PDA

Pokaż pełną wersje : gdy tetro na demonach ;) fajny film z kyry

Stefan Wichura
13-07-2006, 15:00
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9915

quo
13-07-2006, 15:13
widzialem to na tibia.de booooski loot z tego najta, a deda tetra wogule nie widac :)

Dako19
13-07-2006, 15:17
o sheet ale locik z typa;] nice filmik:P

Siromic
13-07-2006, 15:22
Ciekawe jak padl ... z sdkow czy z ue combo ... i ciekawe czy mial manashielda :D

Arturo Soprano
13-07-2006, 15:43
Loot boski z tego kngihcika :). Dziwie sie mu co go podkusilo takie EQ zakladac:confused: . To ze idzie z Tetro ? Albo poprostku nie wlasciwa osoba posiada tego chara :evul:

Sauroman
13-07-2006, 15:52
niech to ktos da na rapida albo megaupload bo z tibicams mis ie nei chce sciagnac ;/

flips
13-07-2006, 16:19
buhahahhaha ten knight to jakis przyglup nosic takie eq z red skullem no coment
Co do tetra dobrze mu niech suka gryzie glebe
przypomnialo mi sie kiedys na tiiba.pl chyba widzialem temat w ktorym byl Pan
http://img104.imageshack.us/img104/6923/kopiauo00283wm.jpg
Z red skullem w takim eq \/ i jeszcze w aolu!!
http://img65.imageshack.us/img65/7314/kopia2uo00286pp.jpg
Koniec:D
__________________________________________________ _____
http://img231.imageshack.us/img231/4973/zajac5jz.jpg
Czy normalny zdrowy zajac moze zgwalcic uciekajac ale owszem czemu nie jemu tez należy sie
http://tibia.org.pl/userbar/4-Vader98-2.jpg
http://tibia.org.pl/userbar/1-Devoyek-5.gif
http://tibia.org.pl/userbar/3-Vord-4.png
http://tibia.org.pl/userbar/3-Xolo-1.gif
http://tibia.org.pl/userbar/7-Thomas-4.gif
http://tibia.org.pl/userbar/6-Hinye-5.png

Pojarra666
13-07-2006, 16:34
zprostowanie co do lota z typa szedl na demony niebyl hunted ani nic wzial eq zeby miec wiecej arma albo zlotowal z demonow oto nieciezko.
2 sprawa nowy owner jest na tetro aurelius a teraz jest wojna tyle.:>

Izull
13-07-2006, 21:05
20:25 Pontheus: didn't you know thats a new owner?;p

n/c

20:25 Pontheus: How to get Ng bot normall? not that trial verison...?
20:26 Pontheus: some weeks ago Iasked ppl andthey said Baljong can help

Big n/c

-=DanieL=-
13-07-2006, 22:25
20:25 Pontheus: How to get Ng bot normall? not that trial verison...?
20:26 Pontheus: some weeks ago Iasked ppl andthey said Baljong can help

Big n/c

Jakbyś nie widział dalej to pisał, że on idzie na anni. Czyli nie jest cheaterem bo uzywa bota only na anni (jak chyba wszyscy co idą na anni).

Co do tetrusia. Ma new ownera. True owner(ownerzy) tetro sprzedali postać za 1250 Euro.

=eQQ=
13-07-2006, 23:37
Ale skurwysyny, normalnie zalamalem sie jak to zobaczylem :/ Niedosc ze polaka ujebali, to jeszcze random -.-' Gdzie tu reason? Pomyslcie co ten koles poczul jak padl...

Osiol221
13-07-2006, 23:59
@up

Jak byś nie widział koleś miał RS a to wystarczający powód żeby go zabić B)

Stefan Wichura
14-07-2006, 00:05
Ale skobieta lekkich obyczajówysyny, normalnie zalamalem sie jak to zobaczylem :/ Niedosc ze polaka uuwielbiam jeść bananyali, to jeszcze random -.-' Gdzie tu reason? Pomyslcie co ten koles poczul jak padl...

wiesz co koles poczul jak padl? ;) za ma z 500k w plecy ;D haha a jak jest wojna i ktos pomaga przeciwnokowi to tak sie konczy

Bhaal24
14-07-2006, 00:06
Wszyscy sie podniecają jakie to szczeście mieli Ci Szwedzi ze zlootowali TAKI LOOT!!!Pozatym ZABILI TETRO AURELIUSA AMAGASZ!!!

