PDA

Pokaż pełną wersje : Wielki update

MatKus
11-08-2004, 16:55
Tak dobrze czytacie! CipSoft zakończył prace i oto poinformował nas na swojej stronie www.tibia.com (http://www.tibia.com/) że wszystkie servery będą wyłączone do około godziny 20 naszego czasu(CET) w celu dodania nowego update.
Wieksze informacje o update będa widoczne w sekcji news na stronie www.tibia.com (http://www.tibia.com/) oraz oczywiście na naszej www.tibia.pl (http://www.tibia.pl/)
Chcesz wiedzieć co będzie w nadchodzącym update? Oto relacja z ostatniego zamkniętego Test servera. Dowiesz się tam wszystkiego o nadchodzącym update: http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835
Tibia.pl życzy wam miłego oczekiwania na nadchodzący update!

Tibia_Gracz_1
11-08-2004, 16:56
Super !! :D

Wlasnie sobie pykalem w tibie a tu sie pokazuje napis zebym sie wylogowal ;D lol, patrze na www.tibia.com i tam jest news o update ^^ juz sie doczekac nie moge. szkoda tylko, ze grac nie bedzie mozna przez 3 h :P

Meacklol
11-08-2004, 16:56
jejej wkoncu ten update .... jak sie ciesze;];];]

Izyyk
11-08-2004, 16:57
jak ja ich kocham :} jeszcze tylko zeby mi pacc dali to na miasto nowe bym skoczyl ^^

ale w sumie nie jest zle ;) na poh moze mnie luda bedzie :)

Nesipeh
11-08-2004, 16:57
No wkoncu wzieli sie do roboty i o 20 juz se nowe miasteczko obejzymy :D tylko ze tibi dlugo nie bedzie, ale trudno lece na dwor :P

Martarosz
11-08-2004, 16:59
Fajnie tylko czemu tak dlugo nie bedzie Tibii:(

Clayde
11-08-2004, 17:06
Aj tam czekaliśmy tyle na ten update to można poczekać jeszcze troszke i wytrzymac bez tibi :P

mysiupysu
Juz nie moge sie doczekac nowego update o juz chcialbym zwiedzic to nowe miasto :]
i pozabijac nowe potwory:)

Elder druid 27 lvl 35 mlvl DANUBIA

Vanhelsen
Wreszcie, wypas jest to oczym wogule mi się nieśniło: updejt jest razem z mojimi urodzinkami :D, wielkie thx za taki prezent dla CIPsoftu :)

Hefokob
11-08-2004, 17:07
Major Game Update

Due to a major game update all game servers and the website are currently down. The downtime will last approximately until 20:00 CEST.
More information about the features of the update will be available in the news as soon as the update process has been finished.
Please excuse this inconvenience. Thank you very much for your understanding.

Stay tuned!
Your CipSoft Team

YUPIIIIIIIII :)) :)) :)) :))

UP: WIESZOK - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN :) :) :) :) :) :)

don'diego
11-08-2004, 17:08
Nie umiem okazac swojego szczescia tak sie ciesze!!!!
Po update nie bedzie mozna spamowac wiec bylem w kazdym miescie i spamowalem o update.
Wiec powiem jedno.
YUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):)
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):) ):)):):))

P.S Szaman of ring, globi, Komar2 idzi master of dizaster, Angel0013 i szoopa napisalismy post w tym samym czasie :)

szaman of ring
EXTRA !!! Wreszcie nadszedł ten update >.:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):): ):):):):):):):):):)

globi
Jest w końcu jest ten update:D. Teraz trzeba cierpliwie czekać aż bedzie można grać:]

Angel0013
Nareszcie nowy update!!!!!! Szkoda tylko, że większość osób z PACCem będzie chciało zwiedzić nowe miasto, a w związku z tym ciężko ędzie spotkać choćby rata :(

szoopa
Ktoś ma może informacje o tym czy wzwiązku z tym wielkim updade będą cofać serwery?... O 20 minut choćby... Tuż przed wylogowaniem sie zostałem zabity przez "evul PK" Crow armor na którego tak długo zbierałem mi wypadł cofnęło mi ml i lv... Załamie sie jak nie cofną... Błagam ;(

Pfk@
11-08-2004, 17:09
Szkoda że dziś bo wieczorem mecz a ja siedze w sektorze C !! Bede ogladal Wisełke na żywo, aha i ten jakiś Real z Hiszpanii ;) , a jutro rano jade na miasto na targ :/ i dopiero po 14 zobacze Akrahmun. Dobrze że niedawno kupiłem pacca, troche drogi bo 90k :D.

Hegemmon
W końcu! A jużsiębałem, że wakacyjny update będzie we wrześniu ;)
Już na IRCu organizuje się grupka, która będziezwiedzać nowe miasteczko ;)

Xodapi
haha, za***! Akurat mam mane na utani hur, kupiłem 7 BP UH wcześniej, więc szybciutko będe w nowym mieście i na nowych potworkach :D

Newbie
Jeeeeeeeeeeezu nareszcie ^^
Szkoda, że pacca jeszcze nie mam - ale tak czy siak cieszy to, że coś się w Tibii dzieje :}

Gl & HF @LL!!

Chester the Litle
11-08-2004, 17:10
Wkoncu bedzie mozna wyzyc sie na nowych potworkach :P

soofka_15
11-08-2004, 17:10
super nareszcie zajefajnie wywaliście.nareszcie nowy update zajefajnie!!! tylko szkoda że mam facca

Kadmilos
11-08-2004, 17:11
No wrescie nastal wielki oczekiwany na wszystkich updayt, juz niemoge sie doczekac wyprawy na nowe tereny, walk z nowymi wrogami i odnajdywania nowych questuw. Jak to milo ze muj depo peka w szfach od run ; ) a muj sork jest zwarty i gotowy do walki =]

Dr. Omader
11-08-2004, 17:13
Ach ten matkus....
Nawet newsa nie potrafi porzadnie napisac i musze po nim poprawiac ;)

No coz, nie zostalo mi nic innego jak apelowanie o zachowanie spokoju i nie spamowanie zbytnio forum ;)

Dostane plusika(reputacja)? :>

Szczegóły dotyczące nadchodzącego update!:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835

fire fighter
11-08-2004, 17:15
ale fajowo w koncu. szkoda ze dla mnie tylko latwiej sie bedzie w sklepie sprzedawac. ale zawsze jakies itemy przeciekna (ceny bede kosmiczne zapewnie) :(
ale kul :)

sebcio
Wkoncu.. juz sie nie moglem doczekac... tylko szkoda ze nie mam Pacca :(
Ale i tak mysle, ze bedziesz wszystko git.. MUSI TAK BYC.

