle haslo to odzyskalem przez e-mail (kupil pacc, zrobil rec-key'a i nie zmienil e-mail przez 2 miechy!) to sie dziwi, ze mu eq zabralem? Taki mily to nawet ja nie jestem zeby eq oddawac komus kto mi konto hacknal :>
----------------------------------------------------
To pisał Mentter.
Za to wy macie dwa niezłe filmy ;)
Film jak oddaje kase:
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/9907
Film jak mnie zabija(nieudolnie):
http://www.tibicams.tibianetwork.net/get/9909
---------------------------------------
To pisał Mentter. Nie mam własnego konta na Tibia.pl
Ukradles mu 15k to cie zabil, co za problem? Twoja wina ze dotykales nieswojego plecaka.
Glacial Hero
16-07-2006, 10:51
Nie ukradł tylko podnióśł plecak, ktory wywalił na ziemie. A MAteo został poinformowany i zgodził sie na to, żeby tamten wzioł te runa. Nalegał jeszcze, żeby wzioł sobie steel boots, ktore tamten potem i tak wymienił na 10k i troche bełtów, wiec o kradzieży "10%" zawartości nie ma mowy, bo nie ma kradzieży, jeśli właściciel zgadza się na to.
Nie ukradł tylko podnióśł plecak, ktory wywalił na ziemie.
Oto widaz rozumowanie dzieci/noobow/newbie/. Jezeli cos jest na ziemi to zmozna to wziasc, czyli jak ktos niesie loota to mozna mu go zabrac, ba, nawet trzeba bo przeciez odrazu widac ze niechce tego baga/bp skoro go rzuca po ziemi, niech sie biedaczek nie meczy skoro mozna go wyswowodzic z tego ciezaru.
Zal.pl jest zbyt oklepanym i zbyt lagodnym okresleniem na to....
Glacial Hero
16-07-2006, 11:40
Widać nie zrozumiałeś o co mi chodzi, bądź ja się źle wyraziłem. Oczywiście masz racje, że nagannym zachowaniem jest kradnięcie loot baga kogoś, czy coś w tym rodzaju. Natomiast mi chodziło o to, że mateo "chciał otworzyć bp ale, ze był pod wpływem to go wywalił" (LOL). Więc stracił go przez własną (a jak widać na filmie ma jej troche) głupote.
Sir Radzio Angelus
16-07-2006, 16:05
Ech trudno stwierdzić kogo wina ale Mateo zrobił z siebie większego n00ba - najpierw prosi jak dziecko o oddanie bp a potem robi z siebie kozaka. A o motywie z piwem i nazywaniu uczciwszego od siebie lamusem nie wspomnę. Ktoś wspomniał, że "taki" już jest świat w Tibii...gdyby było więcej takich ludzi jak Mentter może ten świat był by lepszy:(, bo założe się że w odwrotnej sytuacji Mateo spierd*lilby z bp:baby: .
o jaaaa...
ten co kase oddal to jest jakis super tepy noob OMFG
wielkie gz dla ciebie -.- :cup:
AUHEUEAHHEAUEHUHEEAUHEHAEUHAUEAHHEAUUHEAUHEAUEAHUE AHUHEAUHEAUHEAUHEAUHEAUHEUHEUHEUHEAUHEA
Jasiek1110
31-07-2006, 21:27
Omg ludzie nie czepiajcie sie swoich rodzicow jak nie macie dosyc rzezi w tibi to zagrajcie w bardziej szarlatanska gre OMG i nie przeklinac bo dzieci graja xD8o :p :D :baby:
Jasiek1110
31-07-2006, 21:30
o jaaaa...
ten co kase oddal to jest jakis super tepy noob OMFG
wielkie gz dla ciebie -.- :cup:
AUHEUEAHHEAUEHUHEEAUHEHAEUHAUEAHHEAUUHEAUHEAUEAHUE AHUHEAUHEAUHEAUHEAUHEAUHEUHEUHEUHEAUHEA
omg kazdemu moze sie zdazyc xD ale kase no to nie wiem co zrobilbym na jego miejscu
:elf: Profa: palek Level: 41 Swiat: morgana moj char ale przyznaje sie ze jestem lekkim n00bkiem8o 8o 8o 8o :confused: :D :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.