Tylko że czas pokarze jak wiele prztjdzie im za to zapłacic,bo nie sądze zeby teraz Polacy oddali władze.Wojne wygraja i pewnie nie dadza sie wyplacic im dopiero jak troche podbija lvl.Powodzenia Xolorian,Rhu,Mooth etc ;]

Izull
14-07-2006, 02:13
Jakbyś nie widział dalej to pisał, że on idzie na anni. Czyli nie jest cheaterem bo uzywa bota only na anni (jak chyba wszyscy co idą na anni).

Co do tetrusia. Ma new ownera. True owner(ownerzy) tetro sprzedali postać za 1250 Euro.

A kto Ci powiedział, że to tylko na ani. Wierzysz mu bo on tak napisał? Jeżeli by chciał to wystarczyła by mu tylko ta wersja Trial tylko na ten jeden raz. A on chce już orginalnego więc napewno przyda mu się on też nie tylko na ani.
To co podkreśliłem przedstawia twoją inteligencje i rozumowanie pojęcia "Cheater" :baby:

-=DanieL=-
14-07-2006, 02:25
A kto Ci powiedział, że to tylko na ani. Wierzysz mu bo on tak napisał? Jeżeli by chciał to wystarczyła by mu tylko ta wersja Trial tylko na ten jeden raz. A on chce już orginalnego więc napewno przyda mu się on też nie tylko na ani.
To co podkreśliłem przedstawia twoją inteligencje i rozumowanie pojęcia "Cheater" :baby:

Hmmm, nie musze ci się tłumaczyć skąd wiem ale tym razem zrobie wyjątek.
Po 1. Prosi o bota na 100lvlu czyli wcześniej go nie miał, nie? A to znaczy, że gra fair play (tu okazałeś logike 3 letniego pawiana)

Po 2. Znam dobrze jego bloodbrothera który dostanie od niego SCA z anni. I on mówił, że to tylko na anni(wątpie żeby mnie okłamał).

To co podkreśliłem przedstawia twoją inteligencje i rozumowanie pojęcia "Cheater". Z tych dwóch postów 1 mój 1 twój to ty wyszedłeś na durnia ;d.

Izull
14-07-2006, 03:00
Hmmm, nie musze ci się tłumaczyć skąd wiem ale tym razem zrobie wyjątek.
Po 1. Prosi o bota na 100lvlu czyli wcześniej go nie miał, nie? A to znaczy, że gra fair play (tu okazałeś logike 3 letniego pawiana)

Po 2. Znam dobrze jego bloodbrothera który dostanie od niego SCA z anni. I on mówił, że to tylko na anni(wątpie żeby mnie okłamał).

To co podkreśliłem przedstawia twoją inteligencje i rozumowanie pojęcia "Cheater". Z tych dwóch postów 1 mój 1 twój to ty wyszedłeś na durnia ;d.

No teraz to mnie rozśmieszyłeś hahaha. Czyli co jakby prosił o bota na 50 lvl, albo na 200 to by nie grał fari play, ale jak chce na 100 to wszystko jest OK. Gratuluję pomysłowości:)

Ty oglądałeś ten film wogóle. Prosi o orginalną wersję, bo triala już miał wieć nie mów mi, że nie miał wcześniej bota. Ja tesz snam bubble i cachero i oni mnie tesz nie oszukujom. Dziecko idź może poucz się czytania ze zrozumieniem i zapoznaj się z pojęciem "Cheater"