Kasushi
Hehe nareszcie długo oczekiwany update :) yeyeye hihihi :D:D

bogibo
11-08-2004, 17:17
powiem, tylko tyle. Doczekac się nie mogę. Ciekawe jak to wszystko będzie naprawdę wyglądać.

Royal Macko
11-08-2004, 17:17
Kurnia cioram w tibie juz mam isc na poha a Tu bOOOm!!!
No cóz cza poczekac dla nowego uptade wszystko sie zrobi ;)
Kto gra na Valori bo pomoc jest potrzebna :P
Dobra nie rozgadam sie czekamy do 20:00 !! :)

mysiupysu
11-08-2004, 17:18
Zamiast plakac ze nie macie paca zróbcie sobie druida robcie uhy i se zarobicie na paca przewaznie za okolo 50k sprzedaja:]

Elder druid 27 lvl 35 mlvl DANUIBIA

Sergaros_Rubera
odrazu po uptade ide na nowe miasteczko :) mam nadzieje ze znajde jakis nowy przedmiot. Jestem tez ciekaw czy zostanie poprawiona grafika starych przedmiotow ( wiem narazie ze bedzie inny wyglad Tower shielda )

Cebix
A wiecie, co się dzieje, gdzy wyskakuje wiadomość na czerwonym "Please logout"?

Mozna sie wylogowac nawet w czasie walki. Raj dla PK. Podchodzi jeden do mnie i krzyczy "1K FOR FREE!!", i po chwili ma czache, a ja logout :P

ALE to ma być komentarz, a więc niech będzie:

"Już nie mogłem się doczekać tego update.. Nareszcie(bo miał być w weekend)"

szaman of ring
11-08-2004, 17:19
Wreszcie będę mógł kupę szprzętu sprzedać naraz ! Długo na to czekałem!>>>>>>>>>>>>>!;););););););););););)

dam007
KOCHAM WAS CIPki!!! Juz sie nie mogę doczekac kiedy będzie mozna grać! Niestety, spodziewam się, że nam faccom nie będzie dane dziś już pograć :( Jak CIPy mówią, że update skonczy się o 20, to skonczy się ok 22.30, a wtedy servery bedą już zawalone. Ale jutro od rana gramy!!! Cya in updated Tibia!!! ;)

Master Lesiu
gram sobie gram i gram i gram i gram .... x100 :P i nagle tu informacja "wynocha z serwera ludzie bo za 5 minut wylonczajom serwerki"

nagle szok Oo co teraz k**** patrze na stronce a tu updejt CIPowie updejtujom gre i wreszcie upragniony SKILLBAR nowe miasta potworki itp itd najbardziej skozystajom na tym PACC jak zwykle ale niezabraknie lokaci i itemkow dla FACC a ja se kupilem w przedwczoraj pacca

serwery włączą dopiero około 20:00

niewiem co bede robił do tego czasu chyba sie posikam w majtki z wrażenia ....

eoL
11-08-2004, 17:20
pierwszy z serii kilku updatow mam nadzieje ze nie bedzie problemow.
Widzialem wszyscko ci moze byc w tym update :)
Milego grania wszystkim graczom :)

GL HF may the lags be with you :P

Rafals from hell
11-08-2004, 17:20
Fajnie, że nowy update. Nawet powiem, że super. Ale nie mam PACC'a i nowej wyspy nie zobacze. Marzy mi się, że skoro PACC'e mają nową wyspę to może jedna ze starych zostanie nam udostępniona (EDRON, DARAMA, CORMANYA). Ale w to wątpie, i nie sądze py tak mogło kiedyś być. No jak będe mieć robote to i PACC'a sobie kupie... :)

Genesis 007
11-08-2004, 17:21
A wiecie, co się dzieje, gdzy wyskakuje wiadomość na czerwonym "Please logout"?

Mozna sie wylogowac nawet w czasie walki. Raj dla PK. Podchodzi jeden do mnie i krzyczy "1K FOR FREE!!", i po chwili ma czache, a ja logout :P

ALE to ma być komentarz, a więc niech będzie:

"Już nie mogłem się doczekać tego update.. Nareszcie(bo miał być w weekend)"
No nie wiem czy to taki dobry pomysł
Ale ja nie mogę się doczekać updata :D
Dreszcze mnie przebiegają z uciechy...

Wiatrak
11-08-2004, 17:23
Ktoś ma może informacje o tym czy wzwiązku z tym wielkim updade będą cofać serwery?... O 20 minut choćby... Tuż przed wylogowaniem sie zostałem zabity przez "evul PK" Crow armor na którego tak długo zbierałem mi wypadł cofnęło mi ml i lv... Załamie sie jak nie cofną... Błagam ;(
Niech nie cofają sobie siedze grzecznie na dragach loot cudowny d shield 2 small diamosy kilka p legow serpent sword jakis d hammer i nagle widzę server is going dow please log out. "super update trzeba sie wylogowac" LOL loot "utani gran hur" rzut rzut rzut... dotaczam sie do miasta na edronie hi parcel yes. wypelniam rzucam na skrzynke widze ze poszlo kick. :D zrobilem lvl i 20k nastepnego niech mi sie nie waża cofać -.-

V_E_G_E_T_A
11-08-2004, 17:23
Ja osobiscie spodziewalem sie ze CIpSoft wprowadzi update w zycie... tuz po nowych serwerach/swiatach.
Mam tez nadzieje, ze naprawiono wszystkie bledy, ktore pojawlyy sie na tescie i zobaczymy inne nowosci.

Natomiast w tej chwili mozemy wylacznie czekac do godziny 20:00.

szoopa
11-08-2004, 17:24
Widze że wszyscy są zbyt zafascynowani nowym update i o mojej prosbie zapomnieli więc spytam sie jeszcze raz... Czy ktoś wie czy będą cofane serwery? Zabili mnie i straciłem crow armor i bardzo mi tego szkoda. Prosze o odpowiedz... :(

King Karol
Wypas ze bedzie udpade,a czy bedzie skill bar??

mysiupysu
Szkoda tylko ze nie bedzie test servera bo nie znam sily nowych potworków i nie wiem które moge klepac a przed którymi wiac :p ale i tak juz sie nie moge doczekac a jesli ktos wie cos o nowych potworkaz plz napiszcie

Cebix
11-08-2004, 17:26
Skillbara niestety nie będzie :(

A przy okazji: widać mojego avatara? Bo jak już zamieściłem, to później plik usunąłęm i nie wiem(u mnie widać)

szoopa
11-08-2004, 17:26
Niech nie cofają sobie siedze grzecznie na dragach loot cudowny d shield 2 small diamosy kilka p legow serpent sword jakis d hammer i nagle widzę server is going dow please log out. "super update trzeba sie wylogowac" LOL loot "utani gran hur" rzut rzut rzut... dotaczam sie do miasta na edronie hi parcel yes. wypelniam rzucam na skrzynke widze ze poszlo kick. :D zrobilem lvl i 20k nastepnego niech mi sie nie waża cofać -.-

Właśnie że mają cofać!! Ja sie chyba posikam w majty jak nie cofną...