N/c

-=DanieL=-
14-07-2006, 03:50
No teraz to mnie rozśmieszyłeś hahaha. Czyli co jakby prosił o bota na 50 lvl, albo na 200 to by nie grał fari play, ale jak chce na 100 to wszystko jest OK. Gratuluję pomysłowości:)

N/c

AHHHAHAHAHAHAH padłem na podłoge i kwicze ;ddddddddddd. Ty naprawde tego nie zrozumiałeś??????????????????????????????????????? ???????????????
Mówiąc, że na 100lvl prosi o bota miałem na myśli, że od 1-99 lvl nie uzywał go bo dopiero TERAZ prosi o bota. A film oglądałem i wcale nie mówił, że uzywa triala tylko nie chce triala. Bo trial jakto trial ma pewne "wady" więcej nie mówie bo pewnie i tak nie zrozumiesz ;dddddddddd. Jeeezuuu, ale się zbrechałem ;ddddddddddddddddddddddddddddd

Ja tesz snam bubble i cachero i oni mnie tesz nie oszukujom

Moge ci dać jego imie, nazwisko, adres a nawet rozmiar buta ale po co? I tak nie zrozumiesz ;ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddd.

Bimbrownik
14-07-2006, 04:11
Zuvu~ miał takie eq ponieważ potrzebował defa, ubrał je ponieważ szedł z tetro i nikt nie przypuszczał ze ktoś ich zaatakuje, szczególnie ze nie było wtedy jeszcze wojny.
Wtedy gdy huncili sobie gadałem z Zuvu, po jego smierdzi zresztą też.

buhahahhaha ten knight to jakis przyglup nosic takie eq z red skullem no comen
Przygłupem to ty chyba sam jesteś.

Co do tetra dobrze mu niech suka gryzie glebe
Zazdrość?

wiesz co koles poczul jak padl? za ma z 500k w plecy ;D haha a jak jest wojna i ktos pomaga przeciwnokowi to tak sie konczy
Wojny nie było. Zaczeła sie po ataku Myrmidans.

Stefan Wichura
14-07-2006, 09:37
ale amcie rozkminy lol

ja pwoiem tak!!

lubie czekolade :D haha

Kuvith
14-07-2006, 10:24
Eee, mi film nie chodzi...

Dwik
14-07-2006, 10:34
Niechodzi się z takim eq z rsem nawet w czasach największego pokoju. Zawsze może zdarzyć się jakaś noob akcja podczas której łatwo to stracić. Z tego co czytałem na tibia.de, wczesniej Zuvuxon dropnął identyczne eq na lvlu 75 gdy oni go wtedy zabili. Krótko mowiąc idioci zabici na demonach.

Zuvuxon
14-07-2006, 14:30
Nie bylo zadnej wojny to nikt nie mial powodu zeby zabijac mnie. Stracilem g legi mms i dsm - tego nie licze bo to smiec. Stracilem itemy na okolo 400k nie placze z tego powodu poniewaz to jest tylko gra, jak Last Stand wygra wojne to sie wypłacą i itemki odzyskam. Jak widze komentarze typu;

Omg co za idiota nakladal takie eq i to wszystko stracil o,o
Boze ja bym sie zalamal !

... to mi sie plakac chce. Powodzenia dla takich ludzi moze sie kiedys z tego wyleczą -.- n/c pzdr.

ZuK
14-07-2006, 14:59
Niezły lot z tego ziomka :cup: :cup: :cup:

michalll
14-07-2006, 15:55
Filmik sux bo miała być pokazana śmierć Tetra a nie blokera :p

voperiamus
14-07-2006, 15:56
Jaki idiota ! Aol na reda ? Co mu da Aol ? I tak aol wypadnie co to za noooooob
jak ja mialem reda tochodzilem w letaher secie :D Praktycznie nie wychodzilem z dp

Dandey
14-07-2006, 21:04

I tu sie mylisz, nie wazne czy ktos uzywa bota przez chwile czy kazdego dnia. Uzycie bot=CHEATER. Wiele osob zapewne sie z tym zgodzi.A tak wogole Ci co chodza na anni z botem to wiekszosc z nich uzywa bota na codzien :) Znam sporo takich osob z tibi zarowno jak i z rl. Pozdro;)