Corey
11-08-2004, 17:27
A czemu ma byc cofka? Bo Ty jeden straciles armora, to iles innych osob ma cierpiec?:) Zrob sobie wlasna gre online i rob cofki wtedy, kiedy zapragniesz.

P.S: Zebys Ty wiedzial, jakie ja rzeczy stracilem i nie plakalem. Poza tym to ino gra.

Grimborn
11-08-2004, 17:27
WKONCU!!!!! ludzie w tym moemencie ciesze sie jak dziecko ktore dostalo lizaka :D buehehe gdy serwery wystartuja zbieramy ekipe na novej ktora ma na celu zwiedzenie nowych obszarów :P jakby co to msg to Grimbornworm

Neonex
11-08-2004, 17:29
Zarabiscie wreszcie sobie pojde do Ankrahmun i pogadam z dzinem :):)
Moja mama sie nie mogla doczekac

Pele
11-08-2004, 17:31
:axeman: :axeman: :axeman: :axeman: :axeman: :axeman: JEJJEJEJEEJEJEJ akurat se kupielm apca na update ale trafilem :)
i jestem ax menem :)

Świat-Eternia
Profesja-Knight
Level-40
Magic Level-5
Skills-77\75
Best Hit-206(na36lvl)

Gufat
11-08-2004, 17:35
Ciekawe zy Ankrahmun będzie miastem podziemnym, czy naziemnym, czy też może wykombinowali miasto w chmurach... Wreszcie update, wreszcie :)

zabek
11-08-2004, 17:36
Jupi Ja Jej wreszcie jest update!
A gdzie to nowe miasto bedie? czy można tam isc bez pacc?? na jakim levelu tam sie mozna wybrac zeby z tamta wrucić(żywy:P)

Brzenczydupa
11-08-2004, 17:36
długo oczekiwany up'date ciekawe ile zmian wzniesie ...

Grimborn
11-08-2004, 17:38
Ankrahmun bedzie miastem na powierzchni osadzonym na pustyni :P co ty screenow z test serwa nie widziales?:P nie czytales newsów itp? :P

Czlowiek z buszu
11-08-2004, 17:41
Szkoda tylko ze padlem dzis poprzez laga , hamsko bo cos sie stalo z serwerami i padlem jak i moi koledzy i wiele innych tibio-garczy :/

Dr. Omader
11-08-2004, 17:43
A gdzie to nowe miasto bedie? czy można tam isc bez pacc?? na jakim levelu tam sie mozna wybrac zeby z tamta wrucić(żywy:P)
Zerknij do tego artykułu:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835 (http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835)

Cebix
11-08-2004, 17:45
Jakbyś czytał Game-Chat(no wiesz, w grze), to byś wiedział, że to były masskicki. Ja sam dostałem 2 razy :P
I ja też przez to bym prawie padł...

www.members.co.uk/screeny/kick.jpg

Punish
Mnie troche denerwuje to ze teraz jest update
Pograc sobie nie mozna a zapewne wszystko co bedzie w update bedzie tylko dla PACC a ja PACCA nie mam :(

Ale rozumiem ze wielu z Was na ten update czeka wiec zycze wam: Aby tylko nie była to klapa jak poprzednio :)

szoopa

Niestety bez Pacc nie będziesz mógł tam wejśc... co ty człowieku niusów nie czytasz?!... A co do lvl to nie wiem... Wyśle sie tam 10, 20, 30, 50 i 100 levelowca i zobaczymy kto wróci żywy :D

Digzy
11-08-2004, 17:46
JUPI! wszystko fajnie, ale zeby mi nie zrobili nic z behe questem, bo ZABIJE! :P Po quescie sie przejde z ekipa z Titani, ale pewnie bedzie juz wszystko wyczyszczone ;/

PiXik
11-08-2004, 17:47
Jupiiii jutro ruszam z qplami do tego miasta ciekawe czy djina spotkamyxD

Cebix
11-08-2004, 17:48
@Punish

Sorry, że jestem troche spóźniony, ale ten poprzedni update, to co to było?

Wubeso
11-08-2004, 17:48
ja sie zastanawiam nad jedna rzecza!!! Z kotrego miasta sie bedzie plynac do nowego miasta?

Punish
11-08-2004, 17:50
Cebix - kilka tygodni temu CIP-y wyłączyli servery i podobno robili update ale nic nie zrobili

Wubeso - zapewne z kazdego

Gangrel
11-08-2004, 17:53
To dlatego dzis wywalilo serwy... choc po cos konkretnego.

Cebix
11-08-2004, 17:53
@Punish

To pewnie bylo to z tymi nowymi światami Enforced PvP(Dolera, Inferna)..
Ale myślałem, że jakiś update przegapiłem, jak twój post zobaczyłem ;) .

@All

I jeszcze jedno: Nikt mi nie powiedział, czy widać mojego avatara(pewnie nie widać :( )

Hefokob
11-08-2004, 17:54
Mnie troche denerwuje to ze teraz jest update
Pograc sobie nie mozna a zapewne wszystko co bedzie w update bedzie tylko dla PACC a ja PACCA nie mam :(

Ale rozumiem ze wielu z Was na ten update czeka wiec zycze wam: Aby tylko nie była to klapa jak poprzednio :)

PUNISH, CipSoft Team nie zapomnial o FACC mozesz byc pewny, oczywiscie nie tak duzo jak dla PACC ale zawsze.

Zycze milej zabawy :)

Tibia_Gracz_1
11-08-2004, 17:55
(...) patrze na stronce a tu updejt CIPowie updejtujom gre i wreszcie upragniony SKILLBAR (...)