Dwik
14-07-2006, 21:11
I tu sie mylisz, nie wazne czy ktos uzywa bota przez chwile czy kazdego dnia. Uzycie bot=CHEATER. Wiele osob zapewne sie z tym zgodzi.A tak wogole Ci co chodza na anni z botem to i tak uzywaja bota na codzien :) Znam sporo takich osob z tibi zarowno jak i z rl. Pozdro;)
A mnie wku.r.wiają osoby które piszą takie posty. Sam doszedłeś w Tibii do <50lvla, do 100 nigdy nie dotrzesz więc twoje wypowiedzi na temat możliwości i koniecznosci uzycia bota na 100 lvlu sa gowno warte. On na jednym deadzie drop bpka na anni to jakies ~80k (uhy, m-ringi etc) + 50k blessy to pieniadze jakich w zyciu nie widziales.
@Zuvuxon
Zas jesli przegracie wojne to nic nie odyskasz + jestes kicked out z serva bo zaplacic nie masz "czem".

Dandey
14-07-2006, 21:21
A mnie wku.r.wiają osoby które piszą takie posty. Sam doszedłeś w Tibii do <50lvla, do 100 nigdy nie dotrzesz więc twoje wypowiedzi na temat możliwości i koniecznosci uzycia bota na 100 lvlu sa gowno warte. On na jednym deadzie drop bpka na anni to jakies ~80k (uhy, m-ringi etc) + 50k blessy to pieniadze jakich w zyciu nie widziales.
@Zuvuxon
Zas jesli przegracie wojne to nic nie odyskasz + jestes kicked out z serva bo zaplacic nie masz "czem".

Jakby cos to juz do 64 :p I nie mow mi jakich ja pieniedzy w zyciu nie widzialem bo bardzo bys sie zdziwil. I mam to gdzies czy ktos musi uzyc koniecznie bota czy nie. Zaczynajac gre w Tibie kazdy musial sie zobowiazac do przestrzegania zasad Tibia Rulez. Kazdy kto lamie punkt w ktorym jest napisane wyraznie czarne na bialym ze nie mozna uzywac botow, jest cheaterem. A jesli w*****aja Cie takie osoby co pisza posty jak ja, to proste nie komentuj ich i nie czytaj takich posotow. I nastepnym razem jak ktos sie czepi mojego commenta niech sie zastanowi 2 razy za nim napisze cos beznadziejnego jak ty ;)

Moppy
14-07-2006, 21:33
lol, baljong ma jeszcze wiekszość z nas w vipach xD (

imexus
14-07-2006, 22:26
a ja zadam inne pytanie, pod jaki tibicam jest ten film ?
i przy okazji z kad go sciagnac, z gory ty

Dunczyk
14-07-2006, 23:07
imexus
http://tibicams.tibianetwork.net/en/links
Pobierasz TibiCAM 7.72.mda*****

Osiol221
14-07-2006, 23:08
Zuvuxon jak byś nie widział to za rsa mogą cie zabić zawsze , i mogą znaleść prosty powód np. Masz Rsa bo zadużo zabijasz i mogą cie zabić za PA. A ty na 75 lvl zachwoujesz sie jak dzieciak który twierdzi że jest święta krową i cie nie mogą zabić w dodatku jak masz rsa... :( i nie udawaj takiego twardziela że ci tego Eq nie szkoda.

potrzebny
14-07-2006, 23:10
świetny loot -.- gratz for em

Stefan Wichura
14-07-2006, 23:24
Zuvuxon jak byś nie widział to za rsa mogą cie zabić zawsze , i mogą znaleść prosty powód np. Masz Rsa bo zadużo zabijasz i mogą cie zabić za PA. A ty na 75 lvl zachwoujesz sie jak dzieciak który twierdzi że jest święta krową i cie nie mogą zabić w dodatku jak masz rsa... :( i nie udawaj takiego twardziela że ci tego Eq nie szkoda.