Niby skąd wiesz, że w tym updejcie będzie skillbar? Oczywiście gdyby był to bym sie cieszył na maksa, ale nie słyszałem, aby miał być dodany dzisiaj. Nie miej nadzieji, że Skillbar będzie, bo dodanie go było przez CIPów wrzucone do zakładki "Plany na przyłszość" ;]

Frank Parker
11-08-2004, 17:55
TAK, Cipowie nareszcie wzieli sie do pracy i dzis bedziemy mieli wymazone Update szkoda tylko ze to nowie miasto tylko dla pacc Ale nic bedzie przeciez jeszcze nowa grafa dostepna dla wszystkich

Punish
11-08-2004, 17:59
@Cebix
Słyszałem ze skillbar mial byuc w poprzednim update
Nie wiem moze cos zle slyszalem :/

Jeszcze jedno: widac twojego avatarka :)

@hefokob
Dzieki ze mi nadzieje robisz :) a jakie nowosci beda dla FACC?

Juliusz Cezar
11-08-2004, 18:00
To cudownie, że już dziś o 20:00 będzie można nacieszyc się owocem ciężkiej i wytężonej pracy CIP'ów ;)
Btw: Ja też życzę wszystkim Tibijczykom dobrej (tj. jescze lepszej) zabawy w update'owanej Tibi :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Master Knight
11-08-2004, 18:00
@Cebix
Słyszałem ze skillbar mial byuc w poprzednim update
Nie wiem moze cos zle slyszalem :/

Jeszcze jedno: widac twojego avatarka :)

@hefokob
Dzieki ze mi nadzieje robisz :) a jakie nowosci beda dla FACC?nowe latarnie na ulicy i poprawia wyglady lamp

Xweet
11-08-2004, 18:01
W końcu ten update!!! Chociaż w nowym mieście mnie nie będzie to cieszy mnie fakt, że spamerów nie będzie trzeba zabijać :P. No i mój ślub się opóźni. Wszystkich grający na Danubii zapraszam. Termin jeszcze nie ustalony. Narzeszona jest na r00ku.

Szakal Valki***czyk

kamienwwode
11-08-2004, 18:03
W deche, nareszcie się wzięły Cipsy do roboty :berserk:

Cebix
11-08-2004, 18:03
@All FACC

Dla FACC będą głównie nowe sprite'y(grafiki) i itemki(jeśli jakiś PACC z Ankahmun przyniesie :P )

@Punish

Dzieki, teraz wiem, że ktoś wie, jakie cuda można w Paincie zrobić ;)

Zygfryd
11-08-2004, 18:05
Tak jak wiekszosc baaardzo sie ciesze z tego update :) Jezeli to prawda, ze tower shield ma miec zmieniony wyglad to tym lepiej, bo ja go wlasnie mam :D Ale szkoda, ze nie mam pacca :( Chociaz.. pojdzie sie do caffe i bede wszystko widzial :D

Zycze wszystkim milej gry juz po update :)

Punish
11-08-2004, 18:05
@ALL
A czy jakies nowe potworki tez beda?

Pyzior :)
11-08-2004, 18:07
NOm to miasto to istny raj ale dla pacuw i to jest lipa . Ciekawe czy bedzie jakis club lepszy od ss :D Tylko akurat teraz musieli tego update zrobic mialem dobijac 16 lvl :P :miecz:

Dan the Automator
11-08-2004, 18:07
@ALL
A czy jakies nowe potworki tez beda?
Owczywiście :)
Hieny, Dzin, Larwy małe/duże i możlie że inny gatunek mumii

Master Knight
11-08-2004, 18:08
@ALL
A czy jakies nowe potworki tez beda?z jakiego drzewa spadles??!! :p przeczytaj pare wczesniejszych tematów to bedziesz widzial ze beda np: wielkie munie,chieny,skaradeusze i inne co zyje normalnie na pustyni w egipcie

MObik
11-08-2004, 18:09
Jezus wreście się zlitowali nad nami biednymi graczami niech żyje pacc ale szkoda mi troche facc ale cóz życie.

Dark Duffy
Harmonia
Knight:25lv 65-64

Punish
11-08-2004, 18:10
@ Master Knight i Dobo
Sorka ale zapomnialem dopisac: Czy będą nowe potwory dla FACC?

Dwimenor
11-08-2004, 18:11
NAREŚCIE!!!!!!!!!!

Już niemoglem się doczekać. Miał być na początku czerwca, potem lipca, ale w końcu jest!!!!!!!!!!!!

Jak powiedział mój kolega "trza sie bedzie szybko wlogowywać, żeby nam całęgo serwera nie zapchali :D"

<edit>

No coz, nie zostalo mi nic innego jak apelowanie o zachowanie spokoju i nie spamowanie zbytnio forum
Daj spokuj, ludzie mają raz w roku okazje żeby wyrazić swoje uczucia(i nabić kilka postów), więc nie psuj innym zabawy.

Wierny gracz
11-08-2004, 18:12
Mam tylko nadzieję, że update nie przedłuży się i że nie będziemy musieli czekać do godziny 22:00 :] :p

Master Knight
11-08-2004, 18:12
@ Master Knight i Dobo
Sorka ale zapomnialem dopisac: Czy będą nowe potwory dla FACC?nie, zeby wogule dostac sie na ta pustynie musisz przejsc przez most na ktorym jest bramka dla tych którzy maja pacc czyli zaden facc sie tam nie dostanie a za mostem sa te chieny itp

patrz opis

rex
11-08-2004, 18:16
Mobik to dark dufy? huahuahauahua siema to ja gondimil ;)
unas już każdy w gildii przygotowany i uzbrojony w sdki, hmmy i uhy żeby zrobić wypad na new city :) zresztą cała elita harmonii będzie szła :) jak znam pancrasa to będzie szukał jakiegoś anormalnie wyje***ego respa (czyt. bardzo trudnego do przejścia)

o właśnie kto wie z jakiego miasta będzie można popłynąć do arank~ coś tam ??

Master Knight
11-08-2004, 18:19
Mobik to dark dufy? huahuahauahua siema to ja gondimil ;)
unas już każdy w gildii przygotowany i uzbrojony w sdki, hmmy i uhy żeby zrobić wypad na new city :) zresztą cała elita harmonii będzie szła :) jak znam pancrasa to będzie szukał jakiegoś anormalnie wyje***ego respa (czyt. bardzo trudnego do przejścia)

o właśnie kto wie z jakiego miasta będzie można popłynąć do arank~ coś tam ??gdybys poczytal wczesniejsze posty to bys sie dowiedzial ze prawdopodobnie ze wszystkich

rex
11-08-2004, 18:21
sorry jest ich tak dużo że mi sie niechce :P pozatym przez w czasie jak pisałem ten post to 3 albo 4 osoby dały odpowiedzi :P jak tu nadążyć? xD

Delp
11-08-2004, 18:22
No to........do zobaczenia o dwudziestej :]

szoller
11-08-2004, 18:25
Male pytanko czy posiadacze free acount skorzystaja z updata? Czy cos sie zmnieni w tych miastach ktore juz sa?