zgadzam sie z toba bo pewnie jak cie ubili i straciles taki eq to sie zaplakales i zachlastales na chacie i dreczylo cie pytanie "po co ja to zakladalem" ale w sumie to tylko 400k ~~ ;)

=eQQ=
15-07-2006, 00:18
Jakby cos to juz do 64 :p I nie mow mi jakich ja pieniedzy w zyciu nie widzialem bo bardzo bys sie zdziwil. I mam to gdzies czy ktos musi uzyc koniecznie bota czy nie. Zaczynajac gre w Tibie kazdy musial sie zobowiazac do przestrzegania zasad Tibia Rulez. Kazdy kto lamie punkt w ktorym jest napisane wyraznie czarne na bialym ze nie mozna uzywac botow, jest cheaterem. A jesli w*****aja Cie takie osoby co pisza posty jak ja, to proste nie komentuj ich i nie czytaj takich posotow. I nastepnym razem jak ktos sie czepi mojego commenta niech sie zastanowi 2 razy za nim napisze cos beznadziejnego jak ty ;)

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: Kleszczów
Imię: Dandey
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia

Name: Dandey
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 44
World: Refugia
Residence: Thais
Last login: Jul 13 2006, 18:59:14 CET
Account Status: Free Account

Liar?? ;) pwn3d

imexus
15-07-2006, 08:45
i co mam zrobic z tym plikiem microsoft acces :>
@tibia 7.7.2.mda*****

DaNiO149
15-07-2006, 12:57
Śmieszne i żałosne... Zuvuxon niezly uhing <bot plx??>

Dandey
15-07-2006, 17:24
Liar?? ;) pwn3d

Jestem teraz Sorcererc poniewaz skonczyl mi sie pacc, a na tibia.pl nie niechce mi sie zmieniac statusu :p

Zuvuxon
15-07-2006, 17:58

Czy ja twierze ze mnie nie mogą zabic? Kazdy mnie moze zabic nie mowie ze nie. Tylko nikt nie ma powodu zeby nie zabijac. Teraz akurat byl powod, bo bylem z tetrem na demcach i bylem jego blokerem ( w dodatku rs - to Juffs zaproponowal zeby mnie rowniez zabic ). Szkoda mi eq ale nic sobie z tego nie robie, pierdziele czlowieku sam zapracowalem na te eq i je stracilem. Ale na hu.ja mam plakac z tego powodu? Nie umarla moja siostra, nie bede plakał. I na dodatek mam takich kumpli na Kyrze co zawsze mi pomogą.

zgadzam sie z toba bo pewnie jak cie ubili i straciles taki eq to sie zaplakales i zachlastales na chacie i dreczylo cie pytanie "po co ja to zakladalem" ale w sumie to tylko 400k ~~ ;)

Widziales jak plakalem? "bo pewnie" to ty przy porodzie upadłes na posadzke, bo po twoim tołku myslenia widze ze masz nie po kolei w głowie. 400k - 5 dni siedzenia w kopalni ( oczywiscie nie 24h non stop ).

Śmieszne i żałosne... Zuvuxon niezly uhing <bot plx??>

Niestety, to tylko moja prawa rączka.

=eQQ=
15-07-2006, 18:51
Jestem teraz Sorcererc poniewaz skonczyl mi sie pacc, a na tibia.pl nie niechce mi sie zmieniac statusu :p

Name: Dandey
Sex: male
Profession: Sorcerer
Level: 44
World: Refugia
Residence: Thais
Last login: Jul 13 2006, 18:59:14 CET
Account Status: Free Account

Chodzi o to ze napisales ze masz 64 lvl, a masz 44, a nie o to, ze nie jestes MSem ( chociaz to tez jest klamstwo, a jesli jest tak jak sie tlumaczyles, to lenistwo wcale nie jest lepsze -.- )

rendevar
15-07-2006, 19:08
mi tez sie niechce juz niemam pacca a mam wpisane elder i mam mniejszy lvl bo dedlem 4x....