Master Knight
11-08-2004, 18:28
undefinedundefinedMale pytanko czy posiadacze free acount skorzystaja z updata? Czy cos sie zmnieni w tych miastach ktore juz sa?
tak skozystaja............. beda mieli poprawiona grafike i nowe latarnie i lampy X( a pacc skozystaja najbardziej bo beda sprzedawac facc np bronie czy zbroje........ X(

Dr. Omader
11-08-2004, 18:29
undefinedundefinedMale pytanko czy posiadacze free acount skorzystaja z updata? Czy cos sie zmnieni w tych miastach ktore juz sa?
Zerknij do tego artykułu:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835 (http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835)

@Dwimenor:
Typowy spam raczej nie jest forma wyrazania swoich emocji co do update. Jest przejawem debilizmu...

V_E_G_E_T_A
11-08-2004, 18:34
Alez oczywiscie.
Facc bedzie mialo do dyspozycji pare nowych tekstor i eq z potworkow, ktore znajduja sie w nowym miescie. A po za tym raz na zawsze skaczy sie problem ze spamowaniem.

Byc moze CiPSoft dodal cos nowego dla facc w oficjalnym update...

Shiva
11-08-2004, 18:38
Nowe itemy potworki i labirynty :)
Do ataku panowie:)

GASIOR
11-08-2004, 18:40
Nie bedzie potworów dla FACC. Ja chce nowe itemki dla PACC :D

kamyk93
11-08-2004, 18:40
nonono nareszcie , myślałem że już nigdy go nie będzie , jea!!!

Lord Czaja
11-08-2004, 18:45
No nareszcie...szkoda że narazie mam FACC... :( Ale ten, komu się uda wbić i dojść do tego nowego miasta niech nakręci film i wyśle do działu filmy !!!

Dwimenor
11-08-2004, 18:46
Typowy spam raczej nie jest forma wyrazania swoich emocji co do update. Jest przejawem debilizmu...
Dla mnie zabrzmiało to jakbyś był gotów dać upomnienie każdemu kto napisze "super że jest już nowy Update"

Wartki
11-08-2004, 18:48
Wypasiowo :P
jusz niemoge sie doczekac a to tylko kila godzin..

------

***-druid-24 lev-32mlev-20/23 :P
***-pally-12 lev-5mlev-42/34

Dr. Omader
11-08-2004, 18:53
Dla mnie zabrzmiało to jakbyś był gotów dać upomnienie każdemu kto napisze "super że jest już nowy Update"
A ja widze ze ty nie znasz pojecia spamu. Radze sie doedukawac zanim sie bedziesz do kogos plul.
Taki txt to nie spam, ale jak koles napisze mi w kadzzym dziale ze nie moze sie doczekac na update to go spotkaja konsekwencje.

A wiem jacy sa ludzie co niektorzy zdolni to przestrzegam przed tym.

Kanarmaster
11-08-2004, 18:58
ja tam sadze ze to update z ktorego skorzystaja tylko pacc ;/
my facc bedziemy mieli tylko ze lootbagi szybko sprzedamy i nie beda nooby spamowac a powodzenia w kupywaniu nowych itemow...se zarzyczy cene z 50k za dretwa tarcze... no obym sie mylil :p

Rafals from hell
11-08-2004, 19:02
Fajnie by było jakby moderator pokasował te powtarzające się pytania w tym temacie i informacje od użytkowników typu "super że jest już nowy Update" cyt. Dwimenor

Zaśmiecają tylko temat i jest za dużo do pisania. Wiecie ile musiałem się naczytać, żeby to wszystko przeczytać!!! :(

Tę wiadomość też możecie skasować :/

>>=Skorpion=<<
11-08-2004, 19:09
Jeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nowy upade!! extra ciekawe czy benda jakies nowe zbroje :) i.t.p jak minie 20:00 wanczam tibie i TV!!!!! :p

:miecz:

Przybitek
11-08-2004, 19:15
Nareszcie juz sie do czekac nie moge.!!! i nie mam co robic nawet tibia nie moge skrocic czasu oczekiwania .... jeszcze tyko paredziesiat minut (gowno mnie jakis mecz obchodzi bede w tibie ciupal :P)jejej

Basiak
11-08-2004, 19:18
Zycze Ci zeby rodzice Ci pacc zafundowali <jesli nie masz> aaa te nowe maisto ty tyko for PACC?? Facc mają do niego wstęP?? Ciekawe co bedzie wypadać z dżina....

Delp
11-08-2004, 19:19
Ciekawe ile będzie nowych czarów ? :D

Wubeso
11-08-2004, 19:21
nie, zeby wogule dostac sie na ta pustynie musisz przejsc przez most na ktorym jest bramka dla tych którzy maja pacc czyli zaden facc sie tam nie dostanie a za mostem sa te chieny itp

patrz opis

a to sie mostem przechodzi na ta pustynie skad wiesz???
Ja slyszalem ze statkeim!!!
ps. CIekawe czy dadza coss nowego na rooku!
ps. Jesli juz bedzie ten most to gdzie?

rex
podobno dżiny mają być silniejsze niż na test servie, ja osobiście zabiłej jednego djina solo bez problemu ale kiedy pojawiły sie 4 na mnie to zostałem zgnojony , nie nadążałem sie uhać... ale wteyd to mialem 42 lvl teraz jest 60 xD

Komar2
Pytanie do moderatorów (dobże napisałem :] ?)
Kiedy wy zrobicie update na swojej stronie i dodacie nowe potwory i itemki na strone :tongue:

Wierny gracz
Tak, do nowego miasta będą mogli wejść tylko PACC :(

Meacklol
Mam nadzijee ze www.tibia.pl ordaru nowe przednioty umiesi na stronie.. :)

Wubeso
11-08-2004, 19:22
podobno dżiny mają być silniejsze niż na test servie, ja osobiście zabiłej jednego djina solo bez problemu ale kiedy pojawiły sie 4 na mnie to zostałem zgnojony , nie nadążałem sie uhać... ale wteyd to mialem 42 lvl teraz jest 60 xD
a podobno tylko specjalniee odosny maily dostep na wyspe nowego update z test serwera!!!
ps. A ja mysle ze beda nowe potwory dla facc!!!

Punish
11-08-2004, 19:26
Wubeso nie ebdzie potworkow dla FACC
Spojrz na mape Ankrahmun w artykule o nadchodzącym update widac tam na samej gorze mapy niby mostek podejrzewam ze prowadzi do Daramy ale to tylko moje podejrzenia

Piterkus
11-08-2004, 19:26
A wiec teoretycznie jeszcze 35 min. do nowej tibi :/ ale to jest teoretycznie wiadomo jak Cipy sa szybkie:P zrubcie na tibia.pl jakies odliczanie:P

ps. te nowe forum jest EXTRA gratulacje dla modków :D

megi_pl
11-08-2004, 19:31
bardzo chcialam bym byc w tym mieście ale nie mam pacca mimo to ciesze sie ze wszystkimi paccami ;]] jak sobie niedlugo kupie to wpadne do tego miasteczka, pozatym fajnie by bylo gdyby wprowadzili skillbar to dopiero by sie przydalo :P ciekawe jakie beda korzysci dla facc oprocz szybszej sprzedazy lootbagow i braku spamu :P

PLX PLX PLX
11-08-2004, 19:33
HURA .. JESSZCZE TYLKO 30 min... bedzie mozna poszalec
napewno odwiedze nowqe miasto:P juz doczekac sie niemoge...a mam jedno pytanko:P czy da sie bezposrednio do miasta przyplynac czy trzeba leciec przez pustynie?:P

Corey
11-08-2004, 19:37
Musi byc cos dla Facc wiecej, niz poprawiona graficzka i kilka bajerkow. Jesli nie w tym update to w nastepnym, a przemawia za tym czysta ekonomia. Po prostu... Tibia graficznie nie ma porownania do reszty gier online tego typu (in minus), tyle ze one sa platne od poczatku, a Tibia nie. Nikt kto zaczyna grac w Tibie, nie kupuje od razu Pacca, wiekszosc nawet sie zarzeka, ze nigdy nie kupi. Potem zdobywa sie 30/40/50 lvl i nagle sie chce miec domek, chce sie isc na demona itd. itp. i dopiero wtedy ludzie inwestuja w Pacca. No tak.. ale do tego 30/40 lvl'u trzeba jakos graczy utrzymac w grze, stad wyciagam wniosek, ze wkrotce bedzie cos wiekszego dla Facc (no i sila rzeczy tez dla Pacc;).

Pozdrowka

Dwimenor
11-08-2004, 19:48
Re:Corey
Masz absolutną racje, tylko boje się, że Cipsoft nie jest aż taki domyślny.

adas1991
11-08-2004, 19:52
Supeer ale nie we wszystkim

Gdyby zrobili to 2 h wczesniej to bym sie cieszyl jak nigdy a tak to zdazyl ktos jeszcze mnie hacknac

Kajulec
11-08-2004, 19:54
A mi w Tibii sie wlasnie nie podoba ten podzial FACC/PACC... jak robia gre to mogliby zrobic od poczatku platna dla wszystkich, albo za darmo dla wszystkich i bez mozliwosci kupna PACC'a :P :P :D :D :) :)

Przybitek
Jeszcze tyko pare min!!

Asior
a moze zrobia teren tylko dla facc i pacc nie bedea mieli tam wstepu;))

Dwimenor
11-08-2004, 19:57
Re: Asior

Pomysł fajny B) ale raczej niemożliwy do zrealizowania:(. A szkoda .

Asior
11-08-2004, 19:59
nie wiem jak u was ale u mnie jest juz 20.01...xD

Lord Czaja
11-08-2004, 20:00
Ja nie moge, jaka ilość postów na minute :D Jeszcze minutaB)

Użytkowników czytających ten temat: 71 (zarejestrowanych: 27, gości: 44)

mysiupysu
11-08-2004, 20:00
a moze zrobia teren tylko dla facc i pacc nie bedea mieli tam wstepu;))
wkurzaja mnie takie teksty my pace placimy za gre i mamy specjalne prawa jakby bylo cos tylko dla facc to ci co placa maja tam nie wchodzic myslcie zanim cos napiszecie

szkieletor
11-08-2004, 20:01
Nareszcie UPDATE jak sie ciesze poprostu za******** :):):):):):)

Asior
11-08-2004, 20:01
tibia.com nei chce mi sie otwozyc...:/

Dwimenor
11-08-2004, 20:02
Re mysiupyœu (http://www.tibia.pl/forum/member.php?u=6931)

Nie przesadzaj, przecież Asior tylko żartował.:D

Rafals from hell
11-08-2004, 20:03
A gó*no spóżniają się. Już 2 min...

szaman of ring
11-08-2004, 20:03
Fajnie by było !! Np.wyspa tylko dla facc z wszystkimi starymi gatunkami potworów.:):):):):):):):):)::):):):)::):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):);):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):)

gorgi
11-08-2004, 20:04
O KURRRRRRRWAAAAA MAĆ , NARESZCIE JEST TEN PIĘKNY , BEAUTIFULLER UPDATE JUŻ DOCZEKAĆ SE NIE MOGŁEM , ZOABCZCIE ILE LUDZI JEST :d

Asior
11-08-2004, 20:04
pozartowac nie wolno xDD ciekawe czy oni wkacu skacza ten update ja kchce na SECURE xDD

Juliusz Cezar
11-08-2004, 20:05
U mnie jest już 20:03 i nadal nie mogę wejść :( emocje sięgają zenitu:p

Piłkarzyk
U mnie juz 20:04 i nadal nie ma updejtu :/ A za 40 minut meczyk wiec niech sie chopcy z cipu pospiesza bo chcem jescze zwiedzic misteczko:) a tak woogle jaka jest dokladna jego pisownia bo mi to na statek potrzebne bedzie :D :D :D

szkieletor
czy ktos wie czy juz mozna wchodzic ??

Przybitek
Co jest opuznia sie :(

Immortal herbatnik
11-08-2004, 20:06
20.08..........przedluzy sie do rana :)

Asior
11-08-2004, 20:08
Ludzie tylko spox bo za duzo tem na sec jest;) wszyscy sie juz poca przed kompami... juz nie moga sie doczekac... a tu <to taki maly joke> na tibii com pisze ze jeszcze 2h czekania;P

Amaymon
zaczynam sie niecierpliwic ;) zaraz 20:10 a tu nic :( ale ten czas sie ciagnieee B)

Newbie
Wrrrrrrr szybko Cipy - jutro wyjeżdżam :/

Radello
11-08-2004, 20:09
E tam mi niechcialo mi sie czytac wszystkich kometarzy ale moje zdanie jest takie ze teraz jest dobry czas do EXPIENIA bo kazdy bedzie zwiedzac nowa wyspe.