Osiol221
15-07-2006, 20:29
Zuvuxon może siostra ci nie umarła.... ale może twoje życie padło w gruzach ;p z tego co widze po twojich wypowiedziach to Maniak jesteś. :p

Zuvuxon
15-07-2006, 20:33
Zuvuxon może siostra ci nie umarła.... ale może twoje życie padło w gruzach ;p z tego co widze po twojich wypowiedziach to Maniak jesteś. :p

wedlug ciebie maniak to....?

Wobunio
15-07-2006, 21:42
on pewnie myslal ze jak sie ma rs to aol dziala i tak xd pozdro dla niego xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

HAIL MYRMIDANS !

Zuvuxon
15-07-2006, 22:15
@up

chciales tym co powiedziales kogos rozmieszyc czy jak ? :P

btw. odszedlem ( a raczej zostalem wyjebany przez mysia - dzieki pysiu :* )z guild - neutral now -

=eQQ=
15-07-2006, 22:33
Mam cie pocieszyc...?

Amek_PL
15-07-2006, 23:03
No nie mnie zaraz szlak trafi ! Czy nie mozecie pisac czy owy film jest pod version 7.6/7.7 ?! Siedze se na forum.tibia.pl i przegladam filmiki patrze jakis pk i sciagam, A TU 7.6 ! Moglibyscie zdeka opisywac co wystawiacie ? -.-

THX..

...Zeck
15-07-2006, 23:15
No nie mnie zaraz szlak trafi ! Czy nie mozecie pisac czy owy film jest pod version 7.6/7.7 ?! Siedze se na forum.tibia.pl i przegladam filmiki patrze jakis pk i sciagam, A TU 7.6 ! Moglibyscie zdeka opisywac co wystawiacie ? -.-

THX..
To jest 7.7
Wiec o co chodzi?

Dandey
16-07-2006, 00:09
Chodzi o to ze napisales ze masz 64 lvl, a masz 44, a nie o to, ze nie jestes MSem ( chociaz to tez jest klamstwo, a jesli jest tak jak sie tlumaczyles, to lenistwo wcale nie jest lepsze -.- )

''Jakby cos to juz do 64 '' szkoda ze nie czytasz moich postow z uwaga ;/ jak widac napisalem ze doszedlem do 64, nie napisalem ze mam 64. Mialem pare postaci i wlasnie to byl moj najwiekszy lvl. Kto sie leni to sie leni. Tak jak napisalem wczesniej niech kazdy sie zastanowi 2 razy zanim napisze cos glupiego ;) Pozdrawiam ;];]

Dwik
16-07-2006, 00:32
I na dodatek mam takich kumpli na Kyrze co zawsze mi pomogą.
@up
btw. odszedlem ( a raczej zostalem wyuwielbiam jeść bananyany przez mysia - dzieki pysiu :* )z guild - neutral now -
Kumple są tacy ze raz sa a raz ich nie ma - trzeba jednak odroznic thc ktorzy moga pomoc naprawde od tych dla ktorych stajesz sie tylko czasem przydatny.

Stefan Wichura
16-07-2006, 05:08
Zuvuxon czy tam ch*j jak ci. Na co takiego kozaka rzniesz ze sie nci nie stalolo? -.-? teraz jestes neutral? toc mieli ci oddawaj cale eq tak napisales wczesniej chyba po tej zalamce cos sie gubisz troche <lol2>

=eQQ=
16-07-2006, 14:26
''Jakby cos to juz do 64 '' szkoda ze nie czytasz moich postow z uwaga ;/ jak widac napisalem ze doszedlem do 64, nie napisalem ze mam 64. Mialem pare postaci i wlasnie to byl moj najwiekszy lvl. Kto sie leni to sie leni. Tak jak napisalem wczesniej niech kazdy sie zastanowi 2 razy zanim napisze cos glupiego ;) Pozdrawiam ;];]

Name?? <10 znaków>