Rafals from hell
Dam wam rad. Włączcie strone www.tibia.com i odświerzajcie ja co chwile...

Xodapi
update nie miało być o 20, tylko około 20, więc wyluzujcie troche...

szaman of ring
11-08-2004, 20:10
Qwa spóźniają się już o dziesięć minut cho**ra!!!

Lord Czaja
11-08-2004, 20:11
Ale ludu:
Użytkowników czytających ten temat: 102 (zarejestrowanych: 42, gości: 60)
Szybciej CIPy :P

Master Knight
11-08-2004, 20:11
Wrrrrrrr szybko Cipy - jutro wyjeżdżam :/
LOL ja tez jutro wyjezdzam czyżbyś jechał do CRO??

juz jest 20:13 a tu nic!!!!!!! co jest????????!!!!!!!!! X(

szkieletor
11-08-2004, 20:12
Oj bo bede plakal :)

Amaymon
11-08-2004, 20:12
E tam mi niechcialo mi sie czytac wszystkich kometarzy ale moje zdanie jest takie ze teraz jest dobry czas do EXPIENIA bo kazdy bedzie zwiedzac nowa wyspe.

wlasnie taki mam plan B) nie mam pacca, wiec i tak nic na poczatku nie zobacze oprocz podlog, latarni i drzew. itemy rozejda sie po swiecie dopiero pozniej, a teraz mam nadzieje, ze cala kopalnia dwarfow bedzie tylko moja :p

Lapor
11-08-2004, 20:14
Fajnie jest juz po 20 a, tibi jeszcze nie ma.

Matibu
.......Chciałem podziękować mojej mamie, tacie bratu i stevovi z CIP i GM Knighmare i wszystkim którzy maja coś wspólnego z tym Update i z tym ze pacc mi sie skonczyl ;PPP.............Oki będe za 15 min lecę do banku wpłacać kasę :P........ Nareszcie nadszedl dzień 100 maczug w sekudne sprzedam nei zaspamuję cię :P

20:16:37:22 czas z zegara atomowego w mojej szufladzie na skarpetki
update dalej niedostepny

130 ludzi na forum new record plix?

Vanhelsen
Emocje sięgają zenitu, jest już 20:10 a tu ani śladu otwartych serverów. Czy CIPsofy przedłurzy prace o kolejne 30min, może o godzine albo jeszcze dłużej. Dodatkowych emocji dodaje zblirzający się mecz Real vs Wisła. komentarzy w tym poscie przybywa więcej nisz grzybów po deszczu (srednio 1 post na około 10sekund!) Wiele osub zapewne stosuje "taktyke" odswierzania servisu tibia.com co 15 sekund by być na czasie. miejmy nadzieje, że servery niepadną pod naporem tibijczyków.

Pisął dlawas Wieszok, ciągle odswierzający tibie.com :)

Asior
11-08-2004, 20:15
muwie wam do rana czekanie xDDDD<joke>

Scizoss
11-08-2004, 20:16
:( Jest już 20:14 a utpade'a jeszcze nie ma... :( :( :(

PS. A skąd się tam płynie? :)

Tofik
11-08-2004, 20:18
jaaaaaa:( czekam i czekam mam nadzieje ze za godzine bedzie ten update , ale sie zaloze ze jak wskoczy to pelne serwery odrazu będą :(

Dranit II
11-08-2004, 20:19
Juz 20:17 a tu nic :((( caly czas siedzie przy kompie i czekam ale ciagle mam nadzieje ze juz niedługo i dlatego caly czas tibia com odświeżam :P

Genesis 007
11-08-2004, 20:20
Już jest 20.20 a po updata ani widać:(
Już nie wytrzymuje. Chyba musze puścić :D

Abosth
11-08-2004, 20:20
Yo, kurcze, kiedy skończy się ten update??!!Juz jest 20:20, a tu nic! ..
I tak nieżle ze w ogóle jest ten uptade. :D:D:D

szkieletor
11-08-2004, 20:21
Ja juz sie doczekac nie moge zaraz zniose zlote jajo i sobie pacca kupie :D

Rafals from hell
wlasnie taki mam plan B) nie mam pacca, wiec i tak nic na poczatku nie zobacze oprocz podlog, latarni i drzew. itemy rozejda sie po swiecie dopiero pozniej, a teraz mam nadzieje, ze cala kopalnia dwarfow bedzie tylko moja :p

Myśle, że Gimli syn Gloina nie jest z tej wiadomości zadowolony...

szaman of ring
Qrwa! Qrwa! Qrwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA już nie wytrzymuje zaraz rozwale kompa Cho**ra jasna !

Przybitek
Co jest 20:21 grrrrrrrrrrr spieszcie sie ;))

Lord Czaja
20:21 a tu nic :( ja chce być GMem :]

Arcymag Kręgu wody
11-08-2004, 20:22
Hej mysle ze dzisiaj bedzie gotowe!!!!

Delp
11-08-2004, 20:23
Bądźcie cicho :] Przecież jest wyraźnie napisane "approximately" :)

anasazi
20 po 20 a abdate niema co jest grane co tu sie dzieje moze mi ktos wytlumaczyc ???

Ogoras de pal
Ja nie moge :((( Te cip'y moglyby przynajmniej na stronie poinformowac.(I pomyslec ze jutro od nich pacc kupuje ;/)

Mientusman
30lvl Knight(jutro elite)
skils64/57
Mlvl4
Ostatni ded: Wpadlem do GS hole :(

Genesis 007
11-08-2004, 20:24
Chyba.. Mam nadzieję :(
Już nie wytrzymuję chyba puszcze :P

Amaymon
zbliza sie 20:30, a nowej Tibii nadal nie ma :confused: perspektywa spedzenia calej nocy na odswiezaniu Tibia.com nie bardzo mi sie podoba :confused:

zadki
Jusz prawie 20:25 a jeszcze tibia nie działa .......... daje im czas do 20:30 potem sie do nich przejade (do CIP-ów)...

Tibia_Gracz_1
11-08-2004, 20:25
@Arcymag Kręgu wody:

No co ty? Nie wpadłbym na to :P

245301
11-08-2004, 20:25
czekac czekac !!!! juz 3 godziny czekam i nie moge sie doczekac!!!!!!!!! ile jeszcze mam czekac

Warloczek
11-08-2004, 20:26
HURA!!!
Updtae nareszcie!!!
nawet ja pacca se kupiłem z tego powodu!!!
Ludzie ludziska, nareszcie!!!

Ogoras de pal
Zmiana tematu: Te dziny to jakies dobre bedo z czego bedo bic i po ile ??? Ktos wie ??????

szkieletor
Plx szybko bo meczyk juz niedlugo :P:P:P:P:P

Vanhelsen
11-08-2004, 20:27
LUIDZIE NIEPISZCIE ŻE UPDATE SIĘ OPUŹNIA BO TO WIE CHYBA JUŻ KAŻDA ISTOTA W KOSMOŚIE NIEPOTRZEBNIE ZAŚMIECAĆIE FORUM W 10MIN NAPISALIŚCIE CAŁĄ STRONE. TO NIEPRZYŚPIESZY UPDATY

Hellscream
11-08-2004, 20:28
Jusz prawie 20:25 a jeszcze tibia nie działa .......... daje im czas do 20:30 potem sie do nich przejade (do CIP-ów)...

Hehehehehe milej podruzy zycze :)

Pieter
11-08-2004, 20:29
Bedzie kiedys ten update czy nie !!!!!!!!????????? niech mi ktos odpowie !!! X(

kosmen666
11-08-2004, 20:30
juz 20:29 i se mozna ciagle pograc ale w sapera

szaman of ring
To poprostu nie dopuszczalne jak mówią o 8 to powinno być o 8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

Tibia_Gracz_1
Zmiana tematu: Te dziny to jakies dobre bedo z czego bedo bic i po ile ??? Ktos wie ??????

Wiadomo mi tyle, że będą lepsze od Demonów :D

Karolek
powodzenia :P:P
a tak pozatym to jest 20:28 i nic nie widac :(
mam nadzieje ze do jutra juz bankowo bedzie........

Makrela
11-08-2004, 20:31
Jeeeeeeeeeej Update!
Fajnie, Fajnie, fajnie!
Szkoda tylko że pacca nie mam, no cóż może kiedyś będzie, ale to i tak fajnie że update jest :D
BTW strasznie szybko posty tu lecą :) Nie chciało mi się ich wsyzstkich czytać :)

Scizoss
11-08-2004, 20:31
A jak tam dojechać?

Juliusz Cezar
11-08-2004, 20:32
Btw 100 lat 100 lat niech żyje nam Wieszok :D !

IJB Crag
Czy mi sie wydaje, czy miało być o 20:00. Minęło już pół godziny więcej i niema. A tak niemoge się tego doczekać!!!!

Helixaw
Napisali, że mamy się spodziewać serwow o 20, ale CET, co znaczy że w polsce będzie o 22

btw Wieszok grasz na aldorze??? Dzisiaj jeden koleś biegal po dp w thais i krzyczal że ma urodziny :D Happy birthday

szkieletor
Prosze Szybciej :(

Wubeso
11-08-2004, 20:33
Cos czuje ze dopiero jutro zobaczmy updata. :(

Ogoras de pal
To ze lepsze od demopnow to i ja wiem ;p ale slyszalem ze bedo bic po 3000hp ale ja cos w to niewieze

Lord Czaja
LUIDZIE NIEPISZCIE ŻE UPDATE SIĘ OPUŹNIA BO TO WIE CHYBA JUŻ KAŻDA ISTOTA W KOSMOŚIE NIEPOTRZEBNIE ZAŚMIECAĆIE FORUM W 10MIN NAPISALIŚCIE CAŁĄ STRONE. TO NIEPRZYŚPIESZY UPDATY
Eee tam...daj dziś się ludziom wyżyć :] chociaż ten jeden raz :P

kosmen666
11-08-2004, 20:34
juz 20:34

o 20:45 jest mecz wisla kraków vs real madryt

czy CIPsoft zdazy przed meczem
a *** ich wie

Arcymag Kręgu wody
11-08-2004, 20:35
Jutro bedzie 0% dostania sie na tibie o kazdej porze.:(

Fornal
11-08-2004, 20:36
Ja jest godzina 20:35 a UBDATE niema :( co sie dzieje

Ogoras de pal
11-08-2004, 20:37
Czy mecz Wisla vs Real bedzie transmitowana na jakims kanale ?????????

Przybitek
Jest www.tibia.com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Vanhelsen
JUŻ JEST UPDATE !!
A tera błagam, niepiszcie głupich postów "niemoge się zalogować" zalogujecie się w najblizszym czaśie, tibia nie zając, nieucieknie.

anasazi
11-08-2004, 20:38
EJ tak se mysle ze jesli o ich czasu o 20 to abdate bedzie jutro rano wiec radze sie wysopac a nie jak bdate zrobia spac na klawiaturze zycze milego odswiezania tibi home dla tych ktorzy mi nie wierza
See You in Tibia :-)

Necron
helixaw co masz z geografii?? bo czas w strefie cet jest w polsce ( central european time) wiec cos sie spozniaja cipowie

Tibia_Gracz_1
Tibia.com DziaŁa I Jest News!!!!! Hura!

szaman of ring
Błagam , błagam i ostatni raz mówię BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):)

IJB Crag
Players online
Aldora 0
Amera 0
Antica 1
Aurea 0
Azura 0
Calmera 0
Chimera 0
Danubia 0
Dolera 0
Elysia 0
Eternia 0
Harmonia 0
Hiberna 0
Inferna 0
Isara 0
Julera 0
Libera 0
Lunara 0
Mythera 0
Nova 0
Pacera 0
Premia 0
Rubera 0
Samera 0
Secura 0
Solera 0
Titania 0
Trimera 0
Valoria 0
Xantera 0

Total 1

Hehe... Ciekawe jak to jest być jedynym na wszystkie światy. :)

Lord Czaja
Czy mecz Wisla vs Real bedzie transmitowana na jakims kanale ?????????
Buehehe :]
Na TVN ;)

Przybitek
11-08-2004, 20:39
co jest ladny rysunek ale nadal sie wejsc nie da grrrrrrrrr

szkieletor
ZObaczcie na www.tibia.com

Lapor
Tibia.com juz działa a ja dalej nie moge wejsc na tibie :D

V_E_G_E_T_A
Ludzie przestancie spamowac. Po co te posty?
Mam nadzieje, ze polowa tych bezsesownych postow zostanie skasowana i posypia sie bany.

---
Użytkowników czytających ten temat: 163 (zarejestrowanych: 69, gości: 94)